arkadaşlar bu kalori hesaplarında günlük 1300-1500 kaloriler az değilmi sanki tehlikeli gibi geliyor bana
Herkes dizimi seyrediyo acabagüzel dizide yokki bugün ama yeni başlicak olan güzele benziyo MUHTEŞEM YÜZYIL bakalım seyretmeyi düşünüyorum. Kanuni ile Hürrem Sultan ın hikayesi. Çok severim ben Osmanlı tarihini
bende bekliyorum o diziyi merakımı uyandırdıHerkes dizimi seyrediyo acabagüzel dizide yokki bugün ama yeni başlicak olan güzele benziyo MUHTEŞEM YÜZYIL bakalım seyretmeyi düşünüyorum. Kanuni ile Hürrem Sultan ın hikayesi. Çok severim ben Osmanlı tarihini
arkadaşlar bu kalori hesaplarında günlük 1300-1500 kaloriler az değilmi sanki tehlikeli gibi geliyor bana
banada az geliyor ama ben başladığımda 1700-1800 gidiyordum ama şu ara düştü ama isteyerek değil benim ortalama 1600falan oluyor az değildir değilmi 1700-1800 İLE ben üçbuçuk aydır 13 kg verdim canımın istediklerinide yedim ama ara öğünlerimi atlamadımarkadaşlar bu kalori hesaplarında günlük 1300-1500 kaloriler az değilmi sanki tehlikeli gibi geliyor bana
Kötü olmuş ama yemezsen metabolizma yavaşlar. Moralin nie bozukki? Bazıları morali bozuk olunca çok yer sen yiyemiyorsun sanırım :44:
canım hiç sorma 2 senedir bi erk arkadaşım vardı 2 ay önce ayrıldık daha ve ben bugn onun bi sevgilisi olduğunu öğrendimcanım cidden acıdı ( üstümden tır geçmiş gibiyim şuanda, akşm zorla bi tabk çorba içtim...
cumartesi lahana dolma yapacaktım.baktım dolapta acil pişirmem gereken kereviz ve karnıbahar var.ikisinide kıymalı yaptım.karnıbahara havuç,kerevize patates ve havuçilave edip pişirdim.iki gün içim dışına çıktı,sağlıklı beslenmeden.bu akşam tavuk göğsü ve pilav yaptım.aslında yağsız tavada yapardım ama diş sorunum yüzünden iyic haşlayıp tavada soteledim.bayağı yumuşadı.Yarın lahana dolma yaparım.yanına da salata ve yoğurt.artık tek çeşit yemek yapacağım.kaç çeşit olursa o kadar tabak yeniyor.bir de bunu deniyeceğim.yanına salata ve yoğurt ilavesi yeter.pilav da yapsam tek pilav olacak..
bugün markete giderken epeydirist.olan bir komşum ..sen bayağı kilo vermişsin dedi.göbek inmiş falan.aslında o kadar kilo kaybım yok.ama çok koşturduğumdan o kısımda sıklaşma oldu.yinede yürüyüşüm bile değişti.balerin gibi parmak uçlarımda yürüdüm....
demek zeynep abla balerin gibibende kendimi kelebek gibi hissediyom hatta saka yapiyom korkmayin gözleriniz bozuk deil ben kilo verdim felan
insan kendini daha hafif hissediyor ben su an 7kilo verdim 7kilo az gibi ama 28 margarin yapiyor söle bir hayal etsek ne kadar cokkkkkkkkkk durmak yok devammmmmm yolumuz uzunnn
Nilüfer valla hayran kaldım sana. Herkese cevap vermeye çalışmışsın süpersin hipersin. Teşekkürler:126:
iki senelik beraberliği iki ayda silemiyorsun..ne desek boş.aslında insan her şeyi biliyor da kabullenmesi zor.ama ya evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra olsaydı?rehinden kurtardığın geleceğinin değerini acılar küllenince anlayacaksın..şimdiihtiyacın olan tek şey ZAMAN...
ama kendine dikkat et..daha çok gençsin..seni gerçekten hakedenin gelmesi için bunun gitmesi gerkiyormuş.hepimiz için değerlisin..kendin de kendi değerini anladığın gün.güneşin bir başka parladığını görüp yeniden umutla hayata sarılacaksın..o gün işte yeni kapılar açılacak..
Nilüfer valla hayran kaldım sana. Herkese cevap vermeye çalışmışsın süpersin hipersin. Teşekkürler:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?