Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar koşu bandı almak istiyorum kullanan varmı aramızda ?

Wayyyy be zeynep abla ne güzel anlatmışsın. Hayran kaldım doğrusu , anca bu kadar anlatılır. Çokta haklısın abla ne desek boş hepimiz yaşadık o dönemleri.Billur cum aşk acısı çekmek o kadar insancıl bir duyguki doya doya yaşa bence. Sonra geriye baktığında , yüzünde hafif bir tebessümle gülüceksin bu günleri hatırladığında

Günaydın Arife günaydın Doğa Doğacım bende istiyordum aslında bayada araştırdım. Ama leslie ile tanıştıktan sonra gereksiz gibi geldi bana çünkü sonuçta elektrik yüklüyo vücuda birde ses yapıyo devrine göre. İyileri 140-150 kg kapasiteli e böyle olunca motor devri yükselince seside yükseliyomuş. Ama yinede almak istiyorsan en iyisi woit markaymış. Ben geçenlerde real e baktım woit yokmu dedim firma temsilcisi dynamic te woitle aynı arçelik beko gibi dedi. yanlız aynı markanın hem çinde hem taiwan da fabrikaları varmış. Zaten çinde üretilenler daha bi basit görünüyo ve daha ucuz. Alıcaksan ona dikkat et

factorb öyledir banada çok yardımcı oluyor :126::126:

Rica ederim canım Dün regl oldum 3. günü sabahı yani çarşamba aç karna gidicem hormon tahlili için. Tedavinin 3 ayı doldu bakalım ilaçlar ne kadar işe yaramış Ben şahsen tamamen geçiceğini düşünüyorum 9 aylık tedavi sonunda ama bekleyip görücez tabi

inşallah iyi çıkar tahlillerin

ben de onu diyorum az yemek iyi kilo verdirmiyor sanki. senin dediğin gibi tam doğru kaloriyi bulmak lazım ah ben de 3.5 ayda 13 kilo versem daha ne isterim takipçinim arifeebe

günaydın kızlar koşu bandı almak istiyorum kullanan varmı aramızda ?

Dogacım,
BEYZUS ve Yağmurgözlü kullanıyor...BEYZUS sık sık kullanıyor vede memnun gibi görünüyor...ama Faktör'ün dediği gibi almışken iyi bir marka al..Çünkü piyasada bayağı çeşitleri var...

Dün akşam sütlaç yaptım..Çok seviyor ev halkı,tabiii bende..:) Geç oldu diye yemedim bu sabah kahvaltıdan sonra yedim bir kase,ara öğün artık...

yok yazmıyorum canım altta çıkandan kopyalıyorum....

Leslienin bütün hareketleri 3aşağı5yukarı aynı canım ama hızı farklı işte ben bunu daha çok seviyorum power walk
3 fast miles walk yazıyor benimkinde doğrumu yapıyorum ki....
ben 135 kilo ile 2000 cal verdi diyetisyen 1500 normaldir sana...
zeynep abla sen takıldın gibi kiloda üöğünlerde 1 kepçe çorba 1 bardak yoğurt 4 kaşık sebze 1 kibrit kutu et yada peynir 2.3 dilim kwepek ekmek yemeye çalış diyetisyen her öğün herşeyden yenmeli dedi bide böyle dene az yap ama çeşit li yemeye çalış daha kolay verebilirsin o zaman ....
insan kendini daha hafif hissediyor ben su an 7kilo verdim 7kilo az gibi ama 28 margarin yapiyor söle bir hayal etsek ne kadar cokkkkkkkkkk durmak yok devammmmmm yolumuz uzunnn
ben de 8 kilo=32 paket margarin vermiş oldum .. bir ailenin 2 yıllık yağ ihtiyacı....
ben de onu diyorum az yemek iyi kilo verdirmiyor sanki. senin dediğin gibi tam doğru kaloriyi bulmak lazım ah ben de 3.5 ayda 13 kilo versem daha ne isterim takipçinim arifeebe
kesinlikle ...diyetisyen bana kızdı 1500 cal sana az gelir az yiyorsun diye...

Dün akşam sütlaç yaptım..Çok seviyor ev halkı,tabiii bende..:) Geç oldu diye yemedim bu sabah kahvaltıdan sonra yedim bir kase,ara öğün artık...
afiyet olsun.. kaçamak olur arada öyle....söylemesi ayıp haftasonu yemediğim şey kalmadı bu gün aynı kilomdayım alırım diye korkmuştum ama.....
karbonhidrat diyeti yapıcam yapan varsa bilgi verebilir mi
ben 3 hafta yaptım fayda göremedim insan yicek şey bulamıyor devamlı yumurta peynir et tiksinti geldi....

Saferancım haftasonu bende epey kaçırdım ama hareket fazlalığı olunca dengeliyor bir nebze...:)))

Hatta bu sabah tartılmak istedim,400gr. eksik çıktım,o yüzden çok mesudum..

Günaydın canım,
nasılsın..

İyiyim YENAcım saol. Sabah eşimle kahvaltı yaptım , gönderdim onu işe. Sonra laptobu koydum tv nin yanına hem leslie yaptım , hem doktorum seyrettim eğer sabahtan yaparsam sporumu kendimi gün içinde iyi hissediyorum ama yapmazsam üşeniyorum açıkçası :78: sen nasılsın canım?

Son düzenleme:

burda bir arkadaşda metro dan 800 e aldı dunlop muydu neydi adamın 1 ayda göbeği gitti leslie iyi de akşam 5 de işten çıkıyorum yemek yap ye topla çay vs 20,00 oluyor çocuklar pc yi vermiyorlar flaş diske çekip yapsam diye düşündüm adam tv yi vermez film saati ortada dolanıyorum gece 23 de falan boşalıyor pc o zaman da aşağıya gürültü olur diye yapamıyorum ayakkabısız yaptım bir ara ayağım acıdı hiç deil se bunu salona götürürüm küçük tv var orda baka baka koşarım diye düşünüyorum
maddi yönden adam pis pis baktı bana nereye koyacan filan dedi ama ben anladım bi düşündüm hiç özel harcamam yok sayılır sigaram yok içkim yok karıya kız gitmem taksitle alsam ayda 80-90 falan yapıyor dün baktım kararım var gibi birde leslie nin bazı hareketlerinde belim falan acıyor yürüyüşü severim dışarıda çıkamadığıma göre mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…