iki senelik beraberliği iki ayda silemiyorsun..ne desek boş.aslında insan her şeyi biliyor da kabullenmesi zor.ama ya evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra olsaydı?rehinden kurtardığın geleceğinin değerini acılar küllenince anlayacaksın..şimdiihtiyacın olan tek şey ZAMAN...
ama kendine dikkat et..daha çok gençsin..seni gerçekten hakedenin gelmesi için bunun gitmesi gerkiyormuş.hepimiz için değerlisin..kendin de kendi değerini anladığın gün.güneşin bir başka parladığını görüp yeniden umutla hayata sarılacaksın..o gün işte yeni kapılar açılacak..
factorb öyledir banada çok yardımcı oluyor:126::126:
Rica ederim canımDün regl oldum 3. günü sabahı yani çarşamba aç karna gidicem hormon tahlili için. Tedavinin 3 ayı doldu bakalım ilaçlar ne kadar işe yaramış Ben şahsen tamamen geçiceğini düşünüyorum 9 aylık tedavi sonunda ama bekleyip görücez tabi
banada az geliyor ama ben başladığımda 1700-1800 gidiyordum ama şu ara düştü ama isteyerek değil benim ortalama 1600falan oluyor az değildir değilmi 1700-1800 İLE ben üçbuçuk aydır 13 kg verdim canımın istediklerinide yedim ama ara öğünlerimi atlamadım
günaydın kızlar koşu bandı almak istiyorum kullanan varmı aramızda ?
yok yazmıyorum canım altta çıkandan kopyalıyorum....arifeebe,saferan siz günlük kalori listenizi kendiniz yazıyorsunuz buraya sanırım ben kilotakibi sitesinde bir butona bastım Gün Gün Yediklerim yazıyor ya ona tıkla herşeyi liste halinde döküyor ben ordan kopyalayıp yapıştırdım eğer bilmiyorsanız bilgilendireyim dedim daha basit :81:
3 fast miles walk yazıyor benimkinde doğrumu yapıyorum ki....
Leslienin bütün hareketleri 3aşağı5yukarı aynı canım ama hızı farklı işteben bunu daha çok seviyorum power walk
ben 135 kilo ile 2000 cal verdi diyetisyen 1500 normaldir sana...banada az geliyor ama ben başladığımda 1700-1800 gidiyordum ama şu ara düştü ama isteyerek değil benim ortalama 1600falan oluyor az değildir değilmi 1700-1800 İLE ben üçbuçuk aydır 13 kg verdim canımın istediklerinide yedim ama ara öğünlerimi atlamadım
zeynep abla sen takıldın gibi kiloda üöğünlerde 1 kepçe çorba 1 bardak yoğurt 4 kaşık sebze 1 kibrit kutu et yada peynir 2.3 dilim kwepek ekmek yemeye çalış diyetisyen her öğün herşeyden yenmeli dedi bide böyle dene az yap ama çeşit li yemeye çalış daha kolay verebilirsin o zaman ....cumartesi lahana dolma yapacaktım.baktım dolapta acil pişirmem gereken kereviz ve karnıbahar var.ikisinide kıymalı yaptım.karnıbahara havuç,kerevize patates ve havuçilave edip pişirdim.iki gün içim dışına çıktı,sağlıklı beslenmeden.bu akşam tavuk göğsü ve pilav yaptım.aslında yağsız tavada yapardım ama diş sorunum yüzünden iyic haşlayıp tavada soteledim.bayağı yumuşadı.Yarın lahana dolma yaparım.yanına da salata ve yoğurt.artık tek çeşit yemek yapacağım.kaç çeşit olursa o kadar tabak yeniyor.bir de bunu deniyeceğim.yanına salata ve yoğurt ilavesi yeter.pilav da yapsam tek pilav olacak..
bugün markete giderken epeydirist.olan bir komşum ..sen bayağı kilo vermişsin dedi.göbek inmiş falan.aslında o kadar kilo kaybım yok.ama çok koşturduğumdan o kısımda sıklaşma oldu.yinede yürüyüşüm bile değişti.balerin gibi parmak uçlarımda yürüdüm....
ben de 8 kilo=32 paket margarin vermiş oldum .. bir ailenin 2 yıllık yağ ihtiyacı....insan kendini daha hafif hissediyor ben su an 7kilo verdim 7kilo az gibi ama 28 margarin yapiyor söle bir hayal etsek ne kadar cokkkkkkkkkk durmak yok devammmmmm yolumuz uzunnn
kesinlikle ...diyetisyen bana kızdı 1500 cal sana az gelir az yiyorsun diye...ben de onu diyorum az yemek iyi kilo verdirmiyor sanki. senin dediğin gibi tam doğru kaloriyi bulmak lazım ah ben de 3.5 ayda 13 kilo versem daha ne isterim takipçinim arifeebe
afiyet olsun.. kaçamak olur arada öyle....söylemesi ayıp haftasonu yemediğim şey kalmadı bu gün aynı kilomdayım alırım diye korkmuştum ama.....Dün akşam sütlaç yaptım..Çok seviyor ev halkı,tabiii bende..:) Geç oldu diye yemedim bu sabah kahvaltıdan sonra yedim bir kase,ara öğün artık...
ben 3 hafta yaptım fayda göremedim insan yicek şey bulamıyor devamlı yumurta peynir et tiksinti geldi....karbonhidrat diyeti yapıcam yapan varsa bilgi verebilir mi
günaydın YENA afiyet olsun canım eşimde çok sever sütlacı bak aklıma getirdin. Bende yapiyim bugün
karbonhidrat diyeti yapıcam yapan varsa bilgi verebilir mi
Günaydın canım,
nasılsın..
Dogacım,
BEYZUS ve Yağmurgözlü kullanıyor...BEYZUS sık sık kullanıyor vede memnun gibi görünüyor...ama Faktör'ün dediği gibi almışken iyi bir marka al..Çünkü piyasada bayağı çeşitleri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?