burda bir arkadaşda metro dan 800 e aldı dunlop muydu neydi adamın 1 ayda göbeği gitti leslie iyi de akşam 5 de işten çıkıyorum yemek yap ye topla çay vs 20,00 oluyor çocuklar pc yi vermiyorlar flaş diske çekip yapsam diye düşündüm adam tv yi vermez film saati ortada dolanıyorum gece 23 de falan boşalıyor pc o zaman da aşağıya gürültü olur diye yapamıyorum ayakkabısız yaptım bir ara ayağım acıdı hiç deil se bunu salona götürürüm küçük tv var orda baka baka koşarım diye düşünüyorum
maddi yönden adam pis pis baktı bana nereye koyacan filan dedi ama ben anladım bi düşündüm hiç özel harcamam yok sayılır sigaram yok içkim yok karıya kız gitmemtaksitle alsam ayda 80-90 falan yapıyor dün baktım kararım var gibi birde leslie nin bazı hareketlerinde belim falan acıyor yürüyüşü severim dışarıda çıkamadığıma göre mantıklı geliyor
İyiyim YENAcım saol. Sabah eşimle kahvaltı yaptım , gönderdim onu işe. Sonra laptobu koydum tv nin yanına hem leslie yaptım , hem doktorum seyrettimeğer sabahtan yaparsam sporumu kendimi gün içinde iyi hissediyorum ama yapmazsam üşeniyorum açıkçası :78: sen nasılsın canım?
burda bir arkadaşda metro dan 800 e aldı dunlop muydu neydi adamın 1 ayda göbeği gitti leslie iyi de akşam 5 de işten çıkıyorum yemek yap ye topla çay vs 20,00 oluyor çocuklar pc yi vermiyorlar flaş diske çekip yapsam diye düşündüm adam tv yi vermez film saati ortada dolanıyorum gece 23 de falan boşalıyor pc o zaman da aşağıya gürültü olur diye yapamıyorum ayakkabısız yaptım bir ara ayağım acıdı hiç deil se bunu salona götürürüm küçük tv var orda baka baka koşarım diye düşünüyorum
maddi yönden adam pis pis baktı bana nereye koyacan filan dedi ama ben anladım bi düşündüm hiç özel harcamam yok sayılır sigaram yok içkim yok karıya kız gitmemtaksitle alsam ayda 80-90 falan yapıyor dün baktım kararım var gibi birde leslie nin bazı hareketlerinde belim falan acıyor yürüyüşü severim dışarıda çıkamadığıma göre mantıklı geliyor
Bende hiç sağlıklı bulmuyorum protein diyetini ve yapamamda..Uzun vadede sağlık sorunu oluşur muhakak...
25 yaşından sonra sebze-meyve ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor...
Misss gibi pırasa,kereviz varken..
Bende faranjitim dışında iyiyim canım...KAhvaltıyı erken yapınca güne başlamak daha iyi oluyor değilmi..zaten en sevdiğim öğündür kahvaltı,o yüzden hiçç zorlanmam bende...:))
Sporunu yapman harika,ben sabahları yapamıyorum,ortalığı toparla,oğlanın kahvaltısı derken yoruluyorum,gün içinde uygun bir saatte yapıyorum..Bugün yürümek planım,kızımın kitabı için kütüphaneye gitmem gerek..Yaklaşık 80 dk. falan sürüyor..:)
O zaman yürüme bandı alman daha iyi fikir...Hem dizilerini izlersin.:))Ama banttada ayakkabı giymen gerek,yoksa cayır cayır yanar ayağının altı..:)))))
Belki size tuhaf gelicek ama ben hayatımda hiç kereviz yemedim. Ne annem pişirirdi nede sülalemde gördüm. Aslında çokta faydalı bir sebze olduğunu biliyorum ama şimdi alsam alışık olmadığım için kesin kötü gelir tadı
valla bende 30 umdan sonra yemeye başladım.. yeşil yerlerini çiğ bile yiyorum kokusuna batılıyorum tavsiye ederim...Belki size tuhaf gelicek ama ben hayatımda hiç kereviz yemedim. Ne annem pişirirdi nede sülalemde gördüm. Aslında çokta faydalı bir sebze olduğunu biliyorum ama şimdi alsam alışık olmadığım için kesin kötü gelir tadı
yürüyüş bandını kullanmak için spor salonuna gidiyorum çok memnunum eklemlerim açıldıdiğer günler lesli yapıcam dün başladım ....giyerim akşam 8-9 olursa o zaman pek gürültü duyulmaz diye düşünüyorum aşağıdakiler bekar pek sorun etmezler heralde
günaydınnnn herkese
doğacım bana da çok mantıklı geliyor y.bandı. belki zamanla 80 ne falan indiğimde koşarım bile diyorum. benim bebek küçük daha çıkamıyorum kapı dışarı o uyur ben çıkarım banda diyhe hayal kuruyorum. al bence ama kilo vermek için değil hergün kullanırım mantığı ile al. yürüyüş sporlar içerisinde en kralıçunku kas yapını güçlendirirken yağları da yakıyor. bir spor hocası eşime hanım istiyor falan deyince kesin alın demiş hiç bir alet yerini tutmaz
giyerim akşam 8-9 olursa o zaman pek gürültü duyulmaz diye düşünüyorum aşağıdakiler bekar pek sorun etmezler heralde
Geçmiş olsun YENAcım. Dün Gürkan Kubilayı seyrettinmi doktorumda. Sporu açık havada yapın , oksijensiz vücuttaki yağlar yanmaz dedi. Eğer mecbur evde veya kapalı yerde yaparsanızda bol bol havalandırın spor yaparken dedi. Bende havalar düzelince yürüyüş yapıcam gene . Kapalı ve soğuk olduğundada leslie yaparım evde
Ciddimisin..:) Çok sevdiğim sebzelerden biridir..Fakat farklı bir kokusu var,özellikle pişerken sevmeyenlere iğreti gelebilir ama alıştıktan sonra vazgeçmen namümkün.:)
Zaten damak zevkimizi geliştirmek,eğitmek bizim elimizde biliyorsun...
Bizim evde en çok tavuklu tüketiilir..Tavuk göğsüyle pişiriyorum arada terbiyeli yapıyorum..
Soğan yerine pırasa ekliyorum 1-2 adet..Çocuklar olunca insan farklı ve sağlıklı tatlar yapmaya çalışıyor..
Brokoli çok faydalı,salatasını ben ve eşim bayılırız ama çocuklara sevdiremedim,bende katı meyve sıkacağında meyvelerle birlikte brokoli ve pancarda sıkıyorum anlamayıp içiyorlar..Pancar rengiyle çok güzel bir görüntü oluyor..Bazen yeşil oluyor rengi kızım sorduğunda kividen oldu diyorum...
aferin valla iyi akıl kutluyorum seni.....
PEk bir yalancı gördüm kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?