Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende hiç sağlıklı bulmuyorum protein diyetini ve yapamamda..Uzun vadede sağlık sorunu oluşur muhakak...
25 yaşından sonra sebze-meyve ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor...
Misss gibi pırasa,kereviz varken..

Hmmm o zaman haklısın tercih edebilirsin tabii. Çalışan bayanlarında işi zor hakkaten kendilerine hiç vakit ayıramıyorlar hele bide anneyse. Ben bugünlerin kıymetini biliyim en iyisi yer sorununa gelince katlanıyor biçok modeli ama katlanıncada yarısı kadar yer kaplıyor.

Bende faranjitim dışında iyiyim canım...KAhvaltıyı erken yapınca güne başlamak daha iyi oluyor değilmi..zaten en sevdiğim öğündür kahvaltı,o yüzden hiçç zorlanmam bende...:))

Sporunu yapman harika,ben sabahları yapamıyorum,ortalığı toparla,oğlanın kahvaltısı derken yoruluyorum,gün içinde uygun bir saatte yapıyorum..Bugün yürümek planım,kızımın kitabı için kütüphaneye gitmem gerek..Yaklaşık 80 dk. falan sürüyor..:)

O zaman yürüme bandı alman daha iyi fikir...Hem dizilerini izlersin.:))Ama banttada ayakkabı giymen gerek,yoksa cayır cayır yanar ayağının altı..:)))))

Bende hiç sağlıklı bulmuyorum protein diyetini ve yapamamda..Uzun vadede sağlık sorunu oluşur muhakak...
25 yaşından sonra sebze-meyve ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor...
Misss gibi pırasa,kereviz varken..

Belki size tuhaf gelicek ama ben hayatımda hiç kereviz yemedim. Ne annem pişirirdi nede sülalemde gördüm. Aslında çokta faydalı bir sebze olduğunu biliyorum ama şimdi alsam alışık olmadığım için kesin kötü gelir tadı

Geçmiş olsun YENAcım. Dün Gürkan Kubilayı seyrettinmi doktorumda. Sporu açık havada yapın , oksijensiz vücuttaki yağlar yanmaz dedi. Eğer mecbur evde veya kapalı yerde yaparsanızda bol bol havalandırın spor yaparken dedi. Bende havalar düzelince yürüyüş yapıcam gene . Kapalı ve soğuk olduğundada leslie yaparım evde

günaydınnnn herkese
doğacım bana da çok mantıklı geliyor y.bandı. belki zamanla 80 ne falan indiğimde koşarım bile diyorum. benim bebek küçük daha çıkamıyorum kapı dışarı o uyur ben çıkarım banda diyhe hayal kuruyorum. al bence ama kilo vermek için değil hergün kullanırım mantığı ile al. yürüyüş sporlar içerisinde en kralı çunku kas yapını güçlendirirken yağları da yakıyor. bir spor hocası eşime hanım istiyor falan deyince kesin alın demiş hiç bir alet yerini tutmaz

O zaman yürüme bandı alman daha iyi fikir...Hem dizilerini izlersin.:))Ama banttada ayakkabı giymen gerek,yoksa cayır cayır yanar ayağının altı..:)))))

giyerim akşam 8-9 olursa o zaman pek gürültü duyulmaz diye düşünüyorum aşağıdakiler bekar pek sorun etmezler heralde

Ciddimisin..:) Çok sevdiğim sebzelerden biridir..Fakat farklı bir kokusu var,özellikle pişerken sevmeyenlere iğreti gelebilir ama alıştıktan sonra vazgeçmen namümkün.:)
Zaten damak zevkimizi geliştirmek,eğitmek bizim elimizde biliyorsun...

Bizim evde en çok tavuklu tüketiilir..Tavuk göğsüyle pişiriyorum arada terbiyeli yapıyorum..
Soğan yerine pırasa ekliyorum 1-2 adet..Çocuklar olunca insan farklı ve sağlıklı tatlar yapmaya çalışıyor..
Brokoli çok faydalı,salatasını ben ve eşim bayılırız ama çocuklara sevdiremedim,bende katı meyve sıkacağında meyvelerle birlikte brokoli ve pancarda sıkıyorum anlamayıp içiyorlar..Pancar rengiyle çok güzel bir görüntü oluyor..Bazen yeşil oluyor rengi kızım sorduğunda kividen oldu diyorum...

valla bende 30 umdan sonra yemeye başladım.. yeşil yerlerini çiğ bile yiyorum kokusuna batılıyorum tavsiye ederim...
giyerim akşam 8-9 olursa o zaman pek gürültü duyulmaz diye düşünüyorum aşağıdakiler bekar pek sorun etmezler heralde
yürüyüş bandını kullanmak için spor salonuna gidiyorum çok memnunum eklemlerim açıldıdiğer günler lesli yapıcam dün başladım ....

haklısın günlük yaparım diye düşünüyorum zaten evden çıkamıyorum akşamları bebek yokken yürümek istiyordum çıkıyorduk ama merkezi yerde oturuyorum her yer cadde trafik lambası 1 hafta zor yürüdük olmadı

Aşağıya ses gitmesin die altına koyulan bi aparatı var doğacım. Yürürken çok gitmezmiş ama koşu modunda baya ses gider aşağıya demişti ordaki görevli. Ama ayrı satılıyor , ucuzdu die hatırlıyorum

Ben zaten Leslieyi mecbur kaldığımda yapıyorum,çok da severek yapmıyorum aslında,ama dışarıda yürümek çok zevkli hele kulağında sevdiğin müzikle..
Ama maalesef çocuk olunca olmuyor..

aferin valla iyi akıl kutluyorum seni.....

saferan valla bende 30 umdan sonra yemeye başladım.. yeşil yerlerini çiğ bile yiyorum kokusuna batılıyorum tavsiye ederim...

Haftaya kesin alıcam o zaman canım. Tariflerinizi istiyorum ama bikaç çeşit deniyim bakalım illaki biri uygundur bana :44:

Tombulkelebekim,günaydın..geç kalmışsın bugün..:))

benim evdekilerde brokoliyi sevmez ama kızıma yediriyorum çorbasına atıyorum muhakkak çok faydalı

PEk bir yalancı gördüm kendimi...

Yalancılık demeyelimde pekbi yaratıcısın doğrusu pancar çok öneriyolar kırmızı pancar. Ben brokoliyi ya buharda yada az haşlayıp üzerine ceviz sarımsak ve zeytinyağlı talatur yapıyorum dier türlü onu yemek zor gerçekten. Bi çorbasını yapmıştım oyyyyy evlerden ırak

1. YENA
2. cennetimsin
3. doga3
4. FactorB+
5. hustun
6. dalokaysmom
7. saferan
8. evian
9. tombulkelebekim+
10. mehil

Yıkılyor topic..Ama bana müsaade,öğlen yemeğe gelicek kızım masayı hazırlıyayım..
Öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…