Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çorbasını bende denemiştim dediğin gibi evlerden ırak..birde balkabağı çorbasını yapmıştım,tarhana çorbası diye önlerine sürdüm bir kaşıktan sonrasını döktük..:))

kızlar kızlar merhaba,

yıl sonu yaklaştıkça benim işler coşuyor arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamıyorum. tartı günümüz cuma ama ben salıları da tartılıyorum bir salı gnü başladığım için. bugün ikinci haftam bitti. 3,5 kilo verdim. aslında bir diyet programı uygulamıyorum, sadece yediklerime dikkat ediyorum. ama sanırım biraz az yiyorum o yüzden bugünden itibaren bi diyet listesine mi başlasam diye düşünüyorum. ne dersiniz?

Tombulkelebekim,günaydın..geç kalmışsın bugün..:))

Günaydın Yenacım veee tüm hatunlar
Sorma Yena yaa gece 2ye kadar dizi izledim netten küçük sırlar manyağıyımda 2 de uyuyunca 11 de ancak uyandım geçmişi okurkende bayağı zaman geçti
Kardeşim simit almış gelmiş bu sabah tek simit yedim. Leslie yapacağımda uyanmayı bekliyorum bu arada spor yapmak için en uygun saatlerden biri 16:00 mış

Geçen akşam ablam haberlerde izlemiş benim sigortamla ilgili sıkıntımı biliyorsunuz işten çıktıktan sonra tekrar babama dönememiştim yaşım geçtiği için o tasarıyı geri çekmişler falan dedi ablam SGK ya gittim konuştum adam 1 ay içinde belli olur dedi :26: ayyy o gerçekleşir ve sigortam açılırsa ilk iş diyetisyene gideceğim 2. iş dişçiye dolgu yaptırmam lazım
Hava güzel küçük kuşlar gelip balkona konuyor bakışıyoruz param olsun bir kuş alayım kendime yarenlik ederiz

PEk bir yalancı gördüm kendimi...
herşey evlatlar için.....
ben kendi tarifimi verim....
1 kilo kerevizi elma dilimi gibi dilimle limonlu suya koy,1 havuç 1 patates küçük küp gibi doğra,daha fazlada olabilir isteğe göre ,1 çay bardağı kadar bezelye , 1 soğan ben halka doğruyorum....
düdüklüde pişiriyorum alta kerevizleri diziyoruz üzerine soğanlar, havuç, patates, bezelye sırayla koyuyoruz, üzerine tuz , 1bardak suya 1 kesme şeker , 1kaşık un yarım limon sıkıp karıştırıyoruz üzerine gezdiriyoruz dereotu pişirirken yada piştikten sonra atabiliriz ben yeşil saplarındanda pişmeden doğruyorum biraz üstüne ,afiyet olsuun... kerevizi soyarken biraz derin soymalısın kılçıklı kısmı var onu tamamen almalısın....

ben 1.5 aydır ekmek yemiyorum canım
ekmeksiz olmaz ama mutlaka tam buğday en azından yemek gerekiyor...
Hoşgeldiniz kısçeler. Ben gidip çamaşırlarımı seriyim hava güzelken pc açık kalsın dönerim birazdan
kolay gelsin....

Yaaa benim çok zayıflamam lazım çok moralim bozuldu yaaa
Dün akşam telefonda platonik aşkımla konuşuyordum aşığım çocuğaaa yaaa herneyse dizilerden falan konu açıldı birden Kim Kardashian'a geldi konu bana nasıl ballandırıyor kadını açtım googleden resimlerine bakıyorum kadının diyorki kadının vucudu kum saati gibi ama kadın harbi taş yani esmer güzeli boyu kısaymış 1.57 diyorki zaten uzun olanlarda bu vucut şeklini yakalayamazsın bende aklımdan geçiriyorum napsam bacaklardanmı kestirsem diye ama kadın çok güzeldi bir ona baktım bir kendime dedimmm bahar yaaa bir deri bir kemik olana kaadar zayıflayacaksın ya da bu aşktan vazgeçeceksin çok mutsuzum yaaa böyle kadınlar oldukça biz evde kalmaya mahkümuz

Heee ama bende onu kıskandırdım Eddie Cibrian aşkımmmm yaaa şunun tatlılığınaa baaak gamzelerineee baaaakkk gördükçe içim eriyor dedim :78: iyi ben kapatayım o zaman diye trip attı ayhh öyle işte anlattım yine bir hoş oldum aşıkımmmm uleynnn

iyi yapmışsın...

günaydın kızlaaaaaaaaarr :))

bian önce geçerse çok mutlu olucam ama çünkü dün ilk gördüğümde ciddi bişey oldu ve ben çok korktum (( sağ közümün bi anda kapanmadığını ve yüzümün sol tarafının uyuştuğunu hissettim çok kötü bişeydi gerçekten allah kimseye vermesin... eyvah dedim bişey oluyo :s zorla kendimi sakinşeltirdim ve yavaş yavaş geçmeye başladı Allah'ıma şükür bişey olmadı hiç böyle bişey yaşamamıştım gece de sabaha karşı uyandım düşünmekten saatlerce geri uyuyamadım 2 3 sa snr sonunda sızmışım :97: bidaha kimseye aşık olmıycaaaaaaammm
bu arada biri kereviz mi dedi faktorb? ben küçükken bi kere teyzemde yemiştim aman allahım bööööööğğ senelerce bidaha azıma sürmedim ilk ve son olmuştu... geçenlerde hadi dedim bi kendim yapim de deniyim sadece haşladım onu ve öyle kötü bişeyde değilmiş meğer :)

Çorbasını bende denemiştim dediğin gibi evlerden ırak..birde balkabağı çorbasını yapmıştım,tarhana çorbası diye önlerine sürdüm bir kaşıktan sonrasını döktük..:))

yenacım annemde yapmıştı balkabağı çorbasını offf bizde aynen dökmek zorunda kalmıştık

geçmiş olsun .. üzme kendini değmezmiş demekki o kadar üzüldüğüne....

Oturmayınnnn hatunlaaarr kalkınnnn leslieye ben 30 dakikayı devirdim ama durmak yok 1 saat olmadan bırakmayacağım madem çok zayıflamam lazım o zaman çok spor lazımmmm hadi billlurrrr kalkkk müzik aç oyna hiçbişi yapamıyorsan

maşallah maşallah maşallah darısı başımıza diyorum önce ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…