Hiç bana göre değil zaten eti severek yemiyorum. Ayrıca karbonhidratlar gün içindeki enerjimizi karşılıyor . Eğer kahvaltı harici ekmek yemeden dururum diyosan monti dieti çok daha sağlıklı ondan
Yalancılık demeyelimde pekbi yaratıcısın doğrusupancar çok öneriyolar kırmızı pancar. Ben brokoliyi ya buharda yada az haşlayıp üzerine ceviz sarımsak ve zeytinyağlı talatur yapıyorum dier türlü onu yemek zor gerçekten. Bi çorbasını yapmıştım oyyyyy evlerden ırak
Tombulkelebekim,günaydın..geç kalmışsın bugün..:))
herşey evlatlar için.....
PEk bir yalancı gördüm kendimi...
ben kendi tarifimi verim....saferan valla bende 30 umdan sonra yemeye başladım.. yeşil yerlerini çiğ bile yiyorum kokusuna batılıyorum tavsiye ederim...
Haftaya kesin alıcam o zaman canım. Tariflerinizi istiyorum ama bikaç çeşit deniyim bakalım illaki biri uygundur bana :44:
ekmeksiz olmaz ama mutlaka tam buğday en azından yemek gerekiyor...ben 1.5 aydır ekmek yemiyorum canım
kolay gelsin....Hoşgeldiniz kısçeler. Ben gidip çamaşırlarımı seriyim hava güzelkenpc açık kalsın dönerim birazdan
Yaaa benim çok zayıflamam lazımçok moralim bozuldu yaaa
Dün akşam telefonda platonik aşkımla konuşuyordum aşığım çocuğaaa yaaaherneyse dizilerden falan konu açıldı birden Kim Kardashian'a geldi konu bana nasıl ballandırıyor kadını açtım googleden resimlerine bakıyorum kadının diyorki kadının vucudu kum saati gibi ama kadın harbi taş yani esmer güzeli boyu kısaymış 1.57 diyorki zaten uzun olanlarda bu vucut şeklini yakalayamazsın bende aklımdan geçiriyorum napsam bacaklardanmı kestirsem diye ama kadın çok güzeldi bir ona baktım bir kendime dedimmm bahar yaaa bir deri bir kemik olana kaadar zayıflayacaksın ya da bu aşktan vazgeçeceksin çok mutsuzum yaaa böyle kadınlar oldukça biz evde kalmaya mahkümuz
Heee ama bende onu kıskandırdımEddie Cibrian aşkımmmm yaaa şunun tatlılığınaa baaak gamzelerineee baaaakkk gördükçe içim eriyor dedim :78: iyi ben kapatayım o zaman diye trip attı ayhh öyle işte anlattım yine bir hoş oldum aşıkımmmm uleynnn
bian önce geçerse çok mutlu olucam amaWayyyy be zeynep abla ne güzel anlatmışsın. Hayran kaldım doğrusu , anca bu kadar anlatılır. Çokta haklısın abla ne desek boş hepimiz yaşadık o dönemleri.Billur cum aşk acısı çekmek o kadar insancıl bir duyguki doya doya yaşa bence. Sonra geriye baktığında , yüzünde hafif bir tebessümle gülüceksin bu günleri hatırladığında
Çorbasını bende denemiştim dediğin gibi evlerden ırak..birde balkabağı çorbasını yapmıştım,tarhana çorbası diye önlerine sürdüm bir kaşıktan sonrasını döktük..:))
günaydın kızlaaaaaaaaarr :))
bian önce geçerse çok mutlu olucam amaçünkü dün ilk gördüğümde ciddi bişey oldu ve ben çok korktum (( sağ közümün bi anda kapanmadığını ve yüzümün sol tarafının uyuştuğunu hissettim çok kötü bişeydi gerçekten allah kimseye vermesin... eyvah dedim bişey oluyo :s zorla kendimi sakinşeltirdim ve yavaş yavaş geçmeye başladı Allah'ıma şükür bişey olmadı hiç böyle bişey yaşamamıştım gece de sabaha karşı uyandım düşünmekten saatlerce geri uyuyamadım 2 3 sa snr sonunda sızmışım :97: bidaha kimseye aşık olmıycaaaaaaammm
bu arada biri kereviz mi dedifaktorb? ben küçükken bi kere teyzemde yemiştim aman allahım bööööööğğ senelerce bidaha azıma sürmedim ilk ve son olmuştu... geçenlerde hadi dedim bi kendim yapim de deniyim sadece haşladım onu ve öyle kötü bişeyde değilmiş meğer :)
yenacım annemde yapmıştı balkabağı çorbasını offfbizde aynen dökmek zorunda kalmıştık
Oturmayınnnn hatunlaaarr kalkınnnn leslieyeben 30 dakikayı devirdim ama durmak yok 1 saat olmadan bırakmayacağım madem çok zayıflamam lazım o zaman çok spor lazımmmm hadi billlurrrr kalkkk müzik aç oyna hiçbişi yapamıyorsan
Oturmayınnnn hatunlaaarr kalkınnnn leslieyeben 30 dakikayı devirdim ama durmak yok 1 saat olmadan bırakmayacağım madem çok zayıflamam lazım o zaman çok spor lazımmmm hadi billlurrrr kalkkk müzik aç oyna hiçbişi yapamıyorsan
geçmiş olsun .. üzme kendini değmezmiş demekki o kadar üzüldüğüne....
kızlar kızlar merhaba,
yıl sonu yaklaştıkça benim işler coşuyor arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamıyorum. tartı günümüz cuma ama ben salıları da tartılıyorum bir salı gnü başladığım için. bugün ikinci haftam bitti. 3,5 kilo verdim. aslında bir diyet programı uygulamıyorum, sadece yediklerime dikkat ediyorum. ama sanırım biraz az yiyorum o yüzden bugünden itibaren bi diyet listesine mi başlasam diye düşünüyorum. ne dersiniz?
maşallah maşallah maşallah darısı başımıza diyorum önce ben.
ben spora gidiyorum ... hepiniz azimli kalın zayıflayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?