arkadaşlar acaip komik bir his var bugun içimde aynada aksimi görmesem 38 beden olduğumu iddaa edicem ay tuaf.
terapistim bi vakit kilo vermede önemli olan kendini olmak istediğin kiloda hayal edebilmek demişti. haha sen zor olanı başarmışsın, üstüne bir de hissetmişsin:)
slm arkadaslar bana da yer var mı aranızda?ben 25 yasındayım 2008 de kızıma dogum yaptım ve suan son ayımdan da fazla kilodayım.gebelikden önce 80 idim doguma 100kg ile gitmiştim cok ödem de vardı.oturup sade tuz yiyecek duruma gelmiştim o zamanlar:))sadece 3 ay emzirdim. ne zamanki emmeyi bırktı kızım hızla kilo almaya basladım ta ki bugüne kadar ve suan 105 kiloyum.böyle kalmak asla istemiyorum ama tek basıma da yapamıyorum neden bilmem ama azim edemiyorum kafada bitiremiyorum buna da cok üzülüyorum.suan yine kafama koydum.seneye kardesimin nişanı var ilk zayıflama nedenim bu.ikincisi isse bir cocuk daha istiyoruz eşimle ve cok da beklemek istemiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olssun.
bu sefer kafaya koydum bakalım nasıl olcak.artık arkadaslarım akrabalarım esim bile inanmıyo.destek olan da yok zaten.bir tek destekcim siz olacaksınız.kardesimin biri evlendi dügün cdlerine bakmak bile istemiyorum.piskolojimi baya bozdu bu durum.
merhaba iyi diyetler herkese.annem 103 kg dı 1 ay önce ve 1 aydır diyet yaparak 95,5 kg a indi.diyetinde kızartma ve hamurişi yemedi,şekeri tamamen kesti.hemen hemen bunun dışında herşeyi yedi.ama az yedi.şimdi bu ayki hedefi 90 kg.sizlerle beraber inşallah o kiloları da verecek.
slm arkadaslar bana da yer var mı aranızda?ben 25 yasındayım 2008 de kızıma dogum yaptım ve suan son ayımdan da fazla kilodayım.gebelikden önce 80 idim doguma 100kg ile gitmiştim cok ödem de vardı.oturup sade tuz yiyecek duruma gelmiştim o zamanlar:))sadece 3 ay emzirdim. ne zamanki emmeyi bırktı kızım hızla kilo almaya basladım ta ki bugüne kadar ve suan 105 kiloyum.böyle kalmak asla istemiyorum ama tek basıma da yapamıyorum neden bilmem ama azim edemiyorum kafada bitiremiyorum buna da cok üzülüyorum.suan yine kafama koydum.seneye kardesimin nişanı var ilk zayıflama nedenim bu.ikincisi isse bir cocuk daha istiyoruz eşimle ve cok da beklemek istemiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olssun.
30 dakika daha leslie yaptım geldimmm ayyy çok yoruldum ya :81: inşallaahh şu kollarımın sarkık kısımları yok olur. Zayıflayınca bu çatlaklar kalacakmı bizde yavucuduma bakıyorum da bende erkek olsam böyle vucuda sahip biriyle beraber olmak istemezdim tamam insanın içi önemli ama dışıda biraz birşeye yaramalı
30 dakika daha leslie yaptım geldimmm ayyy çok yoruldum ya :81: inşallaahh şu kollarımın sarkık kısımları yok olur. Zayıflayınca bu çatlaklar kalacakmı bizde yavucuduma bakıyorum da bende erkek olsam böyle vucuda sahip biriyle beraber olmak istemezdim tamam insanın içi önemli ama dışıda biraz birşeye yaramalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?