Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaslar bana da yer var mı aranızda?ben 25 yasındayım 2008 de kızıma dogum yaptım ve suan son ayımdan da fazla kilodayım.gebelikden önce 80 idim doguma 100kg ile gitmiştim cok ödem de vardı.oturup sade tuz yiyecek duruma gelmiştim o zamanlar:))sadece 3 ay emzirdim. ne zamanki emmeyi bırktı kızım hızla kilo almaya basladım ta ki bugüne kadar ve suan 105 kiloyum.böyle kalmak asla istemiyorum ama tek basıma da yapamıyorum neden bilmem ama azim edemiyorum kafada bitiremiyorum buna da cok üzülüyorum.suan yine kafama koydum.seneye kardesimin nişanı var ilk zayıflama nedenim bu.ikincisi isse bir cocuk daha istiyoruz eşimle ve cok da beklemek istemiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olssun.

terapistim bi vakit kilo vermede önemli olan kendini olmak istediğin kiloda hayal edebilmek demişti. haha sen zor olanı başarmışsın, üstüne bir de hissetmişsin:)

hadi ama bende ilk oluyor. 32 senedir hep olduğumdan şişman hissetmiştim ilk defa zayıf hissediyorum.

hoş geldin bende 94 le hamile kaldım 100 le doğurdum bir ay sonra 94 olmuştum bi kaç ay sonra kilo almaya başladım bebeğim 4 aylıkken ben yine 100 olmuştum frenledim 98 oldum şimdide 95 im hala geçen yılki kilomu yakalıyamadım benimde psikolojik sınırım bu mu acaba inş verirsin fazlalıklarını

kızlar şok oldum ya karşı apt altı bakkal adam kalp krizi geçirmiş vefat etmiş 1965 doğumluydu gençti yani ama kiloluydu baya bi göbekliydi çok şaşırdım ya her gün gördüğümüz konuştuğumuz birisi eşim tel açtı şimdi kapalıydı dükkanı merak ettim öğrenmiş eşim çok üzüldük allah rahmet etsin

bu sefer kafaya koydum bakalım nasıl olcak.artık arkadaslarım akrabalarım esim bile inanmıyo.destek olan da yok zaten.bir tek destekcim siz olacaksınız.kardesimin biri evlendi dügün cdlerine bakmak bile istemiyorum.piskolojimi baya bozdu bu durum.

boş ver inanmasınlar aslında kimseye söyleme diyetteyim diye o zaman gözleri hep üzerinde olur karışırlar daha sinir olursun zayıflarsan çıkarsın karşılarına nolduuuuu dersin

merhaba iyi diyetler herkese.annem 103 kg dı 1 ay önce ve 1 aydır diyet yaparak 95,5 kg a indi.diyetinde kızartma ve hamurişi yemedi,şekeri tamamen kesti.hemen hemen bunun dışında herşeyi yedi.ama az yedi.şimdi bu ayki hedefi 90 kg.sizlerle beraber inşallah o kiloları da verecek.

1 ayda 7.5 kilo maşalllaaahhhhhh

kendini motive etmek için harika bir yer burası ben kendimi kilo veremeyip almama rağmen son hafta hiç kötü hissetmedim ayrıca çevredeki insanlar ooooo şişmansan çirkinsin yetersizsin başarısızsın gözüyle bakmayı iyi bilirler. sen takılma onlara kendine bak dinle

Saferan
ben kendi tarifimi verim....
1 kilo kerevizi elma dilimi gibi dilimle limonlu suya koy,1 havuç 1 patates küçük küp gibi doğra,daha fazlada olabilir isteğe göre ,1 çay bardağı kadar bezelye , 1 soğan ben halka doğruyorum....
düdüklüde pişiriyorum alta kerevizleri diziyoruz üzerine soğanlar, havuç, patates, bezelye sırayla koyuyoruz, üzerine tuz , 1bardak suya 1 kesme şeker , 1kaşık un yarım limon sıkıp karıştırıyoruz üzerine gezdiriyoruz dereotu pişirirken yada piştikten sonra atabiliriz ben yeşil saplarındanda pişmeden doğruyorum biraz üstüne ,afiyet olsuun... kerevizi soyarken biraz derin soymalısın kılçıklı kısmı var onu tamamen almalısın....

Saol canım not aldım tarifi. İlk pazara çıktığım gün denicem

Hoşgeldin dilos. Gerçekten istersen başarırsın yaşında genç. Ama kararlı olmak şart

30 dakika daha leslie yaptım geldimmm ayyy çok yoruldum ya :81: inşallaahh şu kollarımın sarkık kısımları yok olur. Zayıflayınca bu çatlaklar kalacakmı bizde ya vucuduma bakıyorum da bende erkek olsam böyle vucuda sahip biriyle beraber olmak istemezdim tamam insanın içi önemli ama dışıda biraz birşeye yaramalı

Malesef canım çatlaklar için yapılabilecek %100 geçiren bişey yok.Kilo alıp vermenin en kötü yanıda bu olsa gerek ama genetikte çok etkili. Bende hiç olmuyo mesela çatlak , annemdede yoktur. Bide ben ergenlik döneminde 75 kilolara kadar çıkmıştım yani gelişme çağında. Belkide o zaman vücut alıştı diyorum. Sarkmalara gelince leslie işe yarar bence göbeği , kolları heryeri çalıştırıyo. Zamanla işe yarar tabii acele etmicez

canım çatlaklar için üzülme zayıflayınca belli olmuyomuş gerçekten benm bacaklarımn arkasnda vardı şuan hiç belli olmuo üzülme tatlım

sabah da kim kardasiyan ile ilgili yazmışsın aklıma ne geldi. o kadın o şekilde göründüğü için para kazanıyor vucudunun %100 e bakım yapılıyor ayrı ayrı. yani eminim sana da bu imtimam gösterilse kimbilir kaç "kim"e bedel olursun:82:. ama haddim olmadan sen zayıfladığında aşkısında senin sevgin için sıraya geçenlerin arkasına düşmesin şimdiden seni kapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…