sabah da kim kardasiyan ile ilgili yazmışsın aklıma ne geldi. o kadın o şekilde göründüğü için para kazanıyor vucudunun %100 e bakım yapılıyor ayrı ayrı. yani eminim sana da bu imtimam gösterilse kimbilir kaç "kim"e bedel olursun:82:. ama haddim olmadan sen zayıfladığında aşkısında senin sevgin için sıraya geçenlerin arkasına düşmesin şimdiden seni kapsın.
günaydın kızlar koşu bandı almak istiyorum kullanan varmı aramızda ?
günaydın kızlar koşu bandı almak istiyorum kullanan varmı aramızda ?
Benimkide dunlop...Memnunum....burda bir arkadaşda metro dan 800 e aldı dunlop muydu neydi adamın 1 ayda göbeği gitti leslie iyi de akşam 5 de işten çıkıyorum yemek yap ye topla çay vs 20,00 oluyor çocuklar pc yi vermiyorlar flaş diske çekip yapsam diye düşündüm adam tv yi vermez film saati ortada dolanıyorum gece 23 de falan boşalıyor pc o zaman da aşağıya gürültü olur diye yapamıyorum ayakkabısız yaptım bir ara ayağım acıdı hiç deil se bunu salona götürürüm küçük tv var orda baka baka koşarım diye düşünüyorum
maddi yönden adam pis pis baktı bana nereye koyacan filan dedi ama ben anladım bi düşündüm hiç özel harcamam yok sayılır sigaram yok içkim yok karıya kız gitmemtaksitle alsam ayda 80-90 falan yapıyor dün baktım kararım var gibi birde leslie nin bazı hareketlerinde belim falan acıyor yürüyüşü severim dışarıda çıkamadığıma göre mantıklı geliyor
Ciddimisin..:) Çok sevdiğim sebzelerden biridir..Fakat farklı bir kokusu var,özellikle pişerken sevmeyenlere iğreti gelebilir ama alıştıktan sonra vazgeçmen namümkün.:)
Zaten damak zevkimizi geliştirmek,eğitmek bizim elimizde biliyorsun...
Bizim evde en çok tavuklu tüketiilir..Tavuk göğsüyle pişiriyorum arada terbiyeli yapıyorum..
Soğan yerine pırasa ekliyorum 1-2 adet..Çocuklar olunca insan farklı ve sağlıklı tatlar yapmaya çalışıyor..
Brokoli çok faydalı,salatasını ben ve eşim bayılırız ama çocuklara sevdiremedim,bende katı meyve sıkacağında meyvelerle birlikte brokoli ve pancarda sıkıyorum anlamayıp içiyorlar..Pancar rengiyle çok güzel bir görüntü oluyor..Bazen yeşil oluyor rengi kızım sorduğunda kividen oldu diyorum...
Hoş geldin ;sefalar getirdin....slm arkadaslar bana da yer var mı aranızda?ben 25 yasındayım 2008 de kızıma dogum yaptım ve suan son ayımdan da fazla kilodayım.gebelikden önce 80 idim doguma 100kg ile gitmiştim cok ödem de vardı.oturup sade tuz yiyecek duruma gelmiştim o zamanlar:))sadece 3 ay emzirdim. ne zamanki emmeyi bırktı kızım hızla kilo almaya basladım ta ki bugüne kadar ve suan 105 kiloyum.böyle kalmak asla istemiyorum ama tek basıma da yapamıyorum neden bilmem ama azim edemiyorum kafada bitiremiyorum buna da cok üzülüyorum.suan yine kafama koydum.seneye kardesimin nişanı var ilk zayıflama nedenim bu.ikincisi isse bir cocuk daha istiyoruz eşimle ve cok da beklemek istemiyoruz.allah hepimizin yardımcısı olssun.
Buyursun canım.Birlikte zayıflarız inşallah...merhaba iyi diyetler herkese.annem 103 kg dı 1 ay önce ve 1 aydır diyet yaparak 95,5 kg a indi.diyetinde kızartma ve hamurişi yemedi,şekeri tamamen kesti.hemen hemen bunun dışında herşeyi yedi.ama az yedi.şimdi bu ayki hedefi 90 kg.sizlerle beraber inşallah o kiloları da verecek.
:84::84::84::84::84:kızlar benim diyet bugün berbat yazmaya korkuyorum sabah tost öğle dürüm akşam baklava 1800 kalori etti :84::84::84::84::84::84:
Seni gidi evlat sever yalancı seni....Kızına mesaj atıp tek tek anlatmazsam yaptıklarını..(bir dost)
[
hehehe naapimm canım yaa,yeni jenerasyonda çok tuhaf bize verseler affetmeyiz ama..:)))
Kızlaaarr akşamdan beri zor tutuyorum kendimi markete gitmemek için browni istiyor canım regl olacağım delirmek üzereyim offff
yarın öğlen yersin baharcım geç oldu artık...
Akşam akşam çıktım markete gittim bu soğukta :82: 20 dakika yürüyüşte ordaaan geldi ohhhh
Ama brownide aldımyememeye çalışacağım
BEYZUS ama ben seninle muhabbeti özledim artık rastlaşmıyozmu neee...
Bu akşam yine ağlayacağım,Osssman var oyyy oyyyy...
kızlarrr hareketli avatarları nasıl koyuyorsunuz özendim bende
Geldim ;geldim canım benim..Bende seni özlüyorum.....
Azıcık yürüyüş yaptım;bir sürü yürüyüş bandı lafı edince bandıma karşı aşkım kabardı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?