Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar....

bugünkü yediklerim bunlar

ama hala kendimi aç gibi hissediyorum

benimde gereksiz olan bir petitbör yeme durumum oldu saçmasapan

21/11/2010 - 21/12/2010 TARİHLERİ ARASINDA
YEDİKLERİMİN LİSTESİ
21/12/2010 Salı

Kahvaltı 202 cal.
yağda yumurta 0.25 ad. 30 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 10 gr. 32 cal.
uno geleneksel köy ekmeği 2 dilim 140 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği -
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 926 cal.
çorbalar (unlu) 1 kase 280 cal.
kızarmış patates 0.5 por. 210 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
eti petit beurre klasik 0.25 paket 216 cal.
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.
TOPLAM KALORİ 1128 cal.

hoşgeldin canım...Offf şiştim yaaaa..

Varmı acaba böyle babalar..ahhh aliii,ahhh,gün görmiyesin aliiii...

Hoşbuldum canım....

Ben çok üzülüyorum belli sende öyle...Bu nedenle seyretmiyorum....

Dur azıcık üzüntünü dağıtayım...Eşimin bir teoremi var; henüz ispat edilmedi;çünkü sadece 1 örneği var.

Dizilerde kötü rollerdeki sanatçılar ,izleyenlerden o kadar çok beddua alıyorlar ki sonra gerçek yaşamlarında ciddi hastalıklara yakalanıp diziyi de bırakmak zorunda kalıyorlar.Bkz:Hanımın çiftliği ..Orhan....Bunu bana ilk söylediğinde çok güldüm.Bana ; senin bedduan bile yeter dizi boyunca ah ediyorsun bunlar toparlanamaz artık diyor....Bakalım Ali ye ne olacak gerçek hayatta;eğer bir şey olursa benimkinin teoreminin 2 ci örneğide olur...

Doğru bir teori bence..:)

Ama çok üzülüyorum ya,o kadar kasmışımki kendimi,boynum ve ensem acaip sızlıyor,çok gerildim beyzusum..
NAsıl uyuycam bilmiyorum..
Benim gibi hassas bir bünyeye çok fazla bunlar hata yapıyorum izlemekle...hayır profesyonel davransam sadece film desem amenna..ben olayın içine öyle bir giriyorumki şizofren vaka gibi..Eşime falan davranışım bir tuhaf oluyor bir süre...

Ben beddua etmiyorum Aly ye direk biri şunu öldürsün ya da bana versinler ben parçalayayım diyorum insan değil yaaaaa onun yaptığını hayvan yapmaz. Allahhhhh insanların vicdanını eksiltmesin

Yaaaa kötülükte sınır tanımıyor yaaa ş......z..Varmı gerçekte böyleleri..Yoktur değilmi arkadaşlar...

ay sinirlendim kalktım başından dizinin olmaz böyle insan! zaten osman katil olacak diyorlar. alacak glaiba yanına

Seyretme bebeğim....Reklamlarından neler olduğuna bak sadece.Sonra acılar biraz hafifler (umarım) o zaman seyredersin...
Ben beddua etmiyorum Aly ye direk biri şunu öldürsün ya da bana versinler ben parçalayayım diyorum insan değil yaaaaa onun yaptığını hayvan yapmaz. Allahhhhh insanların vicdanını eksiltmesin
Düşünmesi bile rahatlatıyor değilmi?
çok teşekkür ederim ama beceremedim

Neden olmadı acaba....
Seçtiğin resmin üzerine sağ tıkla.En altta özellikleri tıkla.Çıkan linki kopyala.Kontrol paneline gidip avatarını değiştir bölümünden imza kısmına yapıştır.Değişiklikleri kaydeti tıkla....

Son düzenleme:
Yaaaa kötülükte sınır tanımıyor yaaa ş......z..Varmı gerçekte böyleleri..Yoktur değilmi arkadaşlar...

Yoktur diye umut ediyorum.Bir insan bu kadar kötü davranamaz.Hemde evladına.Eşinin bir suçu yokken eşine........Aldattın kadını,o da biliyor...utan biraz değilmi....

Yoktur diye umut ediyorum.Bir insan bu kadar kötü davranamaz.Hemde evladına.Eşinin bir suçu yokken eşine........Aldattın kadını,o da biliyor...utan biraz değilmi....

Gerçek bir hikayeden alıntıymış diye yazıyor topiğinde...

BEYZUSÇUM,Şu künefe reklamı her çıktığında seni hatırlayıp gülümsüyorum..:)))
Acaba beyzusta izliyormu diye...:)

İyi geceler arkadaşlar,Allah rahatlık versin...

BEYZUSÇUM,Şu künefe reklamı her çıktığında seni hatırlayıp gülümsüyorum..:)))
Acaba beyzusta izliyormu diye...:)

İzlemezmiyim canım.Defaten gözümüze sokuyorlar gün boyu.Yeğenim bile özenmiş ki ağzına peynir sürmez....Ne hale sokuyorlar bizi....Artık tatlı matlı yokkkkkkk.Tatlıyla aşkım bitti.Ayrıldık...Hiç üzgün değilim...

Yarın kızımız gelecek kahve içmeye.Özellikle kahvaltıya gelmiyorum Beyzuş seni yoldan çıkarmak istemiyorum diyor.Hamileliğinde öyle çok kilo aldı ki ;doğum sonrası hala çadır gibiydi.Maaşallah bir azim var kızda bekarlık kilosunda şimdi.Baktıkça özeniyorum;ama öncesinde oldukça inceydi bu bir avantaj.Anam ben lisedeki kiloma dönsem razıyım.(75)...Üniversite sonrası biraz kilo verdim (67-68) tamda bu sırada eşimi buldum.Ohhhhh gelsin kilolar.Ben ne zaman adam olurum sence.

kizlar yediklerimi yazayim
iftar
1tabak taze fasüyle etli
2dilim kepekli ekmek
2fincan kahve
bol salata
sucuk mikrodalgada yaptim yaginida süzdüm
ara
2mandalina
5kepekli tutzlucubuk
2saat sonra
1yagsiz yogurt

yarin kac kilo cikcam merak ediyom bu gün 82.8 cikdimda korkuyom 83 atacak beni diye :18:

yaa off kızlaaar karnım acıktı çoooook (( 1 saattir kendimi zorla tutuyorum hayır billur hayır hayır nayııııııırr zayıflıycaksın fıstık kimin olceksin yemeeeee :) ama miğdem ağrıo uykumda yook offf

cnm ayran yap ic yada sicak papatya yada baska bir cay ic iyi geliyor acliga

Browniyle geçirdiğim uzun uzun bakışmaların ardından galip benim şimdi uyku zaman herkese iyi geceler Allah rahatlık versin

Şimdilik, hemencik çizelgeye yansıtmak istemiyorumm amaaa 87,900 gr. olmuşum yarın sabah bakalım herhangi bir artma ve eksilme görülecek mi o zaman daha detaylı bilgi veririm. ayrıca ben diyet yapmıyorum. Normal yiyorum ama herşeyden azar azar. Bu da günlük 300 gr. filan vermeme yarıyor ve bazen de sadece yerimde saymama ama en azından geri aldırtmıyor kiloyu. Olmayan formumu koruyor

iyi geceler Viyolanse.bu senin resmin mi?çok güzel genç bir bayan görüyorum..
en ideali bu galiba.çünkü diyet fikri bile insanı korkuttuyor.herşeyden azar azar yemek.bol su ve hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…