hoşgeldin canım...Offf şiştim yaaaa..
Varmı acaba böyle babalar..ahhh aliii,ahhh,gün görmiyesin aliiii...
Hoşbuldum canım....
Ben çok üzülüyorum belli sende öyle...Bu nedenle seyretmiyorum....
Dur azıcık üzüntünü dağıtayım...Eşimin bir teoremi var; henüz ispat edilmedi;çünkü sadece 1 örneği var.
Dizilerde kötü rollerdeki sanatçılar ,izleyenlerden o kadar çok beddua alıyorlar ki sonra gerçek yaşamlarında ciddi hastalıklara yakalanıp diziyi de bırakmak zorunda kalıyorlar.Bkz:Hanımın çiftliği ..Orhan....Bunu bana ilk söylediğinde çok güldüm.Bana ; senin bedduan bile yeter dizi boyunca ah ediyorsun bunlar toparlanamaz artık diyor....Bakalım Ali ye ne olacak gerçek hayatta;eğer bir şey olursa benimkinin teoreminin 2 ci örneğide olur...
Buradan koyabilirsin canım....
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
Seyretme bebeğim....Reklamlarından neler olduğuna bak sadece.Sonra acılar biraz hafifler (umarım) o zaman seyredersin...Doğru bir teori bence..:)
Ama çok üzülüyorum ya,o kadar kasmışımki kendimi,boynum ve ensem acaip sızlıyor,çok gerildim beyzusum..
NAsıl uyuycam bilmiyorum..
Benim gibi hassas bir bünyeye çok fazla bunlar hata yapıyorum izlemekle...hayır profesyonel davransam sadece film desem amenna..ben olayın içine öyle bir giriyorumki şizofren vaka gibi..Eşime falan davranışım bir tuhaf oluyor bir süre...
Düşünmesi bile rahatlatıyor değilmi?Ben beddua etmiyorum Aly ye direk biri şunu öldürsün ya da bana versinler ben parçalayayım diyorum insan değil yaaaaa onun yaptığını hayvan yapmaz. Allahhhhh insanların vicdanını eksiltmesin
çok teşekkür ederim ama beceremedim
Yaaaa kötülükte sınır tanımıyor yaaa ş......z..Varmı gerçekte böyleleri..Yoktur değilmi arkadaşlar...
Yoktur diye umut ediyorum.Bir insan bu kadar kötü davranamaz.Hemde evladına.Eşinin bir suçu yokken eşine........Aldattın kadını,o da biliyor...utan biraz değilmi....
BEYZUSÇUM,Şu künefe reklamı her çıktığında seni hatırlayıp gülümsüyorum..:)))
Acaba beyzusta izliyormu diye...:)
yaa off kızlaaar karnım acıktı çoooook(( 1 saattir kendimi zorla tutuyorum hayır billur hayır hayır nayııııııırr zayıflıycaksın fıstık kimin olceksin yemeeeee :) ama miğdem ağrıo uykumda yook offf
iyi geceler Viyolanse.bu senin resmin mi?çok güzel genç bir bayan görüyorum..Şimdilik, hemencik çizelgeye yansıtmak istemiyorumm amaaa 87,900 gr. olmuşum yarın sabah bakalım herhangi bir artma ve eksilme görülecek mi o zaman daha detaylı bilgi veririm. ayrıca ben diyet yapmıyorum. Normal yiyorum ama herşeyden azar azar. Bu da günlük 300 gr. filan vermeme yarıyor ve bazen de sadece yerimde saymama ama en azından geri aldırtmıyor kiloyu. Olmayan formumu koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?