Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

içim çok sıkılıyor benim uyku tutmadı karnımda açıktı of of :44:

iyi geceler YARDIM,ben sabaha kadar nöbetteyim nasıl olsa.sabah 6 gibi yatağa giriyorum.biraz evvel bir parça sade helvayla yarım ekmek yedim.şimdide yeşil çayın demlenmesini bekliyorum.evde melisa varsa o bayağı iyi geliyor uykusuzluğa ve strese...

dünkü yedilkerim
KAHVALTI

ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
1. ARA ÖĞÜN

kuru üzüm 20 gr. 58 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ

mercimek çorbası 1.5 por. 274 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİ

karışık pizza 2 dilim 580 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 40 cal.
toplam 1342
dün eşimle çocuklar evde bayrak açtılar ne zamandır pizza yapmıyorsun diye direndim ama başaramadım küçük bir dilimde kahvaltı niyetine yiycem birazdan çayımı bekliyorum:97::97:

Bende çok özeniyorum tatlım azimle yılmadan kilo verenlere..
Ama bu sefer bizde vereceğiz ve özenilen taraf olucağız değilmi..

Browniyle geçirdiğim uzun uzun bakışmaların ardından galip benim şimdi uyku zaman herkese iyi geceler Allah rahatlık versin

2011 yılında İkizler burcunu neler bekliyor
Değişimi seviyorsunuz. Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Birçok aşklar yitirdiniz.. Bazılarınız yaşamı hep farklı olgulardan algıladı. Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen çok azdı. Sıkıntılarınızı içinizde biriktirirken, dudaklarınızdan gülümsemeler hiç eksik olmadı. Artık paranızın değerini biliyorsunuz.
Borç vermemeyi öğrendiniz. Aşk rüzgarları esmeye devam edecek, hem bu yıl daha da kuvvetli olacak. Kasırga misali aşklar sizi bekliyor. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. PARA VE BAŞARI

İş konumunda bir çoğunuzun iyi olan dönemi, 2011 yılında da devam edecek. Fakat, bazı konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar; paranızı nerede ve nasıl daha iyi değerlendireceğiniz konusunda olacaktır. Son iki yıl içinde gereksiz ve düşüncesizce attığınız finans koşullarınızın bedelini olumsuz bir şekilde ödediniz.

gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, ani değişimlere hazır olun. Gerçekten hoş bir yıl sizi bekliyor.

alıntıdır

amanını beni neler bekliyor kızlar ben gelecek yıldan ümitliyim güzel şeyler olacağını hissediyorum

Günaydın bugünün şişkoları yarının ideal vücutluları...

günaydın ona balık etli desek sen hangisini dersen artıkın hamside balık balinada

Hehehe olalım bir balıkta hangisi oluruz bilmiyorum..Şu an balinayız levrek olalımmı ne dersin..
Çok severim keratayı...

Banuuu meraktayım,nooldu acaba..:26:

Günaydın Kızlar
Yeni uyandım wcden sonra bir tartılayım dedim çizelgedekinden 500 gr fazla çıktım regl olucam diyorum ama daha 10 gün var bu ay erken olacak sanırım çünkü sinyal vermeye başladı karnımda ağırıyor yaa bu regl herşeye taş koyuyo ne güzel zayıflıyordum işteee offf moral bozuyor olması bitmesi şişkinlik inmesi derken 10 gün olur 10 gün boyunca belirsizlik yaşamakta canımı sıkıyor motivemi bozuyor verdimmi aldımmmı ne kadar verdim falan muhabbeti neysee olsa da yeniyıla bitmiş olarak girsem barrriiii

Hehehe olalım bir balıkta hangisi oluruz bilmiyorum..Şu an balinayız levrek olalımmı ne dersin..
Çok severim keratayı...

palamut ondan dahamı şişmandı kuuuu severim ama en çok hamsiiiiii severim kılçık olayını sevmiyorum bi de tatlı su balıklarını
bende banuyu merak ettim naaptı acaba geleceğin ikiz anası

bişey sorucam ben normalde perşembe tartılıyorum okuldan gelince cuma sabah tartılmıyorum sabahları tuvalete çıkamıyorum ondan perşembeleri akşam okuldan gelince 6 gibi tartılıyorum yarın tartılıp kilomu cuma sölesem olurmu:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…