içim çok sıkılıyor benim uyku tutmadı karnımda açıktı of of :44:
evde çocuk olunca diyet yapmak daha da zor oluyo galiba...
İzlemezmiyim canım.Defaten gözümüze sokuyorlar gün boyu.Yeğenim bile özenmiş ki ağzına peynir sürmez....Ne hale sokuyorlar bizi....Artık tatlı matlı yokkkkkkk.Tatlıyla aşkım bitti.Ayrıldık...Hiç üzgün değilim...
Yarın kızımız gelecek kahve içmeye.Özellikle kahvaltıya gelmiyorum Beyzuş seni yoldan çıkarmak istemiyorum diyor.Hamileliğinde öyle çok kilo aldı ki ;doğum sonrası hala çadır gibiydi.Maaşallah bir azim var kızda bekarlık kilosunda şimdi.Baktıkça özeniyorum;ama öncesinde oldukça inceydi bu bir avantaj.Anam ben lisedeki kiloma dönsem razıyım.(75)...Üniversite sonrası biraz kilo verdim (67-68) tamda bu sırada eşimi buldum.Ohhhhh gelsin kilolar.Ben ne zaman adam olurum sence.
Browniyle geçirdiğim uzun uzun bakışmaların ardından galip benim şimdi uyku zaman herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
Günaydın bugünün şişkoları yarının ideal vücutluları...
günaydın ona balık etli desek sen hangisini dersen artıkın hamside balık balinada
günaydın ona balık etli desek sen hangisini dersen artıkın hamside balık balinada
Hehehe olalım bir balıkta hangisi oluruz bilmiyorum..Şu an balinayız levrek olalımmı ne dersin..
Çok severim keratayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?