günaydın hanımlar...
nasıl keyifler bu sabah?
günaydın kızlaar..... :79::79::79:
günaydın balıketli bayanlarrrrr
işten geldim 50 dk. 4 fast mile yaptım
bir bakayım neler yapmışsınız diye hemen gidiyorum
herkese bol hareketli, kaçamaksız bir gün diliyorum
Günaydın Kızlar
Yeni uyandım wcden sonra bir tartılayım dedim çizelgedekinden 500 gr fazla çıktım regl olucam diyorum ama daha 10 gün var bu ay erken olacak sanırım çünkü sinyal vermeye başladı karnımda ağırıyoryaa bu regl herşeye taş koyuyo ne güzel zayıflıyordum işteee offf moral bozuyor olması bitmesi şişkinlik inmesi derken 10 gün olur 10 gün boyunca belirsizlik yaşamakta canımı sıkıyor motivemi bozuyor verdimmi aldımmmı ne kadar verdim falan muhabbeti neysee olsa da yeniyıla bitmiş olarak girsem barrriiii
bişey sorucamben normalde perşembe tartılıyorum okuldan gelince cuma sabah tartılmıyorum sabahları tuvalete çıkamıyorum ondan perşembeleri akşam okuldan gelince 6 gibi tartılıyorum yarın tartılıp kilomu cuma sölesem olurmu:78::78:
iyi geceler Viyolanse.bu senin resmin mi?çok güzel genç bir bayan görüyorum..
en ideali bu galiba.çünkü diyet fikri bile insanı korkuttuyor.herşeyden azar azar yemek.bol su ve hareket.
off kızlar zıvanadan çıktım yazamıyoruum buraya girmek bile istemiyorum okuyup kaçıyorum emmiyo kızım artık ondanmıdır bilmem çok acıkıp herşey yemek istiyoruuum napıcam acayip iştahım var sabahtan beri yediklerimi yazayım 1 tabak yoğurtlu soslu makarna 1 dilim çikolata ayy çok yiyorm kahvaltı etmedim kızım diş çıkarıcak uyku yok kendime öğlen anca geliyorum işte bu hafta kesin yerlerdeyim dir cumaya off ne zor kilo vermek allahım yardım ettt azimm azimmm azimmmm
Sorunun burada tamamen uyku, yeterince uyumayan kişilerin bünyeleri aşırı acıkma sinyalleri verir. Uykun düzene girdiğinde bu şikayetin de ortadan kalkacaktır. Başarılar
Bende sabah baskülde +500 görünce saldım kendimi regl olacağım için sanırım canım hiçbirşey yapmak istemiyor çok takıyorum aklımaa ben ya
2 tane vişneli browni yedim,4-5 dilim light ekmek,1 dilim çiçek ekmek,üstüne yarım kutu krem peynir,3ü1arada daha neler neler olur akşama kadar acaba
20 dakika tempolu yürüyüşüm var + olarak :96:
nursena tatlım
bu kadar üülüp buraları bırakma sakın
herkesin zaman zaman böyle aşrılık yapmadığını sanma
sadece kendini biraz dizginlemeye çalış
yemek istediğin şeylerin hepsini ye ama azar azar ye
o zaman bişey olmaz diye düşün
olmaz inşallah
inşallah ya kendime gelmem lazım ne kadar zamanda verdin sen aynı kiloda başlamışız
Bende sabah baskülde +500 görünce saldım kendimi regl olacağım için sanırım canım hiçbirşey yapmak istemiyor çok takıyorum aklımaa ben ya
2 tane vişneli browni yedim,4-5 dilim light ekmek,1 dilim çiçek ekmek,üstüne yarım kutu krem peynir,3ü1arada daha neler neler olur akşama kadar acaba
20 dakika tempolu yürüyüşüm var + olarak :96:
bende sıcak su hiç içemem
paylaştığım sayfanın sol yanında kalori takibi yapanlara güzel menüler varbende sıcak su hiç içemem
kaç gündür zira...... saatlrine dikkat etsen ara ve ana öğün olarak yeme atakları olmaz biraz dikkat et canım ...off kızlar zıvanadan çıktım yazamıyoruum buraya girmek bile istemiyorum okuyup kaçıyorum emmiyo kızım artık ondanmıdır bilmem çok acıkıp herşey yemek istiyoruuum napıcam acayip iştahım var sabahtan beri yediklerimi yazayım 1 tabak yoğurtlu soslu makarna 1 dilim çikolata ayy çok yiyorm kahvaltı etmedim kızım diş çıkarıcak uyku yok kendime öğlen anca geliyorum işte bu hafta kesin yerlerdeyim dir cumaya off ne zor kilo vermek allahım yardım ettt azimm azimmm azimmmm
yemeklerden önce 2 bardak sıcağa yakın su içiyorum diyetisyen tavsiyesi .....aslında yaptığımız en büyük yanlış su içmemek
yazın bu kadar hızlı kilo vermemin bir sebebide su içmemdi
kış geldiğinden beri sadece çay içiyorum desem yeri var
su içmek aklıma bile gelmiyor yaaa
ondan kilo verme durakladı...
herkes suyunu içsinnnnnnnnn
yemeklerden önce 2 bardak sıcağa yakın su içiyorum diyetisyen tavsiyesi .....
sıcak suyu bırak su bile içmiyorum düzgün
lunişşşşş naaaber karşılaşamıyoruz artık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?