Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar...

nasıl keyifler bu sabah?

günaydın kızlaar..... :79::79::79:

günaydın balıketli bayanlarrrrr

işten geldim 50 dk. 4 fast mile yaptım

bir bakayım neler yapmışsınız diye hemen gidiyorum

herkese bol hareketli, kaçamaksız bir gün diliyorum

Günaydınnn..

Olur neden olmasın..Yeterki cuma sabahı kilo bildirimini aksatma..

iyi geceler Viyolanse.bu senin resmin mi?çok güzel genç bir bayan görüyorum..
en ideali bu galiba.çünkü diyet fikri bile insanı korkuttuyor.herşeyden azar azar yemek.bol su ve hareket.

Benim resmim evet Teşekkür ederim iltfatınıza
Evet diyet yapmıyorum, sadece yediklerimi sınırlandırıyorum ve biraz daha seçici davranıyorum bu konuda, daha iyi sonuç veriyor. Hani derler ya kitaba bağlı kalma

off kızlar zıvanadan çıktım yazamıyoruum buraya girmek bile istemiyorum okuyup kaçıyorum emmiyo kızım artık ondanmıdır bilmem çok acıkıp herşey yemek istiyoruuum napıcam acayip iştahım var sabahtan beri yediklerimi yazayım 1 tabak yoğurtlu soslu makarna 1 dilim çikolata ayy çok yiyorm kahvaltı etmedim kızım diş çıkarıcak uyku yok kendime öğlen anca geliyorum işte bu hafta kesin yerlerdeyim dir cumaya off ne zor kilo vermek allahım yardım ettt azimm azimmm azimmmm

Sorunun burada tamamen uyku, yeterince uyumayan kişilerin bünyeleri aşırı acıkma sinyalleri verir. Uykun düzene girdiğinde bu şikayetin de ortadan kalkacaktır. Başarılar

Bende sabah baskülde +500 görünce saldım kendimi regl olacağım için sanırım canım hiçbirşey yapmak istemiyor çok takıyorum aklımaa ben ya
2 tane vişneli browni yedim,4-5 dilim light ekmek,1 dilim çiçek ekmek,üstüne yarım kutu krem peynir,3ü1arada daha neler neler olur akşama kadar acaba
20 dakika tempolu yürüyüşüm var + olarak :96:

browni çok seviyosun sanırım gerçi kim sevmezkii demiii

nursena tatlım

bu kadar üülüp buraları bırakma sakın

herkesin zaman zaman böyle aşrılık yapmadığını sanma

sadece kendini biraz dizginlemeye çalış

yemek istediğin şeylerin hepsini ye ama azar azar ye

o zaman bişey olmaz diye düşün

olmaz inşallah

inşallah ya kendime gelmem lazım ne kadar zamanda verdin sen aynı kiloda başlamışız

inşallah ya kendime gelmem lazım ne kadar zamanda verdin sen aynı kiloda başlamışız

ben 19 temmuzda başladım

ilk 2 ayda 7 kilo falan verdim

sonrasında duraklamalar oldu

ara ara 4 kilo daha verdim ama ilk başlardaki hızım yok

ama bende artık daha sıkı sarılıp

yılbaşına 7 li rakamlarla girmek istiyorum ama hayırlısı

benimde kendime gelmem lazımmmm:84:

bahaaaaaaaarrr

bende sıcak su hiç içemem

aslında yaptığımız en büyük yanlış su içmemek

yazın bu kadar hızlı kilo vermemin bir sebebide su içmemdi

kış geldiğinden beri sadece çay içiyorum desem yeri var

su içmek aklıma bile gelmiyor yaaa

ondan kilo verme durakladı...

herkes suyunu içsinnnnnnnnn

kaç gündür zira...... saatlrine dikkat etsen ara ve ana öğün olarak yeme atakları olmaz biraz dikkat et canım ...
yemeklerden önce 2 bardak sıcağa yakın su içiyorum diyetisyen tavsiyesi .....

yemeklerden önce 2 bardak sıcağa yakın su içiyorum diyetisyen tavsiyesi .....[/QUOTE]

sıcak suyu bırak su bile içmiyorum düzgün

lunişşşşş naaaber karşılaşamıyoruz artık:26:

ben hep buralardayım ama sen yoksun be şekerim[/QUOTE]

akşamları pek giremiyorum pc 12 den sonra falan boşalıyor şu anda işteyim evde anca uzakdan bakıyorum :78: kızlar büyüsün görürsün sen

bu da çok ağır ben yollayana kadar epey bi süre geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…