ben hep buralardayım ama sen yoksun be şekerim
2011 yılında İkizler burcunu neler bekliyor
Değişimi seviyorsunuz. Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Birçok aşklar yitirdiniz.. Bazılarınız yaşamı hep farklı olgulardan algıladı. Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen çok azdı. Sıkıntılarınızı içinizde biriktirirken, dudaklarınızdan gülümsemeler hiç eksik olmadı. Artık paranızın değerini biliyorsunuz.
Borç vermemeyi öğrendiniz. Aşk rüzgarları esmeye devam edecek, hem bu yıl daha da kuvvetli olacak. Kasırga misali aşklar sizi bekliyor. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. PARA VE BAŞARI
İş konumunda bir çoğunuzun iyi olan dönemi, 2011 yılında da devam edecek. Fakat, bazı konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar; paranızı nerede ve nasıl daha iyi değerlendireceğiniz konusunda olacaktır. Son iki yıl içinde gereksiz ve düşüncesizce attığınız finans koşullarınızın bedelini olumsuz bir şekilde ödediniz.
gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, ani değişimlere hazır olun. Gerçekten hoş bir yıl sizi bekliyor.
alıntıdır
amanını beni neler bekliyor kızlar ben gelecek yıldan ümitliyim güzel şeyler olacağını hissediyorum
2011 yılında İkizler burcunu neler bekliyor
Değişimi seviyorsunuz. Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Birçok aşklar yitirdiniz.. Bazılarınız yaşamı hep farklı olgulardan algıladı. Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen çok azdı. Sıkıntılarınızı içinizde biriktirirken, dudaklarınızdan gülümsemeler hiç eksik olmadı. Artık paranızın değerini biliyorsunuz.
Borç vermemeyi öğrendiniz. Aşk rüzgarları esmeye devam edecek, hem bu yıl daha da kuvvetli olacak. Kasırga misali aşklar sizi bekliyor. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. PARA VE BAŞARI
İş konumunda bir çoğunuzun iyi olan dönemi, 2011 yılında da devam edecek. Fakat, bazı konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar; paranızı nerede ve nasıl daha iyi değerlendireceğiniz konusunda olacaktır. Son iki yıl içinde gereksiz ve düşüncesizce attığınız finans koşullarınızın bedelini olumsuz bir şekilde ödediniz.
gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, ani değişimlere hazır olun. Gerçekten hoş bir yıl sizi bekliyor.
alıntıdır
amanını beni neler bekliyor kızlar ben gelecek yıldan ümitliyim güzel şeyler olacağını hissediyorum
Bende ikizlerim İnşallah dediği gibi olur 2011 de bebek istiyoruuummm bu da bi ani değişim oluyo sanırım dimi
kız vallaha da yazıyordu kopyalamadım uzun diye bebek isteyenlerin olacak diye
Herkese iyi akşamlar......
Billur iyi akşamlar canım.İkimiz varız topikte....Yediklerimi yazayım oyalanalım.....
SABAH: 2 Dilim ekmek,peynir,3 minik sosis(ızgara),kahvaltılık salça...
ARA: Yok
ÖĞLE: 1 dilim ekmek,1 kase ezogelin çorba,1 tabak yoğurtlu ıspanak
ARA: 1 bardak sıkma mandalina suyu
AKŞAM: 1 Dilim ekmek,1 tabak taze fasulye,1/2 kase yoğurt
ARA: Bilmiyorum.Umarım meyva olur...
meraba beyzuş :) ay benimde canım sıkılıyodu :))
yaa benimde canım bgn taze fasülye istediafiyet olsun canım.
bende yazayım
sabah: kendime peynir ziyafeti verdim3 çeşit peynir toplamda 50 gr falndır sanırm, 2 dilim ekmek, 1 domates ve 5 s.zeytin.
öğlen: 1 brdk meyva suyu
akşam: 1 tbk makarna az yağlı
Üzüldüm şimdi bak....Özendin diye...Yakın olsak keşke sana çeşit çeşit sebze yemeği yapardım....
Sen çok az yemiyormusun Billur..Bu gün hiç sebze yememişsin.Sadece domates var listede.Ben böyle az yediğim zamanlar sonradan aşırı bir yeme isteği ile saldırıyorum ve sonrası üzüntü ve hüsran oluyor.Sende belki böyle olmuyordur inşallah..Sen daha iyi bilirsin bünyeni tabii;belki de uygulaman gereken budur ama sanki bıkarsın gibi geldi....
iyi akşamlar canlarım nasılsınız?? beni sorarsanız yorgunum valla okul beni yordu. üniversiteye girene kadar ayrı dert okurken ayrı dert amanııın bitmiyorr
merhaba bayanlar
işten yeni geldim hemen bilgisayarı açtım...
iş yerinde blackwhite'in sayesinde bir kaçamak yaptım
annesi şambali göndermiş ondan bir tane yedimmmm:78:
Billurs ve Beyzuş kaçamak yok gibi gördüm sizi tebrikler
yaaa sen onu bana soracıkmaya başladım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?