Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hep buralardayım ama sen yoksun be şekerim

akşamları pek giremiyorum pc 12 den sonra falan boşalıyor şu anda işteyim evde anca uzakdan bakıyorum :78: kızlar büyüsün görürsün sen

bu da çok ağır ben yollayana kadar epey bi süre geçiyor[/QUOTE]

alırım ikinci pc yi olur biter

şmdilik ses çıkartamıyor gariplerim

zaten öyle her canları istediklerinde bilgisayara oturamıyorlar

sadece ödev biterde biz izin verirsek öyle

ama senin işinde zor be anacım iki büyük oğlan

birde ufak kız

Allah sana kolaylık versin

pc kafayı yedi çok ağır artık bu beni kaldırmıyor değiştirticem :)))

Son düzenleme:
oğlanlar tamam kız bile uuuuuuu çal diyor cola dünya kupası şarkısı mı ne bi de gökhan şen imiz var çocuk şarkısı söylüyor karşına geçip oynuyor ben de leslie yaptığım dönemlerde masadan tutuyor ayağını kaldırıp kaldırıp indiriyor millet gülmekten yerlerde

Kızlar birkaç günlüğüne ablama gidiyorum kalmaya. Kendisi hamile ve son haftaları kaldı. Amaaaaa o tam bir kilo aldırıcı kişi :) kendisi hamile olduğu halde hala 64 kilo :) inşallah ona direnirim ve kilo almam yaptığı yemeklerden ve diretmelerinden. dua edin :)

Bende ikizlerim İnşallah dediği gibi olur 2011 de bebek istiyoruuunnn bu da bi ani değişim oluyo sanırım dimi

Bende ikizlerim İnşallah dediği gibi olur 2011 de bebek istiyoruuummm bu da bi ani değişim oluyo sanırım dimi

Nasılsınız kısçeler? Ben sabahtan beri koşturuyorum bugün. Hormon tahlillerim yapıldı sonuçlar süper. Çok mutlu oldum kaldı 6 ayımız bakalım. Tahlilleri beklerken Tekin Acara gittim yılbaşı için güzel indirimler başlamış. Lancome da %20 aklınızda olsun diğer markalardada en az % 10 indirim var bugün kahvaltıda yapamadım simit yedim kan verdikten sonra. Ayaklarım ağrıyo sanki leslie de yapamicam sanırım

Herkese iyi akşamlar......

Billur iyi akşamlar canım.İkimiz varız topikte....Yediklerimi yazayım oyalanalım.....

SABAH: 2 Dilim ekmek,peynir,3 minik sosis(ızgara),kahvaltılık salça...

ARA: Yok

ÖĞLE: 1 dilim ekmek,1 kase ezogelin çorba,1 tabak yoğurtlu ıspanak

ARA: 1 bardak sıkma mandalina suyu

AKŞAM: 1 Dilim ekmek,1 tabak taze fasulye,1/2 kase yoğurt

ARA: Bilmiyorum.Umarım meyva olur...

meraba beyzuş :) ay benimde canım sıkılıyodu :))
yaa benimde canım bgn taze fasülye istedi afiyet olsun canım.
bende yazayım
sabah: kendime peynir ziyafeti verdim 3 çeşit peynir toplamda 50 gr falndır sanırm, 2 dilim ekmek, 1 domates ve 5 s.zeytin.
öğlen: 1 brdk meyva suyu
akşam: 1 tbk makarna az yağlı

Üzüldüm şimdi bak....Özendin diye...Yakın olsak keşke sana çeşit çeşit sebze yemeği yapardım....

Sen çok az yemiyormusun Billur..Bu gün hiç sebze yememişsin.Sadece domates var listede.Ben böyle az yediğim zamanlar sonradan aşırı bir yeme isteği ile saldırıyorum ve sonrası üzüntü ve hüsran oluyor.Sende belki böyle olmuyordur inşallah..Sen daha iyi bilirsin bünyeni tabii;belki de uygulaman gereken budur ama sanki bıkarsın gibi geldi....

Yavaş yavaş topiğimiz şenleniyor....

Hoş geldiniz güzeller....Kelebeğim ve Dalokaysmom....

Arife de bakıp gitti ...Gelir umarım....

ay canım sağol :) bugünlerde annem bize biraz kızgın sanırm sebze yemeği yapmıo fazla :))) kış geldiği için meyveyide bıraktım haklısın aslında yemem lazım ama sebze bişi kalmamış hiç dolapta alışverişe gitmk lazım :)

iyi akşamlar canlarım nasılsınız?? beni sorarsanız yorgunum valla okul beni yordu. üniversiteye girene kadar ayrı dert okurken ayrı dert amanııın bitmiyorr

iyi akşamlar canlarım nasılsınız?? beni sorarsanız yorgunum valla okul beni yordu. üniversiteye girene kadar ayrı dert okurken ayrı dert amanııın bitmiyorr

diplomanı eline aldığın zaman yorgunluğun kalmaz hangi bölümde okuyorsun canım sen

merhaba bayanlar

işten yeni geldim hemen bilgisayarı açtım...

iş yerinde blackwhite'in sayesinde bir kaçamak yaptım

annesi şambali göndermiş ondan bir tane yedimmmm:78:

Billurs ve Beyzuş kaçamak yok gibi gördüm sizi tebrikler

yaaa sen onu bana sor acıkmaya başladım (

ben böyle acıktığım zaman bana en masum bulduğum

yulaf ezmesi ve nesfit yoğurt karışımından yiyorum

ve tok tutucu olduğu içinde rahat ediyorumm

en azından daha kalorili gereksiz tok tutmayan şeyleri yememiş oluyorum...

suçluluk duygusu daha az oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…