Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yulaf ezmesi vardı da bulamadım, yoğurtla bi dilm ekmek yedim sanırm bu beni braz idare eder

İyi akşamlar canım;

Afiyet olsun ;yağ olmasın inşallah....

Dün ve bugün kaçamağım yok.Hafta sonu yaptıklarımın acısı çıkıyor...

Aaaa kimse kalmamış senden başka BEYZUS abla. Nasılsın? Bende yaprak dökümünü seyrediyordum yeni bitti. Doktoruma gittim bugün gelişmeler iyi ama diyetime kaçamaksız devam edebilsem çok daha iyi olucak ilk zamanlardaki azmim yok nedense

Ben listemi yazma gereği duymuyorum
Allah ne verdiyse götürdüm pişman değilim :86: :87:

Yanlız deilsin canım bende dışardaydım bugün. Saferanın tadım antepfıstıklısından bile yedim ama regl dönemim illa tatlı bişeyler yicektim zaten :44: ama bugünki yanlışlarımız yıldırmasın bizi zayıflicaz biz

Daha şimdiden 70 li kilolara inenleri kıskanmaya başladım yahu :) haha kıskançmıyım neyim Kötü ben. Ama şimdilik iyi gidiyor. ayın 15 inde başladım. eski pantolonuma baktım 2 sene önceki 31 beden kott :) küçük göründü epey gözüme, sakladım inşallah giyicem yeniden

Çok iyi yapıyorsun canım. Bende kaçamak yaptığımda yulaflı yoğurtla dengelemeye çalışıyorum ama çok yedim galiba artık hiç canım istemiyor. Bi süre dirgit yicem hem yağsız, hem proteinli hemde tok tutuyor. Bazen üzerine 2 ceviz parçalayıp koyuyorum bazende yoğurtla karıştırıp üzerine nane ekliyorum ayran aşı çorbası gibi oluyo. Tavsiye ederim

Eğer kararlıysan uzun sürmez canım. Ben 2.5 ayda verdim 10 kilo sonrasında hastalık filan girdi araya. Benimde tekrardan motive olmam lazım ne yapsam bilemedim. En zayıf halimle olan resimlerimimi assam heryere

Benceee kendine çok şık bir elbise al girmek istediğin bedende olsun herzaman gözünün önünde olsun veeeeee o gün geldiğinde çıkar bir de resmini çek sitede yayınla süper olur

Son düzenleme:
Benceee kendine çok şık bir elbise al girmek istediğin bedende olsun herzaman gözünün önünde olsun veeeeee o gün geldiğinde çıkar bir de resmini çek sitede yayınla süper olur

hmmm güzel fikir hatta bi kot tulumum var öle hiç giyemediğim. Onu giymeyi çok isterim. Hedefimde o olsun

Uyku saatim geldi az daha durursam acıkıcam. İyigeceler herkese. Banucum çıkıyorum ama gelişmeleri yaz lütfen

Banuuu meraktayım,nooldu acaba..:26:

Yenacım bugünde doktordaydım birde safra kesemde taş çıktı Allahtan acil bir durum yokmuş yarında hematoljiye gidicem çünkü ITP hastalığım vardı(trombosit düşüklüğü) Tüpbebek için hazırlıklarım tamam olmak üzere ilaçlarımıda aldım bir sürü iğne var adetime 3 gün falan var çok heyecanlıyım inşallah yarınki hemotologda iyi şeyler söyler.Bu arada kardeşimle aynı zamanda tüpbebek yapıyoruz o benden 7 gün önce falan öğrenicek sonucun inşallah ikimizinde yüzü güler.Ben bu aralar koşturmaktan pek giremiyorum bugün 3 mil leslie yaptım ama üstüne aşure onun üstüne 2 tane lahmacun yedim diyosunuzdur şimdi höhh diye ama napıyım bütün gün dışarlarda doktorlarda olmaktan yemek yapmaya fırsat yok.

Uyku saatim geldi az daha durursam acıkıcam. İyigeceler herkese. Banucum çıkıyorum ama gelişmeleri yaz lütfen

Naber canım ben yukarda anlattım bakalım yarınki doktorda iyi şeyler söylerde içim rahatlar iyice çok heyecanlıyım böyle oluncada korkuyorumstresten tutmaz diye akapunkturmu yaptırsam acaba bazıları yaptırıyormuş tüpten önce.

Banucuğum;

Allah; bu yolda herşeyi senin için ( ve tüm bebek için uğraşanlara ) kolay eylesin.....

Bebeğine kavuşunca tüm bu uğraşların çok tatlı bir anı olacak.....Hayır dileyelim hayır olsun inşallah....

yediklerimi yazayim kizlar
sahur
1muz
5badem
2bardak cay sekersiz
iftar
1tabak taze fasülye
5badem
200gr ligt yogurtlu müsli
azcik sucuk
bol salata
ara
2fincan kahve
sütlü müsli
1mandalina
1portakal
1bardak soya sütü

30dak. spor
dünde 30dak spor yaptim ama yazmayi unutmusum

Sağol beyzuş abla sana birşey sorucam tekbaşına fibronojen yüksekliği önemli değil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…