Yenacım bugünde doktordaydım birde safra kesemde taş çıktı Allahtan acil bir durum yokmuş yarında hematoljiye gidicem çünkü ITP hastalığım vardı(trombosit düşüklüğü) Tüpbebek için hazırlıklarım tamam olmak üzere ilaçlarımıda aldım bir sürü iğne var adetime 3 gün falan var çok heyecanlıyım inşallah yarınki hemotologda iyi şeyler söyler.Bu arada kardeşimle aynı zamanda tüpbebek yapıyoruz o benden 7 gün önce falan öğrenicek sonucun inşallah ikimizinde yüzü güler.Ben bu aralar koşturmaktan pek giremiyorum bugün 3 mil leslie yaptım ama üstüne aşure onun üstüne 2 tane lahmacun yedim diyosunuzdur şimdi höhh diye ama napıyım bütün gün dışarlarda doktorlarda olmaktan yemek yapmaya fırsat yok.
MErhaba canım,
Herşey yolunda gitti şimdiye kadar inşallah bundan sonrada hayırlı bir şekilde yolunu bulur...
İki gündür bulgur yemekten taşş gibi oldu midem,karnım..
Sağol beyzuş abla sana birşey sorucam tekbaşına fibronojen yüksekliği önemli değil dimi
Evet canım....Bir çok bulgunun fibrinojen yüksekliğini desteklemesi gerekir...
Tüm testlerde böyledir;mutlaka destekleyen başka unsurlar aranır.Ayrıca fibrinojen çok hassas çalışılması gereken bir test;ilk kez yüksek çıktıysa takma kafana...Dr'un bunu kaale alır ve sağlamasını yaptırtır....
Benimde canım çok istiyor marketten kepekli bulgur aldım yarın fırsat olursa yapıcam.Bir gaz ilacı içsen rahatlrsın yada karbonat limon su süper oluyor bi zamanlar enhoşlar vardı hatırladınmı bilmem onun gibi oluyor hemde acayip rahatlatıyor
o kadar kişi vardı ben geldim bi arifeebe kamış(
banu allah hayırlısını versin kolay gelsin
diplomanı eline aldığın zaman yorgunluğun kalmazhangi bölümde okuyorsun canım sen
İyi geceler canım....
Tatlıyı da yedin bu gün...Güzelleşmişsindir valla....Afiyet olsun.....
Allah rahatlık versin.....
Naber canım ben yukarda anlattım bakalım yarınki doktorda iyi şeyler söylerde içim rahatlar iyice çok heyecanlıyım böyle oluncada korkuyorumstresten tutmaz diye akapunkturmu yaptırsam acaba bazıları yaptırıyormuş tüpten önce.
Tutmaz filan die aklına getirme hiç. Heyecenlı olman gayet normal ben bile heyecanlanıyorum senin için. Akupunktur o işedemi yarıyomuş. Rahatlatan bitki çaylarınıda deneyebilirsin.Olumlu düşün hep lütfen pozitif olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?