Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MErhaba canım,
Herşey yolunda gitti şimdiye kadar inşallah bundan sonrada hayırlı bir şekilde yolunu bulur...

MErhaba canım,
Herşey yolunda gitti şimdiye kadar inşallah bundan sonrada hayırlı bir şekilde yolunu bulur...

İnşallah canım doğru söylüyorsun şimdiye kadar iyi gitti sayılır bakalım yarınki drun söyliycekleide çok önemli oda korkulacak birşey yok derse çokkkkkk rahatlıycammm

İki gündür bulgur yemekten taşş gibi oldu midem,karnım..

İki gündür bulgur yemekten taşş gibi oldu midem,karnım..

Benimde canım çok istiyor marketten kepekli bulgur aldım yarın fırsat olursa yapıcam.Bir gaz ilacı içsen rahatlrsın yada karbonat limon su süper oluyor bi zamanlar enhoşlar vardı hatırladınmı bilmem onun gibi oluyor hemde acayip rahatlatıyor

Sağol beyzuş abla sana birşey sorucam tekbaşına fibronojen yüksekliği önemli değil dimi

Evet canım....Bir çok bulgunun fibrinojen yüksekliğini desteklemesi gerekir...

Tüm testlerde böyledir;mutlaka destekleyen başka unsurlar aranır.Ayrıca fibrinojen çok hassas çalışılması gereken bir test;ilk kez yüksek çıktıysa takma kafana...Dr'un bunu kaale alır ve sağlamasını yaptırtır....

İki senedir yaptırdığım tahlillerde bir tek o yüksek çıkıyor oda kafamı kurcalıyor son yaptırdığım 740 çıktı normali 450 falanmış öteki pıhtılaşmalar normal seninde dediğn gibi inşallah önemli değildir.

Rezene içiyorum,iyi gelicektir..Sağol önerilerine ..

iyi geceler kızlar nasılsınız akşam akşam kocam kahve istedi ahanda uyku tutmuyo amman herkez uyudu kafa dinleyimazcık

İyi geceler canım....

Tatlıyı da yedin bu gün...Güzelleşmişsindir valla....Afiyet olsun.....

Allah rahatlık versin.....

Saol ablacım. En sevdiğim şey tatlı özellikle çikolatalı kakaolu tatlıları seviyorum ama en zararlılarıda onları keşke hiç yememeyi başarabilsem ama olmuyor işte. Bende çarşambaları gündüz saatlerini tatlı kaçamağı günü yaptım. En azından çarşamba yicem die düşünüp kendimi frenleyebiliyorum :81: tabi aşure gibi extra durumlar çıkmassa Keşke salata yasak olsaydıda tatlı faydalı bişey olsaydı. Ozaman diyet yapmak ne kadar kolay ve lezzetli olurdu

Tutmaz filan die aklına getirme hiç. Heyecenlı olman gayet normal ben bile heyecanlanıyorum senin için. Akupunktur o işedemi yarıyomuş. Rahatlatan bitki çaylarınıda deneyebilirsin.Olumlu düşün hep lütfen pozitif olmalısın

Herkeşlere günaydınnnnn
Bugünü ne kadar az hasarlı geçirirsek yarın sabah baskül o kadar çok güler bugün çeneyi tutcaam sporumu yapıcaammm suyumu içiceemmm form çaylarımı içiceeemmm ama yarın yinede fazla çıkacağım çünkü regl ya bugün ya yarın olacağım gibi yine de eşşeği sağlam kazığa bağlayıp gerisini Allaha bırakmak lazım :81:

Ben heralde tartı artı çıkarım yarın çünkü hastalanmak üzereyim.Zaten bu hafta birde çok sıkmadım kendimi ama leslieye başladım bütün gün doktorlarda olunca yemek yapmaya fırsat yok pratik şeylerede hep kalorili ne yazıkki.
Kızlar yeşil çayda kafein var dimi?bana kafeini yasakladılar ondan içemiyorum ama tam olarakda bilmiyorum

Sağol canım tavsiyelerin için ada çayını deniyim belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…