ooo afiyet olsun tadı süper ama dimi....Yanlız deilsin canım bende dışardaydım bugün. Saferanın tadım antepfıstıklısından bile yedimama regl dönemim illa tatlı bişeyler yicektim zaten :44: ama bugünki yanlışlarımız yıldırmasın bizi zayıflicaz biz
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım....Yenacım bugünde doktordaydım birde safra kesemde taş çıktı Allahtan acil bir durum yokmuş yarında hematoljiye gidicem çünkü ITP hastalığım vardı(trombosit düşüklüğü) Tüpbebek için hazırlıklarım tamam olmak üzere ilaçlarımıda aldım bir sürü iğne var adetime 3 gün falan var çok heyecanlıyım inşallah yarınki hemotologda iyi şeyler söyler.Bu arada kardeşimle aynı zamanda tüpbebek yapıyoruz o benden 7 gün önce falan öğrenicek sonucun inşallah ikimizinde yüzü güler.Ben bu aralar koşturmaktan pek giremiyorum bugün 3 mil leslie yaptım ama üstüne aşure onun üstüne 2 tane lahmacun yedim diyosunuzdur şimdi höhh diye ama napıyım bütün gün dışarlarda doktorlarda olmaktan yemek yapmaya fırsat yok.
günaydınnnnnnnnn
ooo afiyet olsun tadı süper ama dimi....
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım....
günaydıın... nerdesin kaç gündür göremedim seni....
KAHVALTI
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
makarna (haşlanmış) 1 tabak 450 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
aşure 1 kase 330 cal.
2. ARA ÖĞÜN
kuru kayısı 3 ad. 50 cal. saat 3 gibi yemeyi düşünüyorum
anamm şimdiden 1056 cal oldu akşamın şerrinden korusun allah
dünüde 1733 le kapattım dünkü aşurede güzeldi beeeea
Sağol canım tavsiyelerin için ada çayını deniyim belki işe yarar
Doğacım eğer esmer makarna yemiyorsan (ki tadı berbat bana göre esmerinin) makarnanın yanında bolca yeşillik salata ye demişti dietisyenim. Seninde aklında olsun. İkisi birbiirini dengeliyor
arkadaşlar 15 gün önce sezeryanla doğum yaptım 15 kilo fazlam var. iştahım kapalı zaten bişey yiyemiyorum ama yemem gerektiğini biliyorum. nasıl gidecek bu kilolar banada yardım edin.
derincim kv ile böyle dip dibe oturmak zor tabi, allah kolaylık versin. biz de kiradayız kv dubleks evde oturuyor, arada bir bana onunla oturmamız için laf atıyo. ben de bakarız ederiz falan filan diyorum. ama olmaz tabi ki. allah herkesi olduğu yerde mutlu etsin. kv ilk gelinini yanına almış 3 yıl beraber oturmuşlar kavga dövüş ayrılmışlar. aynı şey olacak diye bir şey yok ama niye şansını zorluyo bilmem. herkes evini yurdunu bilsin...selam kızlar nasılsınız.ben sabahtan beri koşturuyorum çarşı pazar gezdim kucağımda 11 kloluk bebekle kollarım koptu ne güzel spor oldu diye sevinirken annem kardeşine gidelim diye tutturdu .kardeşimde buranın en ünlü lokantalarından brinde çalışıyor tam deniz kıyısı ortam süper bugünde keşkek günleriymiş keşkek ve azıcık pilav yedim pişman olmadan akşama balık ve salata yerim diye düşündüm ama evede gelince aşure getirmiş iki kişi bir tabağını götürdüm birini annemin aline verdim babama götür dedim. yoksa ikisinde yerdim. yani o kadar hareket boşuna gitti ikiside buğday. şimdi bir soda yeşil çay beşibir yerde içeyim .akşamada balık var fırında yğasız pilaki yapacağım .ekmeksiz yerim erken saattede bitirim olayı.
bu arada dün kayınval,de ile atıştık artık ayrı eve çıkıyorum zamanı geldi. aslında alt üst oturuyorduk dubleks olan evde herşeyim ayrıydı ama kadın rahat vermiyorki. 1.5 senedir evdeyim hiçbiyere gidemiyorum çok sıkıldım dün ona bıraktım nazı eskiden 15 senedir devam ettiğimiz tombala gününe gittim 1.5 senedir gidemiyordum.sağolsun baktı yinede gerçi ikide bıraktım 4 gittim almaya o süredede uyumuş zaten. günden gelincede arkadaşların beni güne çağırdığını söylediğimde 15 günde bir iki saat bakarmısın dediğimde bakamam dedi vve neler saydı bana .amacı benim güne gezmeğe gitmemem .haftanın üç günü görümcemin çocuklarına bakmaya gidiyor sabah 7 akşam 7 15 günde bir benim çocuğuma bakmam diyor bakarmısınız olaya neyse allaha havale ediyorum onu 1 ay içinde inşallah çıkıyoruz araba borcumuz bitiyor bir ay içinde çünki..şimdi her ay 500 yeme içme kira öde ama ne yapayım uzakta olayımda huzurum yerinde olsun.hiç kendimde değilim çünki 1 ay boyunca burada oturmak küs bir şekilde beni geriyor ma yapacak birşey yok.
uzun tuttum lafı ama çok gerginim akşamdan beri giriyorum okuyorum birşey yazamıyorum sizlere derdimi anlatmak istedim.çocuğum için bir sene daha oturmaya karar vermişti aslında ama olmadı
selam kızlar nasılsınız.ben sabahtan beri koşturuyorum çarşı pazar gezdim kucağımda 11 kloluk bebekle kollarım koptu ne güzel spor oldu diye sevinirken annem kardeşine gidelim diye tutturdu .kardeşimde buranın en ünlü lokantalarından brinde çalışıyor tam deniz kıyısı ortam süper bugünde keşkek günleriymiş keşkek ve azıcık pilav yedim pişman olmadan akşama balık ve salata yerim diye düşündüm ama evede gelince aşure getirmiş iki kişi bir tabağını götürdüm birini annemin aline verdim babama götür dedim. yoksa ikisinde yerdim. yani o kadar hareket boşuna gitti ikiside buğday. şimdi bir soda yeşil çay beşibir yerde içeyim .akşamada balık var fırında yğasız pilaki yapacağım .ekmeksiz yerim erken saattede bitirim olayı.
bu arada dün kayınval,de ile atıştık artık ayrı eve çıkıyorum zamanı geldi. aslında alt üst oturuyorduk dubleks olan evde herşeyim ayrıydı ama kadın rahat vermiyorki. 1.5 senedir evdeyim hiçbiyere gidemiyorum çok sıkıldım dün ona bıraktım nazı eskiden 15 senedir devam ettiğimiz tombala gününe gittim 1.5 senedir gidemiyordum.sağolsun baktı yinede gerçi ikide bıraktım 4 gittim almaya o süredede uyumuş zaten. günden gelincede arkadaşların beni güne çağırdığını söylediğimde 15 günde bir iki saat bakarmısın dediğimde bakamam dedi vve neler saydı bana .amacı benim güne gezmeğe gitmemem .haftanın üç günü görümcemin çocuklarına bakmaya gidiyor sabah 7 akşam 7 15 günde bir benim çocuğuma bakmam diyor bakarmısınız olaya neyse allaha havale ediyorum onu 1 ay içinde inşallah çıkıyoruz araba borcumuz bitiyor bir ay içinde çünki..şimdi her ay 500 yeme içme kira öde ama ne yapayım uzakta olayımda huzurum yerinde olsun.hiç kendimde değilim çünki 1 ay boyunca burada oturmak küs bir şekilde beni geriyor ma yapacak birşey yok.
uzun tuttum lafı ama çok gerginim akşamdan beri giriyorum okuyorum birşey yazamıyorum sizlere derdimi anlatmak istedim.çocuğum için bir sene daha oturmaya karar vermişti aslında ama olmadı
bende kaloriyi daha fazla yükseltmeyim dedim ama öğlen işe dönerken kapının önünde aşureyi elime tutuşturdular yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlıycan
Dünki yeme çılgınlığımın nedeni bugün netleşti regl oldum
Yarın tartılmamam en doğrusu yoksa fazla çıktığımı görünce yemeğe saldırırım ben yine
Güzel yani yeni yıla temiz gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?