Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sakın canım sakın anne kız arasında oluyr kv ile hayda hayda olur...gerçi daha ne kayınvalideler var geline tapıyor annem gibi ama gelin annemle konuşmuyor terbiyesizliğinden...canım bizim dubleks ama iki katlı ev gib,i herşeyim ayrı banyom mutfğaım eşimde arayı böldü o yüzden birbirimizi görmüyoruz girip çıkarken ...ama yakın olmak kötü birde biz ne konuşsak aşağıdan dinliyor sürekli bizi takip edip surat asıyor ben çocuğuma kendime alışveriş yapmayacağım gezmeyeceğim.eşimde üzerime titriyor çok kıskanıyor beni...iki oda olsun ayrı uzak olsun artık napalım allah sağlık versin inşallah herkez nasıl ödüyorsa bizde ödeyeceğiz.çevrem yine tepki gösterecek niye çıkıyorsun herşeyin ayrı diye ama kimse benim neler yaşadığımı bilemez. anneminde alt katı kiralık ama orayada gitmem ikisinede yakın olmasın ağzım yandı artık

canım 6 senedir nelere dayandım ben sırf evlat sahibi olabilek için...kirada oturuyordum tedavilerde tüp bebeklerde elimizde avucumuzda paramız kalmadı üzerine kredi çekmemiz gerekiyordu o zamanlarda durumumuz şu anki gibi değildi .o yüzden kira ödemek yerine bu eve gelip tüp bebek kredisi ödedik .2 tane tüp bebek yaptık.oda çok masraflıydı ir ev parası harcadık tedavilere ama doğal yolla geldi prensesim. yoksa ben bu eve gelin gelmiştim 10 ay zor dayanıp çıkmıştım sonra yine dönmek zorunda kaldım şimdi tek korkum allah sağlık versinde bizlere allah bir daha beni bu eve döndürmesin...konuşmayı düşünmüyorum artık canım çok kırıcı konuştu çok bağırdı bana sonrada eşime kendisinde suç olduğunu söylemiş bunu baştan yapmayacaktı...çok kırıldım.inşallah hayırlısı ile bir ev bulur çıkarız bir ay içinde

Ben olsam ne anneme ne kayınvalideme yakın olurdum.Eşimin işine yakın bir ev bakardım madem kira vericez bari benzindi, yol parasıydı onlardan tasarruf yapmak lazım. Eşinede bravo doğrusu seni desteklediği için. Bu konuda çok taraflı olabiliyor erkekler hep görüyoruz etrafımızda

Kısçeler geçen hafta bi ceviz aldım pazardan yerli. Zaten ithal olan yiyecekleri tercih etmiyorum. Eve geldim kırdığım çürük kırdığım küflü gibi berbattı . Attım 1 kilo cevizi çöpe (israfıda hiç sevmem ama gitsem bulamicaktım aldığım adamı kesin mecbur attım) Bu hafta tanıdığım yerden aldım ama ithal vardı. Onuda hiç beğenmedim çünkü hiç ceviz tadı yok Kırılmışları hiç tercih etmiyorum zaten . Bu konuda tavsiyesi olan varmı acaba bi marka yada satıldığı yeri söyleyebilecek olan? Yanlız kabuklu olucak ve yerli

Ceviz konusu benim için önemli çünkü eşim peynir ,zeytin asla yemez. Bende ceviz yediriyorum bari onların yerine. Birde burda görüyorum bazen menülerde kahvaltılık salça yazıyo. Bu benim bildiğim çemenmi yoksa başka bişeymi. Ben bi salçayı bilirim (ev yapımı ve hazır olan) bide çemeni bilirim ama kahvaltılık salça duymadım hiç

kızımın elbisesi

elbise2

elbise3

lunacım kızımın elbiselerinin fotosunu istemiştin kamerayla çekti oğlan anca bu kadar oldu renkler soluk çıkmış daha canlı diger yarım olanın da akıbeti bellisiz bebe yakalı ceketmi yapsam süetermi diye karar veremedim

Son düzenleme:
selamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr....I'm home.. ben geldimmmm tabi yeni ve en yeniler beni tanımazlar tanıştırayım kendimi ben zeynep 2 senedir bu topiğin müdavimiydim ama mayısta buyana biraz koptum:78:.eğer beni tekrardan kabul ederseniz çok memnun olurum ama etmezsenizde zorla girerim heeeeeeeee çünkü size ihtiyacım varrrrrr beyzus aplammm yenoşummmmmm seçilimm daha kim var henüz bakmadım ama bütün arkadaşlarım (eskiler ve yeniler)sizi özledimmmmm.......

Son düzenleme:

oooo adaşım gelmiş.kız Tursari nerelerdesin?çok özlettin kendini.gerçi face de seni takip ediyorum ama geldiğin iyi oldu.Topik bayağı şenlendi.yapılacak düğün kalmayınca döndün değilmi?daha çok soracaklarım var da korkutmayayım..

allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun inş. evini tutup rahata erersin inş.... karar vermişken sakın vazgeçme ... huzurun olsun yeter idare edersin gerisini ....
salçanın cevizle falan karıştırılmışı olsa gerek.....ben öyle yuapıyorum şahsen kilis biber salçasına ceviz peynir sarımsak nane karabiber kimyon zeytinyağı katıp karıştırıyorum dolapta istediğin kadar saklanıyor afiyet olsuuun....
oo çok güzel ... eline sağlık ben ilk ikisine baya örmüştüm üçüncü kıza bi kaç yelek ördüm elbise denemedim hiç ..çok hoş olmuş...
yaa inanmazsın şimdi derini okurken sen geldin aklıma ikinizinde kızınızın resmi vardı avatarda karıştırıyordum.. ben yeni geldiğimde sen kayboldun nerelerdeydin ...prufil resimindeki senmisin ....

allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun inş. evini tutup rahata erersin inş.... karar vermişken sakın vazgeçme ... huzurun olsun yeter idare edersin gerisini ....
salçanın cevizle falan karıştırılmışı olsa gerek.....ben öyle yuapıyorum şahsen kilis biber salçasına ceviz peynir sarımsak nane karabiber kimyon zeytinyağı katıp karıştırıyorum dolapta istediğin kadar saklanıyor afiyet olsuuun....
oo çok güzel ... eline sağlık ben ilk ikisine baya örmüştüm üçüncü kıza bi kaç yelek ördüm elbise denemedim hiç ..çok hoş olmuş...
yaa inanmazsın şimdi derini okurken sen geldin aklıma ikinizinde kızınızın resmi vardı avatarda karıştırıyordum.. ben yeni geldiğimde sen kayboldun nerelerdeydin ...prufil resimindeki senmisin ....

ailelere yakın oturmak çok zor anne ve ya kv fark etmez sorun çıkmasa çıkar ben yeni evlenirken aynı bahcenin içinde oturtmak istediler ama annem isteme olayında baştan bunu söylemişti benim kv de aman yook siz isteseniz ben oturtmam demişti tam düğün arefesinde ev var ne gerek var kiraya falan dediler annem kaynımı çağırdı konuştu ben size söyledim sizde böyle dediniz dedi vs vs nihayetinde çaprazlarında ev tutmuşlar güya çalıştığım için bebeğim olunca bakacaklarmış onun için neyse evlendikten sonra perde kıpırdasa noldu diye gelirlerdi çocuk doğunca da hiç oralı olmadılar çok sıkıntı çektim bakıcıyı kararlar eşime en son bende o zaman söyle yarın annene bırakacam dedim o oldu başka bir sürü sıkıntılar evimin cephesi direk karşılarındaydı ikinci oğluma hamileyken kv 3 ay lığına hacca gitti eşim annem yokken ev bulup çıkalım gelince bizi göndermez dedi o kadar uzakda ev tuttuk ki otobüsle yarım saat her şeye karışırlardı hele görümceler neler yaptı bana çok safmışım diyorum çarşıya gitsen diğer sokaktan dolaşırdık babası görüp kızmasın diye neler neler evini tut kafan rahat etsin

merhaba hoş geldin

2. ARA ÖĞÜN
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
bulgur pilavı 0.5 por. 160 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 40 cal.
toplam 1439 cal

diğer öğünleri daha önce yazmıştım

DERİNCİĞİM:öncelikle çok üzüldüm.ama ben de aynı evi paylaşma taraftarı değilim.benim de oğlumdan çok gelinim beraber oturalım ankara da dedi.hatta bir villa tutacktık.villa tutmak ankarada olay değil.aklınız durur.700_1250 ne villalar var.ama ısıtmak kiradan da pahalı olduğu için vazgeçtik.aslın da ben ayrı ev diye diretmiştim.çünkü onlar yeni evli ve benim hastam var.neyse şimdi sözkonusu olan sensin.birlilte olmanın iyi tarafları olduğu gibi böyle yanları da var.en iysiş ayrı olmak.bak o zaman nasıl koştura koştura naz'ı görmeye gelecek.eskisinden daha iyi olacaksınız.inşallah uygun bir ev bulursunuz.buraları da düşün derim ama eşinin iş yeri orda..her şey en kısa zamanda yoluna girer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…