Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kilo bildirimini yapayım netim gidip geliyor şimdiden önlem alayım

geçen hafta : 91

bu hafta : 91.6 neden bilemiyorum 2 gün snra hasta olmam gerekio ondanmı acaba :84:

yoksa çok dikkat ettm bu hafta

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ablacım döndüm inşallah bidahada gitmem düğünü bitirdik çok şükür ama malesef elimi kırdım 2 aydır onla uğraşıyordum daha tam düzelmedi ama alçıdan çıktı çok şükür bidaha gitmek yok

Canım BİMde kabukluda satılıyor hazır kırılmışta Sincap marka sanırım kabuklu olan ithalmi bilmiyorum ama BİM kötü ürün satmaz birde onu dene istersen

ellerine sağlık hepsi güzel olmuş

ceket bence daha güzel olur...

Sende neler çekmişsin be arkadaşım

ben tayinci oyduğum içzin yakın oturma şansım hiç olmadı

anneme en yakın 5 saat

kv ye 10-12 saatlik mesafede oturdum

ve hiçbir sorunum yok

annemede yakın olsum biliyorum ki bir sürü sorun çıkacak

uzak oluca en iyi sensin....

merhaba hoş geldin
hoşbulduk

evet ama benim oğlum var ama sende haklısın hep kıza benzetiyorlar oğluşumu ben kaybolmadımda aslında beni kaybettiler açıkcası düğünler falan filan derken elim kırıldı iki aydır onla uğrasıyordum sonrada işte burdayım :70evet profildeki menemmm:78::

tursari Yeniden hoşgeldin o zaman.İsmim Zuhal ama sen factor diyebilirsin. Kaç kilosun?

hoşbulduk zufall giderken 85 idim şimdi iseeee:84::84::84:(ticker da görünen)

Son düzenleme:

Hoşgeldin tursari benim umutbahar nickiyle kaydolduğum dönemlerden hatırlıyorum seni umarım dönüşün baki olur ve hedefimize hep beraber yürürüz artık :81:

Faktörcüm ben ve beyzus yazmışızdır öyle..:)))Domates ve biber salçasını tavaya alıyorum,biraz zeytinyağı,kimyon,karabiber,nane ve ceviz ekleyip biber salçası acı değilse,pul biberde ekliyorum..
Sonra tavada epey çeviriyorum..Daha sonra saklama kaplarına koyup kahvaltıda bir güzel yiyoruz,ben sarımsak eklemiyorum kızım ve eşim sevmiyorlar çünkü...

Doğacım eline sağlık çok güzeller..Güle güle giysin prenses...

Heyyyyyy tursari geldi ...canıııım çok sevindim,nasılsın tatlım..Geçmiş olsun kolunu uf yapmışsın..
Çok özledik seni..Nasıl minik paşa, çok büyüdüler değilmi,benimki bayağı dillendi artık..ŞArkı bile söylüyor favori parçamız Sertap Erener rengarenk..:))))

23 aralık perşembe..

SABAH:
2 dilim tb. ekmek,örgü peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı ayva marmelatı,maydanoz...

ARA:
Yeşilçay

ÖĞLEN:

1 kase mercimek çorbası,1 tabak kereviz,salata,yarım dilim ekmek..

ARA:
Türkkahvesi

AKŞAM:
1 kase çorba,1tabak kereviz,turp,1 bardak ayran.

ARA:
Armut

1 saat yürüyüş

yena yarın giremeyeceğim. dışarıda olacağım bütün gün.. moralimde bozuk zaten 89.1 dim 90.1 çıktım bugün doktrda. 1 kilo fazla çıktı çok ama çok üzüldüm. ağladım saatlerce

+1 olarak eklersin. spor yapamadım malesef evimde koşu bandı yok. yürüyşte yapmadım. çok moralim bozuk

Derincim senin adına üzüldüm canım...bayağı kırılmışsın..Aslında ne gerek var huzursuzluğa, insan insana her zaman lazım..KEşke azıcıkta olsa tartışmadan önce empati kurulsa böylesi kırgınlıklar yaşanmasa..
Dilerim kesenize göre güzel bir ev bulup, bir an önce kendine ait eve çıkarsınız..

Son düzenleme:

Üzme kendini canım olabilir..Belki yediklerinden dolayı şişlik oluşmuştur..
Yolumuz uzun bizim hemen demoralize olma lütfen...

Heyyyyyy tursari geldi ...canıııım çok sevindim,nasılsın tatlım..Geçmiş olsun kolunu uf yapmışsın..
Çok özledik seni..Nasıl minik paşa, çok büyüdüler değilmi,benimki bayağı dillendi artık..ŞArkı bile söylüyor favori parçamız Sertap Erener rengarenk..:))))

hoşbulduk yenoşşumm valla paşaların keyiflerine dicek yok maşallah bizimkide birara takıldı rengarenge şimdiki şarkımız öp öp öp öp doyadadımmm yarımyamalak bayılıyorum onun şarkı söylemesine ya bu arada bişey dicem şu çizelge nasıldı yafff bi türlü tutturamadımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…