evet ablacım döndüm inşallah bidahada gitmem düğünü bitirdik çok şükür ama malesef elimi kırdım 2 aydır onla uğraşıyordum daha tam düzelmedi ama alçıdan çıktı çok şükür bidaha gitmek yokoooo adaşım gelmiş.kız Tursari nerelerdesin?çok özlettin kendini.gerçi face de seni takip ediyorum ama geldiğin iyi oldu.Topik bayağı şenlendi.yapılacak düğün kalmayınca döndün değilmi?daha çok soracaklarım var da korkutmayayım..
Ceviz konusu benim için önemli çünkü eşim peynir ,zeytin asla yemez. Bende ceviz yediriyorum bari onların yerine. Birde burda görüyorum bazen menülerde kahvaltılık salça yazıyo. Bu benim bildiğim çemenmi yoksa başka bişeymi. Ben bi salçayı bilirim (ev yapımı ve hazır olan) bide çemeni bilirim ama kahvaltılık salça duymadım hiç
kızımın elbisesi
elbise2
elbise3
lunacım kızımın elbiselerinin fotosunu istemiştin kamerayla çekti oğlan anca bu kadar oldu renkler soluk çıkmış daha canlı diger yarım olanın da akıbeti bellisiz bebe yakalı ceketmi yapsam süetermi diye karar veremedim
ailelere yakın oturmak çok zor anne ve ya kv fark etmez sorun çıkmasa çıkar ben yeni evlenirken aynı bahcenin içinde oturtmak istediler ama annem isteme olayında baştan bunu söylemişti benim kv de aman yook siz isteseniz ben oturtmam demişti tam düğün arefesinde ev var ne gerek var kiraya falan dediler annem kaynımı çağırdı konuştu ben size söyledim sizde böyle dediniz dedi vs vs nihayetinde çaprazlarında ev tutmuşlar güya çalıştığım için bebeğim olunca bakacaklarmış onun için neyse evlendikten sonra perde kıpırdasa noldu diye gelirlerdi çocuk doğunca da hiç oralı olmadılar çok sıkıntı çektim bakıcıyı kararlar eşime en son bende o zaman söyle yarın annene bırakacam dedim o oldu başka bir sürü sıkıntılar evimin cephesi direk karşılarındaydı ikinci oğluma hamileyken kv 3 ay lığına hacca gitti eşim annem yokken ev bulup çıkalım gelince bizi göndermez dedi o kadar uzakda ev tuttuk ki otobüsle yarım saather şeye karışırlardı hele görümceler neler yaptı bana çok safmışım diyorum çarşıya gitsen diğer sokaktan dolaşırdık babası görüp kızmasın diye neler neler evini tut kafan rahat etsin
Canım BİMde kabukluda satılıyor hazır kırılmışta Sincap marka sanırım kabuklu olan ithalmi bilmiyorum ama BİM kötü ürün satmaz birde onu dene istersen
hoşbuldukmerhaba hoş geldin
evet ama benim oğlum var ama sende haklısın hep kıza benzetiyorlar oğluşumuallah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun inş. evini tutup rahata erersin inş.... karar vermişken sakın vazgeçme ... huzurun olsun yeter idare edersin gerisini ....
salçanın cevizle falan karıştırılmışı olsa gerek.....ben öyle yuapıyorum şahsen kilis biber salçasına ceviz peynir sarımsak nane karabiber kimyon zeytinyağı katıp karıştırıyorum dolapta istediğin kadar saklanıyor afiyet olsuuun....
oo çok güzel ... eline sağlık ben ilk ikisine baya örmüştüm üçüncü kıza bi kaç yelek ördüm elbise denemedim hiç ..çok hoş olmuş...
yaa inanmazsın şimdi derini okurken sen geldin aklıma ikinizinde kızınızın resmi vardı avatarda karıştırıyordum.. ben yeni geldiğimde sen kayboldun nerelerdeydin ...prufil resimindeki senmisin ....
tursari Yeniden hoşgeldin o zaman.İsmim Zuhal ama sen factor diyebilirsin. Kaç kilosun?
evet ablacım döndüm inşallah bidahada gitmem düğünü bitirdik çok şükür ama malesef elimi kırdım 2 aydır onla uğraşıyordum daha tam düzelmedi ama alçıdan çıktı çok şükür bidaha gitmek yok
Ceviz konusu benim için önemli çünkü eşim peynir ,zeytin asla yemez. Bende ceviz yediriyorum bari onların yerine. Birde burda görüyorum bazen menülerde kahvaltılık salça yazıyo. Bu benim bildiğim çemenmi yoksa başka bişeymi. Ben bi salçayı bilirim (ev yapımı ve hazır olan) bide çemeni bilirim ama kahvaltılık salça duymadım hiç
kızımın elbisesi
elbise2
elbise3
lunacım kızımın elbiselerinin fotosunu istemiştin kamerayla çekti oğlan anca bu kadar oldu renkler soluk çıkmış daha canlı diger yarım olanın da akıbeti bellisiz bebe yakalı ceketmi yapsam süetermi diye karar veremedim
selamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr....I'm home.. ben geldimmmm tabi yeni ve en yeniler beni tanımazlar tanıştırayım kendimi ben zeynep 2 senedir bu topiğin müdavimiydim ama mayısta buyana biraz koptum:78:.eğer beni tekrardan kabul ederseniz çok memnun olurum ama etmezsenizde zorla girerim heeeeeeeee çünkü size ihtiyacım varrrrrr beyzus aplammm yenoşummmmmm seçilimmdaha kim var henüz bakmadım ama bütün arkadaşlarım (eskiler ve yeniler)sizi özledimmmmm.......
yena yarın giremeyeceğim. dışarıda olacağım bütün gün.. moralimde bozuk zaten 89.1 dim 90.1 çıktım bugün doktrda. 1 kilo fazla çıktı çok ama çok üzüldüm. ağladım saatlerce
+1 olarak eklersin. spor yapamadım malesef evimde koşu bandı yok. yürüyşte yapmadım.çok moralim bozuk
selamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr....I'm home.. ben geldimmmm tabi yeni ve en yeniler beni tanımazlar tanıştırayım kendimi ben zeynep 2 senedir bu topiğin müdavimiydim ama mayısta buyana biraz koptum:78:.eğer beni tekrardan kabul ederseniz çok memnun olurum ama etmezsenizde zorla girerim heeeeeeeee çünkü size ihtiyacım varrrrrr beyzus aplammm yenoşummmmmm seçilimmdaha kim var henüz bakmadım ama bütün arkadaşlarım (eskiler ve yeniler)sizi özledimmmmm.......
Heyyyyyy tursari geldi...canıııım çok sevindim,nasılsın tatlım..Geçmiş olsun kolunu uf yapmışsın..
Çok özledik seni..Nasıl minik paşa, çok büyüdüler değilmi,benimki bayağı dillendi artık..ŞArkı bile söylüyor favori parçamız Sertap Erener rengarenk..:))))
hoşbulduk yenoşşumm valla paşaların keyiflerine dicek yok maşallah bizimkide birara takıldı rengarenge şimdiki şarkımız öp öp öp öp doyadadımmmyarımyamalak bayılıyorum onun şarkı söylemesine ya bu arada bişey dicem şu çizelge nasıldı yafff bi türlü tutturamadımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?