Haftanın 1.si Toksin -2.2............................
Haftanın 2.leri YENA & evian -1.3.................
Haftanın 3.leri FactörB & Dalokaysmom -1.1....
İnan hiiç uykum yok,çok şaşkınım hala,neden böyle oluyor acaba suç bendemi iyi bakamıyormuyum diye kendimi suçladım bugün hep..
Selam arkadaşlar,
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,değer verip merak etmişsiniz...Dün bahsetmiştim oğlum rahatsız diye..
Sabah aile hekimimize gittik bizi çocuk hastanesine yönlendirdi solunum güçlüğü çekiyordu çünkü..tüm gün hastanedeydik...Gece geç vakit geldik..6 kez oksijen verildi iğne yapıldı...
Ateşi yok,akciğer filmleri temiz..Ama bronş yolları feci tıkanmış..Balgamı atamadığı için alt solunum yolları etkilenmiş...
Evdede devam edeceğiz 2 hafta tedaviye,inşallah çabuk cevap verir ilaçlara..
Listeyi hazırlıyorum hemen,oğlum uyuyoken..
Zahmet etmişsin tatlım yaaa. Bu gibi durumlarda listenin ne önemi varki. İnşallah biran önce iyileşir kuzun. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum sen mükemmel bir annesin ama olacağı varmış işte. Üzerine titredinmi , dikkat ettinmi daha bi narin oluyo çocuklar
geçmiş olsun allah şifa versin barışcığa balgam söktürücü ilaçlar vermiştir doktor onların faydası oluyor niye öyle düşünüyorsun canım ben evden dışarı çıkarmadığım halde soğuk alıyor çocuk kv bizim köyde yalınayak gezerdi çocuklar bişey olmazdı derdi üzerlerine titriyoruz ama sakındıkca gözüne çöp batıyor
Yenaaa çok geçmiş olsun :85: Allahhh dert verip derman aratmasın çok üzüldüm barış için daha çok küçük ama çabuk iyileşir inşallah kendini suçlama biz senin anneliğinin ne kadar mükemmel olduğunu biliyoruz. Ama herkesin dediği gibi sakınan göze çöp batar kader kısmet üzme kendini. Geçmiş olsun.
gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin listenin acelesi yok sen dinlen olun icin
günaydınnn
yenacım geçmiş olsun canım bizde merak ettik seni ben tahmin ettim çünki barışın hasta olduğunu biliyordum.nazda hastalandıo burunları akıyor öksürüyor huylarıda değişiyor tabii aman kuzucuklar hastalanamasında
şşimdi biraz sinirlendim ama sonrada boşver gül dedim.kayınpeder çıktı yukarı nazı aldı aşağı indirdi baba gel burada sev dedim 3 kez dinlemedi indirdi kayınvalidemin sevmesini istemediğim için biraz cezasını çeksin dedim .sonrada kardeşimin eşide bize küs bizde yeğenimizi göremiyoruz içimiz yanıyor neler çekiyoruz bak bizde özlüyoruz diye telkin ettim kendimi....neyse çıkıncaya kadar sevsin biraz daha
yenacım cezama razıyım canım ama ödemmiş bugün yine 121.7 çıktım olsun neyse haftaya kadar inşallh daha fazla gider...
bu arada çok mutluyum çünki eşim birkaç yere haber bıraktı kiralık ev için ben acaba düzelirmi brışırmıyız eşim ben razı edermi diye düşünüyordum çünki çok safım hemen kanarım...en çok istediğim ayrı bir avimin olması idi ama hep mantıklı düşünüyordum .kira ödeyeceğine başka şey ler yaparsın diyordum.
BUNDAN SONRA KİLOLARIM VERİLECEK ÇÜNKİ MORALİM DAKİKA BAŞI BOZULUP YEMEĞE SALDIRMAYACAĞIM KAYINVALİDE İKİDE BİRDE MANTI BÖREK YAPTIĞINDA GÖRMEYECEĞİM
ellerine saglik yenacim ugrasmissin saol
ilk defa birinci oluyorummmmmmmm oleyyyyyyyy asürenin hatirina tahmin ediyordum ama dedim belki diyordummmm cok sevindimmmm insallah haftayada ilk 3lerde olurummmmyenacim sende ikinci olmussun tebriklerrrrrrr veren arkadaslarima tebrikler vermeyenlerde bu hafta asüreden veremediniz arkadaslar bidaki haftaya sizde verirsiniz üzülmeyinnn bende gecen hafta asüreden sebeb veremedimmmm akrabalarim yapmis asüre duydum ama önceden haber verdim bana getirmeyin diye cokkk mutluyummmmm
ilk defa birinci oluyorummmmmmmm oleyyyyyyyy asürenin hatirina tahmin ediyordum ama dedim belki diyordummmm cok sevindimmmm insallah haftayada ilk 3lerde olurummmmyenacim sende ikinci olmussun tebriklerrrrrrr veren arkadaslarima tebrikler vermeyenlerde bu hafta asüreden veremediniz arkadaslar bidaki haftaya sizde verirsiniz üzülmeyinnn bende gecen hafta asüreden sebeb veremedimmmm akrabalarim yapmis asüre duydum ama önceden haber verdim bana getirmeyin diye cokkk mutluyummmmm
ellerine sağlık yenacım bu dar zamanında uğraşmışsın... çok geçmiş olsun...oğlun.tez zamanda iyileşir inş......kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ... darısı başıma olsun.....Haftanın 1.si Toksin -2.2............................
Haftanın 2.leri YENA & evian -1.3.................
Haftanın 3.leri FactörB & Dalokaysmom -1.1....
oh çok iyi düzelmeye başladı desene ... allah sağlık versin herşeyden önce yavrularımıza.....Huzurlu ve sağlıklı haftasonu diliyorum hepimize..
Oğlum bugün çok daha iyi hem solunumu hemde keyfi gayet yerinde..PEynirli tost ve mandalina suyunu bitirdi..Şimdi biberonlu süt keyfi yapıyor..aslında büyüdü artık ama çok seviyor biberonla süt içmeyi..Gerçi kızımda 4 yaşında bardağa geçmişti.. bende hadi biraz daha çıkarsın keyfini diyorum..:)
Rabbim kimseyi darda bırakmasın...
Huzurlu ve sağlıklı haftasonu diliyorum hepimize..
Oğlum bugün çok daha iyi hem solunumu hemde keyfi gayet yerinde..PEynirli tost ve mandalina suyunu bitirdi..Şimdi biberonlu süt keyfi yapıyor..aslında büyüdü artık ama çok seviyor biberonla süt içmeyi..Gerçi kızımda 4 yaşında bardağa geçmişti.. bende hadi biraz daha çıkarsın keyfini diyorum..:)
1 ara öğünde 2 meyve çok. 2 kaşık yoğurtla 1 meyve veya 10-15 badem fındık ile 1 meyve yada azcık sütle 1 meyve yemen daha iyi olur. Kalsiyum meyvedeki şekerin direk yağ olarak depolanmasını önlüyo. Aklında olsun
tskler cnmTebrikler canım
sevindin iyi olmasina cnm cocuklar hasta oldumu morelimiz 0 oluyorHuzurlu ve sağlıklı haftasonu diliyorum hepimize..
toksin seni ayrıca tebrik ediyorum canım maşallahçok ama çok iyi kilo vermişsin. ha gayret bakalım incecik olcazz ben cezalıyım ama kararlıyımmm yılbaşına kadar 8.,. birşeyi göreceğim aylardır 8 ile başlayan bir kilom olmamıştı tutamadım onuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?