Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn
yenacım geçmiş olsun canım bizde merak ettik seni ben tahmin ettim çünki barışın hasta olduğunu biliyordum.nazda hastalandıo burunları akıyor öksürüyor huylarıda değişiyor tabii aman kuzucuklar hastalanamasında

şşimdi biraz sinirlendim ama sonrada boşver gül dedim.kayınpeder çıktı yukarı nazı aldı aşağı indirdi baba gel burada sev dedim 3 kez dinlemedi indirdi kayınvalidemin sevmesini istemediğim için biraz cezasını çeksin dedim .sonrada kardeşimin eşide bize küs bizde yeğenimizi göremiyoruz içimiz yanıyor neler çekiyoruz bak bizde özlüyoruz diye telkin ettim kendimi....neyse çıkıncaya kadar sevsin biraz daha

yenacım cezama razıyım canım ama ödemmiş bugün yine 121.7 çıktım olsun neyse haftaya kadar inşallh daha fazla gider...

bu arada çok mutluyum çünki eşim birkaç yere haber bıraktı kiralık ev için ben acaba düzelirmi brışırmıyız eşim ben razı edermi diye düşünüyordum çünki çok safım hemen kanarım...en çok istediğim ayrı bir avimin olması idi ama hep mantıklı düşünüyordum .kira ödeyeceğine başka şey ler yaparsın diyordum.
BUNDAN SONRA KİLOLARIM VERİLECEK ÇÜNKİ MORALİM DAKİKA BAŞI BOZULUP YEMEĞE SALDIRMAYACAĞIM KAYINVALİDE İKİDE BİRDE MANTI BÖREK YAPTIĞINDA GÖRMEYECEĞİM

İnan hiiç uykum yok,çok şaşkınım hala,neden böyle oluyor acaba suç bendemi iyi bakamıyormuyum diye kendimi suçladım bugün hep..

Yenaaa çok geçmiş olsun :85: Allahhh dert verip derman aratmasın çok üzüldüm barış için daha çok küçük ama çabuk iyileşir inşallah kendini suçlama biz senin anneliğinin ne kadar mükemmel olduğunu biliyoruz. Ama herkesin dediği gibi sakınan göze çöp batar kader kısmet üzme kendini. Geçmiş olsun.

gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin listenin acelesi yok sen dinlen olun icin

gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin listenin acelesi yok sen dinlen olun icin

Çok teşekkür ederim arkadaşlar...İyiki varsınız...

Derincim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...

Turşudan sonra ben kendimde bulgurunda beni çok şişirdiğini farkettim..Perşembe günü tartıldığımda olduğu gibi..gerçekten çok farkediyor..Sen de tartıdan bir gün önce o tür yiyecekler yememeye çalış canının sıkılmaması için...

ellerine saglik yenacim ugrasmissin saol
ilk defa birinci oluyorummmmmmmm oleyyyyyyyy asürenin hatirina tahmin ediyordum ama dedim belki diyordummmm cok sevindimmmm insallah haftayada ilk 3lerde olurummmm yenacim sende ikinci olmussun tebriklerrrrrrr veren arkadaslarima tebrikler vermeyenlerde bu hafta asüreden veremediniz arkadaslar bidaki haftaya sizde verirsiniz üzülmeyinnn bende gecen hafta asüreden sebeb veremedimmmm akrabalarim yapmis asüre duydum ama önceden haber verdim bana getirmeyin diye cokkk mutluyummmmm

Huzurlu ve sağlıklı haftasonu diliyorum hepimize..

Oğlum bugün çok daha iyi hem solunumu hemde keyfi gayet yerinde..PEynirli tost ve mandalina suyunu bitirdi..Şimdi biberonlu süt keyfi yapıyor..aslında büyüdü artık ama çok seviyor biberonla süt içmeyi..Gerçi kızımda 4 yaşında bardağa geçmişti.. bende hadi biraz daha çıkarsın keyfini diyorum..:)
Rabbim kimseyi darda bırakmasın...

toksincim maşallah çok iyi kilo vermişsin..Gerçekten aşureden olabilir..Kilo aldırmasada çok şişlik yapıyor...
Umarım hepimiz her hafta az veya çok eksiyi görürüz...

Son düzenleme:

Tebrikler canım

24 aralık cuma günü olan menümü paylaşayım..

SABAH:
2 dilim tb.ekmek,peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı ayva marmelatı...

AKŞAM:
Fırında tavuk,pilav,salata,kola-zero..
Sonra çay.

Dün eve geldiğimizde abimle yengem yemek yapıp getirdiiler,onları yedik..

Haftanın 1.si Toksin -2.2............................

Haftanın 2.leri YENA & evian -1.3.................

Haftanın 3.leri FactörB & Dalokaysmom -1.1....
ellerine sağlık yenacım bu dar zamanında uğraşmışsın... çok geçmiş olsun...oğlun.tez zamanda iyileşir inş......kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ... darısı başıma olsun.....
oh çok iyi düzelmeye başladı desene ... allah sağlık versin herşeyden önce yavrularımıza.....

tebrikler toksin!!!

gecmis olsun cnm

toksin seni ayrıca tebrik ediyorum canım maşallah çok ama çok iyi kilo vermişsin. ha gayret bakalım incecik olcazz ben cezalıyım ama kararlıyımmm yılbaşına kadar 8.,. birşeyi göreceğim aylardır 8 ile başlayan bir kilom olmamıştı tutamadım onuda.

Yena çok geçmiş olsun, kendini suçlama hiç asıl gül gibi bakaıp iyileştiren her derdine deva olmak için çırpınan sensin. ben ise uyku sorununu çözemedim sanırım bir mucize olacak sanmıştım. dün aynı senin gibi akşam uyumuyor onu ben alıştırdım, şimdi zavallıcık kucaktan inmek istemiyor, kızıyorum diye kendimi suçladım.

Son düzenleme:
Tebrikler canım
tskler cnm
sevindin iyi olmasina cnm cocuklar hasta oldumu morelimiz 0 oluyor

insallah zayiflicaz cnm benim hedef kizimin yas gününe kadar 69 olmak 24.nisana kadar cnm moralimiz bozuk olddumu kilo aliyoruz bende cok kilo verdim aldim ama bu sefer insallah almicam sizlerin destegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…