Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

persembe yediklerimi yazamadim sarjim bozukdu simdi yazayim

iftar
1tabak corba kepekli undan yapilmis
3tabak bamya (kurutulmus bamya)
1tabak kavrulmus kuru biber sarimsakli yogurtlu
1bardak cay
ara
1fincan kahve
1kusburnucayi
2mandalina
1parca cennet elmasi
30dakk spor yapmisdim

bugünkü menüm
sabah (10) domates, biber, yumurta, ve iki köfte 2 dilim ekmek

ara (saat 13) 3 tane (50gr) pirinc patlagi
1.5 litre su ictim aradada
ara (saat 15) 3 tane (50gr) pirinc patlagi

aksam yarim tabak bulgur pilavi yarim tabak melemen 1 tabak salata
bu arada evde balik pisirdiler balik kokusundan istahim kesildi

simdide bi bardak kusburnu icecem ve sonrada ya ligt meyveli yogurt yada bi portakal yerim heralde

BU ARADA 100GR DAHA VERMISIM :82::82::82::82::82:

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar;

En korktuğum hafta sonunun ilk gününü hasarsız atlatıyorum galiba...Şimdilik kaçamak yok ve umarım olmaz.....

Bu gün lüplettiklerim.......

SABAH: 1 Poğaça,biraz lor ve 1 ince dilim salam.....

ARA: 1 Salatalık,1 domates.

ÖĞLE: Tavuk ızgara,salata,1 dilim ekmek.

ARA: Yok

AKŞAM: 1 Tabak pırasa yemeği,1 kase cacık,1 dilim ekmek....

Spor: 1 saat yürüyüş...

Kelebeğim; iyi akşamlar...

Nasıl geçti günün...Regl sıkıntın azaldımı? İnşallah ağrın sancın yoktur....Benim genç dönemlerimde çok ağrılı geçerdi,koma gibi yatardım;işte bile......Neyse artık azaldı hatta hiç ağrım olmuyor....

Bu gün sırf yürüyüş olsun diye çok uzakta kurulan bir pazara yürüyerek gittim ve aynı şekilde döndüm.Elimde yarım kilo domates,yarım kilo salatalık poşetini sallaya sallaya geldim.Kim sorarsa pazara gittim.....

Kimseler yok topikte...Cumartesi herhalde ondandır.Genellikle program yapılan gün ne olsa.....

ben varım ablam

yarin tuzlu kek yapmaya karar verdim tarifinede sizlerle paylasmak istedim

1 cay bardagi yogurt
1 cay bardagi sulu yag (ama ben yarim kullanayi düsünüyorum)
1 cay bardagi bezelye
1 cay bardagi havuc (minik küpler halinde dogranmis)
1 cay bardagi patates (minik küpler halinde dogranmis)
1 adet orta boy sogan (minik küpler halinde dogranmis)
3 yuruta
aldigi kadar kepekli un
kabartma tozu
tuz
karabiber
kirmizi biber
pul biber
ben biraz baharatlli seviyorum siz arzunuza göre yapabilirsiniz
üzerine de susam ve cörek otu serpin

AFIYET OLSUN !!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

Güzel bir gündü Beyzuşum bir arkadaşımla merkeze 2 saat uzaklıktaki tortum şelalesine gittik tabi bu mevsimde şelalede su çok azdı ama gezmiş olduk sonra alabalık keyfi yaptık geri geldik ama çok yoğun kanamalı birgündü :78:
Bugün kaçamak yapmamışsın çok güzel ben 2-3 gündür çıldırmış gibiyim

Merhabaaa :92: nasılsınız kısçeler? Bahar regl oldum die sakın bırakma ipin ucunu. Kaçamak yapsanda azcık olsun. Sonra toparlaması gerçekten zor oluyor

BEYZUS abla sen nasılsın? Benimde haftasonları kaçamaklarım artıyo ama bugün 0 kaçamak. Birazdanda yeşil çayımla 1 portakal yerim bugünü kapatırım

Tarif güzele benziyor cnm. Ellerine sağlık

slm kizlarrr yuvarladiklarimi yazayim

iftar
1tabak kereviz corbasi
2tane ne oldugunu bilmedigimiz balik
1tabak tamtahil pirinc pilavi
bol salata
ara
2bardak cay
1fincan findikli 3birarada kahve
1kusburnu cayi
2mandalina
3dilim ayva
gec vakitte acikirsam ligt yogurt
spor 30dakk

Sana da afiyet olsun canım;ama fazla kaçırmazsın değilmi....Aman ha diyetteyiz....
Baharat seviyorsun madem birazda kimyon ekle;çok güzel oluyor....
Ne güzel keyifli bir gün geçirmişsin...Alabalıklar afiyet olsun.....
Çıldırman normal canım...Hepimizde oluyor;kiminde az kiminde çok;ama yinede kendini tutmaya çalış;ne güzel kilolar gitmeye başladı...
BEYZUS abla sen nasılsın? Benimde haftasonları kaçamaklarım artıyo ama bugün 0 kaçamak. Birazdanda yeşil çayımla 1 portakal yerim bugünü kapatırım

Tabiki mahsuru yok canım 80 liyim ben. 2011 e girince 31 olucak ama şimdilik 30 dielim

İyiyim Factorcüğüm;sende iyisin inşallah....
Valla hafta sonlarından çok korkuyorum hep kaçamaklı geçiyor...Çalışma hayatından kalma alışkanlık galiba hafta sonu zıvanadan çıkıyorum.Halbuki artık hep evdeyim ama beyin yıllardır ezberinde tutuyor ve cumartesi-pazar çıldırıyor...Neyse bugün kendimi frenledim...

Ayrıca kaç defa söyledim şu yaşlarınızı ifrat etmeyin;bir yaşı 2-3 sene kullanın diye.Kimse beni dinlemiyor...Tutumlu olun arkadaşlar sonra lazım olur....Aaaaaaa...

yenacım çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim sakın kendini suçlama sakınan göze çöp batarmış..hepinizi çok özledim kızlar zeynep abla,beyza abla,yena,lunaazul,meruse,badem,zeynep,tombulkelebek,meyra,binnur,ekincik...tombulkelebekim senin face den silmene şaşırdım sorun ne bilmiyorum ama ben topiğe gelmeyeli 3 kilo vermişsin çok sevindim tebrik ederim

Hoş geldin canım;iyi akşamlar....

Nasılsın....Diyet nasıl gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…