ben varım ablamKelebeğim; iyi akşamlar...
Nasıl geçti günün...Regl sıkıntın azaldımı? İnşallah ağrın sancın yoktur....Benim genç dönemlerimde çok ağrılı geçerdi,koma gibi yatardım;işte bile......Neyse artık azaldı hatta hiç ağrım olmuyor....
Bu gün sırf yürüyüş olsun diye çok uzakta kurulan bir pazara yürüyerek gittim ve aynı şekilde döndüm.Elimde yarım kilo domates,yarım kilo salatalık poşetini sallaya sallaya geldim.Kim sorarsa pazara gittim.....
Kimseler yok topikte...Cumartesi herhalde ondandır.Genellikle program yapılan gün ne olsa.....
ıyı aksamlar beyzus abla
Kelebeğim; iyi akşamlar...
Nasıl geçti günün...Regl sıkıntın azaldımı? İnşallah ağrın sancın yoktur....Benim genç dönemlerimde çok ağrılı geçerdi,koma gibi yatardım;işte bile......Neyse artık azaldı hatta hiç ağrım olmuyor....
Bu gün sırf yürüyüş olsun diye çok uzakta kurulan bir pazara yürüyerek gittim ve aynı şekilde döndüm.Elimde yarım kilo domates,yarım kilo salatalık poşetini sallaya sallaya geldim.Kim sorarsa pazara gittim.....
Kimseler yok topikte...Cumartesi herhalde ondandır.Genellikle program yapılan gün ne olsa.....
faktor b sen kac yasindasin cnm baya tecrübeli gibisin eyer bir masuru yoksa yasini merak ettinm
yarin tuzlu kek yapmaya karar verdim tarifinede sizlerle paylasmak istedim
1 cay bardagi yogurt
1 cay bardagi sulu yag (ama ben yarim kullanayi düsünüyorum)
1 cay bardagi bezelye
1 cay bardagi havuc (minik küpler halinde dogranmis)
1 cay bardagi patates (minik küpler halinde dogranmis)
1 adet orta boy sogan (minik küpler halinde dogranmis)
3 yuruta
aldigi kadar kepekli un
kabartma tozu
tuz
karabiber
kirmizi biber
pul biber
ben biraz baharatlli seviyorum siz arzunuza göre yapabilirsiniz
üzerine de susam ve cörek otu serpin
AFIYET OLSUN !!!!!!!!!!!!
yarin tuzlu kek yapmaya karar verdim tarifinede sizlerle paylasmak istedim
1 cay bardagi yogurt
1 cay bardagi sulu yag (ama ben yarim kullanayi düsünüyorum)
1 cay bardagi bezelye
1 cay bardagi havuc (minik küpler halinde dogranmis)
1 cay bardagi patates (minik küpler halinde dogranmis)
1 adet orta boy sogan (minik küpler halinde dogranmis)
3 yuruta
aldigi kadar kepekli un
kabartma tozu
tuz
karabiber
kirmizi biber
pul biber
ben biraz baharatlli seviyorum siz arzunuza göre yapabilirsiniz
üzerine de susam ve cörek otu serpin
AFIYET OLSUN !!!!!!!!!!!!
Ne güzel keyifli bir gün geçirmişsin...Alabalıklar afiyet olsun.....Güzel bir gündü Beyzuşumbir arkadaşımla merkeze 2 saat uzaklıktaki tortum şelalesine gittik tabi bu mevsimde şelalede su çok azdı ama gezmiş olduk sonra alabalık keyfi yaptık geri geldik ama çok yoğun kanamalı birgündü :78:
Bugün kaçamak yapmamışsın çok güzel ben 2-3 gündür çıldırmış gibiyim
BEYZUS abla sen nasılsın? Benimde haftasonları kaçamaklarım artıyo ama bugün 0 kaçamak. Birazdanda yeşil çayımla 1 portakal yerim bugünü kapatırım
Tabiki mahsuru yok canım 80 liyim ben. 2011 e girince 31 olucak ama şimdilik 30 dielim
yenacım çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim sakın kendini suçlama sakınan göze çöp batarmış..hepinizi çok özledim kızlar zeynep abla,beyza abla,yena,lunaazul,meruse,badem,zeynep,tombulkelebek,meyra,binnur,ekincik...tombulkelebekim senin face den silmene şaşırdım sorun ne bilmiyorum ama ben topiğe gelmeyeli 3 kilo vermişsin çok sevindim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?