yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun
ne kadar dikkat ederse edelim yinede hasta oluyorlar
ve olmalarıda doğal
hasta olmazlarsa nasıl bağışıklık kazanacaklar
benim ufak kızımda dün okulda koşturmuş terlemişti
bugün hemen etkisini gördük boğazı kızarıvermiş
ateş çıktı tabiki antibiyotik veriyorum artık
black sende verebilirsin biliyorsun takma kafana
bende bugün denizlideydim
lahmacunlar, simitler tatlılar ipin ucu kaçtı ama yarın toplarım artık
canım buaralar kilo verme düşüncesi isteği yok o moda giremiyorum sorun da burada zaten..ruh halimi bu konuya hedeflemem gerek ama yapamıyorum maalesef kii..
yenacım çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim sakın kendini suçlama sakınan göze çöp batarmış..hepinizi çok özledim kızlar zeynep abla,beyza abla,yena,lunaazul,meruse,badem,zeynep,tombulkelebek,meyra,binnur,ekincik...tombulkelebekim senin face den silmene şaşırdım sorun ne bilmiyorum ama ben topiğe gelmeyeli 3 kilo vermişsin çok sevindim tebrik ederim
Senimi silmişim:44: canım adını bilmiyorum ki tanımıyorum diye sildim sanırım özür dilerim bilemiyorum burda isimlerinizle değilde rumuzlarınızla anıldığınız için. Dolunay diye bir bayan daha var onunda burdan olduğunu biliyorumda kim olduğunu bilemiyorum :78: hemen ekliyim özür dilerim.
ben seni bilirim....
biraz ara vermen iyi oldu aslında
sen sonra süper bir motivasyonla başlarsın tekrarrrrr
canım tekrar başlamam gerek ama büyük bir motivasyon desteğine ihtiyacım var bu defa benim içimden gelmiyor pantolonlarıma giremiyorum artıkkıyafet seçimlerim çileye döndü ama yerken hepsini unutuyorum yine
sana artık hopppp diyelim o zaman şekerim
yoksa olan yine senin kredi kartına olacak
bu işin şakası
önemli olan kendini mutlu hissetmen
sende suçluluk duygusu ile birlekte birde mutsuz olmanı hiç istemem
bir dahaki nöbette ben seni motive ederim...
Selam arkadaşlar,
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,değer verip merak etmişsiniz...Dün bahsetmiştim oğlum rahatsız diye..
Sabah aile hekimimize gittik bizi çocuk hastanesine yönlendirdi solunum güçlüğü çekiyordu çünkü..tüm gün hastanedeydik...Gece geç vakit geldik..6 kez oksijen verildi iğne yapıldı...
Ateşi yok,akciğer filmleri temiz..Ama bronş yolları feci tıkanmış..Balgamı atamadığı için alt solunum yolları etkilenmiş...
Evdede devam edeceğiz 2 hafta tedaviye,inşallah çabuk cevap verir ilaçlara..
Listeyi hazırlıyorum hemen,oğlum uyuyoken..
ayyy motivasyona ihtiyacım var yine yedikçe mutlu olacağımı sanana bir ruh hali içinde durmadan yiyorum çünkübir dahaki nöbet ozamannn
Meraba cok kilo aldim, Antidepressan ve Kortison ilaclari kullaniyordum. 1 yil icinde cok dağildim, burayi buldum umarim sizlerle birlikte bende kilo veririrm. 114,7 kg şimdilik.
Burdan banada destek olursunuz inşallah, şimdiden tşkler..
Hoş geldin canım....Sefalar getirdin....
Sen zayıflamayı kafana koyduysan;bizler destek anlamında elimizden geleni yaparız...Başarılar dilerim.
Umarım istediğin kiloya yakında inersin....İmkansız değil....Nasıl aldıysak,tersini yapıp vereceğiz....
Yenacım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin yavruna
ayrıca kutluyorum dereceye girenleri maşallah
ellerine sağlık yenacım bu dar zamanında uğraşmışsın... çok geçmiş olsun...oğlun.tez zamanda iyileşir inş......kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ... darısı başıma olsun.....
oh çok iyi düzelmeye başladı desene ... allah sağlık versin herşeyden önce yavrularımıza.....
tebrikler toksin!!!
gecmis olsun cnm
Yena çok geçmiş olsun, kendini suçlama hiç asıl gül gibi bakaıp iyileştiren her derdine deva olmak için çırpınan sensin. ben ise uyku sorununu çözemedim sanırım bir mucize olacak sanmıştım. dün aynı senin gibi akşam uyumuyor onu ben alıştırdım, şimdi zavallıcık kucaktan inmek istemiyor, kızıyorum diye kendimi suçladım.
kızlar ben geldim topik görmeyeli degişmiş.....
İyi akşamlar hanımlar;
En korktuğum hafta sonunun ilk gününü hasarsız atlatıyorum galiba...Şimdilik kaçamak yok ve umarım olmaz.....
Bu gün lüplettiklerim.......
SABAH: 1 Poğaça,biraz lor ve 1 ince dilim salam.....
ARA: 1 Salatalık,1 domates.
ÖĞLE: Tavuk ızgara,salata,1 dilim ekmek.
ARA: Yok
AKŞAM: 1 Tabak pırasa yemeği,1 kase cacık,1 dilim ekmek....
Spor: 1 saat yürüyüş...
evet su andan itibaren sporumuda yapmis bulunmaktayim
45 dk lesily yaptim
herkeze iyi aksamlar
yenacım çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim sakın kendini suçlama sakınan göze çöp batarmış..hepinizi çok özledim kızlar zeynep abla,beyza abla,yena,lunaazul,meruse,badem,zeynep,tombulkelebek,meyra,binnur,ekincik...tombulkelebekim senin face den silmene şaşırdım sorun ne bilmiyorum ama ben topiğe gelmeyeli 3 kilo vermişsin çok sevindim tebrik ederim
yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun
ne kadar dikkat ederse edelim yinede hasta oluyorlar
ve olmalarıda doğal
hasta olmazlarsa nasıl bağışıklık kazanacaklar
benim ufak kızımda dün okulda koşturmuş terlemişti
bugün hemen etkisini gördük boğazı kızarıvermiş
ateş çıktı tabiki antibiyotik veriyorum artık
black sende verebilirsin biliyorsun takma kafana
bende bugün denizlideydim
lahmacunlar, simitler tatlılar ipin ucu kaçtı ama yarın toplarım artık
slmm birbirinden güzel tatlı tombik hanımlar hafta sonundan dolayı giremiyorum
yenacım çookk geçmiş olsun senin nekadar titiz anne olduğunu çocuklarına ne kadar bilinçli ve titiz davrandığını biliyorum takma kafana çocuktur gecer inşallahhh
derincim sevindim ev armasna kocanın ne mutlu arkanda senin kocan kayserili demiştin sanırım onlar hamurdan başka yapılan yemeğe pek yemek gözüyle bakmazlar yağlı şeylerde güzel olur tabii çok zor senin kilo vermen yane allah kolaylık versin
toksin coşmuşun bacım bu hafta
listeye girenleri tebrikk ederimmmmm
yenacım kuzucuğuna çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?