Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum Beyza ablacım çok şükür iyiyim..sen nasılsın?
sorma beyza ablacım ben diyetten koptum bu aralar 61kiloya kadar düşmüşken 65e çıktım maalesef ama buaralar hiç spor yapmıyorum çok abur cubur yiyorum.. buaralar abur cubur düşkünü oldum bunun sonucu da kilo almak gibi ağır bir bedel oldu tabi

BEYZUS İyiyim Factorcüğüm;sende iyisin inşallah....
Valla hafta sonlarından çok korkuyorum hep kaçamaklı geçiyor...Çalışma hayatından kalma alışkanlık galiba hafta sonu zıvanadan çıkıyorum.Halbuki artık hep evdeyim ama beyin yıllardır ezberinde tutuyor ve cumartesi-pazar çıldırıyor...Neyse bugün kendimi frenledim...

Ayrıca kaç defa söyledim şu yaşlarınızı ifrat etmeyin;bir yaşı 2-3 sene kullanın diye.Kimse beni dinlemiyor...Tutumlu olun arkadaşlar sonra lazım olur....Aaaaaaa...

Bendee iyiyim ablacım saol. Haftasonları eşim evde olunca herşeyi beraber yapalım istiyorum. Zaten işyerinde dışardan besleniyo , evdeyken bari güzel yemekler yesin diyorum tabi öle oluncada bende yiyorum. Yaşa gelince 2-3 sene kullanmak çok mantıklı bundan sonra 29 um uzun bi süre

yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun

ne kadar dikkat ederse edelim yinede hasta oluyorlar

ve olmalarıda doğal

hasta olmazlarsa nasıl bağışıklık kazanacaklar

benim ufak kızımda dün okulda koşturmuş terlemişti

bugün hemen etkisini gördük boğazı kızarıvermiş

ateş çıktı tabiki antibiyotik veriyorum artık

black sende verebilirsin biliyorsun takma kafana

bende bugün denizlideydim

lahmacunlar, simitler tatlılar ipin ucu kaçtı ama yarın toplarım artık

canım buaralar kilo verme düşüncesi isteği yok o moda giremiyorum sorun da burada zaten..ruh halimi bu konuya hedeflemem gerek ama yapamıyorum maalesef kii..

Senimi silmişim :44: canım adını bilmiyorum ki tanımıyorum diye sildim sanırım özür dilerim bilemiyorum burda isimlerinizle değilde rumuzlarınızla anıldığınız için. Dolunay diye bir bayan daha var onunda burdan olduğunu biliyorumda kim olduğunu bilemiyorum :78: hemen ekliyim özür dilerim.

canım silmene şaşırdım ben de ama anlam da veremedim..önce neden diye düşünmedim de değil..önemli değil tatlım haklısın rumuzlarımız farklı karışıyor bazen..

slmm birbirinden güzel tatlı tombik hanımlar hafta sonundan dolayı giremiyorum
yenacım çookk geçmiş olsun senin nekadar titiz anne olduğunu çocuklarına ne kadar bilinçli ve titiz davrandığını biliyorum takma kafana çocuktur gecer inşallahhh

derincim sevindim ev armasna kocanın ne mutlu arkanda senin kocan kayserili demiştin sanırım onlar hamurdan başka yapılan yemeğe pek yemek gözüyle bakmazlar yağlı şeylerde güzel olur tabii çok zor senin kilo vermen yane allah kolaylık versin

toksin coşmuşun bacım bu hafta

listeye girenleri tebrikk ederimmmmm

ben seni bilirim....

biraz ara vermen iyi oldu aslında

sen sonra süper bir motivasyonla başlarsın tekrarrrrr

canım tekrar başlamam gerek ama büyük bir motivasyon desteğine ihtiyacım var bu defa benim içimden gelmiyor pantolonlarıma giremiyorum artık kıyafet seçimlerim çileye döndü ama yerken hepsini unutuyorum yine

canım tekrar başlamam gerek ama büyük bir motivasyon desteğine ihtiyacım var bu defa benim içimden gelmiyor pantolonlarıma giremiyorum artık kıyafet seçimlerim çileye döndü ama yerken hepsini unutuyorum yine

sana artık hopppp diyelim o zaman şekerim

yoksa olan yine senin kredi kartına olacak

bu işin şakası

önemli olan kendini mutlu hissetmen

sende suçluluk duygusu ile birlekte birde mutsuz olmanı hiç istemem

bir dahaki nöbette ben seni motive ederim...

ayyy motivasyona ihtiyacım var yine yedikçe mutlu olacağımı sanana bir ruh hali içinde durmadan yiyorum çünkü bir dahaki nöbet ozamannn

yenacım kuzucuğuna çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim...

Meraba cok kilo aldim, Antidepressan ve Kortison ilaclari kullaniyordum. 1 yil icinde cok dağildim, burayi buldum umarim sizlerle birlikte bende kilo veririrm. 114,7 kg şimdilik.

Burdan banada destek olursunuz inşallah, şimdiden tşkler..

Hoş geldin canım....Sefalar getirdin....

Sen zayıflamayı kafana koyduysan;bizler destek anlamında elimizden geleni yaparız...Başarılar dilerim.

Umarım istediğin kiloya yakında inersin....İmkansız değil....Nasıl aldıysak,tersini yapıp vereceğiz....

Hoş buldum, evet öyle haklisiniz veririz tabikide.

Yenacım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin yavruna

ayrıca kutluyorum dereceye girenleri maşallah

tebrikler toksin!!!

gecmis olsun cnm

Çok teşekkür ederim arkadaşlar,Allah razı olsun hepinizden...

kızlar ben geldim topik görmeyeli degişmiş.....

Hoşgeldin...

Çok dengeli beslenmişsin tatlım,afiyet olsun..Ben dün ve bugün öğün atladım birde meyve yiyemiyorum,muhtemelen yarında öyle olur...

evet su andan itibaren sporumuda yapmis bulunmaktayim
45 dk lesily yaptim
herkeze iyi aksamlar

Geçmiş olsun dileklerin için çok sağol canım...
Buraya sık sık gelmen motiveni yeniden kazanmanı sağlıyacak..Arayı uzatma canım..

yenacım kuzucuğuna çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim...

Çok teşekkür ederim canlar,öpüyorum sizi..

BEYZUUUUUUUUUSSS nasılsın...

Ben badem yiyorum..Çook uzun zaman olmuş badem yemeyeli..İstermisin?bir avuç uzatıyorum alıver bi zahmet..

Bugün hava çok güzeldi,parka gittik..Hani kuzuları çayıra salarlar ya..Aynen öyleydi bizim oğlan...
Sanki dün beni ağlatan hepimizi üzen o değildi...Ordan oraya zıplayıp durdu..

Birde ilk defa dışarı çıkıyormuşuz gibi bahçeye adım atar atmaz gökyüzüne bakıp vaaay canına demesi kopardı bizi gülmekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…