Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim dün kayınvalden naz'ı sevmişmi.?? Varmı bir gelişme..

bize yokmuuu anca beyzusu besle küstümmmm

bende hooş buldum demii.::))

Aşkolsun olmazmııı,ben o teklifi yaptığımda bir tek beyzus vardı o yüzden, buyur buyur zaten yiyemiyorum midem küçülmüş zaar...

ha birde hoşgelmişsin,sefalar getirmişsin,ev halkı nasıl iyilermi...

teşekkür ederim rejimdeyim almayayım ben
ev halkı sızdı adamda acıktım nescafe ile biskrem getir diyoo olmaz diyorum off bu adamın maburcuburu yüzünden alıyom kiloo haksızlık yaaaa

Oyyy yavrummmm..Kıyamam ben.....
bize yokmuuu anca beyzusu besle küstümmmm

bende hooş buldum demii.::))

Küsme canımmmm....Beyzuş'un ihtiyacı var..Beslensin semirsin....

Nursena......Zeynep....Yardım....Hoşgeldiniz güzeller...

Ne yaptınız bakalım bu gün...Ben yazdım ne yaptığımı...Aylak aylak pazara gittim geldim.....

Nursena ver adamcağızın istediğini hayatım.Sen yeme...Boş ver cıııssss onlar.Sende türk kahvesi iç (sade) diyeceğim ama çok geç olmuş.Uyuyamazsın....

Derin ve zeynep hoşgeldiniz...

hoş bulduk demekte geç kaldım.geçmişi okumakla meşguldüm.sayenizde iş güç yapamıyorum.:44:
Yena'cığım cevap zaten senin satır araların da gizli.büyüme sürecinde hasta olmanın da doğal bir olgu olduğunu düşünmek yerine'benim eksik yaptığım bir şey var mı?diye düşünmen,bilinçli bir anne olmanın en doğal kanıtı.ama hepimiz öyle değilmiyiz..
benim oğlumun dün yemin töreni vardı.gelin gitmişti.iki gün izin almışlar.otelde kalacaklar.benim yerime de öp kokla dedim.ama o kadar çekingen ki.fısıltıyla ''tamam anne ''dedi.
oğlum giderken bana tembih etti.o seni aramaya çekiniyor.sen ara diye.arasıra onun da,beni aramasını arzu etsemde, ben her akşam arıyorum.genç güzel birkadın.etraf ta bir yığın kopuk var.çekiniyorum.
şimdiden ikisini çok özledim.ve kollarımın ikisini saracağı günleri bekliyorum.
bugün pazarımız vardı.tv.dr orhan müftüoğlundan nar'ın beli incelttiğini duyunca 5 kilo birden aldım.burda bayağı ucuz.bakalım sabah akşam yiyeceğim.bir gelişme olursa yazarım..

BEYZUUUUUUUUUSSS nasılsın...

Ben badem yiyorum..Çook uzun zaman olmuş badem yemeyeli..İstermisin?bir avuç uzatıyorum alıver bi zahmet..

ben almayayım.dün aşure getirdiler.içi badem ve ceviz dolu.o kadar istesem de ne cevizi ne de bademi yiyebildim.bu dişçi ypmaktan vazmı geçti acaba? ''daha iyileşme yok!'' deyip gönderiyor..

Zeynep ;
Sen ne tatlı ne güzel yürekli bir insansın....Gelinin ne şanslı kız...Mutlaka hakediyordur da kıymet bilene düşmesi de büyük şans......

Afiyet olsun canım..bende nar çok severim,ama ekşi nar severim her zaman bulamıyorum burda..
Bu sıralar hep tatlı var pazarlarda....

Güzelim sıcak kollarına gelininede yer ayırman,onu evladı gibi benimsemen ne güzel bir yüreğe sahip olduğunu gösteriyor...
İkinizde çok şanslısınız,allah bozmasın..Oğlununda askerliği göz açıp kapanıncaya kadar bitsin inşallah...

ben almayayım.dün aşure getirdiler.içi badem ve ceviz dolu.o kadar istesem de ne cevizi ne de bademi yiyebildim.bu dişçi ypmaktan vazmı geçti acaba? ''daha iyileşme yok!'' deyip gönderiyor..

Hakikaten ne çok uzadı dişlerin,çok zorlanıyorsundur..Allah yardımcın olsun...

Zeynep ;
Sen ne tatlı ne güzel yürekli bir insansın....Gelinin ne şanslı kız...Mutlaka hakediyordur da kıymet bilene düşmesi de büyük şans......

ah BeYzusum,onu bir görsen,bir tanısan..allahın bana bir lütfu olduğunu anlardın..inşallah allah ''ege'ye de çok cömert davranır..

ah BeYzusum,onu bir görsen,bir tanısan..allahın bana bir lütfu olduğunu anlardın..inşallah allah ''ege'ye de çok cömert davranır..

Ne mutlu sana Zeynep....Böyle sözler edebildiğin bir kızın var....

Oy oy Egecikle Barışcık damatmı olacakmışşşşş...Ay gözümün önüne geldi şimdi......

Hakikaten ne çok uzadı dişlerin,çok zorlanıyorsundur..Allah yardımcın olsun...

evet Yena..ama benim dişlerimin çoğu operasyonla alındığından olsa gerek,iyileşme süreci uzun sürdü.neyse geç olsun da güç olmasın.bu konuda deneyimli olan komşularım_ne kadar beklersem o kadar iyi sonuç alacağımı söylüyor.
senin dediğine takıldım.hani dün bütün gün hastanedeydiniz ya.bugün barışın gökyüzüne bakıp'vayy'demesi, aslında düşünürsek en büyük cevap..dünü bugüne taşımadan o an'ın kıymetini bilmek, ve yaşamak..en büyük sır bu galiba..

Ne mutlu sana Zeynep....Böyle sözler edebildiğin bir kızın var....

Oy oy Egecikle Barışcık damatmı olacakmışşşşş...Ay gözümün önüne geldi şimdi......

Evettt yaaaa..
Acaba kıskanırmıyım gelinimi..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…