bize yokmuuu anca beyzusu besle küstümmmmBEYZUUUUUUUUUSSS nasılsın...
Ben badem yiyorum..Çook uzun zaman olmuş badem yemeyeli..İstermisin?bir avuç uzatıyorum alıver bi zahmet..
Derin ve zeynep hoşgeldiniz...
bize yokmuuu anca beyzusu besle küstümmmm
bende hooş buldum demii.::))
Aşkolsun olmazmııı,ben o teklifi yaptığımda bir tek beyzus vardı o yüzden, buyur buyur zaten yiyemiyorum midem küçülmüş zaar...
ha birde hoşgelmişsin,sefalar getirmişsin,ev halkı nasıl iyilermi...
BEYZUUUUUUUUUSSS nasılsın...
Ben badem yiyorum..Çook uzun zaman olmuş badem yemeyeli..İstermisin?bir avuç uzatıyorum alıver bi zahmet..
Bugün hava çok güzeldi,parka gittik..Hani kuzuları çayıra salarlar ya..Aynen öyleydi bizim oğlan...
Sanki dün beni ağlatan hepimizi üzen o değildi...Ordan oraya zıplayıp durdu..
Birde ilk defa dışarı çıkıyormuşuz gibi bahçeye adım atar atmaz gökyüzüne bakıp vaaay canına demesi kopardı bizi gülmekten..
bize yokmuuu anca beyzusu besle küstümmmm
bende hooş buldum demii.::))
Küsme canımmmm....Beyzuş'un ihtiyacı var..Beslensin semirsin....
Derin ve zeynep hoşgeldiniz...
BEYZUUUUUUUUUSSS nasılsın...
hoş bulduk demekte geç kaldım.geçmişi okumakla meşguldüm.sayenizde iş güç yapamıyorum.:44:
Yena'cığım cevap zaten senin satır araların da gizli.büyüme sürecinde hasta olmanın da doğal bir olgu olduğunu düşünmek yerine'benim eksik yaptığım bir şey var mı?diye düşünmen,bilinçli bir anne olmanın en doğal kanıtı.ama hepimiz öyle değilmiyiz..
benim oğlumun dün yemin töreni vardı.gelin gitmişti.iki gün izin almışlar.otelde kalacaklar.benim yerime de öp kokla dedim.ama o kadar çekingen ki.fısıltıyla ''tamam anne ''dedi.
oğlum giderken bana tembih etti.o seni aramaya çekiniyor.sen ara diye.arasıra onun da,beni aramasını arzu etsemde, ben her akşam arıyorum.genç güzel birkadın.etraf ta bir yığın kopuk var.çekiniyorum.
şimdiden ikisini çok özledim.ve kollarımın ikisini saracağı günleri bekliyorum.
bugün pazarımız vardı.tv.dr orhan müftüoğlundan nar'ın beli incelttiğini duyunca 5 kilo birden aldım.burda bayağı ucuz.bakalım sabah akşam yiyeceğim.bir gelişme olursa yazarım..
hoş bulduk demekte geç kaldım.geçmişi okumakla meşguldüm.sayenizde iş güç yapamıyorum.:44:
Yena'cığım cevap zaten senin satır araların da gizli.büyüme sürecinde hasta olmanın da doğal bir olgu olduğunu düşünmek yerine'benim eksik yaptığım bir şey var mı?diye düşünmen,bilinçli bir anne olmanın en doğal kanıtı.ama hepimiz öyle değilmiyiz..
benim oğlumun dün yemin töreni vardı.gelin gitmişti.iki gün izin almışlar.otelde kalacaklar.benim yerime de öp kokla dedim.ama o kadar çekingen ki.fısıltıyla ''tamam anne ''dedi.
oğlum giderken bana tembih etti.o seni aramaya çekiniyor.sen ara diye.arasıra onun da,beni aramasını arzu etsemde, ben her akşam arıyorum.genç güzel birkadın.etraf ta bir yığın kopuk var.çekiniyorum.
şimdiden ikisini çok özledim.ve kollarımın ikisini saracağı günleri bekliyorum.
bugün pazarımız vardı.tv.dr orhan müftüoğlundan nar'ın beli incelttiğini duyunca 5 kilo birden aldım.burda bayağı ucuz.bakalım sabah akşam yiyeceğim.bir gelişme olursa yazarım..
ben almayayım.dün aşure getirdiler.içi badem ve ceviz dolu.o kadar istesem de ne cevizi ne de bademi yiyebildim.bu dişçi ypmaktan vazmı geçti acaba? ''daha iyileşme yok!'' deyip gönderiyor..
Zeynep ;
Sen ne tatlı ne güzel yürekli bir insansın....Gelinin ne şanslı kız...Mutlaka hakediyordur da kıymet bilene düşmesi de büyük şans......
ah BeYzusum,onu bir görsen,bir tanısan..allahın bana bir lütfu olduğunu anlardın..inşallah allah ''ege'ye de çok cömert davranır..
Hakikaten ne çok uzadı dişlerin,çok zorlanıyorsundur..Allah yardımcın olsun...
Ne mutlu sana Zeynep....Böyle sözler edebildiğin bir kızın var....
Oy oy Egecikle Barışcık damatmı olacakmışşşşş...Ay gözümün önüne geldi şimdi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?