Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynebimmmm.....Felsefene hayranım....Bakış açına hayranım....Yaşarken sadece nefes alıp,beslenenler görüp feyz alsın.Nasıl alınacağını biliyorlarsa tabii...

Evettt yaaaa..
Acaba kıskanırmıyım gelinimi..:26:

Belli mi olur....

Ege'nin annesiyle ben kıskanacağımıza karar verdik....Gelin ;ablamın kıskanmayacağını ve gerçek kayınvalide olarak ablamı tanıtmamızı öneriyor...

YENAAAAAA; çok acıktım bebeğimmm.Sen badem yerken bende yarım paket sunta bisküvinin üzerine lor sürüp yiyordum.Şimdi yine acıktım ben....Ne yapayım bilmiyorum.Meyva kesmeyecek belli..Biraz çubuk kraker yesemmi acaba....

Alkışlıyorum seni,olaya bakış açını hayranım sana emin ol...

Benimde hayat felsefemi değiştirme zamanım geldi artık,çünkü yaşamım boyunca hiiç anı yaşamadım hep irdeledim olayları yerli yersiz..genelde üzücü yanlarını öne çıkararak üzdüm kendimi..

[/COLOR]

Zeynebimmmm.....Felsefene hayranım....Bakış açına hayranım....Yaşarken sadece nefes alıp,beslenenler görüp feyz alsın.Nasıl alınacağını biliyorlarsa tabii...

ben de ikinize hayranım..sadece yaşamak denen olgunun hiç olmazsa bir kaç nedenini hakkında farkındalığımı arttırabilmek.düşünen ve analiz eden bir beyin,okunacak binlerce eser var..benim tek yaptığım gecelerimi bu konu üzerine kanalize etmek..vaktim çok...

dün şakayla karışık yazmıştım.astrolojik açıdan çok önemli.üçümüzün aynı anda aynı yerde olması türkiyemiz açısından bir şans..

Bencede sence...

OFfff naapmalı naapmalı uykunu kaçırmazsa,sütlü nes.iç olurmu kesebilir açlığını..

MEyve dahada acıktırabilir yeme bence...

Bencede sence...

OFfff naapmalı naapmalı uykunu kaçırmazsa,sütlü nes.iç olurmu kesebilir açlığını..

MEyve dahada acıktırabilir yeme bence...

Nes sevmiyorum canım...Türk kahvesi bulunur bende....Uyku kaçırır diye içmiyorum şimdi...
Dur bakalım.İlgilenmezsem alınıp gider belki...

Ben bu hafta limonlu sıcak su içtim günde iki kez falan...İçerken sanki yağlarımı eritiyormuş gibi düşünüyorum,sıcak su içerkende öyle düşünüyorum,zayıflıyorum diyorum kendime,sıcak su yağlarımı yakıp atıyor benden..Komik ama işe yarıyor galiba...

birikimlerin ve gözlemlerin seni zorlamaya başlamış bile..merak etme hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz.ben yaşımın verdiği avantajla ''bir dakika,gerçekte olan ne?diyebiliyorum...olayları kendi varlığından soyutlayıp objektif olarak yalnızca gözlemliyebilirsen,çok harika deneyimlerin olabilir..yoksa günlük olayların akışı içinde yaşadıklarımız ,çaresizliklerimiz insana özgü çok olağan şeyler..

sen işi çözmüşsün bile..ne kadar gerçek bir resim çizersen ve ne kadar duygu katarsan o kadar işe yarıyor.benimkinde ise bir yerlerde kilomdan güç aldığım inancı,beni hüsrana uğratıyor.önce bu hastalıklı düşünnce kalıbını kırmalıyım..

Zeynepçim ben kendime acımayı çok yapıyorum ve bunu sevmiyorum..Kısacası arabesk bir durum söz konusu, arabeski sevmememe rağmen...:)

Ben hemen bir balkon yapıp geliyorum,ayrılmayın bir yere..

Aklıma gelmişken meyra neden yok bilen varmı..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…