evet Yena..ama benim dişlerimin çoğu operasyonla alındığından olsa gerek,iyileşme süreci uzun sürdü.neyse geç olsun da güç olmasın.bu konuda deneyimli olan komşularım_ne kadar beklersem o kadar iyi sonuç alacağımı söylüyor.
senin dediğine takıldım.hani dün bütün gün hastanedeydiniz ya.bugün barışın gökyüzüne bakıp'vayy'demesi, aslında düşünürsek en büyük cevap..dünü bugüne taşımadan o an'ın kıymetini bilmek, ve yaşamak..en büyük sır bu galiba..
dün şakayla karışık yazmıştım.astrolojik açıdan çok önemli.üçümüzün aynı anda aynı yerde olması türkiyemiz açısından bir şans..Vayyyyy topik yine bize kalmış....
''Mahşerin üç atlısı'' iş başında....
Vayyyyy topik yine bize kalmış....
''Mahşerin üç atlısı'' iş başında....
Evettt yaaaa..
Acaba kıskanırmıyım gelinimi..:26:
Evet canım Türkiye'nin istikbaliyiz biz....dün şakayla karışık yazmıştım.astrolojik açıdan çok önemli.üçümüzün aynı anda aynı yerde olması türkiyemiz açısından bir şans..
Azıcık etine dolgunuz ama olsun...
evet Yena..ama benim dişlerimin çoğu operasyonla alındığından olsa gerek,iyileşme süreci uzun sürdü.neyse geç olsun da güç olmasın.bu konuda deneyimli olan komşularım_ne kadar beklersem o kadar iyi sonuç alacağımı söylüyor.
senin dediğine takıldım.hani dün bütün gün hastanedeydiniz ya.bugün barışın gökyüzüne bakıp'vayy'demesi, aslında düşünürsek en büyük cevap..dünü bugüne taşımadan o an'ın kıymetini bilmek, ve yaşamak..en büyük sır bu galiba..
[/COLOR]
Zeynebimmmm.....Felsefene hayranım....Bakış açına hayranım....Yaşarken sadece nefes alıp,beslenenler görüp feyz alsın.Nasıl alınacağını biliyorlarsa tabii...
dün şakayla karışık yazmıştım.astrolojik açıdan çok önemli.üçümüzün aynı anda aynı yerde olması türkiyemiz açısından bir şans..
Belli mi olur....
Ege'nin annesiyle ben kıskanacağımıza karar verdik....Gelin ;ablamın kıskanmayacağını ve gerçek kayınvalide olarak ablamı tanıtmamızı öneriyor...
YENAAAAAA; çok acıktım bebeğimmm.Sen badem yerken bende yarım paket sunta bisküvinin üzerine lor sürüp yiyordum.Şimdi yine acıktım ben....Ne yapayım bilmiyorum.Meyva kesmeyecek belli..Biraz çubuk kraker yesemmi acaba....
Bencede sence...
OFfff naapmalı naapmalı uykunu kaçırmazsa,sütlü nes.iç olurmu kesebilir açlığını..
MEyve dahada acıktırabilir yeme bence...
Alkışlıyorum seni,olaya bakış açını hayranım sana emin ol...
Benimde hayat felsefemi değiştirme zamanım geldi artık,çünkü yaşamım boyunca hiiç anı yaşamadım hep irdeledim olayları yerli yersiz..genelde üzücü yanlarını öne çıkararak üzdüm kendimi..
Ben bu hafta limonlu sıcak su içtim günde iki kez falan...İçerken sanki yağlarımı eritiyormuş gibi düşünüyorum,sıcak su içerkende öyle düşünüyorum,zayıflıyorum diyorum kendime,sıcak su yağlarımı yakıp atıyor benden..Komik ama işe yarıyor galiba...
hayirli geceler kizlar ben az önce ligt yogurt yedim benim acligimi kesti denemesi bedava :82:
birikimlerin ve gözlemlerin seni zorlamaya başlamış bile..merak etme hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz.ben yaşımın verdiği avantajla ''bir dakika,gerçekte olan ne?diyebiliyorum...olayları kendi varlığından soyutlayıp objektif olarak yalnızca gözlemliyebilirsen,çok harika deneyimlerin olabilir..yoksa günlük olayların akışı içinde yaşadıklarımız ,çaresizliklerimiz insana özgü çok olağan şeyler..
hayirli geceler kizlar ben az önce ligt yogurt yedim benim acligimi kesti denemesi bedava :82:
Hay çok yaşa...Gidip çok sulu bir ayran yapıp içeyim.Midem dolunca açlık gider...
Nes sevmiyorum canım...Türk kahvesi bulunur bende....Uyku kaçırır diye içmiyorum şimdi...
Dur bakalım.İlgilenmezsem alınıp gider belki...
tesekür ederim cnm
Afiyet olsun..Gece yoğurt yemek,yağ yakımını hızlandırıyormuş diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?