Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa gercekmi o zaman guzel ben karnimi doyurmak icin yiyorum ama hizlaniyorsa yag yakimi daha iyi oldu

Yoğurtta CLA diye bir asit varmış,yağ yakımına yardımcı olan..O yüzden beslenme uzmanları her öğünde yoğurt tüketin diyorlar...

Son düzenleme:
bende ayran yap dicekdim ligt yogurt simdi nerden bulacan diye sen benden önce davranmissin benden cok yasicakdin beyzus abla

Hep birlikte uzun ve sağlıklı yaşayalım inşallah.
varsa kuru üzüm,incir de bayağı açlığı bastırıyor..
Kuru kayısı var ama bir dalarsam onlara kimse kurtaramaz elimden...

Zeynepçim ben kendime acımayı çok yapıyorum ve bunu sevmiyorum..Kısacası arabesk bir durum söz konusu, arabeski sevmememe rağmen...:)

Bazen ben de yaparım ama;çok yoğun değil.En azından her konuda değil....

Bu arada Disco kralında bir tip var onyüzmilyonbin defa estetik yaptırmış kendine..(şarkıcı)Saçlarda röfleli.Gaymidir nedir...Bakın ayranı içmeye başlayınca zihnim berraklaştı;dedikodu yapmaya başladım...

Ben hemen bir balkon yapıp geliyorum,ayrılmayın bir yere..

Bende gideyim bakayım bir balkona yerindemi....:119::119:
Aklıma gelmişken meyra neden yok bilen varmı..??
Meyra'dan hiç haber yok canım.Umarım iyidir...
hayirli geceler kizlar ben kacar byyyyyyy

İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Yarın gene gel unutma....

Son düzenleme:

Zeynepçim ben kendime acımayı çok yapıyorum ve bunu sevmiyorum..Kısacası arabesk bir durum söz konusu, arabeski sevmememe rağmen...:)

hepimizin farklı bir paradigması var.başkalarının algısına gönderdiğimiz sinyaller ne tür olursa olsun,aslın da hepsinde 'beni sevin ,bana ilgi gösterin'benim farkıma varın mesajı gizlidir.akşama kadar eşine,oğluna,kızına gösterdiğin ilgi ,arada bir sende birazcık karşılık görme isteği uyandırır..ki sen şanslı kadınlardansın..her an olmazsa da yaptıkları takdir gören birisin.belki beklenintin fazla olabilir..
hepinize iyi geceler..eşimi arka odaya taşımam gerek..sonra saat 4'e kadar bir sitede kitap okuyacağım..şimdi de müştak baba'ya taktım..onu iyice bir irdeliyeyim..

İyi geceler canım..

BEYZUSÇUM, hemen Okanı açtım ama göremedim röfleli birini..MErak ettim kimi söylediğini..

Zeynepçim, iyi geceler,kolay gelsin canım...

müştak baba'da bizim kahinimiz..:)

Tursari bir göründü bir daha yok...
Seçil zaten yok,saçını başını yolmak lazım onun...

YARDIM; sanada iyi geceler canım..sende geç uyuyanlardansın sanırım...

beyzus ablam sağolasın sanada iyi geceler. bakınıyordum öyle diyetim pek güzel gitmedi bugün ne yazsam bilemedim

Bende düzenli narsuyu içmenin göbek yağlarını erittiğini okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…