aaa gercekmi o zaman guzel ben karnimi doyurmak icin yiyorum ama hizlaniyorsa yag yakimi daha iyi oldu
bende ayran yap dicekdim ligt yogurt simdi nerden bulacan diye sen benden önce davranmissin benden cok yasicakdin beyzus abla
Kuru kayısı var ama bir dalarsam onlara kimse kurtaramaz elimden...varsa kuru üzüm,incir de bayağı açlığı bastırıyor..
Zeynepçim ben kendime acımayı çok yapıyorum ve bunu sevmiyorum..Kısacası arabesk bir durum söz konusu, arabeski sevmememe rağmen...:)
Meyra'dan hiç haber yok canım.Umarım iyidir...Ben hemen bir balkon yapıp geliyorum,ayrılmayın bir yere..
Bende gideyim bakayım bir balkona yerindemi....:119::119:
Aklıma gelmişken meyra neden yok bilen varmı..??
hayirli geceler kizlar ben kacar byyyyyyy
Zeynepçim ben kendime acımayı çok yapıyorum ve bunu sevmiyorum..Kısacası arabesk bir durum söz konusu, arabeski sevmememe rağmen...:)
hepimizin farklı bir paradigması var.başkalarının algısına gönderdiğimiz sinyaller ne tür olursa olsun,aslın da hepsinde 'beni sevin ,bana ilgi gösterin'benim farkıma varın mesajı gizlidir.akşama kadar eşine,oğluna,kızına gösterdiğin ilgi ,arada bir sende birazcık karşılık görme isteği uyandırır..ki sen şanslı kadınlardansın..her an olmazsa da yaptıkları takdir gören birisin.belki beklenintin fazla olabilir..
hepinize iyi geceler..eşimi arka odaya taşımam gerek..sonra saat 4'e kadar bir sitede kitap okuyacağım..şimdi de müştak baba'ya taktım..onu iyice bir irdeliyeyim..
BEYZUSÇUM, hemen Okanı açtım ama göremedim röfleli birini..MErak ettim kimi söylediğini..
Zeynepçim, iyi geceler,kolay gelsin canım...
hepimizin farklı bir paradigması var.başkalarının algısına gönderdiğimiz sinyaller ne tür olursa olsun,aslın da hepsinde 'beni sevin ,bana ilgi gösterin'benim farkıma varın mesajı gizlidir.akşama kadar eşine,oğluna,kızına gösterdiğin ilgi ,arada bir sende birazcık karşılık görme isteği uyandırır..ki sen şanslı kadınlardansın..her an olmazsa da yaptıkları takdir gören birisin.belki beklenintin fazla olabilir..
hepinize iyi geceler..eşimi arka odaya taşımam gerek..sonra saat 4'e kadar bir sitede kitap okuyacağım..şimdi de müştak baba'ya taktım..onu iyice bir irdeliyeyim..
BEYZUSÇUM, hemen Okanı açtım ama göremedim röfleli birini..MErak ettim kimi söylediğini..
Zeynepçim, iyi geceler,kolay gelsin canım...
YENACIĞIM;
İyi geceler.Allah rahatlık versin..Yarın görüşürüz inşallah...Mutlu bir pazar geçirmeni diliyorum...
Tursari bir göründü bir daha yok...
Seçil zaten yok,saçını başını yolmak lazım onun...
hoş bulduk demekte geç kaldım.geçmişi okumakla meşguldüm.sayenizde iş güç yapamıyorum.:44:
Yena'cığım cevap zaten senin satır araların da gizli.büyüme sürecinde hasta olmanın da doğal bir olgu olduğunu düşünmek yerine'benim eksik yaptığım bir şey var mı?diye düşünmen,bilinçli bir anne olmanın en doğal kanıtı.ama hepimiz öyle değilmiyiz..
benim oğlumun dün yemin töreni vardı.gelin gitmişti.iki gün izin almışlar.otelde kalacaklar.benim yerime de öp kokla dedim.ama o kadar çekingen ki.fısıltıyla ''tamam anne ''dedi.
oğlum giderken bana tembih etti.o seni aramaya çekiniyor.sen ara diye.arasıra onun da,beni aramasını arzu etsemde, ben her akşam arıyorum.genç güzel birkadın.etraf ta bir yığın kopuk var.çekiniyorum.
şimdiden ikisini çok özledim.ve kollarımın ikisini saracağı günleri bekliyorum.
bugün pazarımız vardı.tv.dr orhan müftüoğlundan nar'ın beli incelttiğini duyunca 5 kilo birden aldım.burda bayağı ucuz.bakalım sabah akşam yiyeceğim.bir gelişme olursa yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?