bilmiyordum tskler cnnm ögrenmis oldummm daha cok yemeye calisirimmYoğurtta CLA diye bir asit varmış,yağ yakımına yardımcı olan..O yüzden beslenme uzmanları her öğünde yoğurt tüketin diyorlar...
Hep birlikte uzun ve sağlıklı yaşayalım inşallah.
insalah ablacim
İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Yarın gene gel unutma....
günaydın bahar ben aslında kalktım saat sekizde geceki muhabbetleri okudum sonra benim minik uyumak istedi 10 da bidaha yattık şimdi kalktım. 2 saat cila oldu gece bölük pörçük uykuya. nasılsın bir ara benimki beni kekledi yazmıştın kırıcı birşey değildi umarım.
Meraba cok kilo aldim, Antidepressan ve Kortison ilaclari kullaniyordum. 1 yil icinde cok dağildim, burayi buldum umarim sizlerle birlikte bende kilo veririrm. 114,7 kg şimdilik.
Burdan banada destek olursunuz inşallah, şimdiden tşkler..
Yoğurtta CLA diye bir asit varmış,yağ yakımına yardımcı olan..O yüzden beslenme uzmanları her öğünde yoğurt tüketin diyorlar...
Bende düzenli narsuyu içmenin göbek yağlarını erittiğini okumuştum
Günaydın İyi pazarlar
Bugün pazar kimse gelmez zaten :44: ben yine kendim çalar kendim söylerim
tşkler, umarim kilolarimizi veririz ve ideal kilomuza düşeriz.
Başlangic Kg dün 114,7 kg du bugün ise 113,4 kg
yum bugün hergün tartilip yazmak istiyorum buraya inşallah bu defa sıkılıp bırakmam dieti.
Derincim dün kayınvalden naz'ı sevmişmi.?? Varmı bir gelişme..
Canım hergün tartılırsan psikolojin bozulur biz herhafta cuma günü tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz yarış var anlayacağın haftada 1 tartılman yeterli bizce
Hoşgeldin bu araada
pişi de neymiş
slm kizlar kimse yokmu? neler yaptiniz bugün bakalim ben bugün evdeyim
ben yakinda regl olurum heralde bu haftaki yaris benim icin ital olur heralde kilo verecegimi hic sanmiyorum ama dikkat etmeye devam kilo almakta istemiyorum
Bugün pazar olduğundan evli olanlar pek girmez canım anca bekarlarBen hem evliyim hem giriyorum çünkü eşimde yanımda oturuyo hep dizimin dibinde yani o kendi bilgisayarında oyun filan oynuyo bende buralara bakıyorum benimkinden ama pazarları genelde sessiz ve ıssız buralar
günaydın ben bu hafta detoks çorba yapıcam 2011 önce arındırayım kendimi
bende evliyim birde 15 aylik kizim var benimde esim evde PS3 oynuyo ayni seninki gibi desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?