Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bahar ben aslında kalktım saat sekizde geceki muhabbetleri okudum sonra benim minik uyumak istedi 10 da bidaha yattık şimdi kalktım. 2 saat cila oldu gece bölük pörçük uykuya. nasılsın bir ara benimki beni kekledi yazmıştın kırıcı birşey değildi umarım.

Yoğurtta CLA diye bir asit varmış,yağ yakımına yardımcı olan..O yüzden beslenme uzmanları her öğünde yoğurt tüketin diyorlar...
bilmiyordum tskler cnnm ögrenmis oldummm daha cok yemeye calisirimm
Hep birlikte uzun ve sağlıklı yaşayalım inşallah.

insalah ablacim

İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Yarın gene gel unutma....

gelirim cnm hic unuturmuyum verilicek cok kilolarim varrrrrr yolumuz uzun

Son düzenleme:

Evet canım duymuşsunuzdur gelecekmakinasımı öyle birşey 2011le alakalı gerçekleşmesini düşündüğünüz şeyleri soruyorsunuz. Platonik olarak sevdiğim kişi yaptı bunu bana sorduğum sorular onunla alakalıydı tabiki beni seviyormu ilerde beraber olacakmıyız gibi şeylerdi işin kötüsü bunların yanıtını şakayı yapan kişi yani hoşlandığım kişinin vermesi ama sonuç iyi cevaplar hep evetti utandım sadece o kadar kırılmadım

Son düzenleme:

hosgeldin sekerim tabiki destek oluruz hedefimiz ayni

Yoğurtta CLA diye bir asit varmış,yağ yakımına yardımcı olan..O yüzden beslenme uzmanları her öğünde yoğurt tüketin diyorlar...

bende bundan sonra bol bol yogurt yemeye karara verdim
Bende düzenli narsuyu içmenin göbek yağlarını erittiğini okumuştum

bende sogan suyunun göbek yaglarini erittigini duydum baslamak istiyorum ama baslayamadim bi türlü
Günaydın İyi pazarlar
Bugün pazar kimse gelmez zaten :44: ben yine kendim çalar kendim söylerim

günaydin sekerim sanada iyi pazarlar :13::13::13::13:bizde variz beraber calar oynariz

Son düzenleme:
Herkese kaçamaksız ve keyifli pazarlar diliyorum ama ben yaptım bile kaçamak 3 tane pişi yedim. Ohhh pişman değilim ama çok güzeldi. Yanında domates salatalık biberde yedim. Bunlarda en azından hafifletici sebep olmuş dimi

tşkler, umarim kilolarimizi veririz ve ideal kilomuza düşeriz.

Başlangic Kg dün 114,7 kg du bugün ise 113,4 kg

yum bugün hergün tartilip yazmak istiyorum buraya inşallah bu defa sıkılıp bırakmam dieti.

Son düzenleme:

Canım hergün tartılırsan psikolojin bozulur biz herhafta cuma günü tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz yarış var anlayacağın haftada 1 tartılman yeterli bizce
Hoşgeldin bu araada

Derincim dün kayınvalden naz'ı sevmişmi.?? Varmı bir gelişme..

iyi pazarlar herkeze...
canım akşam bir ara bakıp çıktım hemen yatıyordum . sevmezmi canım ben zaten yukarıdan duyuyordum sevmesini kayınpedere burada sev diye ısrar etsemde aldı gitti.başta üzüldüm ama sonra takmadım. yarım saat sevdiler kayınpeder çıkardı sonra...ben leyleği havada gördüm kaç gündür çok geziyorum o yüzden hiç karşılaşmıyoruz...gerçi karşıma çıksa bile kapıda konuşmayacağım. eşimde uğramıyor bugün arabanın taksidin,i vermek için girdiğinde 25 ytlyi al naza yılbaşı hediyesi alın demiş eşimde boşver demiş almamış çıkmış dışarı....para ile mi kandıracak bizi...yenacım bu hep böyle yapıyor senelerdir önce yapar sonra pişman olur kandırmaya çalışır bizleri....

bugün çok sevinçli iki olay oldu birincisi kardeşimin kızını 6 aydır görmüyordum 1.5 yaşında şu an kardeşim alıp annemlere getirdi doyasıya bir saat sevdik .annesi varken kucağımıza bile alamıyorduk.kardeşime o gelmesin geldiğinde surat asıyor kavga ediyor demiştik onu getirmedi kızını alıp geldi ..çok mutlu olduk nazla ilk defa karşılaştılar oynadılar gerçi bizim cadı oyuncaklarının hçbirini vermedi..
diğeride kızım mucize yaşattı bize bugün pazarda gezerken babasının kucağında uyuyakaldı .1.5 senedir az çekmedim onu uyutana kadar saatlerce ayağımda salıncaklarada sallıyordum. gerçi bir aydır kolay uyuyordu 10 dakika salladıktan sonra dalıyordu.çok sevindik

dün akşam balıkseriden misafirlerimiz vardı kendisi hemşire narkoz teknisyeni 45 yaşında var ama incecik kız gibi hiçbirşey yemez ama hergün iki saat yürüyüş yapar .şimdide hergün hastaneden çıkınca 6 km yürüyormuş yani 2 saatde eve geliormuş .ki son model arabası var altında .biz olsak işten çıktık yor gunum zaten der arabaya bineriz. kilo vermiyorum diyor sadece yediklerimi eritiyorum halbuki ekmek yemiyor hamurişi pilav makarna yemiyor birtek zeytinyağına dayanamıyor yağlı yiyor herşeyi....bir ona baktım bir kendime uandım vallahi

slm kizlar kimse yokmu? neler yaptiniz bugün bakalim ben bugün evdeyim

ben yakinda regl olurum heralde bu haftaki yaris benim icin ital olur heralde kilo verecegimi hic sanmiyorum ama dikkat etmeye devam kilo almakta istemiyorum

Son düzenleme:
pişi de neymiş

Pişiyi bilmiyormusun? Belki sizin ordaki ismi farklıdır cnm. Hamuru mayalayıp yağda kızartıyorsun. Annem çok güzel yapar malesef yemeyebilmeyi başaranı hiç görmedim daha annemin pişisinden. Birde nokul yapar Ispartalıyız aslen biz oranın mehşur çöreği. Onunda içinde tahin ceviz olur bazıları haşhaş ezmeside koyar. Çörek şeklinde fırında pişer. Oyyyy onun kokusu bile yeter bütün diyetini unutturmaya Ama çok sık yapmıyo en azından

slm kizlar kimse yokmu? neler yaptiniz bugün bakalim ben bugün evdeyim

ben yakinda regl olurum heralde bu haftaki yaris benim icin ital olur heralde kilo verecegimi hic sanmiyorum ama dikkat etmeye devam kilo almakta istemiyorum

Bugün pazar olduğundan evli olanlar pek girmez canım anca bekarlar Ben hem evliyim hem giriyorum çünkü eşimde yanımda oturuyo hep dizimin dibinde yani o kendi bilgisayarında oyun filan oynuyo bende buralara bakıyorum benimkinden ama pazarları genelde sessiz ve ıssız buralar

bende evliyim birde 15 aylik kizim var benimde esim evde PS3 oynuyo ayni seninki gibi desene

bende evliyim birde 15 aylik kizim var benimde esim evde PS3 oynuyo ayni seninki gibi desene

Ne mutlu bize o zaman bak dizimizin dibindeler benimki wow oynuyo online bi oyun world of warcraft. Bende oynarım bazen seviyorumda ama kalkamıyosun pc başından o zaman. O yüzden pek bulaşmamayı tercih ediyorum. Bizim bebeğimiz yok henüz pko tedavisi görüyorum ben 6 ay kaldı tedavimin bitmesine. Ondan sonra bebiş inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…