bende evliyim birde 15 aylik kizim var benimde esim evde PS3 oynuyo ayni seninki gibi desene
ah BeYzusum,onu bir görsen,bir tanısan..allahın bana bir lütfu olduğunu anlardın..inşallah allah ''ege'ye de çok cömert davranır..
Ne mutlu bize o zaman bak dizimizin dibindelerbenimki wow oynuyo online bi oyun world of warcraft. Bende oynarım bazen seviyorumda ama kalkamıyosun pc başından o zaman. O yüzden pek bulaşmamayı tercih ediyorum. Bizim bebeğimiz yok henüz pko tedavisi görüyorum ben 6 ay kaldı tedavimin bitmesine. Ondan sonra bebiş inşallah
çok sevindim senin adına allah ayırmasın.....iyi pazarlar herkeze...
canım akşam bir ara bakıp çıktım hemen yatıyordum . sevmezmi canım ben zaten yukarıdan duyuyordum sevmesini kayınpedere burada sev diye ısrar etsemde aldı gitti.başta üzüldüm ama sonra takmadım. yarım saat sevdiler kayınpeder çıkardı sonra...ben leyleği havada gördüm kaç gündür çok geziyorum o yüzden hiç karşılaşmıyoruz...gerçi karşıma çıksa bile kapıda konuşmayacağım. eşimde uğramıyor bugün arabanın taksidin,i vermek için girdiğinde 25 ytlyi al naza yılbaşı hediyesi alın demiş eşimde boşver demiş almamış çıkmış dışarı....para ile mi kandıracak bizi...yenacım bu hep böyle yapıyor senelerdir önce yapar sonra pişman olur kandırmaya çalışır bizleri....
bugün çok sevinçli iki olay oldu birincisi kardeşimin kızını 6 aydır görmüyordum 1.5 yaşında şu an kardeşim alıp annemlere getirdi doyasıya bir saat sevdik .annesi varken kucağımıza bile alamıyorduk.kardeşime o gelmesin geldiğinde surat asıyor kavga ediyor demiştik onu getirmedi kızını alıp geldi ..çok mutlu olduk nazla ilk defa karşılaştılar oynadılar gerçi bizim cadı oyuncaklarının hçbirini vermedi..
diğeride kızım mucize yaşattı bize bugün pazarda gezerken babasının kucağında uyuyakaldı .1.5 senedir az çekmedim onu uyutana kadar saatlerce ayağımda salıncaklarada sallıyordum. gerçi bir aydır kolay uyuyordu 10 dakika salladıktan sonra dalıyordu.çok sevindik
omuydu pişi dediğin... sevilmezmi.. kimse bana yapmasın ...Pişiyi bilmiyormusun? Belki sizin ordaki ismi farklıdır cnm. Hamuru mayalayıp yağda kızartıyorsun. Annem çok güzel yapar malesefyemeyebilmeyi başaranı hiç görmedim daha annemin pişisinden. Birde nokul yapar Ispartalıyız aslen biz oranın mehşur çöreği. Onunda içinde tahin ceviz olur bazıları haşhaş ezmeside koyar. Çörek şeklinde fırında pişer. Oyyyy onun kokusu bile yeter bütün diyetini unutturmaya Ama çok sık yapmıyo en azından
allah mutluluğunuzu bozmasın...Bugün pazar olduğundan evli olanlar pek girmez canım anca bekarlarBen hem evliyim hem giriyorum çünkü eşimde yanımda oturuyo hep dizimin dibinde yani o kendi bilgisayarında oyun filan oynuyo bende buralara bakıyorum benimkinden ama pazarları genelde sessiz ve ıssız buralar
iste canım .. herşey niyete bakar.. allah sanada gönlüne göre versin hayırlısıyla tez zaman da............özendirmeyin ama olan var olmayan var siz böyle anlattıkça bende koca istiyorum :86:
Nasıl oluyor detox çorbası? Tarifini paylaşırmısın
özendirmeyin ama olan var olmayan var siz böyle anlattıkça bende koca istiyorum :86:
bugün arkadaşlarla görüştük biri öyle dedi şaşırdım ee şimdi ben balık ayran yiyemez miyim internettede araştırdım öyle söylentler var gerçek:26:ten
Aslında tam yaşın bence baharcım. Öle evde oturmayla koca bulunmaz amaçık gez dolaş görsünler boyunu posunu
Canım çıkıp geziyorum da Erzurumda zor ya birde bu devirde erkekler hep gezip tozma derdinde kimse evlenip yuva kurayım demiyorhayırlısı kısmet artık ne diyelim
meleğim factorb yine hızır giibi yazdınteşekkürler canım
Yağ Eritici Çorba
İçindekiler:
6 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 büyük lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı
tuz,biber
maydanoz
köri
1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti
acı sos (arzu edilirse)
tarifi bu
Bu arada ALLAH bağışlasın kızını sağlıkla büyüsün inşallah. Kaç kilo ile hamile kaldın sen?
Sabah
Çay (Şekersiz) 1 kibrit kutusu peynir 1 tatlı kaşığı bal, reçel Salata 2 ince dilim ekmek
Öğle
5 köfte kadar et=tavuk=balık Salata 1 ince dilim ekmek veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (Etli veya etsiz -susuz) 1/2 su bardağı yoğurt Salata 2 ince dilim ekmek
Saat 15.00
1 porsiyon meyve Saat 17.00 Çay (Şekersiz) 2 adet galeta
Akşam
Öğle yemeğinin benzeri
Gece
2 porsiyon meyve
Bir bayan bununla 2 haftada 10 kilo vermiş :26: normal mi bu ya
Sabah
• Çay (Şekersiz) • 1 kibrit kutusu peynir • 1 tatlı kaşığı bal, reçel • Salata • 2 ince dilim ekmek
Öğle
• 5 köfte kadar et=tavuk=balık • Salata • 1 ince dilim ekmek veya • 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (Etli veya etsiz -susuz) • 1/2 su bardağı yoğurt • Salata • 2 ince dilim ekmek
Saat 15.00
• 1 porsiyon meyve Saat 17.00 • Çay (Şekersiz) • 2 adet galeta
Akşam •
Öğle yemeğinin benzeri
Gece
• 2 porsiyon meyve
Bir bayan bununla 2 haftada 10 kilo vermiş :26: normal mi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?