Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah BeYzusum,onu bir görsen,bir tanısan..allahın bana bir lütfu olduğunu anlardın..inşallah allah ''ege'ye de çok cömert davranır..

ayyy zeyep abla dıyeyım sana barıı resımde okadar genc gorunyorsunkı valla gelın falan bahsedınce sarıdım dogrusuu
(resimdeki sensin değilmi????):26:

özendirmeyin ama olan var olmayan var siz böyle anlattıkça bende koca istiyorum :86:

çok sevindim senin adına allah ayırmasın.....
omuydu pişi dediğin... sevilmezmi.. kimse bana yapmasın ...
allah mutluluğunuzu bozmasın...
özendirmeyin ama olan var olmayan var siz böyle anlattıkça bende koca istiyorum :86:
iste canım .. herşey niyete bakar.. allah sanada gönlüne göre versin hayırlısıyla tez zaman da............

Nasıl oluyor detox çorbası? Tarifini paylaşırmısın

Yağ Eritici Çorba
İçindekiler:
6 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 büyük lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı
tuz,biber
maydanoz
köri
1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti
acı sos (arzu edilirse)

tarifi bu

bugün arkadaşlarla görüştük biri öyle dedi şaşırdım ee şimdi ben balık ayran yiyemez miyim internettede araştırdım öyle söylentler var gerçek:26:ten

bugün arkadaşlarla görüştük biri öyle dedi şaşırdım ee şimdi ben balık ayran yiyemez miyim internettede araştırdım öyle söylentler var gerçek:26:ten

Öle bir söylenti var canım ama sadece söylenti Bal balık yoğurt üçü birden yenirse zehirlenilir derler. Ama daha geçen bi beslenme uzmanı açıkladı öle bişey yok die. Ama bayat balık olursa tek yesende dokunur tabi taze olduktan sonra hiç korkma.

Aslında tam yaşın bence baharcım. Öle evde oturmayla koca bulunmaz ama çık gez dolaş görsünler boyunu posunu

Canım çıkıp geziyorum da Erzurumda zor ya birde bu devirde erkekler hep gezip tozma derdinde kimse evlenip yuva kurayım demiyor hayırlısı kısmet artık ne diyelim

Canım çıkıp geziyorum da Erzurumda zor ya birde bu devirde erkekler hep gezip tozma derdinde kimse evlenip yuva kurayım demiyor hayırlısı kısmet artık ne diyelim

Bende şöyle düşünürdüm aslında erkek nüfusu kadınlara göre daha az ve son zamanlarda rusla romenle evlenen baya bi fazla (Antalyada öle gerçektende turizmden dolayı sanırım) e büyük bölümü evli zaten erkeklerin. Birde aykızgillerden oluyo bi bölümü. E ne kaldı geriye zaten 3-5 tane erkek. Oda gelip benimi bulucak die düşünürdüm. Ama kısmet canım bu işler gerçekten. Birde bakmışsın gelmiş o gün . Bembeyaz gelinliğinin içindesin

Saol canım. Bulyon sevmem ama bulyonsuz deneyebilirim. Birde yeşil soğan dediğin taze soğanmı? Dieri yeşil olmuyoda

Bu arada ALLAH bağışlasın kızını sağlıkla büyüsün inşallah. Kaç kilo ile hamile kaldın sen?

amin sekerim saol. ben 72 kiloyla hamile kalmistim hamileyken 69 kadar inmistim o aralar fena deyildim yine boyumda 165 oldugu icin cok kötü durmuyodu ama hamilelikte haliyle kilo aliniyo ben biraz fazla aldim sekerim simdide ermeye calisiyom sizlerinde destegi ile :82::82::82:

Son düzenleme:
Sabah

• Çay (Şekersiz) • 1 kibrit kutusu peynir • 1 tatlı kaşığı bal, reçel • Salata • 2 ince dilim ekmek

Öğle

• 5 köfte kadar et=tavuk=balık • Salata • 1 ince dilim ekmek veya • 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (Etli veya etsiz -susuz) • 1/2 su bardağı yoğurt • Salata • 2 ince dilim ekmek

Saat 15.00

• 1 porsiyon meyve Saat 17.00 • Çay (Şekersiz) • 2 adet galeta

Akşam •

Öğle yemeğinin benzeri

Gece

• 2 porsiyon meyve

Bir bayan bununla 2 haftada 10 kilo vermiş :26: normal mi bu ya

bugün ne yedim....

KAHVALTI
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
beyaz peynir (yağlı) 25 gr. 68 cal.
kıymalı sebzeler 1.5 por. 270 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
eti form - kepekli bisküvi 0.2 paket 33 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
trabzon hurması 100 gr. 65 cal.
halk ekmek light ekmek 40 gr. 77 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 20 gr. 65 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
penguen - kavrulmuş ıspanak 50 gr. 61 cal.
2. ARA ÖĞÜN
çiğköfte 2 ad. 110 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ızgara tavuk baget 2 ad. 66 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 3 dilim 135 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
knorr domates çorbası - çabuk çorba 1 por. 84 cal.
1500 cal....

bu kadar kaloriyle vermek için kilosunun çok fazla olması lazım baya çok kalorili zinhar.....

bence bu sekilde zayiflanabilinir ama iki haftada on kilo vermek imkansiz ne yani günde 750 gr mermis gibi bisey oluyo yani sacmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…