İyi akşamlar.....
Nasılsınız hanımlar..Pazarınız nasıl geçti.?Ben hep evdeydim ..Bu gün İstanbul'da karanlık ve sıkıntılı bir hava vardı.İnsanda dışarı çıkmak isteği olmuyor..
Doğal olarak oyalanacak bir şey olmayınca kaçamaklar geldi.....Bu nedenle kötü örnek olmamak adına menümü yazmıyorum.Anladınız siz...Aşırı değildi ama hoş ta olmadı.....
Saol canım. Bulyon sevmem ama bulyonsuz deneyebilirim. Birde yeşil soğan dediğin taze soğanmı? Dieri yeşil olmuyoda
ben leslie 3 mil indirdim bugün yapayım dedim çok sıkıldım bıraktım ya :/ 1 saatten falza sürüyo :/
İyi akşamlar.....
Nasılsınız hanımlar..Pazarınız nasıl geçti.?Ben hep evdeydim ..Bu gün İstanbul'da karanlık ve sıkıntılı bir hava vardı.İnsanda dışarı çıkmak isteği olmuyor..
Doğal olarak oyalanacak bir şey olmayınca kaçamaklar geldi.....Bu nedenle kötü örnek olmamak adına menümü yazmıyorum.Anladınız siz...Aşırı değildi ama hoş ta olmadı.....
3 mill değil 5 mil indirmişim benay dalgınlığa bakar mısın baktım 1 saatten fazla sonra yaparım dedim kapattım dur 3 mile de bakayım
ayrıca tatlım benim üstümle altım çok orantısız üstüme m oluyor altım 46 beden çok kötü bir görüntüdyimbasen ve bacak eritici hareket lazım bu işe yarar mı ki :26::26:
ayrıca tatlım benim üstümle altım çok orantısız üstüme m oluyor altım 46 beden çok kötü bir görüntüdyimbasen ve bacak eritici hareket lazım bu işe yarar mı ki :26::26:
Canım bende senin gibiyim üstüm 46 altım 56 bedenleslie yapıyorum ben ve işe yarayacağını düşünüyorum
Saol BEYZUS abla ben iyiyim. Sende iyisin inşallahBenim eşimde İstanbullu . Evlenirken düşünmüştük burdamı yaşayalım İstanbuldamı diye. Şimdi iyiki Antalyada kalmışız diyorum. Orada yaşamak gerçekten zor. Allah kolaylıklar versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?