Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar yediklerimi yazayim bakayim
iftar
3tabak iskembe corbasi(kepekli unla yapilmis
1tabak kuru bamya
1tabak kepekli makarna sarimsakli yogurtlu
4kasik kadar kurubiber haslamasi sarimsakli yogurt
1kepekli undan yapilmis krep
yarim tabak brokoli buarda pismis sarimsakli yogurt
1 fincan ücübirarada kahve
ara
2mandalina yemeyi dsnyom
2parca ayva yemeyi dsnyom
2cay icerim saharinli
1kusburnu cayi
gece yarisida acikirsam ligt yogurt yerim

zumba loca yapmaya düsünüüyom kac dakka yaparim bilmiyom

Bende menümü yazayım kalorilerini hesaplamadım ama listeyi yazayım
Sabah
1 çikolatalı gofret
1 avuç tuzsuz fıstık
3ü1 arada nescafe
Öğle
1 tabak yoğurtlu yumurtalı ıspanak
1 light sandiviç ekmeği
1 dilim beyaz ekmek ( ekmeği annem yapmış ev ekmeği yenmezmi ya )
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 dilim beyaz ekmek

1.5 lt su

İyi akşamlar.....

Nasılsınız hanımlar..Pazarınız nasıl geçti.?Ben hep evdeydim ..Bu gün İstanbul'da karanlık ve sıkıntılı bir hava vardı.İnsanda dışarı çıkmak isteği olmuyor..
Doğal olarak oyalanacak bir şey olmayınca kaçamaklar geldi.....Bu nedenle kötü örnek olmamak adına menümü yazmıyorum.Anladınız siz...Aşırı değildi ama hoş ta olmadı.....

[/FONT][/COLOR][/LIST]
iyi aksamlar sekerim........
bende evdeydim hava burdada baya kötüydü insanin bu havalarda disariya cikasi gelmiyo gercektende

Son düzenleme:
bilmiyorumki ben yaptım patates havuç lahana yeşil biber kuru sogan kattm haşladm tuz birzda salça ekledm baharatla bakalm snç ne olck
Saol canım. Bulyon sevmem ama bulyonsuz deneyebilirim. Birde yeşil soğan dediğin taze soğanmı? Dieri yeşil olmuyoda

Son düzenleyen: Moderatör:
sporumuda yaptim 30 dakk ama nefes nefese kaldim cok terledim bizi ancak lesli paklar zumba yi yapmak icin baya zayiflamak gerek cok yorucu oluyor

ay bende spor yaptim önce lesly indirmistim int boglantisi kopunca gitti tabi bende baska bi sey denedim bugün ama ancak 30 dk yapabildim leslyi 45 dk yapabiliyodum bu baya yordu beni ve daha kisa zamanda doldu
cok yoruldum ya ama emeklerimin karsiligini alacagimi biliyorum ins bi gün cok yakin bi zamanda 75 olurum

ben leslie 3 mil indirdim bugün yapayım dedim çok sıkıldım bıraktım ya :/ 1 saatten falza sürüyo :/

Yokcanım 3 mile fast 45 dk sürüyo hatta 40 civarı tam 45 bile değil. Zaten sonlara doğru 5-6 dakika rahatlatıyo germe hareketleri yaptırıyo. Bende bişey açıyorum tv de izlerken yapıyorum leslie yi sıkılmamak için. Bide leslie çok konuşuyo o yüzden bilgisayarın sesini kısıyorum Ama yürüyüşten daha iyi üst bölgeyide çalıştırıyo.Birkaç gün yapsan alışırsın sende

3 mill değil 5 mil indirmişim ben ay dalgınlığa bakar mısın baktım 1 saatten fazla sonra yaparım dedim kapattım dur 3 mile de bakayım

ayrıca tatlım benim üstümle altım çok orantısız üstüme m oluyor altım 46 beden çok kötü bir görüntüdyim basen ve bacak eritici hareket lazım bu işe yarar mı ki :26::26:

Saol BEYZUS abla ben iyiyim. Sende iyisin inşallah Benim eşimde İstanbullu . Evlenirken düşünmüştük burdamı yaşayalım İstanbuldamı diye. Şimdi iyiki Antalyada kalmışız diyorum. Orada yaşamak gerçekten zor. Allah kolaylıklar versin size

3 mill değil 5 mil indirmişim ben ay dalgınlığa bakar mısın baktım 1 saatten fazla sonra yaparım dedim kapattım dur 3 mile de bakayım

Canım o 5 mil olan çok sıkıcı ben onu indirdim baktım hiç sarmıyor sonra yer kaplamasın diye sildim Pcden

ben menümü yazayım

kahvaltı
1 adet hşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 portakal

öğle
balık (buharda pişti)
salata
2 dlim ekmek

ara
1 bardak çay
1 paket diyet bisküvi

akşam
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

birazdanda elmamı yiyeceğim
:44:
leslie yapsam mı bu saatte faydası olur mu sizce indiriyorum şimdi heveslendim galiba bugün yürüyeşe çıkamadım harektsiz kaldım malesef yağmurluydu hava istanbul'da

ayrıca tatlım benim üstümle altım çok orantısız üstüme m oluyor altım 46 beden çok kötü bir görüntüdyim basen ve bacak eritici hareket lazım bu işe yarar mı ki :26::26:

Bacaktaki iç bacak dış bacak ön arka bütün kasları çalıştıırıyo. Hatta üst bacaklarımın arkası bile çalışmışki 2-3 gün kas ağrısı çektim ben. Başta hareketleri tamamlayamayabilirsin çokta zorlama kendini zaten. Zamanla sen kendine göre artırırsın tabi yürüyüş yada başka bir spora alışıksan o zaman zorlanmadan yaparsın 45 dk

Canım bende senin gibiyim üstüm 46 altım 56 beden leslie yapıyorum ben ve işe yarayacağını düşünüyorum

Sağol canım...Ben de iyiyim...

Seçme şansım olsa Antalya cennet gibi gibi;tabii tercih ederdim....

İstanbul zor şehir;buna karşılık öyle güzellikleri varki insanı büyülüyor...

http://istanbulresimleri.net/data/media/22/Boaz_9.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…