Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aldığım pantolonlarda basen oturuyo bel bol geliyo :2::85:

amaa yaza kadar incecik olacağızzinşallah

Yap canım yap hatta fırsat buldukça yap. Eşim yanımda olmasa ben bile yapıcamda ama o gülüyo bana pazarları dışında hergün yapıyorum ben. Ama tok karna yapma o zaman zor oluyo

Bilmemmi ablacım yaa gezmek için gittim İstanbula. Aslında dünyanın sayılı güzelliklerinden biri , ama işte trafiği kalabalığı ve terör olayları filan olmasa tadına doyum olmaz. Eşimin sülalesi İstanbulda ama ben eşimi Antalyalı yaptım artık :92:

aldığım pantolonlarda basen oturuyo bel bol geliyo :2::85:

amaa yaza kadar incecik olacağızzinşallah

fistiklar benimde üstümde biraz fazlacik var ben de yarin cöp posetini t-shirt gibi kesip giyip öyle spor yapamayi düsünüyordum öle daha etkile bölgesel inceliyo daha önce denemistim ise yariyo denemenizi tavsiye ederim
Yap canım yap hatta fırsat buldukça yap. Eşim yanımda olmasa ben bile yapıcamda ama o gülüyo bana pazarları dışında hergün yapıyorum ben. Ama tok karna yapma o zaman zor oluyo

bende ac karina yapilan sporlarin insanlarin daha faydali oldugunu düsündüklerini ama tok karna deyilsede biraz biseyler yemek gerektigini okudum bugün :44::44::44::44:

Son düzenleme:
ervamm bende ac karina yapilan sporlarin insanlarin daha faydali oldugunu düsündüklerini ama tok karna deyilsede biraz biseyler yemek gerektigini okudum bugün

Canım aç karnada yapılmicak zaten ama tok karna hiç yapılmicak. Aç karna yapınca kan şekeri düşüyo. Tok karna yapınca zaten vücut sindirimle uğraşıyor bide sen spor yapmaya çalışınca iyice zorlanıyor. En münasibi hafif bişeyler yedikten yarım saat sonra yani araöğünden yarım saat sonra gayet münasip

selamlar arkadaşlar canlar uburaya yeni bakıyorum ve bende göbek ve basenlerimi acilen yok etmek istiyorum en etkili yöntem nedir bir an önce hızlı yol nedir önerilerinizi bekliyorum gercekten ciddi şekilde etkili ve kesin bir yöntemi olan varsa özelden mesaj atarsa sevinirm

merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl ?

ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum

uykum var ama uyumakta istemiyorum

ayyyyy ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum

Oooooo toplandık yavaş yavaş.....

Herkese merhabalar......

ZEYNEBİM;

Bugün akşam üzeri HABERTÜRK'te MÜŞTAK BABA'nın kehanetleri hakkında bir program vardı.

Sonuna yetiştim.Bu gece 24.00 da tekrarı var izlemek istersen...

# eylemaktepe11
# lunaazul+
# tombulkelebekim+
# BEYZUS+
# toksin
# kalamar28
# FactorB+
# ervamm
# zeynep957+

Hamınıza iyi akşamlar... .

Son düzenleme:

Niye özelden.??..Burda bulunma sebebimiz zaten oramızın buramızın fazlalığı..Biliyosanız arkadaşlar açık açık söyleyin hepimiz faydalanalım....

merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl ?

ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum

uykum var ama uyumakta istemiyorum

ayyyyy ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum
İyi akşamlar canım...
Canın istemiyorsa hiç bir şey yapma..KK da takıl...
# eylemaktepe11
# lunaazul+
# tombulkelebekim+
# BEYZUS+
# toksin
# kalamar28
# FactorB+
# ervamm
# zeynep957+

Hamınıza iyi akşamlar... .

İyi akşamlar canım.....

Paşa nasıl...? Hırlamaları azalmıştır umarım...

Ben kaçıyorum kısçeler. Herkese azimle başlayacak ,bol sporlu ve hepsinden önemlisi sağlıklı bir hafta diliyorum. Hoşçakalııııııınnnnn

Bu seferde ishal oldu oğlum..Antibiyotiğin yan etkisi...

BEYZUSÇUM,etkiyi minimuma indirmem için naapmam gerekiyor bilgin varmı.?..

Niye özelden.??..Burda bulunma sebebimiz zaten oramızın buramızın fazlalığı..Biliyosanız arkadaşlar açık açık söyleyin hepimiz faydalanalım....

canım sitede yeniyim tam olarak anlamadım nasıl oldugunu bir yere tıklıyorum başka yere giriyorum ordan oraya sonra yerimi kaybediyorum ben ondan dolayı özelden yazın dediim ve kesin çözümü olan varsa yazsın dedim çünkü takip edemezsem burayı ondan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…