Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalamar,kaç kilosun..?

Oğlum iyi çok şükür canım..İshalide inşallah düzelir yarına kadar..

Senin kızın nasıl iyileştimi..??

bugün ateşide yoktu boğazımda acıyor demedi şükür

antibiyotik iyi geldi

daha tam hasta olmamıştı ondan sanırım...

çocuk işte hasta olacak, iyileşecek, büyüyecekler

bizler ne kadar üzülsekte

Bu seferde ishal oldu oğlum..Antibiyotiğin yan etkisi...

BEYZUSÇUM,etkiyi minimuma indirmem için naapmam gerekiyor bilgin varmı.?..

Dozu azaltman işe yarayabilir ;ama bu seferde enfeksiyona etkisi ne duruma gelir bilemeyeceğim;muhtemelen etki azalacaktır.
Keşke Arife olsaydı;onun bu konuda daha çok tecrübesi vardır...

Dozu azaltman işe yarayabilir ;ama bu seferde enfeksiyona etkisi ne duruma gelir bilemeyeceğim;muhtemelen etki azalacaktır.
Keşke Arife olsaydı;onun bu konuda daha çok tecrübesi vardır...

Yarın aile hekimine gidip sorayım,eğer geçmezse..

yenacım

ishalde gerçekten zor olur....

sorumsuzluk gibi görünmez umarım

ama benim çocuklarım ishal olduğu zaman

kayınvalidemden öğrendiğim birşey çok işime yarar

nar ekşisi içirim aç karnına bir kaşık kesilir iyi gelir

ama sen yinede yarın doktoruna sor...

iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz bakayım benim iki gündür diyet bi acayip oldu adet olacağım ve tatlı kırizlerim var anlayacağınız tatlılar olmasa diyet süper gidiyor

Sağol canım,önce bir sorayım doktora ne diyecek bakalım belki ilacı değiştirir veya dozu azaltır bilmiyorum...Ama aklımda bulunsun,nar ekşisi bulunur bende hep...

bugünkü raporum

kahvaltida dün tarifini verdigim tuzlu diät kekden 2 bucuk dilim yedim yaninda domates peynir ve cay

ARA 180 gr ligt cilekli yogurt

öglen 1 bucuk dilim tuzlu kek

aksamda kereviz salatasi yapmistim ama yiyemdim malesef iki kasik falan aldim sonra pirinc patlagi yedim

ara iki kup kusburnu
:97::97::97::97: simdide ne yesem bilemiyorum

Son düzenleme:
Malzemeler (4 kişilik)

Yağsız süt (0 yağlı) 4 bardak

Su 1,5 bardak

Kırık pirinç ½ su bardağı

Pişirilebilir toz tatlandırıcı 9–10 çorba kaşığı

Yapılışı:

Yıkanmış pirinci 1,5 bardak sıcak suyla birlikte 20 dakika pişirin. İçine süt ve tatlandırıcıyı ekledikten sorma 30 dakika kısık ateşte ara sıra karıştırarak pişirmeye devam edin. Pirinçler piştiğinde ocağı kapayıp sıcakken sütlacı kâselere boşaltın.

Dilerseniz 1 yumurtayı çırptıktan sonra pişen sütlaca karıştırın, sonra sütlaç güveçlerine dökün, üzerine 1 çay kaşığı toz şeker serperek fırınlayın Böylece fırın sütlaç elde etmiş olursunuz. Kalorisine 20 kalori daha ilave ettiğinizi de unutmayın.

bakin arkadaslar ne buldum regl dönemlerinde bence cok uygun bi sey gecenlerde birisi dayamadim benimoo yedim demisti sanirim öyle seyler yiyecegimize ara ögün olarak erken saatlerde yemek icin mükemmel bence

kesinlikle deneyecegim malum benim relg kapida tatli kirizine en iyi cözüm bence

sağol canım.seyrettim.hatta net tv.de gizli dosyalar var.sitesinden bazı programları seyrediyorum kaçırınca.zaten ben genelde gece tekrarlara bakıyorum.ama eğer varsa kitaplarını okumaya çalışıyorum.

günaydın kızlar tabi kimse uyanmadı değilmi tabi sizigidiler sizi sabaha kadar kaynattınız tabi nasıl kalkacaksınızuyanın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…