Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydn kızlar bugün çok canm skkın içim içimi yiyo kimseye anlatamadım sizle paylaşayım dedim kardeşlerim bi çözüm yolu bulur lar bana diye
2 -3 gündür büyük kzım kaşlarını yoluy bugün sabah baya yolmuş konuştumneden yapıyosun dedim ben kötü bi kızım d,iiiyooo kardeş kıskançlığı yaşıyo ama herşeyi yapıyoruz nası vaz geçircem anlamadım babamız göreve gitti 15 gün yok aklına neler getiriyo aceba minik yüreğiyle çok düşkün babasına asker çocuğu olamsı çok etkiliyo napıcam ben nası davranıcam yardım edin of yaa

Nursenacım,gittiği okulun rehber öğretmeni varsa onunla görüş...
Birde öyle yaptığında dikkatini başka yöne yönlendir,direk söylemede,kıskançlıktan olabilir..Bu aralar yanında çok sevme bakalım yada büyüğününe daha çok vakit ayır...

Çok zor yaaa,offfff... İnşallah çabuk atlatırsınız...

ahh ahh malesef rehber öğretmeni yk öğretmen buldumuza dua ediyoruz
öğretmen var ama oda açk öğretimi bitirmiş kadrosuz öğretmenlik yapıyo çocuklar bişey veremiyo malesef ben hep kızardım ikiside okul ne olacak diye ama hayata geçince fakultede okuyup eğitimini görenle kendi çabalarıyla evde okuyan arasıında fark var yada bize öyle denk geldi parayı alayımda ne olursa olsun ne zamna konuşsam aman 8 yıldır işin içindeyim bıktım çocuklardan bilmem ne ama malesef el mahkum gönderiyoruz memnun olmasamda off bunu ben halledecem sanırım piskiyatride yok hoş olsa baba yok aman allaha emanetiz inşallah batıya gidince dr a gidicez ailecenek sıyırmazsak burda

Mrb, benim henüz cocuklarim yok, ama sana tavsiyem cocuk piskoloji kitaplari alip bol bol okuman, kiskanclik cok basit birşey degil, biz büyükler bile mesela sevdiğimizle kiskanclik krizine girdiğmizde neler yapmiyoruz ki??
Ben daha 5-6 sene öncesi, erkek arkadaşima yapmadimi birakmadim, detaylara girmek istemiyorum ama hoş olmayan şeyler di ve şuan kendime hayretler icinde bakiyorum gerkcekten ben mi yapmişim diye :78:

Allah kolaylik versin, ben Duanin gücünede inanan bir insanim , Dua etmeyide unutma. Kolay gelsin.

Günaydın kızlar.Nursanacım zor bi durum ne yap et bence bi psikiyatri kliniğine götür. Ama eşin gelene kadar belki büyük kızınla beraber yapabilirsin bebeğin bakımını. Oda abla olduğunu hisseder. Birde çok mehşur prof. Sabiha Paktuna Keskin var çocuk nöroloğu . Kitaplarını alabilirsin siteside var orayada bi bakmanı tavsiye ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi.../391516-kk-cok-ilginizi-ceken-nickler-11.html

Bahaaaar, ilginç nickler diye bir topic var biri senin nickini söylemiş..:)))

o kadar acayipmi ki benim nickim

Canım ya o kadar iyi anlıyorum ki kızını benim babamda polisti göreve gider 15 gün gelmezdi çok ağlardım babasının ilgisine sevgisine ihtiyacı var babasına arattır kızıyla konuştur mümkünse tabi değerli olduğunu hissetmesi lazım

kızlar günaydınnn,

yılın son haftası iyi geçer umarım hepiniz için... cumaya kadar sıkı tutmak lazım boğazımızı. en de olsa yeni yıl kutlamarında aşacağız şirazeyi

Günaydın Kızlar
Güzel bir hafta olur inşallaaahhhh
Reglim biter herhalde 2 gün içinde yarın leslieye başlarım cumaya kadar kilo vermem lazım

tünaydın kızlaaar.....nasıl keyifler....
bugün ne yedim.....

KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 60 gr. 165 cal.
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 3 dilim 135 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
mandalina 1.5 ad. 75 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
domates 2 ad. 28 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 20 gr. 65 cal.
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 3 dilim 135 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal
toplam....1000 cal...............

bugün doktoruma ender saraç çıktı detoks için diyet listesi verdi bende size vereyim listeyi şu lahanayı normal yiyorumda haşlanmasını zıddım hazetmez acba haşlamasak olmaz mı ya
YENİ YILA SAYILI GÜNLER KALA SON DAKİKA DİYETİ YAPMAK İSTEYENLER İÇİN DETOKS ÇORBASI

MALZEMELER:
1 küçük lahana
1 küçük soğan
5 diş sarımsak
İri bir tutam kimyon
İri bir tutam zerdeçal
i bir tutam himalaya tuzu (yoksa normal tuz)
7 adet saplarıyla maydanoz
2 litre su

merhaba kızlar nasılsınız bugün? herkese iyi bir hafta diliyorum bende umarım az kalorili bir hafta olur yeni yıla kilo vererek girelim kızlaaaaaaaaarr

Benim düzgün bir planim yok, ama günde bir defa genelde sebzeli tavuklu bir yemek hazirliyorum kendime, günde 1 defa sıcak yiyorum yani saat 13.00 gibi sonra kahve ile geciştiriyorum günü. Cok acıkırsam Form bisküvilerinden yıyorum.

teşekkür eder,iimmpanik yaptım eşimde olmayınca
teşekkürler bulabilirsem alırım burdan netten bakayım bide

ya zor anlıyorum ama şimdikiler herşeyi bol bol istediğii için sevgiyi bile abartalım istiyo benimde babam askerdi çok yalnız kaldık ama elimizdekilerle yetindik doyumsuz şimdikiler imkansızlıklar içinde herşeyi alıyoruz ilgileniyoruz ama oluyo işte tek torundu 2 tarafın şımartıldı şimdide uzaktayız ne gelen var ne giden kardeşte gelince kıskançlık hat safaya çıktı düzelir inşallah

neskafe tok tutuyo çok güzel ama kalorili işite süttozu ile içince tabe

Bende seyrettim canım. Çok güzel bilgiler verdi.Amerikada yapılan şu tahlilden bahsettiya hani genlerine göre sana kilo aldıran neymiş söylüyorlarmış. Keşke Türkiyedede olsaydı dimi. Yaptırırdık bilirdik bize ne kilo aldırıyo

İşine karışmak gibi olmasın ama bu şekilde pek sağlıklı değil. Kendine yeni bir sağlıklı beslenme planı çıkarsan , öğün atlamasan , ara öğünlerinide yapsan daha kolay ve sağlıklı verirsin kilolarını

canım o tahlil türkiyede yapılıyor ama çok pahalı

Şuan cok Kiloluyum biran önce verim biraz diyorum sonra zaten mecbur normal saglikli beslenmeye gecmem gerikecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…