kızlar yaaa doğum günüme bakarken birden moralim bozuldu27 yaşıma giricem ve hala hayata başlamayı beceremedim, arkadaşlarım mezun oldular evlendi çoğu yada nişanlandılar vs vs vs offf
Geç kalmış değilsin ama tam yaşın canım hayata dair önemli adımlar atmak için. Hayırlısı olsun hakkında. Aslında kariyer en önemlisi o olunca yani iş olunca gerisi gelir emin ol
günaydn kızlar bugün çok canm skkın içim içimi yiyo kimseye anlatamadım sizle paylaşayım dedim kardeşlerim bi çözüm yolu bulur lar bana diye
2 -3 gündür büyük kzım kaşlarını yoluy bugün sabah baya yolmuş konuştumneden yapıyosun dedim ben kötü bi kızım d,iiiyooo kardeş kıskançlığı yaşıyo ama herşeyi yapıyoruz nası vaz geçircem anlamadım babamız göreve gitti 15 gün yok aklına neler getiriyo aceba minik yüreğiyle çok düşkün babasına asker çocuğu olamsı çok etkiliyo napıcam ben nası davranıcam yardım edin of yaa
Yapılmıyo dedi ama Ender Saraç. Acaba omu bilmiyor? Konuda bilgisi olan varmı nerde yapılır fiyatı nedir filan
daha evvel tombul lelebek sormuştu.acaba o mu?burda da yapılıyor ama özel kliniklerde.fiyatı peşin 750.taksitle 900 civarı diye okumuştum.şimdi tahliin adını unuttum.hatırlarsam yazarım..
Ya kızlar bugün birşey farkettim. Yumuşamışımyumoş yumoş olmuşum ya resmen. Kışın kat kat giyindiğimden farkedememişim galiba. Dün duşta farkettim napıcam ben yaaaaa. Aynı havası kaçmış balon gibi. Şimdiden böyleyse 20-25 kilo verince nasıl olur acaba? Hadi yürüyüşümü leslie mi yapmasam tamam dicem ama onlarıda yapıyorum düzenli. Benimle aynı durumda olan varmı acaba
merhaba kızlarrrrrrr
factor canım bende sevmesemde pilates yapmaya başlıcam
sadece o sıkılaştırır gibi geliyor
yoksa yürüyerek sıkılaşılmaz gibi geliyor bana
başka fikirleri olanlar varsa onlarda yazsınlar...
Ne bilim canım yaaa plates bana itiici geliyo gerçi denemedim hiç belki denesem severim. Zamanla toplarmı diorum vücut kendini acaba? Senden başkada kimse bişey yazmıyo baksana herkes taş gibi sanırsam
valla bende sevmiyorum yerde yatıp yuvarlanmayı
ama yapanların söylediklerinden sonra inanasım geliyor
bir defa yapmayı denedim sevmedim ama başlamam gerek
zira zaten taş gibi değildim , kilo verincede hiç olmayacak anlaşıldı
en kısa zamanda başlamam lazım
yarın nöbetteyim çarşamba başlarım artık inşallah
bu ara kendimi çok yorgun hissediyorum
Nasıl yapmayı düşünüyorsun ? Cd si filanmı var? Baba Ocağı dizisinde Dürdane üstünde zıplamış patlatmıştı plates topunu. Plates diyince hep aklıma o geliyo
Kızlar bildiğim kadarıyla benim kilomdakilere çok tavsiye edilmiyor plates...
Hmmm doğru söylüyorsun aslında bi araştırmak lazım onu. Tüm kiloyu veripmi yapmak lazım acaba? Yapanlarda hep incecik bana gösteriş olsun die yapılan bi spor gibi geliyo nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?