Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kızlar bugün birşey farkettim. Yumuşamışım yumoş yumoş olmuşum ya resmen. Kışın kat kat giyindiğimden farkedememişim galiba. Dün duşta farkettim napıcam ben yaaaaa. Aynı havası kaçmış balon gibi. Şimdiden böyleyse 20-25 kilo verince nasıl olur acaba? Hadi yürüyüşümü leslie mi yapmasam tamam dicem ama onlarıda yapıyorum düzenli. Benimle aynı durumda olan varmı acaba

kızlar yaaa doğum günüme bakarken birden moralim bozuldu 27 yaşıma giricem ve hala hayata başlamayı beceremedim, arkadaşlarım mezun oldular evlendi çoğu yada nişanlandılar vs vs vs offf

kızlar yaaa doğum günüme bakarken birden moralim bozuldu 27 yaşıma giricem ve hala hayata başlamayı beceremedim, arkadaşlarım mezun oldular evlendi çoğu yada nişanlandılar vs vs vs offf

Geç kalmış değilsin ama tam yaşın canım hayata dair önemli adımlar atmak için. Hayırlısı olsun hakkında. Aslında kariyer en önemlisi o olunca yani iş olunca gerisi gelir emin ol

Geç kalmış değilsin ama tam yaşın canım hayata dair önemli adımlar atmak için. Hayırlısı olsun hakkında. Aslında kariyer en önemlisi o olunca yani iş olunca gerisi gelir emin ol

adam gibi bi işe sahip olmak içinde o diploma lazım malesef zaman akıp gidiyo ve ben sadece bakabiliyorum arkasından kafamı kaldırıp etrafıma baktığımda da acı gerçekle karşılaşıyorum.. tek istediğim şu okulumu bitirebilmek tabi olursa

Son düzenleme:

Bende öyle düşünüyorum benim yaimda 27, bazen sen gibi düşünüyorum, hayatim yanimdan geciyormuş gibi ama bizim elimizde kolay degil, ama mecbur olucak

bu günkü lüplenenler
KAHVALTI
ekmek - beyaz 1.5 dilim 135 cal.
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.

1. ARA ÖĞÜN
börek 0.25 por. 82 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
patates salatası 1 por. 108 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.

2. ARA ÖĞÜN
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
çorbalar 2 kase 400 cal.
ekmek - beyaz 1.5 dilim 135 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 40 cal.

toplam:1108 cal.

iyi aksamlar kizlar...........

bugün yediklerim:
10 gibi
kahvalti 1 dilim kepekli ekmek
haslanmis yumurta
cok az sucuk
peyni ve cay

ara meyveli yogurt ligt

4 gibi
iki kepekli undan lahmacun
iki bardak ayran

bir parcada muz yedim
ara meyveli ligt yogurt

iki kup kusburnu
1.5 l su böyle tamamlicam
bugün spor yapmayi pek düsünmüyorum dün yaptigim spordan hala kaslarim agriyo belkide lesly yaparim bugün cok daha kolay :87::87:
[/FONT]

Son düzenleme:

çok üzüldüm nursenacığım.bence acil olarak yapılması gereken bir pedegogtan yardım alman.onun vereceği talimatlar doğrultusunda ailece ortaklaşa uygulamalar.evde şimdilik yapacağın küçük kardeşiyle ilgilenirken onu da sürece dahil edip sorumluluk vermen.ama farkettirrmeden onu gözlemleyerek.'bak ablası seni nasıl seviyor,hadi gel onu beraberce doyuralım.o da büyüyünce ablası gibi güzel ,akıllı bir kız olsun.falan gibi onu ön plana çıkararak,onu her şeye dahil edip,kendini dışlanmış hissetmemesini sağlıyarak..anladığım kadarıyla sevgisiyle kıskanclığı arasında kalmış.ve suçluluk duygusuyla başedemiyor..allah yardımcınız olsun..

Yapılmıyo dedi ama Ender Saraç. Acaba omu bilmiyor? Konuda bilgisi olan varmı nerde yapılır fiyatı nedir filan

daha evvel tombul lelebek sormuştu.acaba o mu?burda da yapılıyor ama özel kliniklerde.fiyatı peşin 750.taksitle 900 civarı diye okumuştum.şimdi tahliin adını unuttum.hatırlarsam yazarım..

daha evvel tombul lelebek sormuştu.acaba o mu?burda da yapılıyor ama özel kliniklerde.fiyatı peşin 750.taksitle 900 civarı diye okumuştum.şimdi tahliin adını unuttum.hatırlarsam yazarım..

Saol Zeynep abla. Düşündümde şimdilik diyetim başarılı yani uyarsam rahatlıkla gidiyo kilolar. Okadar para vermeye gerek yok sanırım. Eğer kilo verme durursa başvurulması gereken bi yöntem gibi geldi bana

merhaba kızlarrrrrrr

factor canım bende sevmesemde pilates yapmaya başlıcam

sadece o sıkılaştırır gibi geliyor

yoksa yürüyerek sıkılaşılmaz gibi geliyor bana

başka fikirleri olanlar varsa onlarda yazsınlar...

Ne bilim canım yaaa plates bana itiici geliyo gerçi denemedim hiç belki denesem severim. Zamanla toplarmı diorum vücut kendini acaba? Senden başkada kimse bişey yazmıyo baksana herkes taş gibi sanırsam

Ne bilim canım yaaa plates bana itiici geliyo gerçi denemedim hiç belki denesem severim. Zamanla toplarmı diorum vücut kendini acaba? Senden başkada kimse bişey yazmıyo baksana herkes taş gibi sanırsam

valla bende sevmiyorum yerde yatıp yuvarlanmayı

ama yapanların söylediklerinden sonra inanasım geliyor

bir defa yapmayı denedim sevmedim ama başlamam gerek

zira zaten taş gibi değildim , kilo verincede hiç olmayacak anlaşıldı

en kısa zamanda başlamam lazım

yarın nöbetteyim çarşamba başlarım artık inşallah

bu ara kendimi çok yorgun hissediyorum

Nasıl yapmayı düşünüyorsun ? Cd si filanmı var? Baba Ocağı dizisinde Dürdane üstünde zıplamış patlatmıştı plates topunu. Plates diyince hep aklıma o geliyo

Nasıl yapmayı düşünüyorsun ? Cd si filanmı var? Baba Ocağı dizisinde Dürdane üstünde zıplamış patlatmıştı plates topunu. Plates diyince hep aklıma o geliyo

netten takip edicem

ebru şallı pilates yazınca çıkıyor

onlardan yapabilirsin

kaç kilonun üzeri pilates yapmamalı o konuda bilgim yok greendreams

PİLATESİN YARARLARI

Pilates, Vücuda denge, güç ve esneklik katar.
Pilates, Duruş bozukluğuna neden olacak kas iskelet sistemi problemlerinden korur.
Pilates, Vücut farkındalığı yaratır.
Pilates, Boyun fıtığında kolda oluşan uyuşma ve ağrıları azaltır.
Pilates, Kilo vermeseniz bile vücudunuzu inceltir ve toparlar.
Pilates, Kasları uzunlamasına çalıştırır, vücudun dayanıklılığını arttırır ve sakatlığı büyük ölçüde önler.
Pilates, Vücudun duruşunu düzeltir.
Pilates, Kireçlenme sonucu eklemlerde oluşan problemlerde ağrıları kontrol altında tutar.
Pilates, Bel ve sırt ağrılarının oluşmasını engeller.
Pilates, Klasik egzersizlerde dengesiz kas oluşumuna neden olabilecek hareketler yapmak mümkündür. Ancak pilateste aynı durum geçerli değildir.
Pilates, Eklem içi sıvıları dengeler.
Pilates, Bel fıtığında bacakta oluşan ağrıları azaltır.

Hmmm doğru söylüyorsun aslında bi araştırmak lazım onu. Tüm kiloyu veripmi yapmak lazım acaba? Yapanlarda hep incecik bana gösteriş olsun die yapılan bi spor gibi geliyo nedense

BLACKWHİTE da kilo verdiği dönemlerde sürekli plitase yapardı

ve çok faydasını gördüğünü biliyorum

yani bir aldatmaca olduğunu düşünmüyorum

ama sevmek lazım

o pilates yapmayı seviyordu

hergün tv8 den takip ediyordu

lunaazul saol tatlım meğer ne çok yararı varmış. Aslında ben yogayıda çok seviyorum ama yapamıyorum Zayıflayınca yapabilirim belki. Uzakdoğulu bi yoga cd m var. Hadi kızlar çok fena gaza geldim. Kurtulalım şu kilolardan. Yapalım platesi yogayı. Açalım çakraları ooooohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…