Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım verelim şu kiloları

ama kilo vermek tek başına iş değil

gevşemiş bir şekilde zayıf olmakda hiç hoş değil

sıpsıkı taş gibi olalım

yapalım sporumuzu

kızlar yaaa doğum günüme bakarken birden moralim bozuldu 27 yaşıma giricem ve hala hayata başlamayı beceremedim, arkadaşlarım mezun oldular evlendi çoğu yada nişanlandılar vs vs vs offf

bence hayata böyle bakma..hep bir sıfır yenik bakarsan bu senin geleceğini oluşturur.duyguların düşüncelerine.düşüncelerin eylemlerine etki eder.bir yerde okumuştum.günler çokuzuniyıllr çok çabuk geçiyor diye.bence bir hedef planı yapıp uygulamaya başlaman.mesela hangi işte ve nerde çalışman seni mutlu eder?ben sana basit bir teknik v ereyim.öncelikle çok iyi hayal kurman gerekir.öyleki kendi hayalini tv.seyreder hale gelecek olması lazım.mesela çok sevdiğin bir işte çalışıyorsun.binayı,çalıştığın odayı,hatta birlikte çalıştığın arkadaşlarınını bile öyle canlı hayal et ki.olmuş gibi yaşa..şükürler olsun,çok sevdiğim bir işte,çok iyi bir kazaçla,ve çok iyi iş arkadaşlarımlayım diye dua et.tabloya ne kadar renk ve duygu katarsan,okadar çok gerçekleşmesine olank verirsin..tabii bu arada boş durmayacaksın..iş takibi yap.istediğin yerlere cv.gönder..ama hep olmuş gibi davran...buna en az 21 gün hiç olumsuzluk duymadan devam et..hatta daha gerçekçi olması için,arkadaşlarından şu şekilde telefon aldığını düşün.''ayy billur senin adına çok sevindim.ne kadar şanslısın.işte istediğin iştesin..nazar değmesin...çok ta iyi maaş vereceklermiş..sen bunu hakettin....gibi...telofonun sesini duy,,duymuş gibi yaşa....
bu topikte yazılacak şeyler değil...ama benim çok yaptığım uygulamalardan..başarılı olman,ne kadar samimi ve içten dilemene bağlı..ve şükür dualarına...

Bi bakiyim canım sitesine tv8 in. Nasılsa bütün gün elim boş oturuyom öle

Ben kisa zaman önce bu Aleti aldim eve, sarkmalardan yazilinca aklima geldi, şuan kullanmiyorum fazla cünkü vucudu sıkılaştırıyor ince bir görünüm sagliyor, yani toparliyor muş. Kuzenimdede var oda kullaniyor o çok memnun ben şuan yapmama sebebim bir kilo vereyim ondan sonra cünkü şimdi sıkılaşirsa vermek zor olur kilolari diye düşünüyorum.

bu gün yediklerim ve kalorilerii

KAHVALTI
poğaça 0.5 ad. 90 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.

2. ARA ÖĞÜN
danone activia probiyotik yoğurt - kuru kayısılı 100 gr. 101 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
lahana çorbası 1 por. 50 cal.
brokoli 150 gr. 52 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.

toplamda 597 cal

bence aldığın kalori çok az

doğru gibi gelmedi bana

Son düzenleme:
Nerdesiniz kıslar yaaa. Tombul kuzuların sessizliği başladı yine hiç hareket yok, Bahar sen nasılsın? Sesin çıkmıyor hiç. Dün fena dağıtmıştım ben hamurişleri filan. Bugün toparladım hemen. Regl de bitti ohhhh kurtuldum. Bu cuma gerçek kilom çıkar tartıda artık :92:

Bu aleti ilk kez görüyorum. Nedir? Nasıl etki eder? Şu kemeri geçiriyosun kalçaya filan elektrik çarpmış gibi sallıyo bu o aletmi acaba?

zeynep abla ne kadar güzel anlatmışsın :) teşekkür ederim, çok güzel yazmışsın gerçekten de... bu sözlerin bana annemin sözlerini anımsattı :) hep der ki: neyi düşünürsen onu çağırır, neyi hayal edersen onu yaşarsın,,, enerji olayı :)

bence aldığın kalori çok az

doğru gibi gelmedi bana

Katılıyorum sana canım. Belki ben güzel bir liste ve 8 öğün yiyerek verdiğim için kiloları aç kalmak bana çok zararlı ve gereksiz gibi geliyo Kalamam zaten insülin direncim var. Ne yersem yiyim 2 saat sonra kurulmuş saat gibi acıkıyorum. Anca dolu dolu eti sebzesi yoğurdu filan birlikte yersem 3 saat :78:

Bu aleti ilk kez görüyorum. Nedir? Nasıl etki eder? Şu kemeri geçiriyosun kalçaya filan elektrik çarpmış gibi sallıyo bu o aletmi acaba?

evet salliyor, o kemerler gibi,

YouTube - Crazy Fit Massage démonstration şurda videosu var

CRAZY FIT MASSAGE

Crazy Fit belli bir frekans aralığı ile çalışan titreşimler sayesinde vücudunuzdaki yağları parçalamaya yarayan ve kaslarınızı çalıştıran bir cihazdır. Günde 10 dakika kullanım ile daha fazla vücut yağlarınızdan arınarak ideal bir vücuda sahip olabilirsiniz. Crazy Fit konforlu ve ergonomik yapısı sayesinde kullanımı oldukça rahattır. Ayrıca 50 kademeye kadar güç uygulayarak Crazy Fit'i düşük seviyeden profesyonel seviyeye çıkabilirsiniz. Tekerlekleri sayesinde kolay taşınabilir ve fazla yer kaplamaz.

CRAZY FIT MASSAGE FONKSİYONLARI

KAN DOLAŞIMINI İYİLEŞTİRME VE METABOLİZMAYI HIZLANDIRMA

Yaşın ilerlemesi ve sürekli fazla çalışma sonucu rahatsızlanma ile, kan damarları duvarı, kolesterol, yağ ve kalsiyum maddesi gibi kan damarı iç çapını azaltıcı ve kan damarının duvarını sertleştirici bazı zehirli artıklar üretebilmektedir. Bunun sonucunda sık sık baş dönmesi yaşayabilmekte ve kendinizi güçsüz hissedebilmektesiniz. Bu da ciddi şekilde hipertansiyona, koroner kalp hastalıklarına ve kan pıhtılaşmalarına vb. sebep olabilmektedir. Sürekli olarak egzersiz uygulaması yaptırdığınızda, kan dolaşımı iyileştirilebilmekte ve zehirli artıklar kan dolaşımı vasıtasıyla vücudunuzdan atılabilmektedir.

SİNDİRİM SİSTEMİ ETKİLERİ

İlgili noktaları uyarmak suretiyle mide & bağırsak vermikülasyonunu güçlendirir. Kabzı iyileştirir, vücudunuzdan toksit maddelerin atılmasını sağlar. Güzellik ve zayıflamanın tadına varmanızı sağlar.

Son düzenleme:
canım bence pilatese başla. arkadşaım 25 kilo verdi pilatesle düzeltti vucudunu. şimdi harika olmuş sıkılaşmış dediğine göre gözle görülür farklılıkta var böyle hatları belirginleşmiş resmen.. ahh ahhh bende istediğim kiloya gelip pilatese başlayacağım sıkılaşacağım günleri görecekmiyim acaba

Gelirsin tabi canım yeterki emin adımlarla ilerle. Bi kaçamak yaptığın zaman bozma moralini hemen gardını al sıkı sıkı sarıl yine diyetine. Hedefinde yavaş yavaş kilo vermek olsun ki hem sağlıklı ver hemde geri dönüşü olmasın. Bugün dietisyene gittiğim ilk günkü ölçümlerime baktım. Gitmesi gereken 25 kilo yağ dio :78: giden 11 henüz oda hepsi yağ değildir zaten. Benimde yolum uzun anlican ama çokta sıkıntıya sokmamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü diyet psikolojisi olumsuz etkileyebiliyor insanı. Yavaş yavaş gitsin. Diyetle kazandığım sağlıklı beslenme alışkanlıklarım kalıcı olsun, bol su içmeyi bırakmayayım yeter:87:

Canım site sürekli açıkta kimse birşey yazmayınca benimde yazasım gelmiyor rejimi sporu boşlayınca yazacak yüzümde kalmıyor zaten
Reglim bitmedi bu ay kanamam çok fazla oldu bende anlamadım sinirlerim altüst bugün çok sinirliydim hala öyleyim elim ayağım titredi sinirden neden böyleyim anlamadım regliden sanırım bitsede rahatlasam yahu :26:

YARDIM avatarın çok cici olmuş herkese iyigeceler benim uyku saatim geldi kısçeler

teşekkürler ayrıca iyi geceler canım

sanada teşekkürler tombulkelebekim

işte bozulunca düzen moralde bozuluyor. bozmamaya çalışıyorum ama bakalım. şimdi cuma gününü mbekliyorum inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz.

yuvarladiklarimi yazayim dün kizimla esim döner yedi mis gibi koktu bende bu gün döner yemeye karar verdim iftarda
iftar:
3kepekli ekmegin arasinda döner ve sogani ve salatasi (sos yok)
2bardak ayran
yarim tabak kavrulmus patates
3bardak cay saharinli
ara
1fincan kahve saharinli
yarim pomelo (meyve)
2mandalina
simdide 1ligt yogurt yicem cok acikdim
3litreyi geckin su iciyorum

30 dakk spor

yavas yavas zayifladigimi görüyorlarrrrrr arkadaslarim sen zayifladinmi diyorlarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…