lunaazul saol tatlım meğer ne çok yararı varmış. Aslında ben yogayıda çok seviyorum ama yapamıyorumZayıflayınca yapabilirim belki. Uzakdoğulu bi yoga cd m var. Hadi kızlar çok fena gaza geldim. Kurtulalım şu kilolardan. Yapalım platesi yogayı. Açalım çakraları ooooohhhh
kızlar yaaa doğum günüme bakarken birden moralim bozuldu27 yaşıma giricem ve hala hayata başlamayı beceremedim, arkadaşlarım mezun oldular evlendi çoğu yada nişanlandılar vs vs vs offf
BLACKWHİTE da kilo verdiği dönemlerde sürekli plitase yapardı
ve çok faydasını gördüğünü biliyorum
yani bir aldatmaca olduğunu düşünmüyorum
ama sevmek lazım
o pilates yapmayı seviyordu
hergün tv8 den takip ediyordu
bu gün yediklerim ve kalorilerii
KAHVALTI
poğaça 0.5 ad. 90 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.
2. ARA ÖĞÜN
danone activia probiyotik yoğurt - kuru kayısılı 100 gr. 101 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
lahana çorbası 1 por. 50 cal.
brokoli 150 gr. 52 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
toplamda 597 cal
Eki Görüntüle 119940
Ben kisa zaman önce bu Aleti aldim eve, sarkmalardan yazilinca aklima geldi, şuan kullanmiyorum fazla cünkü vucudu sıkılaştırıyor ince bir görünüm sagliyor, yani toparliyor muş. Kuzenimdede var oda kullaniyor o çok memnun ben şuan yapmama sebebim bir kilo vereyim ondan sonra cünkü şimdi sıkılaşirsa vermek zor olur kilolari diye düşünüyorum.
birde birşey sorcam bu
Weight Loss - Diet Ticker
bende kilo takibi yapmak istedim yapamadim bu nasil oluyor kaydemedim profilime bir türlü
bence hayata böyle bakma..hep bir sıfır yenik bakarsan bu senin geleceğini oluşturur.duyguların düşüncelerine.düşüncelerin eylemlerine etki eder.bir yerde okumuştum.günler çokuzuniyıllr çok çabuk geçiyor diye.bence bir hedef planı yapıp uygulamaya başlaman.mesela hangi işte ve nerde çalışman seni mutlu eder?ben sana basit bir teknik v ereyim.öncelikle çok iyi hayal kurman gerekir.öyleki kendi hayalini tv.seyreder hale gelecek olması lazım.mesela çok sevdiğin bir işte çalışıyorsun.binayı,çalıştığın odayı,hatta birlikte çalıştığın arkadaşlarınını bile öyle canlı hayal et ki.olmuş gibi yaşa..şükürler olsun,çok sevdiğim bir işte,çok iyi bir kazaçla,ve çok iyi iş arkadaşlarımlayım diye dua et.tabloya ne kadar renk ve duygu katarsan,okadar çok gerçekleşmesine olank verirsin..tabii bu arada boş durmayacaksın..iş takibi yap.istediğin yerlere cv.gönder..ama hep olmuş gibi davran...buna en az 21 gün hiç olumsuzluk duymadan devam et..hatta daha gerçekçi olması için,arkadaşlarından şu şekilde telefon aldığını düşün.''ayy billur senin adına çok sevindim.ne kadar şanslısın.işte istediğin iştesin..nazar değmesin...çok ta iyi maaş vereceklermiş..sen bunu hakettin....gibi...telofonun sesini duy,,duymuş gibi yaşa....
bu topikte yazılacak şeyler değil...ama benim çok yaptığım uygulamalardan..başarılı olman,ne kadar samimi ve içten dilemene bağlı..ve şükür dualarına...
bence aldığın kalori çok az
doğru gibi gelmedi bana
Bu aleti ilk kez görüyorum. Nedir? Nasıl etki eder? Şu kemeri geçiriyosun kalçaya filan elektrik çarpmış gibi sallıyobu o aletmi acaba?
canım bence pilatese başla. arkadşaım 25 kilo verdi pilatesle düzeltti vucudunu. şimdi harika olmuş sıkılaşmış dediğine göre gözle görülür farklılıkta var böyle hatları belirginleşmiş resmen.. ahh ahhh bende istediğim kiloya gelip pilatese başlayacağım sıkılaşacağım günleri görecekmiyim acaba
canım bence pilatese başla. arkadşaım 25 kilo verdi pilatesle düzeltti vucudunu. şimdi harika olmuş sıkılaşmış dediğine göre gözle görülür farklılıkta var böyle hatları belirginleşmiş resmen.. ahh ahhh bende istediğim kiloya gelip pilatese başlayacağım sıkılaşacağım günleri görecekmiyim acaba
Nerdesiniz kıslar yaaa. Tombul kuzuların sessizliği başladı yinehiç hareket yok, Bahar sen nasılsın? Sesin çıkmıyor hiç. Dün fena dağıtmıştım ben hamurişleri filan. Bugün toparladım hemen. Regl de bitti ohhhh kurtuldum. Bu cuma gerçek kilom çıkar tartıda artık :92:
YARDIM avatarın çok cici olmuşherkese iyigeceler benim uyku saatim geldi kısçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?