Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena kızın için yazdıklarını okuyunca çocuk psikoloğları var onlara götürmeni düşündüm ama varmıdır ki orada ? destek alman daha iyi olur derim nacizane

güzel güneşli havamız birde şu şehrin üstündeki duman tabakası olmasa daha iyi ama sen nasılsın

tamam bekliyorum tarifini ben programı tam izleyemedim hastalar çoktu sade çorba tarifini aldım sabah tamı çorba vardı acaba
kızlar inanamıyorum..... çok mutluyum ...... 2 haftadır 135.5 detakılmışdım şimdi tartıldım 133.8 inanamıyorum doktorun verdiği liste işe yarıyor galibaaaaaaa.............:92::92::92::92: giden kilolarada...:2

eh .. kilo çizelgemi yeniliyim bariiii..........hepinizi öpüyorum...

tamam bekliyorum tarifini ben programı tam izleyemedim hastalar çoktu sade çorba tarifini aldım sabah tamı çorba vardı acaba

Seyrettiğim sitedede yarımmış ama onu hatırlıyorum sabahta çorba bütün gün yani sıcak içilcek ama acıktıkça veya yaklaşık 2 şer saatte içilcek çorba.Blendırdan geçirebilir isteyen diyo. Bide rezene çayı içilecekmiş aralarda şişkinliği gazı filan yok etsin diye ve su. Başka hiçbirşey yok ama 1 saatte yürüyüş yapın terleyin toksinleri atabilmek için dedi.

Tebrikler canım çok mutlu oldum senin adına. Şimdi daha sıkı sarılırsın diyetine ,daha bi motive olursun

desene benim iş zor ama ben sabah bi güzel kahvaltımı ettim kalanda yerim yürüyüşüde yaparım herhal yeter yarım beden değil çeyrek beden oluversin canım ne yapayım

Tebrikler canım çok mutlu oldum senin adına. Şimdi daha sıkı sarılırsın diyetine ,daha bi motive olursun
ah canım olmam mı .... çok yedikçe alırım diye doktora çok söylendim ama bir bildiği varmış zaten hepsini yiyince insan istesede başka şey yiyemiyor...

daha önce yazmıştım ordan buldum....
sabah7:30
1 tat.kaş bal veya reçel
1 kib. kut. peyn
1 yum. veya 1kib .kut. peyn.
3 ekmek
dom. salat. 3 zeyt. veya 1 ceviz.
1. ara 10-10:30
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
öğle12:30
2 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kepç. çorba veya yarım kep.+2 yem. kaş. pilav
yağsıs salata
2. ara15:00
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
akşam18:00
1 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kase çorba veya 2 yem. kaş. makarna
yağsıs salata
3. ara 21:00
1kib .kut. peyn
1pors.meyve
1 ekmek
işte diyetisyenin bana verdiği liste ... yeye bitmiyor.......
çeşitleri değilde miktarları azaltarak uygulayabilirsin... herşeyin her öğün olması önemliymi
ş çü.nkü..

sağol canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…