Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar
Saferan kilo vermene çok sevindim maşallaaah böyle devam edersin inşallah
Yenacım senin de kilo çizelgene bayıldım çok güzel görünüyor kalpli kalpli

desene benim iş zor ama ben sabah bi güzel kahvaltımı ettim kalanda yerim yürüyüşüde yaparım herhal yeter yarım beden değil çeyrek beden oluversin canım ne yapayım

Yarında yapabilirsin koy dolaba ısıtır içersin sabahtan başlayıp. Yada bugün kahvaltı yaptıysan sonrasında iç . Yarında kahvaltıda içip bırakırsın aynı hesap oluyo gene

Naber kızlar benim bu aralar diet fena kaydı hastanamadım heralde ondan acayip şişim.Yeşilçayda içemiyorum içinde kafein var diye offf yani başka önerileriniz varmı?

Naber kızlar benim bu aralar diet fena kaydı hastanamadım heralde ondan acayip şişim.Yeşilçayda içemiyorum içinde kafein var diye offf yani başka önerileriniz varmı?

maydanozu kaynat suyunu iç yada direk ye maydanozu aklıma başka bişey gelmiyor şu an

selamlar herkese....
kaç gündür uğramıyorum buralara yüzüm yok çünkicumartesiden beri cozutmuş durumdayım...yeğenimin doğumgünü vardı ve ben azcık ondan azcık bundan derken ipin ucunu kaçırdımüstüne birde regl oldum...ödem başladı yine ellerim ayaklarım şişti eskisi gibiyenacım ben bir süre izin istiyorum tekrar eski disiplinime dönemiyorum bir türlü çok üzgünüm moralim sıfır spora başlamam lazım olmayacak böyle...birde şunu sormak istiyorum...kollarımı ve iç bacaklarımı nasıl sıkılaştırabilirim bilen varsa yazsın lütfen

selam kızlar nasılsınız .ben hiç iyi değilim karasızlık mahvediyor beni çevre çok etkiliyor bu seferde aklım karışıyor ne yapacağımı bilemiyorum. eşimde ailesi ile görüşmüyor ilk defa oda çok kırılmış bazı kişiler araya giriyor evden çıkmamamız için .ev arıyoruz bir taraftanda 500den aşağı ev yok. gerçi çıkacağım kararlıyım ama biri bişey söyledimi etkileniyorum .çocuğumun boğazına harcarım o parayı diyorum. offf offf kararsızlık....
bu arada sporuma ve diyetime dikkat ediyorum lesliemi yaptım bugün yine 2 mille"

canım sana şunu söyleyeyim ki kaynanan kötü ise uzakta isede yetiyor yani ben ist iken o denizlidede idi yinede yetiyodu şimdi para kazanmaya başladım da çenesi sustu anlayacağın sen nerde olursan ol sana yeter tlf sağolsun en iyisi çıkma evden bari kira parasını yersin her ay 500 verirken dersin keşke yapmsaydım çünkü kötüyse bilki birşey değişmez

cnm allah kolaylık versın sabır versın anladıgım kadarıyla kayınvalıdenlerle altlı ustlu oturuyorsunuz bende aynı sen gıbıyım cok yasadm oyle soruları takma kafana hepsı duzelır cok etkılenmıyorsan cıkma derım ben sen sinir olacagına onlar sınır olsun bosver tabı dayanabılırsen cnmm inş. ne kısa zamanda herşey düzelir cnmm

tatlımmm basladıgından berı yaklasık 20 kğ vermışsınnn aman dikkat et cnm kılo olarak gırıyor gr la anca cıkıyor

evet canım alt üst oturuyoruz. bazen dayanamıyorum bazen sabrediyorumda.bu sefer artık çok kırıldım eşim bile ilk kez kızıyor annesine daha önce çok problemlerimniz oldu ama eşim hiç karışmazdı

içim çok sıkılıyor bugün dışarıdaydım. arkadaşlarla görüştük tavuk dürüm yemek zorunda kaldım. çok suçlu hissediyorum kendimi :85::85::85::85::85:

İyi akşamlar arkadaşlar;

Nasılsınız.....

Yatılı misafirim vardı;gelemedim topiğe 2 gündür...Arada bakıp çıktım ama ne alemdesiniz,nasılsınız diye......

Umarım herkes iyidir ve diyetler düzgün gidiyordur...Bende biraz aksama var ama çok kötü değil....

Selam kızlarrr, hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Çok sıkıntılı bir gün geçirdim ama evim evim güzel evime gelince daha iyi hissettim şükür ki. Bu aralar az yemeye çalışıyorum... Yılbaşı da geliyor bir yandan da aklım güzel yemeklere takılıyor... Valla bu diyet işi çocukluğumdan beri canıma tak dedirtti ama ne yaparsın hep tombiksin hep tombik...

tavuj dürüm 331 kaloriymş benm listemde 4 köfte kadar tavuk - 1 dlilm ekmek- 1 kase yoğurt vardı. eş değer midir sizce :/:84:

bu günün raporunu vereyim
iftar
1tabak yogurtlu sarimsakli mantar
2fincan kahve saharinli
1kase kornflex soya sütüyle
ara
yarim pomelo
6litschi meyve
10tane kepekli cubuk

30dak sporrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…