- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
desene benim iş zor ama ben sabah bi güzel kahvaltımı ettim kalanda yerim yürüyüşüde yaparım herhal yeter yarım beden değil çeyrek beden oluversin canım ne yapayım
Naber kızlar benim bu aralar diet fena kaydı hastanamadım heralde ondan acayip şişim.Yeşilçayda içemiyorum içinde kafein var diye offf yani başka önerileriniz varmı?
canım sana şunu söyleyeyim ki kaynanan kötü ise uzakta isede yetiyor yani ben ist iken o denizlidede idi yinede yetiyodu şimdi para kazanmaya başladım da çenesi sustu anlayacağın sen nerde olursan ol sana yeter tlf sağolsun en iyisi çıkma evden bari kira parasını yersin her ay 500 verirken dersin keşke yapmsaydım çünkü kötüyse bilki birşey değişmezselam kızlar nasılsınız .ben hiç iyi değilim karasızlık mahvediyor beni çevre çok etkiliyor bu seferde aklım karışıyor ne yapacağımı bilemiyorum. eşimde ailesi ile görüşmüyor ilk defa oda çok kırılmış bazı kişiler araya giriyor evden çıkmamamız için .ev arıyoruz bir taraftanda 500den aşağı ev yok. gerçi çıkacağım kararlıyım ama biri bişey söyledimi etkileniyorum .çocuğumun boğazına harcarım o parayı diyorum. offf offf kararsızlık....
bu arada sporuma ve diyetime dikkat ediyorum lesliemi yaptım bugün yine 2 mille"
selam kızlar nasılsınız .ben hiç iyi değilim karasızlık mahvediyor beni çevre çok etkiliyor bu seferde aklım karışıyor ne yapacağımı bilemiyorum. eşimde ailesi ile görüşmüyor ilk defa oda çok kırılmış bazı kişiler araya giriyor evden çıkmamamız için .ev arıyoruz bir taraftanda 500den aşağı ev yok. gerçi çıkacağım kararlıyım ama biri bişey söyledimi etkileniyorum .çocuğumun boğazına harcarım o parayı diyorum. offf offf kararsızlık....
bu arada sporuma ve diyetime dikkat ediyorum lesliemi yaptım bugün yine 2 mille"
selamlar herkese....
kaç gündür uğramıyorum buralara yüzüm yok çünkicumartesiden beri cozutmuş durumdayım...yeğenimin doğumgünü vardı ve ben azcık ondan azcık bundan derken ipin ucunu kaçırdım üstüne birde regl oldum...ödem başladı yine ellerim ayaklarım şişti eskisi gibi yenacım ben bir süre izin istiyorum tekrar eski disiplinime dönemiyorum bir türlü çok üzgünüm moralim sıfır spora başlamam lazım olmayacak böyle...birde şunu sormak istiyorum...kollarımı ve iç bacaklarımı nasıl sıkılaştırabilirim bilen varsa yazsın lütfen
canım sana şunu söyleyeyim ki kaynanan kötü ise uzakta isede yetiyor yani ben ist iken o denizlidede idi yinede yetiyodu şimdi para kazanmaya başladım da çenesi sustu anlayacağın sen nerde olursan ol sana yeter tlf sağolsun en iyisi çıkma evden bari kira parasını yersin her ay 500 verirken dersin keşke yapmsaydım çünkü kötüyse bilki birşey değişmez
doğru söylüyorsun canım uzakta iken yine yetiyordu .13 senedir bu böyle hiç bir düelme olmadı.bende 500 ytlye acıyorum bazende rahatım olsun parayı boşver diyorum kısmet artık
cnm allah kolaylık versın sabır versın anladıgım kadarıyla kayınvalıdenlerle altlı ustlu oturuyorsunuz bende aynı sen gıbıyım cok yasadm oyle soruları takma kafana hepsı duzelır cok etkılenmıyorsan cıkma derım ben sen sinir olacagına onlar sınır olsun bosver tabı dayanabılırsen cnmm inş. ne kısa zamanda herşey düzelir cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?