selam kızlar nasılsınız .ben hiç iyi değilim karasızlık mahvediyor beni çevre çok etkiliyor bu seferde aklım karışıyor ne yapacağımı bilemiyorum. eşimde ailesi ile görüşmüyor ilk defa oda çok kırılmış bazı kişiler araya giriyor evden çıkmamamız için .ev arıyoruz bir taraftanda 500den aşağı ev yok. gerçi çıkacağım kararlıyım ama biri bişey söyledimi etkileniyorum .çocuğumun boğazına harcarım o parayı diyorum. offf offf kararsızlık....
bu arada sporuma ve diyetime dikkat ediyorum lesliemi yaptım bugün yine 2 mille"
Derincim ben senin yerinde olsam ev alırım. Çünkü kira verilen para banada çok gereksiz boşa giden para gibi geliyo. Eğer varsa bileziklerin veya arabanız nakite çevir derim. Üstünede kredi çekin. Kira ödiceğine ev taksiti ödersin kendi evin olur en azından. Sıkıntıya girsende bi süre değer bence. Aynısını teyzemler yaptı. 500 kira ödüyorlardı şimdi 700 ev taksiti ödüyorlar. Şu an kredilerde çok uygun. Benim tavsiyem bu tabii imkanın varsa
merhaba tümgün bebeğimle yılbaşı çekimi yaptık. avatar dalokay yani oğlum. hepinizin yeni yılını kutlarız.
selamlar herkese....
kaç gündür uğramıyorum buralara yüzüm yok çünkicumartesiden beri cozutmuş durumdayım...yeğenimin doğumgünü vardı ve ben azcık ondan azcık bundan derken ipin ucunu kaçırdım üstüne birde regl oldum...ödem başladı yine ellerim ayaklarım şişti eskisi gibi yenacım ben bir süre izin istiyorum tekrar eski disiplinime dönemiyorum bir türlü çok üzgünüm moralim sıfır spora başlamam lazım olmayacak böyle...birde şunu sormak istiyorum...kollarımı ve iç bacaklarımı nasıl sıkılaştırabilirim bilen varsa yazsın lütfen
tavuj dürüm 331 kaloriymşbenm listemde 4 köfte kadar tavuk - 1 dlilm ekmek- 1 kase yoğurt vardı. eş değer midir sizce :/:84:
merhaba tümgün bebeğimle yılbaşı çekimi yaptık. avatar dalokay yani oğlum. hepinizin yeni yılını kutlarız.
bu günün raporunu vereyim
iftar
1tabak yogurtlu sarimsakli mantar
2fincan kahve saharinli
1kase kornflex soya sütüyle
ara
yarim pomelo
6litschi meyve
10tane kepekli cubuk
30dak sporrrrr
Geldim ,okudum ve kaçıyorum. iyigeceler kısçelerOsman yine ağlattı beni
Arkadaşlar biliyorsunuz biz taşınacağız,bende yavaş yavaş toparlanmaya başladım..Netim gidinceye kadar vaktim oldukça uğrarım...
ben gelinceye kadar bu cumadan itibaren kilo listesinide sağolsun BEYZUS tutucak..Hem spor listesi hem kilo listesi yorulucak..Kendisine teşekkür ediyorum...
nihayet uyudu boncuk kızım sabah 8 den beri ayakta 1 saat uyku ile duruyordu dahada uymam diyor aldım ayağımda salladım artık yoksa gecelri sallamıyorum .ama çok yoruldum .şu andad dediğim olacak diye bütün gün çığlık çığlığa bağırıyor o dönemdeyiz her anın ayrı bir zorluğu var şu an hala kulaklarımda çığlıkları cadı kızımın .ama uyuyuncada çok özlüyorum.eskiler nasıl dört çocuk büyütmüşler anlamıyorum böyle değildik heralde bizler ....oyuncaklarını paylaşamıyor komşunun oğlu geliyor kıyameti koparıyor hiç bir oyuncağını vermiyor geçecek inşallah
allah yardımcın olsın yenacım...çocuklarla dahada zor oluyor. bende düşünmeye başladım şimdiden...
Aynen bizde öyleydik derincim..Bugün sabah dokuzdan beri ayakta,ve yeni yattı sayılır yaklaşık 1-1.5 saat salladım artık topuklarım uyuşmaya başladı..:))
Oyuncak paylaşmama konusunda bende zorluk çekiyorum hem kendi oyuncağını vermiyor hemde diğer oyuncaklarıda alıyor..:))
Nasıl düzelicek bilmiyorum bu yüzden seneye yarım gün yuvaya göndermeyi düşünüyorum...
Ablayla yaş farkı bayağı var,her dediğini yapıyor ablası, o yüzden pek paylaşmayı bilmiyor..
Çok zor canım,bugün bardakları sarıyorum gazeteye salonda,neler neler yapıyor,toparlanıyormuyum yoksa dağıtıyormuyum anlamadım..
maşallah oğlun çok tatlı canım güle güle büyüt inşllah sizinde yeni yılınız kutlu olsun
kızlar ne haber..burda bayağı yağmur yağdı.yağmur yağınca benim hayatım felç.bir yerlerim tutuluyor.romatizma ,siyatik tüm ihtişamıyla yerleşti.bir kaç günde gidecek gibi değil.hemen şişmeye başladım.sabah tartıldım.94 leri gördüm.akşam gözüm de şişme başladı.bu hafta benden hayır yok.iki gündür çorba gibi yaptığım kuru fasulyeyi yiyorum.içine ekmek doğrayıp.bu narlar da beni kabız etti.
dün gece kardeşimin hanımıyla 4 saate yakın bir konuşma yaptık..bazı konularda anlaşmazlık vardı.neden anlaşamıyoruz diye,çok düşündüm.ve açık açık bana ters gelen şeyleri söyledim.o da kendini anlattı.aslın da birbirimizi dinleyip anlamadan yaftalamışız.anlaşamıyoruz diye kestirip atsak,kardeşim arada kalıp mutsuz oluyor..ben de 10 konuda anlaşamıyorsak.11.ci konuyu bulmaya çalışırım..en kötü ilişkiler de bile konuşmayla sorunu yarıya indirebiliriz diye düşünüyorum.
neyse faydalı oldu..annemle konuşmaya başlayacak..şimdi bir konuşmada annemle yapmam lazım.o da biraz zor..sabit fikirli ve eleştiriye kapalı..ama oğlunun mutluluğu için bir adım atmalı..karşısındakinin de kendi gibi kanı canı olan insan olduğunu düşünse,hep bir daha gelişinde lafı gediğine koma yarışında olmasa biraz daha kolay olacak..
kızlar ne haber..burda bayağı yağmur yağdı.yağmur yağınca benim hayatım felç.bir yerlerim tutuluyor.romatizma ,siyatik tüm ihtişamıyla yerleşti.bir kaç günde gidecek gibi değil.hemen şişmeye başladım.sabah tartıldım.94 leri gördüm.akşam gözüm de şişme başladı.bu hafta benden hayır yok.iki gündür çorba gibi yaptığım kuru fasulyeyi yiyorum.içine ekmek doğrayıp.bu narlar da beni kabız etti.
dün gece kardeşimin hanımıyla 4 saate yakın bir konuşma yaptık..bazı konularda anlaşmazlık vardı.neden anlaşamıyoruz diye,çok düşündüm.ve açık açık bana ters gelen şeyleri söyledim.o da kendini anlattı.aslın da birbirimizi dinleyip anlamadan yaftalamışız.anlaşamıyoruz diye kestirip atsak,kardeşim arada kalıp mutsuz oluyor..ben de 10 konuda anlaşamıyorsak.11.ci konuyu bulmaya çalışırım..en kötü ilişkiler de bile konuşmayla sorunu yarıya indirebiliriz diye düşünüyorum.
neyse faydalı oldu..annemle konuşmaya başlayacak..şimdi bir konuşmada annemle yapmam lazım.o da biraz zor..sabit fikirli ve eleştiriye kapalı..ama oğlunun mutluluğu için bir adım atmalı..karşısındakinin de kendi gibi kanı canı olan insan olduğunu düşünse,hep bir daha gelişinde lafı gediğine koma yarışında olmasa biraz daha kolay olacak..
çok teşekkürederim. seninde canın sıkkın Allah herşeyde hayırlısını versin, ev tutmak kolay değil ama ev almak da zor. ben de kiradayım, benim de senin gibi gözüm almıyor o kadar borca girmeyi. 750+100 kira veriyorum.
sağol canım ...demek 850 ödüyorsun kaloriferli heralde burada öle kaloriferliler 600 den başlıyor +100de yakıt parası allah yardımcımız olsun çok zor kira ödemek çünki ay dediğin hemen geliyor hiç anlamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?