yok kombili aidat kapıcı ve güvenlik için 100 lira. 750 lira kira. ev güzel ama ısınmak için 200 civarı kombi veriyoruz.
cnm pomelo meyva googlaya yazarsan cikar yediklerim banada az geldi ama su anda 1tabak yogurtlu mantari yiyorumkarnim acikdi sütüm icinde her gün 1litre süt cayi iciyom sahurda insallah kesilmez cocuk emzirmek cok guzel biseyy az önce emmek isdiyordu ama nasil anlatsin kizim omuzumdan bir issirdi annesi ancak anladi
cnm pomelo meyva googlaya yazarsan cikar yediklerim banada az geldi ama su anda 1tabak yogurtlu mantari yiyorumkarnim acikdi sütüm icinde her gün 1litre süt cayi iciyom sahurda insallah kesilmez cocuk emzirmek cok guzel biseyy az önce emmek isdiyordu ama nasil anlatsin kizim omuzumdan bir issirdi annesi ancak anladi
Şimdi baktım, greyfurt türündenmiş diye yazıyor...
Yaa sorma emzirmeyi bende çok özledim delimiyim neyim..Mükemmel ötesi bir duygu...
Sütün bol olsun toksincim...
toksincim gittikçe azaltıyorsun yemeklerini yakında hiç bişey yemiyeceksin diye korkmaya başladım..:))) Dikkat et sütün kesilir bak..
Bu arada cahilliğimi mazur gör..Pomelo nedir kardeş...??
Estagfurullah cnm senmisin cahilmasallahin var cok zekisin bilgilisin bende yeni yeni ögreniyorum egzotik meyveleri cok degisik ilginc meyveler varrrr
İyi geceler arkadaşlar..Allah rahatlık versin...
zeynep abla çok tatlısın yaaa bayılıyorum sana... bende seninle aynı fikirdeyim konuşmaktan yanayım ama karşı taraf cahil olunca konuşurken işi kavgaya çevirdikleri için konuşmaya hiç gerek yok.çok denedim kayınvalidem ile ama her seferinde kavgaya dönüştü.gelinimiz içinde aynı şey geçerli onunla konuşamam bile zaten okadar terbiyesizki kendisi şeker hastası 17 yaşında şeker hastası olmuş o yüzden aşırı sinir var herkez evinde yuvasında mutlu olsun diyoruz artık...
annende aynı benim kayıvalide gibiymiş bayılır lafı gediğine kymaya bizim yaşadığımız olaydan birgün öncede kndi annemi bir güzel haşladı 2 kez görmezden geldim .aslında insan gibi konuşabilsekte anlatsam derdimi ki annem o kadar iyi niyetli bir insanki hiç hak etmedi kadın ama ne yapıcan susuyorumhep
Merhaba kızlar nasılsınız
Yenacım kolay gelsin çocukla çok zor oluyor ama senaltından kalkarsın
Derin canım arifenin dediği çok doğru kayınvaliden kötüyse yurtdışına çıksan gene yetişir salim kafayla kimseyi dinlemeden eşinle beraber karar ver kararsızlık en zoru Allah yardımcın olsun
Kızlar ben bugün hastalandım artık 3 gün sonra iğnelere başlıyorum hayırlısı olur inşallah şu an acayip bir korku sardı içimi inşallah herşey güzel geçer bana bol bol dua edin....
Çok zor canım,bugün bardakları sarıyorum gazeteye salonda,neler neler yapıyor,toparlanıyormuyum yoksa dağıtıyormuyum anlamadım..
kolay gelsin güle güle oturmayı nasıp etsin allahÇok zor canım,bugün bardakları sarıyorum gazeteye salonda,neler neler yapıyor,toparlanıyormuyum yoksa dağıtıyormuyum anlamadım..
ablam ben sana ne deyim ya bitanesin olumlu düşünce hakkında billur a yazdıkların çok hoşuma gitti burdaki arkadaşada okudum şimdi ikimizde olumlu düşünmeye çalışıyoruz bir birimizi uyarıyoruz olumlu düşün diye(o da bir arkadaşaına söyledi biz nihalle yapıyoruz sende başla dedi)kızlar ne haber..burda bayağı yağmur yağdı.yağmur yağınca benim hayatım felç.bir yerlerim tutuluyor.romatizma ,siyatik tüm ihtişamıyla yerleşti.bir kaç günde gidecek gibi değil.hemen şişmeye başladım.sabah tartıldım.94 leri gördüm.akşam gözüm de şişme başladı.bu hafta benden hayır yok.iki gündür çorba gibi yaptığım kuru fasulyeyi yiyorum.içine ekmek doğrayıp.bu narlar da beni kabız etti.
dün gece kardeşimin hanımıyla 4 saate yakın bir konuşma yaptık..bazı konularda anlaşmazlık vardı.neden anlaşamıyoruz diye,çok düşündüm.ve açık açık bana ters gelen şeyleri söyledim.o da kendini anlattı.aslın da birbirimizi dinleyip anlamadan yaftalamışız.anlaşamıyoruz diye kestirip atsak,kardeşim arada kalıp mutsuz oluyor..ben de 10 konuda anlaşamıyorsak.11.ci konuyu bulmaya çalışırım..en kötü ilişkiler de bile konuşmayla sorunu yarıya indirebiliriz diye düşünüyorum.
neyse faydalı oldu..annemle konuşmaya başlayacak..şimdi bir konuşmada annemle yapmam lazım.o da biraz zor..sabit fikirli ve eleştiriye kapalı..ama oğlunun mutluluğu için bir adım atmalı..karşısındakinin de kendi gibi kanı canı olan insan olduğunu düşünse,hep bir daha gelişinde lafı gediğine koma yarışında olmasa biraz daha kolay olacak..
ben yeni evlendiğimde eltim öyleydi bir araya geldiğimizde ben çocuklarla oynardım katılmazdım konuşmalara muhatap olmazdım:76: şimdi alıştık tabi o bana ben onaBenimde eşimin kızkardeşi bayılıyor lafı gediğine koymaya..Acaip mutlu oluyor birilerini bozmaktan,özellikle toplum içinde..KArşı tarafı üzerek aldığı hazzı gözlerinden anlayabiliyorum doruklara çıkıyor resmen..
İlk evlendiğimizde çok üzülüyordum..tamamen yabancı olduğum bir türdü kendisi..:))
Ezilip büzülürdüm..Artık alıştım, onu tanıdım,ona göre davranıyorum bende o başlamadan ben başlıyorum hehehe sindiriyorum yani..Ama seviyoruzda birbirimizi..Farklı bir ilişkimiz var deermişim...
Derin canım arifenin dediği çok doğru kayınvaliden kötüyse yurtdışına çıksan gene yetişir salim kafayla kimseyi dinlemeden eşinle beraber karar ver kararsızlık en zoru Allah yardımcın olsun
Kızlar ben bugün hastalandım artık 3 gün sonra iğnelere başlıyorum hayırlısı olur inşallah şu an acayip bir korku sardı içimi inşallah herşey güzel geçer bana bol bol dua edin....
ahh ahhh makesef yokk eşimde yok malesef yanımda dağlarda adam ne zaman gelir bilinmez kendim halletmeye çalışıyorumnursena kızın için yazdıklarını okuyunca çocuk psikoloğları var onlara götürmeni düşündüm ama varmıdır ki orada ? destek alman daha iyi olur derim nacizane
maşşallah maşşallah
kızlar inanamıyorum..... çok mutluyum ...... 2 haftadır 135.5 detakılmışdım şimdi tartıldım 133.8 inanamıyorum doktorun verdiği liste işe yarıyor galibaaaaaaa.............:92::92::92::92: giden kilolarada... :2
uzakta olmak iyi bence rahatsız edemez eşinde anlamış nasıl olduklarını şuan oturduğun evi kiraya veremezmisiniz üstünede siz eklersinizselam kızlar nasılsınız .ben hiç iyi değilim karasızlık mahvediyor beni çevre çok etkiliyor bu seferde aklım karışıyor ne yapacağımı bilemiyorum. eşimde ailesi ile görüşmüyor ilk defa oda çok kırılmış bazı kişiler araya giriyor evden çıkmamamız için .ev arıyoruz bir taraftanda 500den aşağı ev yok. gerçi çıkacağım kararlıyım ama biri bişey söyledimi etkileniyorum .çocuğumun boğazına harcarım o parayı diyorum. offf offf kararsızlık....
bu arada sporuma ve diyetime dikkat ediyorum lesliemi yaptım bugün yine 2 mille"
evv toplamada üstüme yoktur yena cım geleyim kız 7 yılda tam 7 ev deiştirerek rekora imza atmış bir kadın olarakÇok zor canım,bugün bardakları sarıyorum gazeteye salonda,neler neler yapıyor,toparlanıyormuyum yoksa dağıtıyormuyum anlamadım..
emmiyo benim kız sütümde bitti arada sızlıyo ama sıkıyorum gelmiyo süt bende emzirmek isterdim ama olmadı sütten kesilincede bu aralar iştehım arttıı tatlı istiyo canımtoksincim gittikçe azaltıyorsun yemeklerini yakında hiç bişey yemiyeceksin diye korkmaya başladım..:))) Dikkat et sütün kesilir bak..
Bu arada cahilliğimi mazur gör..Pomelo nedir kardeş...??
Günaydın Kızlar
Reglim bitti akşamüstü kaloriferler yanınca yıkanacağım 30 dakika lesli yapar öyle yıkanırımcumaya kadar ısırganotu çayı falan içeyimde şişliğim tamamen insin bakalım cuma günü baskül ne diyecek bu 5 gün boyunca çok yedim umarım hala 117leri görebiliyor olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?