Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kombili aidat kapıcı ve güvenlik için 100 lira. 750 lira kira. ev güzel ama ısınmak için 200 civarı kombi veriyoruz.

ayyy senin ynaında benim 500 bedava kaldı hiç üzülmüyeyim 500 kira vereceğim diye paranın hiç değeri yok vallahi elektrik su telefonlar birde onları hesaplarsak yandık artık

cnm pomelo meyva googlaya yazarsan cikar yediklerim banada az geldi ama su anda 1tabak yogurtlu mantari yiyorum karnim acikdi sütüm icinde her gün 1litre süt cayi iciyom sahurda insallah kesilmez cocuk emzirmek cok guzel biseyy az önce emmek isdiyordu ama nasil anlatsin kizim omuzumdan bir issirdi annesi ancak anladi[/QUOTE]

Şimdi baktım, greyfurt türündenmiş diye yazıyor...
Yaa sorma emzirmeyi bende çok özledim delimiyim neyim..Mükemmel ötesi bir duygu...

Sütün bol olsun toksincim...

Yaa sorma emzirmeyi bende çok özledim delimiyim neyim..Mükemmel ötesi bir duygu...

[/QUOTE]

tskler cnm emziren arkadaslarimin hepsinin sütü bol olsun

[/QUOTE]

maalesef ben o duyguyu yaşayamadım...kızım küçük doğduğu için emme yeteneği yoktu memey geldiğinde çığlığı basıyordu .sağolsun kayınvalidecimde çok uğraştı göğüslerimle emmeye kalktı sütüm gelirmiş sütüm yokmuş çocuk bağırıyormuş diye birde o zaman kavga etmiştik sen napıyorsun dediğimde.....göğüslerime sıcak suyla pansuman yapıyordubeni bağırta bağırta..içimde kaldı inşallah ikici olursa o duyguyu bende yaşarım

Derinnn kayınvalden göğüslerinimi emmeye kalktı,anlamadım ben..

Neden süt sağma makinası almadın veya kiralamadın.??çok değişik marka ve işe yarayan türleri var..
Neyse kısmet değilmiş inşallah seneye..ayy Allah söyletti derincim..:)))

Son düzenleme:
a

maalesef ben o duyguyu yaşayamadım...kızım küçük doğduğu için emme yeteneği yoktu memey geldiğinde çığlığı basıyordu .sağolsun kayınvalidecimde çok uğraştı göğüslerimle emmeye kalktı sütüm gelirmiş sütüm yokmuş çocuk bağırıyormuş diye birde o zaman kavga etmiştik sen napıyorsun dediğimde.....göğüslerime sıcak suyla pansuman yapıyordubeni bağırta bağırta..içimde kaldı inşallah ikici olursa o duyguyu bende yaşarım[/QUOTE]

amin cnm bende ilk defa yasiyorum o duygusu cok guzel cnm onun icin 2yasa kadar emzirmeyi düsünüyom

Son düzenleme:

İyi geceler arkadaşlar..Allah rahatlık versin...

Merhaba kızlar nasılsınız
Yenacım kolay gelsin çocukla çok zor oluyor ama senaltından kalkarsın
Derin canım arifenin dediği çok doğru kayınvaliden kötüyse yurtdışına çıksan gene yetişir salim kafayla kimseyi dinlemeden eşinle beraber karar ver kararsızlık en zoru Allah yardımcın olsun
Kızlar ben bugün hastalandım artık 3 gün sonra iğnelere başlıyorum hayırlısı olur inşallah şu an acayip bir korku sardı içimi inşallah herşey güzel geçer bana bol bol dua edin....

sağol canım.duygular karşılıklı.aslında şu politikacılara hayranım.adamlar tam bir ilişki yönetimi ustası.bir gün yerin dibine sokuyorlar,ertesi gün kolkola..hayranım dedimse biraz ironi katmak için..
senin için vakit geç ..ama ben senin yerinde olsam,gelecekteki mutluluğum için,tüm gemileri yakmazdım.benim anlamadığım şey iki tarafın nasıl olup ta rakip haline geldiği.gelinler ilerde kayınvalide olacaklarını,kayınvalideler de bir zamanlar gelin oldukları gerçeğini unutmasalar,ne güzel olacak.saygı olacak ama karşılıklı..yinede eşini seviyorsan,onu doğuran,büyüten ve sana veren annesine sırf bu yüzden biraz daha hoşgörülü davran..seviyormuş gibi davran,bumerang gibidir bu tür davranışlar..bir gün seversin de..ben bazan çok çaresiz kaldığımda..karşıdaki insanın benim açımdan hiç bir olumlu özelliğini görmesem onu çoçuk olarak hayal ederim..çocuklar masumdur..yıllar içinde yaşadıkları onları farklı kalıplara sokar..hoşlanmadığım kişinin çocukluk hayaline bakar ve''seni sevmek istiyorum..lütfen bana yardım et..aramızdaki bu ilişkiyi daha olumlu hale getirelim derim..ve kalbimden onun kalbine doğru bir ışık gönderiririm...inan bana bir kaç deneyimden sonra bana karşı daha farklı ve samimi davranmaya başlar..

saat 4.30 acıdan uyuyamadım..aklıma komik bir fıkra geldi..hayattaki çifte standartlara çok güzel bir örnek..
iki orta yaşlı kadın sokakta karşılaşmış.çok eskiden arkadaşmışlar ama zamanla yolları ayrılmış.biraz hoşbeşten sonra sıra çocukları sormaya gelmiş.sorma demiş birincisi..kızımı öyle bir yere verdim ki..bir kocası var,bir dediğini iki etmiyor.evde hizmetçi var.kızıma yemek bile yaptırmıyor.dışarda yiyorlar,hafta sonları her yeri gezdiriyor.kızımı el üstün de tutuyor..sonra sormuş_ya senin oğlun nasıl?evlendimi? diye,,ikinci kadın derin bir iç geçirmiş..ahh kardeşi sorma! demiş..benim oğlan öyle bir cadıya düştü ki..içim kan ağlıyor..kız ne yemek yapıyor,ne de kahvaltı hazırlıyor.zavallı oğlum hergün dışarıya yemeğe götürüyor..hafta sonu beni bile görmeye gelemiyor,oğlumu ordan oraya sürüklüyor..o kadar pasaklıki oğlum mecbur oldu bir kadın tuttu diye...
diyeceğim o ki..kızımızın şanslı olduğunu düşünürken,damadın annesi çok şansız olduğunu düşünebilir..en iyisi onların ayrı bağımsız bir birey olduğunu kabullenip,kendi hayatlarının sorumluluğunu yüklenmelerini sağlamak.

gece olunca çenem düşüyor..ve hala şişiyorum..şu ödemi sökmekiçin biberiye çayı yapayım..

rabbim her şeyin hayırlısını versin..inşallah dileğin gerçekleşir..

Çok zor canım,bugün bardakları sarıyorum gazeteye salonda,neler neler yapıyor,toparlanıyormuyum yoksa dağıtıyormuyum anlamadım..

allah yardım etsin..yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorsunuz demek..YENAcığım sen ve Derinin bacakları çocuk sallamaktan taş gibidir.selilüit de olmaz!!!!!!!!!!çocuklara dua edin..

Çok zor canım,bugün bardakları sarıyorum gazeteye salonda,neler neler yapıyor,toparlanıyormuyum yoksa dağıtıyormuyum anlamadım..
kolay gelsin güle güle oturmayı nasıp etsin allah

ablam ben sana ne deyim ya bitanesin olumlu düşünce hakkında billur a yazdıkların çok hoşuma gitti burdaki arkadaşada okudum şimdi ikimizde olumlu düşünmeye çalışıyoruz bir birimizi uyarıyoruz olumlu düşün diye(o da bir arkadaşaına söyledi biz nihalle yapıyoruz sende başla dedi)
ben yeni evlendiğimde eltim öyleydi bir araya geldiğimizde ben çocuklarla oynardım katılmazdım konuşmalara muhatap olmazdım:76: şimdi alıştık tabi o bana ben ona

banucum sakin olmaya çalış olumlu düşün (fikir çalıntı)hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah

nursena kızın için yazdıklarını okuyunca çocuk psikoloğları var onlara götürmeni düşündüm ama varmıdır ki orada ? destek alman daha iyi olur derim nacizane
ahh ahhh makesef yokk eşimde yok malesef yanımda dağlarda adam ne zaman gelir bilinmez kendim halletmeye çalışıyorum

maşşallah maşşallah
uzakta olmak iyi bence rahatsız edemez eşinde anlamış nasıl olduklarını şuan oturduğun evi kiraya veremezmisiniz üstünede siz eklersiniz
evv toplamada üstüme yoktur yena cım geleyim kız 7 yılda tam 7 ev deiştirerek rekora imza atmış bir kadın olarak

emmiyo benim kız sütümde bitti arada sızlıyo ama sıkıyorum gelmiyo süt bende emzirmek isterdim ama olmadı sütten kesilincede bu aralar iştehım arttıı tatlı istiyo canım

allah yardımcın olsun ne güzel bak 2011 sana uğurlu gelecek inşallah seneye bu zamanlar bebekinle buralarda zayıflamaya başlarsın allah izin verirse

Günaydın Kızlar
Reglim bitti akşamüstü kaloriferler yanınca yıkanacağım 30 dakika lesli yapar öyle yıkanırım cumaya kadar ısırganotu çayı falan içeyimde şişliğim tamamen insin bakalım cuma günü baskül ne diyecek bu 5 gün boyunca çok yedim umarım hala 117leri görebiliyor olurum

günaydın fıstıklar geçmişi okudum çokk acıktım miğdem yapıştı ablamızı okula yolladım şimdilik kaşlarını yolmuyo babasıyla konuştu dün tel çekiyomuş aradı yapmazsan seni gelince sinemaya götürcem dedi inşallah yapmaz söz verdi çok akıllı yaşından büyük düşünen kızım var ama dikkat çekmek için yaptı sanırım onun dışındada akşamları normal olan saat 6 civarı herkezin babası geliyo benim babam niye gelmiyo diye 1 saat ağlama krizimiz devam ediyo allah kimsenin yuvasını dağıtmasın kimseyi evladından ayırmasın

yena akşam osmanı izlerken zaten dolmuşum çocuklarda uyumuşkene resmen böğüre böğüre ağladım ayy rahatladım vallahi demekki ağlamam gerekiyomuş

gezmeye gidicem öğleden sonra tabağı görünce dayanamıyorum onun için elma götürcem bugün bakalım tabağı görünce elmayı çantamda unutup eve getirmezsem:)))

ayyy az kalmış hedefe kelebekkimmm:93::93:

ayyy şunuda yazayım gidiyom artıkın dün arkadaş geldi horbilife (doğrumu yazdım bilmiyorum)kullanıyomuş ayda 8 kilo vermiş çayı şeyk diyo bide lif kapsülü varmış 150 milyonmuş tok tutuyo diyo lif kapsülleri daha öncede 115 den 52 ye düşmüş doğumdan sona gene almış şimdi zayıflıcakmış gene sende al falan dedi napsam karar veremedim parasıda az deil yani kendi irademle verebilirim ama daha geç veririmtanıdıklarınızdan kullanan varmı tavsiye edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…