- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
ayyy şunuda yazayım gidiyom artıkın dün arkadaş geldi horbilife (doğrumu yazdım bilmiyorum)kullanıyomuş ayda 8 kilo vermiş çayı şeyk diyo bide lif kapsülü varmış 150 milyonmuş tok tutuyo diyo lif kapsülleri daha öncede 115 den 52 ye düşmüş doğumdan sona gene almış şimdi zayıflıcakmış gene sende al falan dedi napsam karar veremedim parasıda az deil yani kendi irademle verebilirim ama daha geç veririmtanıdıklarınızdan kullanan varmı tavsiye edermisiniz
Derinnn kayınvalden göğüslerinimi emmeye kalktı,anlamadım ben..
Neden süt sağma makinası almadın veya kiralamadın.??çok değişik marka ve işe yarayan türleri var..
Neyse kısmet değilmiş inşallah seneye..ayy Allah söyletti derincim..:)))
merhaba tümgün bebeğimle yılbaşı çekimi yaptık. avatar dalokay yani oğlum. hepinizin yeni yılını kutlarız.
Merhaba kızlar nasılsınız
Yenacım kolay gelsin çocukla çok zor oluyor ama senaltından kalkarsın
Derin canım arifenin dediği çok doğru kayınvaliden kötüyse yurtdışına çıksan gene yetişir salim kafayla kimseyi dinlemeden eşinle beraber karar ver kararsızlık en zoru Allah yardımcın olsun
Kızlar ben bugün hastalandım artık 3 gün sonra iğnelere başlıyorum hayırlısı olur inşallah şu an acayip bir korku sardı içimi inşallah herşey güzel geçer bana bol bol dua edin....
allah yardım etsin..yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorsunuz demek..YENAcığım sen ve Derinin bacakları çocuk sallamaktan taş gibidir.selilüit de olmaz!!!!!!!!!!çocuklara dua edin..
Günaydın Kızlar
Reglim bitti akşamüstü kaloriferler yanınca yıkanacağım 30 dakika lesli yapar öyle yıkanırımcumaya kadar ısırganotu çayı falan içeyimde şişliğim tamamen insin bakalım cuma günü baskül ne diyecek bu 5 gün boyunca çok yedim umarım hala 117leri görebiliyor olurum
günaydın fıstıklar geçmişi okudum çokk acıktım miğdem yapıştı ablamızı okula yolladım şimdilik kaşlarını yolmuyo babasıyla konuştu dün tel çekiyomuş aradı yapmazsan seni gelince sinemaya götürcem dedi inşallah yapmaz söz verdi çok akıllı yaşından büyük düşünen kızım var ama dikkat çekmek için yaptı sanırım onun dışındada akşamları normal olan saat 6 civarı herkezin babası geliyo benim babam niye gelmiyo diye 1 saat ağlama krizimiz devam ediyo allah kimsenin yuvasını dağıtmasın kimseyi evladından ayırmasın
yena akşam osmanı izlerken zaten dolmuşum çocuklarda uyumuşkene resmen böğüre böğüre ağladım ayy rahatladım vallahi demekki ağlamam gerekiyomuş
gezmeye gidicem öğleden sonra tabağı görünce dayanamıyorum onun için elma götürcem bugün bakalım tabağı görünce elmayı çantamda unutup eve getirmezsem:)))
ayyy şunuda yazayım gidiyom artıkın dün arkadaş geldi horbilife (doğrumu yazdım bilmiyorum)kullanıyomuş ayda 8 kilo vermiş çayı şeyk diyo bide lif kapsülü varmış 150 milyonmuş tok tutuyo diyo lif kapsülleri daha öncede 115 den 52 ye düşmüş doğumdan sona gene almış şimdi zayıflıcakmış gene sende al falan dedi napsam karar veremedim parasıda az deil yani kendi irademle verebilirim ama daha geç veririmtanıdıklarınızdan kullanan varmı tavsiye edermisiniz
canım belki bilmiyorsundur yıllarca bebek tedavisi gördük tüp bebek aşılama v.s v.s. bir ev parası harcadık takılarım birikintilerim hepsi gitti yinede olmadı kızım doğal yolla geldi 12 senede...o yüzden hiçbir birikintimiz yok.şu ana kadarda borç ödedim çok fazla...bundan sonra birikinti yapacaktık öle çıkacaktık. arabamız var 10 milyar ama burada evler 150 milyardan başlıyor 200 250 diye gidior.eşimde marangoz işleri her zaman var allaha şükür ama yeri geliyor 4 milyar maaş alıyor yeri geliyor 1milyar .o yüzden güvenipte kalkışamam .
kız ben kocamla evlendiğimde 73 kiloydum adam 53 kiloo ayy şaka gibi bak besledim büyüttüm 8 yılda 90 ettim adamı baktım ben zayıflayamıyom adamı kilo aldıram dedim (kötü kadın nihahhaaa)kocama diyoom doğumdan sona alınan kiloarlaAman sakın nursena bulaşma derim ben üniversitedeyken 3 ay kullandım öğrenci halimle burs paramı ona yatırıyordum 17 kilo verdim ama şeyk denilen o mamayı içmek işkence evet acıkmıyordum sadece öğleyin normak yemek yiyordum ama param yetişmemeye başlayınca bıraktım 25 kilo geri aldım ben bulaşma derim kendi halinle yavaş yavaş verirsin evli barklı kadınsın çoluk çocuğunda var kendini kasmadan 1 senede rahatlıkla istediğinden zayıf hale dönersin benim gibi bekar değilsin kikoca bulma derdin de yok relax istediğin şeyler hep onu düşünmediğin zaman gerçekleşir onun için akışına bırak zamanla zayıflayacağız başka yolu yok en önemli şey istikrar
derin senin kaynanada aynı benimki gibi cahil anlaşılan cahille uğraşmak zorr bacım takmıcaksın mesafe koyacaksın ilgilenmiceksin bak nası arıyıp soruyooevet canım hastanede naz göğsüme geldiği zaman yıkıyordu ortalığı bir ara baktım çekiyor göğsümü süt geleckmiş sesim çıkmadı ama acayip bozuldum ben sevinçten havalrda uçuyorum yavrumu kucağıma almışım 12 sene sonra eve geldik bir daha yapmak istedi o zaman dayanamadım bende varmı böyle saçmalık yaa dedim hiç duymadım ben böle birşey iğrendim resmen hala tüylerim diken diken oluyor o zamanda büyük kavga etmiştik çıkacaktık ama naz çok küçük diye sabrettim. canım akrabamızda vardı getirdi sağma makinesi ama olmadı yinede ben eczanedeki küçük pompalarla hergün sağıp içirdim bir ay boyunca
Bende cevremde cok duydum bunu verenlerde oldu, ama sonuc degişmiyor sen yeme alişkanliklarini düzeltmedin sürece yine geri alirsin kilolari, ben suan mesela günde sadece 1 defa canim ne isterse az miktarlarda yiyorum, saat 14 falan kadar, sagliksiz oldunu biliyorum ama suan okadar kendimde biktim ki bir an önce sonuc istiyorum o yüzden bir 10 kg verene kadar böyle devam ondan sonra normal ve saglikli düzene gecmek istiyorum cünk i biliyorum ki bir vermeye başladim zaman dahada cok heveslenicem vermeye :))
kız ben kocamla evlendiğimde 73 kiloydum adam 53 kiloo ayy şaka gibi bak besledim büyüttüm 8 yılda 90 ettim adamı baktım ben zayıflayamıyom adamı kilo aldıram dedim (kötü kadın nihahhaaa)kocama diyoom doğumdan sona alınan kiloarla
seni hayal kırıklığıına uğratamadıım baba evinden alıdığındada besiliydim
derin senin kaynanada aynı benimki gibi cahil anlaşılan cahille uğraşmak zorr bacım takmıcaksın mesafe koyacaksın ilgilenmiceksin bak nası arıyıp soruyoo
yani 2den sonra bişey yemiyomusun anamadım
Derin cim siz Paristemi yaşıyorsunuz yaa o ne öle. Burası Antalya akdenizin incisi. Aşağıda denize girerken yukarıda kar var. Öyleyken burada kiralar 300 den başlıyo zemin katlar. 500 e kocaman lüx bir evde oturulur. Tabi 1000 tl yede var deniz kenarı filan ama her bütçeye göre ev var burda. Ayrıca yeni yapı sıfır zeminler 60.000 tl den başlıyo. Üst katlar 70-80 arası 3 oda 1 salon. Meğer ne şanslıymışızda haberimiz yokmuş. Ayrıca kaloriferli ev yoktur burda zaten yakıt parası filan olmaz. Kışın en soğuk günlerinde bile klima yeter ısınmak için. Sen otur canım boşver bak kapında ayrıymış. Senede 6000 tl köşeye koysan baya bi birikimin olur çocuğun için
Nursena sakın canım Herbalife ı diyorsun sen. Benim kuaförüm satıyordu onu banada satmaya çalıştı ama istemedim. Sürekli onu yiyorsun. Zaten evde lahana çorbası yapıp sürekli içsen emin ol aynı sonucu alırsın. Ayrıca bi adam öldü onu kullanmaktan gazetelerede çıktı. Sonra yasaklandı dendi ama hala satılıyor. Burası Türkiye canım denetimler yapılsa zaten böyle şeyler olmaz
Allahımıza bin şükürcemil ipekci shwda konuşuyo balık etli kadına kıyafet yakışırmış gerdan gerdana benzeyecek göğüs göğüse benzicek diyoo hahhaa maşşallah bizde hepiciği varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?