Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman sakın nursena bulaşma derim ben üniversitedeyken 3 ay kullandım öğrenci halimle burs paramı ona yatırıyordum 17 kilo verdim ama şeyk denilen o mamayı içmek işkence evet acıkmıyordum sadece öğleyin normak yemek yiyordum ama param yetişmemeye başlayınca bıraktım 25 kilo geri aldım ben bulaşma derim kendi halinle yavaş yavaş verirsin evli barklı kadınsın çoluk çocuğunda var kendini kasmadan 1 senede rahatlıkla istediğinden zayıf hale dönersin benim gibi bekar değilsin ki koca bulma derdin de yok relax istediğin şeyler hep onu düşünmediğin zaman gerçekleşir onun için akışına bırak zamanla zayıflayacağız başka yolu yok en önemli şey istikrar

evet canım hastanede naz göğsüme geldiği zaman yıkıyordu ortalığı bir ara baktım çekiyor göğsümü süt geleckmiş sesim çıkmadı ama acayip bozuldum ben sevinçten havalrda uçuyorum yavrumu kucağıma almışım 12 sene sonra eve geldik bir daha yapmak istedi o zaman dayanamadım bende varmı böyle saçmalık yaa dedim hiç duymadım ben böle birşey iğrendim resmen hala tüylerim diken diken oluyor o zamanda büyük kavga etmiştik çıkacaktık ama naz çok küçük diye sabrettim. canım akrabamızda vardı getirdi sağma makinesi ama olmadı yinede ben eczanedeki küçük pompalarla hergün sağıp içirdim bir ay boyunca

İnşallah canım seninde Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gönlüne göre olur herşey..

allah yardım etsin..yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorsunuz demek..YENAcığım sen ve Derinin bacakları çocuk sallamaktan taş gibidir.selilüit de olmaz!!!!!!!!!!çocuklara dua edin..

Zeynepçim o kadar çok selülitim varki,ayrıca bıngıl bıngıl bacaklarım..aynada karşılaşmak istemiyorum yanlışlıkla aşağıya indiğinde bakışlarım benim değillermiş gibi davranıyorum...

İnşallah 116 yı görürsün canım..

Babasının kuzusu desene,tam yaşı ama nursenacım benim kızımda o yaşlarda öyleydi,herkesi etrafında istiyor..

Dediğin ilacıda kullanma derim...Duyduklarım bu tür takviyeleri alanların bıraktığı anda hızla tekrar kilo aldıkları..Hem parana yazık hemde tadı kötüymüş..
Birde niye stress yapıyosunki sen gayet iyi kilo veriyorsun geç olsun temiz olsun..:)

Günaydın arkadaşlar,

ekincik, neden artık yazmıyorsun buraya, okuyup çıkıyorsun yoğunmusun.??

Sormanın bir mahsuru yoksa nerde Oturuyorsunuz ??

kız ben kocamla evlendiğimde 73 kiloydum adam 53 kiloo ayy şaka gibi bak besledim büyüttüm 8 yılda 90 ettim adamı baktım ben zayıflayamıyom adamı kilo aldıram dedim (kötü kadın nihahhaaa)kocama diyoom doğumdan sona alınan kiloarla
seni hayal kırıklığıına uğratamadıım baba evinden alıdığındada besiliydim
derin senin kaynanada aynı benimki gibi cahil anlaşılan cahille uğraşmak zorr bacım takmıcaksın mesafe koyacaksın ilgilenmiceksin bak nası arıyıp soruyoo

Son düzenleme:
kahvaltımı ettim kibrit kutusu peynir 2 ceviz maydonoz 1 yumurta 4 zeytin 1 dlim ekmek 1tatlı kaşığı reçel yedim çok oldu reçel tatlı ihtiyacım vardı yeşilçayımı içeyimmm

Bende cevremde cok duydum bunu verenlerde oldu, ama sonuc degişmiyor sen yeme alişkanliklarini düzeltmedin sürece yine geri alirsin kilolari, ben suan mesela günde sadece 1 defa canim ne isterse az miktarlarda yiyorum, saat 14 falan kadar, sagliksiz oldunu biliyorum ama suan okadar kendimde biktim ki bir an önce sonuc istiyorum o yüzden bir 10 kg verene kadar böyle devam ondan sonra normal ve saglikli düzene gecmek istiyorum cünk i biliyorum ki bir vermeye başladim zaman dahada cok heveslenicem vermeye :))

yani 2den sonra bişey yemiyomusun anamadım

cemil ipekci shwda konuşuyo balık etli kadına kıyafet yakışırmış gerdan gerdana benzeyecek göğüs göğüse benzicek diyoo hahhaa maşşallah bizde hepiciği varrrr

derin senin kaynanada aynı benimki gibi cahil anlaşılan cahille uğraşmak zorr bacım takmıcaksın mesafe koyacaksın ilgilenmiceksin bak nası arıyıp soruyoo

Ya nedir bu Kaynanalrdan çekilen eziyet, ben benimkine 1 yil zor dayandim,ve öyle oyunlar oynadiki sonunda eşimide başimdan atdim, ayrildim yani. Kadin öyle birşeydiki beni resmen deli etmek icin uğraşti, bir piskologa gönderdi beni ilaç yazsin bana diye, sonra pıskologla konustum ve bana sana birşey veremem gayet normalsin dedi
Artik gülüyorum ama Hayatimdan giden boş yillarima aciyorum, evlenmeden önce herkeze tavsiyem, herşeye hazirlikli olun.

Derin cim siz Paristemi yaşıyorsunuz yaa o ne öle. Burası Antalya akdenizin incisi. Aşağıda denize girerken yukarıda kar var. Öyleyken burada kiralar 300 den başlıyo zemin katlar. 500 e kocaman lüx bir evde oturulur. Tabi 1000 tl yede var deniz kenarı filan ama her bütçeye göre ev var burda. Ayrıca yeni yapı sıfır zeminler 60.000 tl den başlıyo. Üst katlar 70-80 arası 3 oda 1 salon. Meğer ne şanslıymışızda haberimiz yokmuş. Ayrıca kaloriferli ev yoktur burda zaten yakıt parası filan olmaz. Kışın en soğuk günlerinde bile klima yeter ısınmak için. Sen otur canım boşver bak kapında ayrıymış. Senede 6000 tl köşeye koysan baya bi birikimin olur çocuğun için

Son düzenleme:
yani 2den sonra bişey yemiyomusun anamadım

evet yememeye özen gösteriyorum ama cok ac olursam Form bisküvilerden yiyorum veya eti form light misir&pirinc patlağini seviyorum ben, almanyada cok alirdim burdada cikmiş ama almanyada alti cukulatali olurdu dahada lezzetli olrdu ama buda idare ediyor.

Sonra bütün gün Kahve ye veriniyorum günde araliklarla bir 2-3 fincan yeterli oluyor bol bol su sevmedim icin soda iciyorum

kahveden olacak ki elim ayağim durmuyor

YENA cım evmi almıştınız? Olsun biraz zor olur ama yerleşince rahatlarsın yanlız bu arada özleriz seni. Kolay gelsin canım sana aynı şehirde olsak yardıma gelirdim Allah herkese nasip etsin inşallah. Bizimde beklediğimiz bişey var inşallah olursa bizde alabileceğiz evimizi

Banu cum bizide heycanlandırdın kızzz. Herşey yolunda gitsin inşallah. Ne kadar söylesekte stress yapma die elinde değil biliyorum ama papatya çayı iç. Bol bol dinlen ve iyi beslen. Hep olumlu düşün nolur. Olumlu düşünki olumlu olsun

Nursena sakın canım Herbalife ı diyorsun sen. Benim kuaförüm satıyordu onu banada satmaya çalıştı ama istemedim. Sürekli onu yiyorsun. Zaten evde lahana çorbası yapıp sürekli içsen emin ol aynı sonucu alırsın. Ayrıca bi adam öldü onu kullanmaktan gazetelerede çıktı. Sonra yasaklandı dendi ama hala satılıyor. Burası Türkiye canım denetimler yapılsa zaten böyle şeyler olmaz

inanmiyorum yaa ucuz muş Antalya, ben ıstanbuldayım ama etrafa baktimda kiralar 750 den başliyor anneminde var dairesi biri 400 veriyor digeri 500, 500 olan aylarca kira vermedi işsiz kalmişlardi, tabiki bende o sira parasizlikan nasibimi almiş oldum
ama insanlik halidir düşene vurmak mi lazim, ama enayi varmişi karşisinda gibi davranana acimamak da lazim
Yine Fiyatlara dönersek annemin kiralardan daha uygunu yok fiyatlar burda cok ucmuş.

Son düzenleme:

Duymadim o ölümü, herkezde cok anlatiyordu bir zamanlar

cemil ipekci shwda konuşuyo balık etli kadına kıyafet yakışırmış gerdan gerdana benzeyecek göğüs göğüse benzicek diyoo hahhaa maşşallah bizde hepiciği varrrr
Allahımıza bin şükür

nursenacım sakın kullanma derim para tuzağı hepsi ben kullandım hiçbir işe yaramıyor ömür boyu onunla beslenemessin bıraktığın anda fazlasıyla geri alıyorsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…