Çok tatlıymış maşallah. İsmi ne bebişin?
Baharcım yengeç misin sen de?Yena sonunda taşınıyorsun demek çok sevindim allah herkese kendi evine taşınmayı nasip eder inşallahpolis çocuğu olduğum için taşınmaya alışkınım ben yaz gelsede bizimde samsunda işimiz olsada evi toplasak taşınsak ahhhhh ahhhhhh :97:
Derincim kiralar heryerde aynı tabi doğuda daha farklı burda en lüks evler 500 TL biz 300e oturuyoruz normalde 400 TL falan kiralar ama Allahtan soğuk memlekette değilsin yaz kış yakıt parası ödemezsin
2011 de yengeçler geçmişlerini silip yeni hayata başlıyorlarmış taşınma görünüyormuş hazirandan sonra yurtdışı bile olabilir yazıyoryurtdışında gözüm yok şehir değişse yeter
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah.
aynen öyle tatlım bi ofisteyim bi dışarıda. ofiste olduğum zamanlarda neler yapıyosunuz diye sizleri okuyorum. bu arada allah kolaylık versin,yeni evinizde eşinle ve çocuklarınla huzurlu günler geçirmeni diliyorum. allah evi olmayanlara tez amanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallahhh...Günaydın arkadaşlar,
ekincik, neden artık yazmıyorsun buraya, okuyup çıkıyorsun yoğunmusun.??
toksincim gittikçe azaltıyorsun yemeklerini yakında hiç bişey yemiyeceksin diye korkmaya başladım..:))) Dikkat et sütün kesilir bak..
Bu arada cahilliğimi mazur gör..Pomelo nedir kardeş...??
cnm pomelo meyva googlaya yazarsan cikar yediklerim banada az geldi ama su anda 1tabak yogurtlu mantari yiyorumkarnim acikdi sütüm icinde her gün 1litre süt cayi iciyom sahurda insallah kesilmez cocuk emzirmek cok guzel biseyy az önce emmek isdiyordu ama nasil anlatsin kizim omuzumdan bir issirdi annesi ancak anladi
Benimde eşimin kızkardeşi bayılıyor lafı gediğine koymaya..Acaip mutlu oluyor birilerini bozmaktan,özellikle toplum içinde..KArşı tarafı üzerek aldığı hazzı gözlerinden anlayabiliyorum doruklara çıkıyor resmen..
İlk evlendiğimizde çok üzülüyordum..tamamen yabancı olduğum bir türdü kendisi..:))
Ezilip büzülürdüm..Artık alıştım, onu tanıdım,ona göre davranıyorum bende o başlamadan ben başlıyorum hehehe sindiriyorum yani..Ama seviyoruzda birbirimizi..Farklı bir ilişkimiz var deermişim...
rabbim hayirlisini versin cnm gönlüne göre versin seneye bu zamanlar hamilelikde aldigin kilolari vermeyi düsüneceksin kucaginda bebisinleMerhaba kızlar nasılsınız
Yenacım kolay gelsin çocukla çok zor oluyor ama senaltından kalkarsın
Derin canım arifenin dediği çok doğru kayınvaliden kötüyse yurtdışına çıksan gene yetişir salim kafayla kimseyi dinlemeden eşinle beraber karar ver kararsızlık en zoru Allah yardımcın olsun
Kızlar ben bugün hastalandım artık 3 gün sonra iğnelere başlıyorum hayırlısı olur inşallah şu an acayip bir korku sardı içimi inşallah herşey güzel geçer bana bol bol dua edin....
selam kızlaar.................
selam kızlaar.................
iyi aksamlar kizlar
yaprak dökümüne baktim son 20 dk final gibiydi yazik oldu ali rizaya :85::85::85:
ben artık o tür ağlamaklı, entrikalı dizileri seyretmiyorum
sinirlerim bozuluyor
zaten normal hayatımızda haddinden fazla entrika var
birde üstüne dizilerdekini seyredip sinirlerimi harap etmek istemiyorum
balıkesir ayvalık ta oturuyorum canım burası paris resmen herşey çok pahalıSormanın bir mahsuru yoksa nerde Oturuyorsunuz ??
kız ben kocamla evlendiğimde 73 kiloydum adam 53 kiloo ayy şaka gibi bak besledim büyüttüm 8 yılda 90 ettim adamı baktım ben zayıflayamıyom adamı kilo aldıram dedim (kötü kadın nihahhaaa)kocama diyoom doğumdan sona alınan kiloarla
seni hayal kırıklığıına uğratamadıım baba evinden alıdığındada besiliydim
derin senin kaynanada aynı benimki gibi cahil anlaşılan cahille uğraşmak zorr bacım takmıcaksın mesafe koyacaksın ilgilenmiceksin bak nası arıyıp soruyoo
Sormanın bir mahsuru yoksa nerde Oturuyorsunuz ??
Derin cim siz Paristemi yaşıyorsunuz yaa o ne öle. Burası Antalya akdenizin incisi. Aşağıda denize girerken yukarıda kar var. Öyleyken burada kiralar 300 den başlıyo zemin katlar. 500 e kocaman lüx bir evde oturulur. Tabi 1000 tl yede var deniz kenarı filan ama her bütçeye göre ev var burda. Ayrıca yeni yapı sıfır zeminler 60.000 tl den başlıyo. Üst katlar 70-80 arası 3 oda 1 salon. Meğer ne şanslıymışızda haberimiz yokmuş. Ayrıca kaloriferli ev yoktur burda zaten yakıt parası filan olmaz. Kışın en soğuk günlerinde bile klima yeter ısınmak için. Sen otur canım boşver bak kapında ayrıymış. Senede 6000 tl köşeye koysan baya bi birikimin olur çocuğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?