Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena sonunda taşınıyorsun demek çok sevindim allah herkese kendi evine taşınmayı nasip eder inşallah polis çocuğu olduğum için taşınmaya alışkınım ben yaz gelsede bizimde samsunda işimiz olsada evi toplasak taşınsak ahhhhh ahhhhhh :97:
Derincim kiralar heryerde aynı tabi doğuda daha farklı burda en lüks evler 500 TL biz 300e oturuyoruz normalde 400 TL falan kiralar ama Allahtan soğuk memlekette değilsin yaz kış yakıt parası ödemezsin

2011 de yengeçler geçmişlerini silip yeni hayata başlıyorlarmış taşınma görünüyormuş hazirandan sonra yurtdışı bile olabilir yazıyor yurtdışında gözüm yok şehir değişse yeter
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah.

Baharcım yengeç misin sen de?

Günaydın arkadaşlar,

ekincik, neden artık yazmıyorsun buraya, okuyup çıkıyorsun yoğunmusun.??
aynen öyle tatlım bi ofisteyim bi dışarıda. ofiste olduğum zamanlarda neler yapıyosunuz diye sizleri okuyorum. bu arada allah kolaylık versin,yeni evinizde eşinle ve çocuklarınla huzurlu günler geçirmeni diliyorum. allah evi olmayanlara tez amanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallahhh...

rabbim hayirlisini versin cnm gönlüne göre versin seneye bu zamanlar hamilelikde aldigin kilolari vermeyi düsüneceksin kucaginda bebisinle insallah
selam kızlaar.................

slm saferan

yenacim sanada kolay gelsin zor ama guzel is tasinmak yeni mekan hersey yeni benim hosuma gidiyor helede tasinma bittimi 1kahve yapip icdinmi ohhh unutursun bütün yorgunlugunu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım

yenacım sana da çok kolay gelsin

taşınmak zor iş ama

senin çok zevklidir

evine geçiyorsun hayırlı olsun

bende bu sene izmir'e tayin isticem

sen evini nerden aldın ve kaça aldın sorularından sonra

seni rahat bırakıyorum.....

merabaalar bende 95 kiloyumne yazıkki ve var gücümle rejimdeyimmm son 1 haftadır cuma sabah tartılcamm bakalım dua edin bana nolurrrr....

İyiakşamlar kısçeler. Ağlattı gene beni YAPRAK DÖKÜMÜ. Üzüldüm ya adamcağıza oğlunu göremedi Şimdi MUHTEŞEM YÜZYIL başlicak çarşambaları. Kanuniyle Hürremin hikayesi. Güzel olur umarım. Yarın görüşürüz ben uyumaya kaçarrr.

ben artık o tür ağlamaklı, entrikalı dizileri seyretmiyorum

sinirlerim bozuluyor

zaten normal hayatımızda haddinden fazla entrika var

birde üstüne dizilerdekini seyredip sinirlerimi harap etmek istemiyorum

Sormanın bir mahsuru yoksa nerde Oturuyorsunuz ??
balıkesir ayvalık ta oturuyorum canım burası paris resmen herşey çok pahalı

nasıl mesafe koyabilirimki zaten aynı evdeyim bundan sonra görecek o bakalım şimdiye kadar yapmadıklarımı yapacağım çıktığım zaman hiç aramayacağım

Sormanın bir mahsuru yoksa nerde Oturuyorsunuz ??

ayy ne güzel imrendim valla...resmen paris burası herşey çok pahalı ...bugün bir ev sorduk hiçbir lüksü yok 500 dediler şok oldum.60 yutlye olsa hemen alırım kredi çekip buradan ev sahibi olmamız biraz zor hayat şartları çok zor çünki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…