canım birgün karar veriyorum ertesi günü biri bişey diyor acaba diyorum ama bugün başladık ev aramaya ..inşqllah hayırlısı olur ...seni adınada çok sevindim canım senin kadar heyecanla bekliyoruz güzel sonucu...Merhaba kızlar nasılsınız
Yenacım kolay gelsin çocukla çok zor oluyor ama senaltından kalkarsın
Derin canım arifenin dediği çok doğru kayınvaliden kötüyse yurtdışına çıksan gene yetişir salim kafayla kimseyi dinlemeden eşinle beraber karar ver kararsızlık en zoru Allah yardımcın olsun
Kızlar ben bugün hastalandım artık 3 gün sonra iğnelere başlıyorum hayırlısı olur inşallah şu an acayip bir korku sardı içimi inşallah herşey güzel geçer bana bol bol dua edin....
sağol canım.duygular karşılıklı.aslında şu politikacılara hayranım.adamlar tam bir ilişki yönetimi ustası.bir gün yerin dibine sokuyorlar,ertesi gün kolkola..hayranım dedimse biraz ironi katmak için..
senin için vakit geç ..ama ben senin yerinde olsam,gelecekteki mutluluğum için,tüm gemileri yakmazdım.benim anlamadığım şey iki tarafın nasıl olup ta rakip haline geldiği.gelinler ilerde kayınvalide olacaklarını,kayınvalideler de bir zamanlar gelin oldukları gerçeğini unutmasalar,ne güzel olacak.saygı olacak ama karşılıklı..yinede eşini seviyorsan,onu doğuran,büyüten ve sana veren annesine sırf bu yüzden biraz daha hoşgörülü davran..seviyormuş gibi davran,bumerang gibidir bu tür davranışlar..bir gün seversin de..ben bazan çok çaresiz kaldığımda..karşıdaki insanın benim açımdan hiç bir olumlu özelliğini görmesem onu çoçuk olarak hayal ederim..çocuklar masumdur..yıllar içinde yaşadıkları onları farklı kalıplara sokar..hoşlanmadığım kişinin çocukluk hayaline bakar ve''seni sevmek istiyorum..lütfen bana yardım et..aramızdaki bu ilişkiyi daha olumlu hale getirelim derim..ve kalbimden onun kalbine doğru bir ışık gönderiririm...inan bana bir kaç deneyimden sonra bana karşı daha farklı ve samimi davranmaya başlar..
offf moralim bozuldu yaaa bu nasıl final :s
aynen öyle tatlım bi ofisteyim bi dışarıda. ofiste olduğum zamanlarda neler yapıyosunuz diye sizleri okuyorum. bu arada allah kolaylık versin,yeni evinizde eşinle ve çocuklarınla huzurlu günler geçirmeni diliyorum. allah evi olmayanlara tez amanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallahhh...
Yena sonunda taşınıyorsun demek çok sevindim allah herkese kendi evine taşınmayı nasip eder inşallahpolis çocuğu olduğum için taşınmaya alışkınım ben yaz gelsede bizimde samsunda işimiz olsada evi toplasak taşınsak ahhhhh ahhhhhh :97:
Derincim kiralar heryerde aynı tabi doğuda daha farklı burda en lüks evler 500 TL biz 300e oturuyoruz normalde 400 TL falan kiralar ama Allahtan soğuk memlekette değilsin yaz kış yakıt parası ödemezsin
2011 de yengeçler geçmişlerini silip yeni hayata başlıyorlarmış taşınma görünüyormuş hazirandan sonra yurtdışı bile olabilir yazıyoryurtdışında gözüm yok şehir değişse yeter
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah.
yenacım canım kolay gelsin evin hayırlı olsun yakın olsak yardıma gelirdim...
Evet canım yengecim 19 temmuz
Teşekkür ederim canım..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
yenacım sana da çok kolay gelsin
taşınmak zor iş ama
senin çok zevklidir
evine geçiyorsun hayırlı olsun
bende bu sene izmir'e tayin isticem
sen evini nerden aldın ve kaça aldın sorularından sonra
seni rahat bırakıyorum.....
İnşallah olur tayin işin..İzmir çok güzel bir şehir,her açıdan..
buca'dan ev aldık,80 tl.mal oldu..
merabaalar bende 95 kiloyumne yazıkki ve var gücümle rejimdeyimmm son 1 haftadır cuma sabah tartılcamm bakalım dua edin bana nolurrrr....
Hoşgeldin..
finaldi zaten ağla ağla helak oldum yaa oğlunu göremeden gitti alirıza bey
Sen niye izliyon böyle hasretlik dizileri Allahım yaa...
bu hafta kurulardan gidiyorum.kuru fasulye den sonra bugün etli nohut yaptım.yanına şehriyeli prinç pilavıyla..yoğurt yada salata ilavesiyle iki gün idare edeceğiz.ben fazla hareket edemediğimden düdüklüde kolayına kaçıyorum.
bu gün elektrikçiye parasını vermeye gitmem lazımdı.ama hareket edemeyince ve acıya yenik düşünce 2 tane şu mavi ağrıkesicilerden aldım.resmen zehirledi.öğür ,öğür,mahvoldum.usta da kızdı bana..abla ne acelesi vardı diye.çocuk halimi görünce üzüldü.ama üstümde borç kalınca huzursuz oluyorum..
2 günlük muhtemel menüm..
sabah 1 yumurta,1 damates,süt 1 kaşık bal
ara:2 mandalina ya da 1 nar
öğle pilav üstü nohut,1 kase cacık(yada karışık salata)
ara:neskafe 3 pötibör büskivi
akşam:
nohutlu pilav..
ve yeşil çay keşke bol su içsem..bi1 litreyi geçemiyorum..
balıkesir ayvalık ta oturuyorum canım burası paris resmen herşey çok pahalı
nasıl mesafe koyabilirimki zaten aynı evdeyim bundan sonra görecek o bakalım şimdiye kadar yapmadıklarımı yapacağım çıktığım zaman hiç aramayacağım
yavrucuğujm ne işin var böyle dizilerle..sanki kendi stresimiz azmış gibi..bak e2 ve cnbs de çok güzel diziler var..bing bang,mad men,gibi..nettv.de gizli dosyalar.kızlar şaşırıyorum..demek seçim şansı verseler biz yine gidip nerde kavga entrika ,yasak aş var öyle bir hayatı seçeceğiz..
tekrardan iyi aksamlar
bugünkü menüm
1 tost kepekli ekmekten (ligt tost peynirli)
iki domates
ara 1 meyveli yogurt ligt
ara 1 meyveli yogurt ligt
sebzeli bulgur pilavi
pirasa
yogurt
bir kup tarcinli süt ligt
1,5 litre su
ve iki gündür kas agrisindan spor yapamiyodum ama bugün telafi ettim 90 dk lesly yaptim
hmm bu saatte karnim acikdi kizlar bende ligt kahveli yogurt yedim
zeynep abla diyorum yasini bilmiyom ben 38 yasindayim cuma günü yena yokmus listeyi kim tutacak biliyonmu
sakın Beyzus duymasın..53 yaşındayım.zeynep957 kapı gibi duruyor ya..ben cuma Yena'nın olmadığını bilmiyordum..kaçırmışım..yerine birini ayarlamıştır..nasıl yapıldığını bilmiyorum.bilsem yardımcı olurdum..ben bir sayfa okumak için bile epey zaman harcıyorum..
Haklısın valla zeynep abla bende netten Dr. House izliyorum türk dizilerinden küçük sırları takip ediyorum gossip girlden merak :82: ve adamlar ne güzel 45 dakikalık tadımlık diziler yapıyorlar türklerde olduğu gibi bir diziye 3 saat ayırmak gerekmiyor
masallah rabbim daha uzun ömürler versin ablam , beyzus ablamin yasi kacki bende okuduklarimi unutuyom bir ara sanki beyzus izin verirmi diye bisey yazdi heralde beyzus ablami yapcak simdi aklima geldi
hmm jeton gec düstü 1957lisin bende diyom ne manada kapi gibi duruyor ya yazdi
sağol canım..dur şimdi boşver BEYzus ablanın yaşını o benden küçük...hep bana kızıyor.yaşını yazma.iki senede bir yaşını arttır diye..sonuçta şu an en büyük yaşça benim..belki beyzus'abırakmıştır.geçmişe dönebilirsem bir araştırayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?