Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım birgün karar veriyorum ertesi günü biri bişey diyor acaba diyorum ama bugün başladık ev aramaya ..inşqllah hayırlısı olur ...seni adınada çok sevindim canım senin kadar heyecanla bekliyoruz güzel sonucu...

ablacım çok güzel anlatmışsın inanki bayıldım yazına ama hak etmeyen bir insan ..şimdiye kadar onu idare etmemdeki tek neden eşimin çok iyi olması ve benim ailemede kendi ailesi kadar değer vermesi oldu ona yapamadım bu kötülüğü hemde bu evde oturuyordum küs kalmak çok zordu aynı evde olupta ...biliyorum burdan çıkmam hem eşimi hem çocuğumu hemde beni etkileyecek ama başka çarem kalmadı ablam...çok konuştum ama değişmiyor eşimi paylaşamıyor ben alışveriş yapmayacağım eşim üzerime titremeyecek ..diye gidiyor aramızda aslında hiç bir sorun yok sadece çekememezlik

offf moralim bozuldu yaaa bu nasıl final :s

yavrucuğujm ne işin var böyle dizilerle..sanki kendi stresimiz azmış gibi..bak e2 ve cnbs de çok güzel diziler var..bing bang,mad men,gibi..nettv.de gizli dosyalar.kızlar şaşırıyorum..demek seçim şansı verseler biz yine gidip nerde kavga entrika ,yasak aş var öyle bir hayatı seçeceğiz..

bu hafta kurulardan gidiyorum.kuru fasulye den sonra bugün etli nohut yaptım.yanına şehriyeli prinç pilavıyla..yoğurt yada salata ilavesiyle iki gün idare edeceğiz.ben fazla hareket edemediğimden düdüklüde kolayına kaçıyorum.
bu gün elektrikçiye parasını vermeye gitmem lazımdı.ama hareket edemeyince ve acıya yenik düşünce 2 tane şu mavi ağrıkesicilerden aldım.resmen zehirledi.öğür ,öğür,mahvoldum.usta da kızdı bana..abla ne acelesi vardı diye.çocuk halimi görünce üzüldü.ama üstümde borç kalınca huzursuz oluyorum..
2 günlük muhtemel menüm..
sabah 1 yumurta,1 damates,süt 1 kaşık bal
ara:2 mandalina ya da 1 nar
öğle pilav üstü nohut,1 kase cacık(yada karışık salata)
ara:neskafe 3 pötibör büskivi
akşam:
nohutlu pilav..
ve yeşil çay keşke bol su içsem..bi1 litreyi geçemiyorum..

Amin canım..Çok isteyince çoğu şey oluyor gerçekten,er yada geç...

Eşim ve kızım yengeç,çok memnunum ikisinden..:))) Oğlum balık ben kova,sulu sulu yaşıyoruz..:))

yenacım canım kolay gelsin evin hayırlı olsun yakın olsak yardıma gelirdim...

Sağol yağmurumgözüm..Keşke yakın olsak..

Evet canım yengecim 19 temmuz

Oy oy oy nohut pilav favori yemeklerimden ama turşuda olucak yanında yada kuru soğan hehe..

afiyet olsun canım,şifa olsun, yerken beni hatırla..

hayirli aksamlar kizlar
iftar:
1tabak sulu köfte
1tabak sebzeli bulgur pilavi
1 fincan3ü birarada findikli kahve
1bardak cay saharinli
2dilim kepekli ekmek
2kasik menemen
bol salata
ara
2mandalina
1litchi (meyve)
1havuc
30dak spor

bana sorarsan yanlış yaparsın derim..tecrübelerle sabit olmuşdur ki;eşin seni ne kadar severse sevsin,üstüne titresin,ilerde gerek maddi gerekse manevi strese girdiğinde olaylardan seni sorumlu tutar..bak yavrum erkekler biraz ana kuzusudur..onu uzak ta tutman ilerde senin aleyhine döner.
bence akıllı bir strateji izlemen..eşin iki r taraf arasında bocalayınca daha evvelki olayları unutur..hele hele ağlayan bir anne,ağlayan bir eşten daha haklıdır???
daha gerçekci ve daha akıllı davran..hatta ilerde size geldiğinde<.senin yüzünden ayrıldık deme...
anneciğim kendi ayaklarımızın üstünde durmamız lazım dı de..bu kadar sene yanınızda kaldık..sağolun de..zaten hasımsınız..sen nasıl ilerde neler yapacağını düşünüyorsan..inan bana o da kendince kendinden oğlunu alan hakkında da DÜŞÜNÜYORDUR:::ben biraz felaket habercisi gibi görünüyor olsam da...dediklerimi bir düşün..yıllar bana çok şey gösterdi..
bak ,en basiti..kendi annemle ben bile zor anlaşırım..kardeşimin hanımıyl araları kötü..gelin uzak olayım,ayakları çekilsin havasında..kardeşimde şikayetçi..gelininde hataları var ama..annemi idare etmek zor..baktım kardeşim anneme karşı suçluluk duyuyor..ve kendi ikisi arasında iyi bir idare yapmadığı halde karısını suçlamaya hazır...geçen devreye girdim..bakalım..bir senedir aman kavgadan uzak olayım diye anneme gelmiyordu..şimdi bakıyorum suçu karısına atmak daha kolayına geliyor..

Haklısın valla zeynep abla bende netten Dr. House izliyorum türk dizilerinden küçük sırları takip ediyorum gossip girlden merak :82: ve adamlar ne güzel 45 dakikalık tadımlık diziler yapıyorlar türklerde olduğu gibi bir diziye 3 saat ayırmak gerekmiyor

Kimsecikler kalmamış ya da henüz kimse gelmemiş
Küçük Sırları izliyordum netten bir bakayım dedim netbookum kasım kasımmm öldü valla canını aldım makinanın ha gayret dayansın işsizlikte tek dert ortağım bu netbook olmasa deliririm kesin

hmm bu saatte karnim acikdi kizlar bende ligt kahveli yogurt yedim

zeynep abla diyorum yasini bilmiyom ben 38 yasindayim cuma günü yena yokmus listeyi kim tutacak biliyonmu

tekrardan iyi aksamlar

bugünkü menüm

1 tost kepekli ekmekten (ligt tost peynirli)
iki domates

ara 1 meyveli yogurt ligt

ara 1 meyveli yogurt ligt

sebzeli bulgur pilavi
pirasa
yogurt

bir kup tarcinli süt ligt

1,5 litre su

ve iki gündür kas agrisindan spor yapamiyodum ama bugün telafi ettim 90 dk lesly yaptim

hmm bu saatte karnim acikdi kizlar bende ligt kahveli yogurt yedim

zeynep abla diyorum yasini bilmiyom ben 38 yasindayim cuma günü yena yokmus listeyi kim tutacak biliyonmu

sakın Beyzus duymasın..53 yaşındayım.zeynep957 kapı gibi duruyor ya..ben cuma Yena'nın olmadığını bilmiyordum..kaçırmışım..yerine birini ayarlamıştır..nasıl yapıldığını bilmiyorum.bilsem yardımcı olurdum..ben bir sayfa okumak için bile epey zaman harcıyorum..

masallah rabbim daha uzun ömürler versin ablam , beyzus ablamin yasi kacki bende okuduklarimi unutuyom bir ara sanki beyzus izin verirmi diye bisey yazdi heralde beyzus ablami yapcak simdi aklima geldi

Son düzenleme:

DR.house tnt de rastlayınca izliyorum..adrenalin için perşembe günü terscephe kanaltürke takılıyorum..ben biraz sol görüşlü olduğumdan geç vakitte olsa Ümit Zileliyi takip ediyorum..ama doğru söz, uygun çözüm kimden gelirse takdir ederim.fanatik bir partili değilim..

masallah rabbim daha uzun ömürler versin ablam , beyzus ablamin yasi kacki bende okuduklarimi unutuyom bir ara sanki beyzus izin verirmi diye bisey yazdi heralde beyzus ablami yapcak simdi aklima geldi

sağol canım..dur şimdi boşver BEYzus ablanın yaşını o benden küçük...hep bana kızıyor.yaşını yazma.iki senede bir yaşını arttır diye..sonuçta şu an en büyük yaşça benim..belki beyzus'abırakmıştır.geçmişe dönebilirsem bir araştırayım..

aha ben beyzus ablayi en büyügümüz saniyordum bu yazdigimi görmez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…