Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o ağrının üstüne keşke kaslarını daha fazla zorlamadan yarım saat falan yapsaydın..birde vücudunu iyice hareketle ısıt,esnet..sonra et kesiği,kas ağrısı oluyor..

Oy oy oy nohut pilav favori yemeklerimden ama turşuda olucak yanında yada kuru soğan hehe..

afiyet olsun canım,şifa olsun, yerken beni hatırla..

dişlerim olunca dediklerini büyük bir zevkle yapacağımdan emin olabilirsin..salata bile ağzımda kayış gibi..geveliyorum..bazen hepsini robottan geçiriyorum..ama pek tadı yok..tamam her nohut yediğimde aklımdasın..zaten pek çıktığın da yokki..sevgili nilüferim..

önce herşey büyük bir kolaylıkla hallolsun..inşallah kısa zamanda yerleşirsin..keşke yakın olsaydım.oturduğum yerden sarardım bir,bir..bizi düşünme..Beyzusa şimdiden teşekkürler..ilerde bana da öğretin..yardımcı olmaya çalışırım..

RUKİŞ,iyi geceler..seni tanıyıp tanımadığımı unuttum.yaşıma ver..kaç yaşındasın?boyun kaç?kaç kilosun?bunları daha çok tombul kelebek sorardı..onun yerine kayıt altına alayım..

aman yağmur gözlüm duyan da çok büyük suç işledin sanacak..sanki biz hiç çuvallamıyoruz.öyle olsa bir kaç ayda tığ gibi olurduk..benimde şişliklerim başladı.ama havanın ve eklem romatizmasının etkisi..kandaki iltihap miktarı artınca bu durumlarda kaçınılmaz..aynı rutin kısırdöngü..sende de vardı eklem romatizması..
kolların için ,her iki eline aynı miktarda su dolu iki şişe al..kollarınla havada daireler çiz.önce yarım litrelik su şisesi..sonra arttırırsın..dairelerde küçükten büyüğe,yavaştan hızlıya olsun..
bacak araları için,lavoboya tutunarak,her sabah en az 10 defa otur kalk.bu vücudun dengesi için çok iyidir.hemde gazı atmana d ardım eder..bende kasık fıtığı olduğu için yapamıyorum..ama çok faydalı..haydi fazla özletme..
benim oğllum denizliden pamukkaleye gidecekmiş.belli oldu..ikimizin paşasına hayırlı teskereler olsun..

neyse bayağı doldurdum sayfaları..şimdi kitap okuma zamanı..ona da az vakit kalmış.hepinize hayırlı uykular toiğimin güzel insanları..her nerde yaşıyorsanız..

neyse bayağı doldurdum sayfaları..şimdi kitap okuma zamanı..ona da az vakit kalmış.hepinize hayırlı uykular toiğimin güzel insanları..her nerde yaşıyorsanız..

canım benim senin yazdıklarını okumak bir zevk kitap gibi gacısın fıstığım

hmm bu saatte karnim acikdi kizlar bende ligt kahveli yogurt yedim

zeynep abla diyorum yasini bilmiyom ben 38 yasindayim cuma günü yena yokmus listeyi kim tutacak biliyonmu

BEYZUS ilgilencek sağolsun..

Sabır,insanı maksadına en tez ulaştıran kılavuzdur.” Hz.Mevlana

Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim..

Günaydın Kızlar
Kendime hayret ediyorum gece 02:30 da uyudum sabah saatimi kurdum gitttigidiyorda beklediğim bi açıkarttırma var diye uyandım uyku sarhoşuyum işe gidecek olsam hayatta kalkamazdım :89: komikmiyim neyim ya :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…