tekrardan iyi aksamlar
bugünkü menüm
1 tost kepekli ekmekten (ligt tost peynirli)
iki domates
ara 1 meyveli yogurt ligt
ara 1 meyveli yogurt ligt
sebzeli bulgur pilavi
pirasa
yogurt
bir kup tarcinli süt ligt
1,5 litre su
ve iki gündür kas agrisindan spor yapamiyodum ama bugün telafi ettim 90 dk lesly yaptim
Oy oy oy nohut pilav favori yemeklerimden ama turşuda olucak yanında yada kuru soğan hehe..
afiyet olsun canım,şifa olsun, yerken beni hatırla..
toksin kacar acikmadan hayirli geceler citir kizlarrrrrrr
merhaba tümgün bebeğimle yılbaşı çekimi yaptık. avatar dalokay yani oğlum. hepinizin yeni yılını kutlarız.
o ağrının üstüne keşke kaslarını daha fazla zorlamadan yarım saat falan yapsaydın..birde vücudunu iyice hareketle ısıt,esnet..sonra et kesiği,kas ağrısı oluyor..
Arkadaşlar biliyorsunuz biz taşınacağız,bende yavaş yavaş toparlanmaya başladım..Netim gidinceye kadar vaktim oldukça uğrarım...
ben gelinceye kadar bu cumadan itibaren kilo listesinide sağolsun BEYZUS tutucak..Hem spor listesi hem kilo listesi yorulucak..Kendisine teşekkür ediyorum...
[B agri gecti diye yapabildim iki gündür yapmiyodum zaten agridan[/B]
aha ben beyzus ablayi en büyügümüz saniyordum bu yazdigimi görmez insallah
doldur cnm okusunlar bende yavas yavas kacayim malum sabah erkende mesayi basliyo yine
iyi gecelr .............
selamlar herkese....
kaç gündür uğramıyorum buralara yüzüm yok çünkicumartesiden beri cozutmuş durumdayım...yeğenimin doğumgünü vardı ve ben azcık ondan azcık bundan derken ipin ucunu kaçırdım üstüne birde regl oldum...ödem başladı yine ellerim ayaklarım şişti eskisi gibi yenacım ben bir süre izin istiyorum tekrar eski disiplinime dönemiyorum bir türlü çok üzgünüm moralim sıfır spora başlamam lazım olmayacak böyle...birde şunu sormak istiyorum...kollarımı ve iç bacaklarımı nasıl sıkılaştırabilirim bilen varsa yazsın lütfen
neyse bayağı doldurdum sayfaları..şimdi kitap okuma zamanı..ona da az vakit kalmış.hepinize hayırlı uykular toiğimin güzel insanları..her nerde yaşıyorsanız..
hmm bu saatte karnim acikdi kizlar bende ligt kahveli yogurt yedim
zeynep abla diyorum yasini bilmiyom ben 38 yasindayim cuma günü yena yokmus listeyi kim tutacak biliyonmu
dişlerim olunca dediklerini büyük bir zevkle yapacağımdan emin olabilirsin..salata bile ağzımda kayış gibi..geveliyorum..bazen hepsini robottan geçiriyorum..ama pek tadı yok..tamam her nohut yediğimde aklımdasın..zaten pek çıktığın da yokki..sevgili nilüferim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?