Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlar nasılsınız ben sabah sabah suç işledim 1 dlim ağlayan pastayı götürdüm bile kahvaltı yok onun yerine geçsin dün yeşil çay içtim emziriyorum diye iiçmiyodum anamm ne kadar toksinli karıymışım akşama kadar ter ter öldüm yaaa

akşam bide kendime çok kızdım kilolardan dolayı hep pişik oluyo çok terliyorum çünki niye eziyet çektiriyorum kendime diye çok kızdım ter kan içinde kalııyorum ağır geliyo kilolar bana yaş 32 kilo 90 60 yaşına geldimmi menepoza falan girdimmi ne olurum yaa allahım yardım et zayıflayayım azim azim

canım ablam çok teşekkür ederim..evet ablacım iltihaplı eklem romatizmam var acaba ondanmı şiştim ben bilemedim uzun zamandır şişliklerim yoktu kendimi kuş gibi hafif hissediyordum...ayaklarım şişince moralim sıfıra indi benim yapım böyle ablam moralman çok çabuk çöküyorum herşey bitiyor o an buda geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklanıyor elimde değil
yenacım bellimi olur hediyemizi alıp topikçe yeni evine hayırlı olsuna geliriz
canım diziyi baştan beri izliyorum finali kaçırmayayım dedim nerden izledim adamın öleceğini hiç beklemiyordum hele de oğlunu görmeden öleceğini hiçç ayyy çok dokundu o sahne birde şuna kafam takıldı trabzona tren yokki onlar neden trenle gitti anlamadım...:44::44::44::44:

yine yılların tecrübesini dökmüşsün yazıya ablacım sana katılıyorum yazdıkların çok doğru...birde şu var insanlar yaşlandıkça çok değişiyorlar...ben bunu annemde görüyorum 10 yıl önceki haliyle şimdiki hali tavrı fikirleri çok farklı gittikçe idare etmek zorlaşıyor

İnşallah olur tayin işin..İzmir çok güzel bir şehir,her açıdan..
buca'dan ev aldık,80 tl.mal oldu..

Yenacım hayırlı uğurlu olsun

Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin canım

ben netten bakıyorum evlere çok pahalı

eğer oraya gelirsek nasip olurda alırım inşallah

teskkürler cnm bende tesadüfe denk geldim ama yapmak lazim sende en kisa zamanda baslarsin ins en önemliside en kisa zamanda kilolarla vedalasiriz :92::92:

inşallah canım yaaaa

ben çok tembelim spor yapma konusunda

ve buaralar dikkat etmiyorum yediklerime

kendimi suçlu hissediyorum yapmadığım için ama

yinede yapmıyorum

inşallah canım yaaaa

ben çok tembelim spor yapma konusunda

ve buaralar dikkat etmiyorum yediklerime

kendimi suçlu hissediyorum yapmadığım için ama

yinede yapmıyorum

cnm sana ya ne tembeli 10 kilo vermissin bide spor yapsan kimbilir nasil kilo verirsin biraz daha gayret etmeliyiz bende burayla beraber gaza geldim ins devam edebilirimde senin gibi güzel kilolar veririm

cnm sana ya ne tembeli 10 kilo vermissin bide spor yapsan kimbilir nasil kilo verirsin biraz daha gayret etmeliyiz bende burayla beraber gaza geldim ins devam edebilirimde senin gibi güzel kilolar veririm

benim ilk başlardaki azmim kalmadı

yinede dikkat ediyorum en azından almıyorum

ama spor yapsam daha iyi olacak

ve evet tembelim

birde beni bu havalar mahvetti diyerek

suçu havalara atayım

sende yeni başladın ama kilo veriyorsun

ve azimlisin umarım istediğin kiloya ulaşırsın ...

hep beraber ulasiriz istedigimiz kiloya ins

kızlar günaydın
size bir şey anlatıcam kendime çok güldüm dün kendime yeni bikaç kitap aldım onlardan biri de asi melekler, kitap çok güzel tam benlik... fakat ilk defa başıma böyle bir şey geliyo kitabın top. 10 sayfasını faln okudum snr da yatıp uyudum. rüyamda kitaptan etkilendiğimi sanıyorum kızlar bir rüya gördüm, yok böyle bir hayal gücü resmen beynim bir senaryo yazmış ve televizyon ekranından seyreder gibi onu seyrettim yüzüklerin efendisi falan halt etmiş yani o derece

selam kızlar bu hafta işlerimi toparlamak için bayağı kastım kendimi neyse toparladım gibi... yeni yıl geldi sayılır yeni yılda en çok sevdiğim şey sokaklardaki caddelerdeki yılbaşı heyecenı ve havası ve de tabi ki milli piyango şimdilik 4 tane aldım yarına kadar bi kaç tane daha alırım. acayip seviyorum o piyango heyecanını bi de hayaller kurar mutlu olurum ohh deymeyin keyfime...
bu arada söylemeden geçemicem yaprak dökümünde ağlamasına ağladım ama acayip bir final olmamış sanki, hani böyle sıradan oldu gibi. bi de kazanan ferhunde oldu walla kaptı gül gibi adamı

kimsenin o başlardaki azmi yok benim de ama bu yılbaşı bi milat olsun bizim için ve spor yapalım çünkü sporsuz olmuyo en büyük pişmanlığım spor yapmamak

yeni yıl ile ilgili bir diğer mutluluğum deli gibi astrolojik yorumlar okuyup kafayı bulandırmak...geçen gün farkettim de ben büyümüşüm... nasıl mı anladım? eskiden burç yorumları okurken sadece aşk hayatını okur para kariyer sağlık bölümlerini es geçerdim. şimdi sadece para ve kariyer kısmını okuyup aşk ve sağlılığı es geçiyorum. :26:

kimsenin o başlardaki azmi yok benim de ama bu yılbaşı bi milat olsun bizim için ve spor yapalım çünkü sporsuz olmuyo en büyük pişmanlığım spor yapmamak

• sizdeki azim baskarinda olso kilolu insan kalmazdi ya yapmayin bunu kendinize 20 kilo vermissiniz daha ne azim ariyosunuz bende versem 20 kilo daha azimlenirim gibi geliyo ama tabiki o duruma gelince nasil olur bilemiyorum basarinizi düsünün yine yapabilirsiniz sunun surasin da ne kalmis üc bes kilocuktan ne olur yaaaaaaaaaaaaaaaw

Son düzenleme:
zeynep abla zaten ben 6 aydır eşimle sürekli konuşuyordum ikinci çocuğu düşünüyoruz burası çok küçük annen rahat versede terasa bir oda yapsak çıkmasak diye düşünüyordum eşimde yaza karar veririz gül bazen anlaşamıyorsunuz diyordu çok ortadaydık.kayınvalideme bunu söylediğimde çıkmayacağız oda yapıp oturacağız dediğimde dilinin ucuyla siz bilirsiniz dedi..heralde burayı kiraya vermek istiyorki eşim çok destek ne zaman sıkışsalar yardım eder maddi anlamdada ..ve bu olaydan 3 gün sonra bana yapmadığını bıralkmadı ....tabii şimdi sen ne beni tanıyorsun nede onu bana herkezin söylediği bravo çok sabırlıydın şimdiye kadar nasıl dayanadığına şaşırıyorduk.....ben sana birgün özelden anlatayım abla burası uygun değil çok farklı konular var tabii sen deneyimlerine dayanarak böyle düşünüyorsun..ama eşim dahi ailesi ile görüşmüyor ortak fikrimiz yaniii hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…