canım ablam çok teşekkür ederim..evet ablacım iltihaplı eklem romatizmam var acaba ondanmı şiştim ben bilemedim uzun zamandır şişliklerim yoktu kendimi kuş gibi hafif hissediyordum...ayaklarım şişince moralim sıfıra indi benim yapım böyle ablam moralman çok çabuk çöküyorum herşey bitiyor o an buda geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklanıyor elimde değilaman yağmur gözlüm duyan da çok büyük suç işledin sanacak..sanki biz hiç çuvallamıyoruz.öyle olsa bir kaç ayda tığ gibi olurduk..benimde şişliklerim başladı.ama havanın ve eklem romatizmasının etkisi..kandaki iltihap miktarı artınca bu durumlarda kaçınılmaz..aynı rutin kısırdöngü..sende de vardı eklem romatizması..
kolların için ,her iki eline aynı miktarda su dolu iki şişe al..kollarınla havada daireler çiz.önce yarım litrelik su şisesi..sonra arttırırsın..dairelerde küçükten büyüğe,yavaştan hızlıya olsun..
bacak araları için,lavoboya tutunarak,her sabah en az 10 defa otur kalk.bu vücudun dengesi için çok iyidir.hemde gazı atmana d ardım eder..bende kasık fıtığı olduğu için yapamıyorum..ama çok faydalı..haydi fazla özletme..
benim oğllum denizliden pamukkaleye gidecekmiş.belli oldu..ikimizin paşasına hayırlı teskereler olsun..
yenacım bellimi olur hediyemizi alıp topikçe yeni evine hayırlı olsuna gelirizAmin canım..Çok isteyince çoğu şey oluyor gerçekten,er yada geç...
Eşim ve kızım yengeç,çok memnunum ikisinden..:))) Oğlum balık ben kova,sulu sulu yaşıyoruz..:))
Sağol yağmurumgözüm..Keşke yakın olsak..
Teşekkür ederim canım..
İnşallah olur tayin işin..İzmir çok güzel bir şehir,her açıdan..
buca'dan ev aldık,80 tl.mal oldu..
Hoşgeldin..
Sen niye izliyon böyle hasretlik dizileri Allahım yaa...
bana sorarsan yanlış yaparsın derim..tecrübelerle sabit olmuşdur ki;eşin seni ne kadar severse sevsin,üstüne titresin,ilerde gerek maddi gerekse manevi strese girdiğinde olaylardan seni sorumlu tutar..bak yavrum erkekler biraz ana kuzusudur..onu uzak ta tutman ilerde senin aleyhine döner.
bence akıllı bir strateji izlemen..eşin iki r taraf arasında bocalayınca daha evvelki olayları unutur..hele hele ağlayan bir anne,ağlayan bir eşten daha haklıdır???
daha gerçekci ve daha akıllı davran..hatta ilerde size geldiğinde<.senin yüzünden ayrıldık deme...
anneciğim kendi ayaklarımızın üstünde durmamız lazım dı de..bu kadar sene yanınızda kaldık..sağolun de..zaten hasımsınız..sen nasıl ilerde neler yapacağını düşünüyorsan..inan bana o da kendince kendinden oğlunu alan hakkında da DÜŞÜNÜYORDUR:::ben biraz felaket habercisi gibi görünüyor olsam da...dediklerimi bir düşün..yıllar bana çok şey gösterdi..
bak ,en basiti..kendi annemle ben bile zor anlaşırım..kardeşimin hanımıyl araları kötü..gelin uzak olayım,ayakları çekilsin havasında..kardeşimde şikayetçi..gelininde hataları var ama..annemi idare etmek zor..baktım kardeşim anneme karşı suçluluk duyuyor..ve kendi ikisi arasında iyi bir idare yapmadığı halde karısını suçlamaya hazır...geçen devreye girdim..bakalım..bir senedir aman kavgadan uzak olayım diye anneme gelmiyordu..şimdi bakıyorum suçu karısına atmak daha kolayına geliyor..
günaydin kizlarr......
15 dk plates yaptim ebru sanli ile yarinda yakalarsam devam yaparim artik ins
ah ah tebrik ederm seni
benim aklıma bile gelmedi pilates
başlama lazım
yeni yılda tembel olmamak lazımm lunaazul
teskkürler cnm bende tesadüfe denk geldim ama yapmak lazim sende en kisa zamanda baslarsin ins en önemliside en kisa zamanda kilolarla vedalasiriz :92::92:
inşallah canım yaaaa
ben çok tembelim spor yapma konusunda
ve buaralar dikkat etmiyorum yediklerime
kendimi suçlu hissediyorum yapmadığım için ama
yinede yapmıyorum
cnmsana ya ne tembeli 10 kilo vermissin bide spor yapsan kimbilir nasil kilo verirsin biraz daha gayret etmeliyiz bende burayla beraber gaza geldim ins devam edebilirimde senin gibi güzel kilolar veririm
benim ilk başlardaki azmim kalmadı
yinede dikkat ediyorum en azından almıyorum
ama spor yapsam daha iyi olacak
ve evet tembelim
birde beni bu havalar mahvetti diyerek
suçu havalara atayım
sende yeni başladın ama kilo veriyorsun
ve azimlisin umarım istediğin kiloya ulaşırsın ...
benim ilk başlardaki azmim kalmadı
yinede dikkat ediyorum en azından almıyorum
ama spor yapsam daha iyi olacak
ve evet tembelim
birde beni bu havalar mahvetti diyerek
suçu havalara atayım
sende yeni başladın ama kilo veriyorsun
ve azimlisin umarım istediğin kiloya ulaşırsın ...
kimsenin o başlardaki azmi yok benim de ama bu yılbaşı bi milat olsun bizim için ve spor yapalım çünkü sporsuz olmuyo en büyük pişmanlığım spor yapmamak
kimsenin o başlardaki azmi yok benim de ama bu yılbaşı bi milat olsun bizim için ve spor yapalım çünkü sporsuz olmuyo en büyük pişmanlığım spor yapmamak
zeynep abla zaten ben 6 aydır eşimle sürekli konuşuyordum ikinci çocuğu düşünüyoruz burası çok küçük annen rahat versede terasa bir oda yapsak çıkmasak diye düşünüyordum eşimde yaza karar veririz gül bazen anlaşamıyorsunuz diyordu çok ortadaydık.kayınvalideme bunu söylediğimde çıkmayacağız oda yapıp oturacağız dediğimde dilinin ucuyla siz bilirsiniz dedi..heralde burayı kiraya vermek istiyorki eşim çok destek ne zaman sıkışsalar yardım eder maddi anlamdada ..ve bu olaydan 3 gün sonra bana yapmadığını bıralkmadı ....tabii şimdi sen ne beni tanıyorsun nede onu bana herkezin söylediği bravo çok sabırlıydın şimdiye kadar nasıl dayanadığına şaşırıyorduk.....ben sana birgün özelden anlatayım abla burası uygun değil çok farklı konular var tabii sen deneyimlerine dayanarak böyle düşünüyorsun..ama eşim dahi ailesi ile görüşmüyor ortak fikrimiz yaniii hayırlısı bakalımbana sorarsan yanlış yaparsın derim..tecrübelerle sabit olmuşdur ki;eşin seni ne kadar severse sevsin,üstüne titresin,ilerde gerek maddi gerekse manevi strese girdiğinde olaylardan seni sorumlu tutar..bak yavrum erkekler biraz ana kuzusudur..onu uzak ta tutman ilerde senin aleyhine döner.
bence akıllı bir strateji izlemen..eşin iki r taraf arasında bocalayınca daha evvelki olayları unutur..hele hele ağlayan bir anne,ağlayan bir eşten daha haklıdır???
daha gerçekci ve daha akıllı davran..hatta ilerde size geldiğinde<.senin yüzünden ayrıldık deme...
anneciğim kendi ayaklarımızın üstünde durmamız lazım dı de..bu kadar sene yanınızda kaldık..sağolun de..zaten hasımsınız..sen nasıl ilerde neler yapacağını düşünüyorsan..inan bana o da kendince kendinden oğlunu alan hakkında da DÜŞÜNÜYORDUR:::ben biraz felaket habercisi gibi görünüyor olsam da...dediklerimi bir düşün..yıllar bana çok şey gösterdi..
bak ,en basiti..kendi annemle ben bile zor anlaşırım..kardeşimin hanımıyl araları kötü..gelin uzak olayım,ayakları çekilsin havasında..kardeşimde şikayetçi..gelininde hataları var ama..annemi idare etmek zor..baktım kardeşim anneme karşı suçluluk duyuyor..ve kendi ikisi arasında iyi bir idare yapmadığı halde karısını suçlamaya hazır...geçen devreye girdim..bakalım..bir senedir aman kavgadan uzak olayım diye anneme gelmiyordu..şimdi bakıyorum suçu karısına atmak daha kolayına geliyor..
benim pc kapanıp duruyor.. sebebini bilen var mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?