benim ilk başlardaki azmim kalmadı
yinede dikkat ediyorum en azından almıyorum
ama spor yapsam daha iyi olacak
ve evet tembelim
birde beni bu havalar mahvetti diyerek
suçu havalara atayım
sende yeni başladın ama kilo veriyorsun
ve azimlisin umarım istediğin kiloya ulaşırsın ...
kimsenin o başlardaki azmi yok benim de ama bu yılbaşı bi milat olsun bizim için ve spor yapalım çünkü sporsuz olmuyo en büyük pişmanlığım spor yapmamak
sizdeki azim baskarinda olso kilolu insan kalmazdi ya yapmayin bunu kendinize 20 kilo vermissiniz daha ne azim ariyosunuz bende versem 20 kilo daha azimlenirim gibi geliyo ama tabiki o duruma gelince nasil olur bilemiyorum basarinizi düsünün yine yapabilirsiniz sunun surasin da ne kalmis üc bes kilocuktan ne olur yaaaaaaaaaaaaaaaw
Aynı durumdayız canım. Benimde 2 gündür gelmiyo içimden leslie. Birde bu yetmezmiş gibi tatlıya sardımoffffff Yaz günü diyet yapmak dahamı kolay?
Evet evet. Süper fikir. Ben yılbaşının sabahı yani 1 Ocakta tartılıp başlicam. Bayramdı seyrandı aşureydi yılbaşıydı derken bahane bitmiyo gerçi ama uzun süre bişey yok sanırım yılbaşından sonra. Hadi kızlar 1 Ocak miladımız olsun yoksa böyle bi ileri iki geri yapıp durcaz :92:
benimde aklımdaydı....sen de söyleyince kasayı açtım toz içinde kalmış iyice süpürdüm inş.olmuştur...çok ısınıyor olabilir. eğer dizüstüyse altına bi kalem falan koyabilirsin.
benimde durumum çok içaçıcı değil
yazın diyet yapmak daha kolay bu kesin...
tamam o zaman bizi kimse durdurmasınnnnnnnn
bu arada 3 gün 1,5 saat yürüdüm
toplamda 4,5 saat ( 270 dakika ) yapıyor sporum..
kilo kaybımda -1,5 kg
yarın giremeyebilrim beyzus ablacım evde olmıcm çünkü akşama kadar. şimdiden bilgilendireyim.
sen de benim gibi diyetisyenle sonuç almışsın ne güzel.. ben de 135 in altına nihayet indim yeniyıl uğurlu gelecek inş.....kızlarr diyetisyen günüm bilindiği üzere perşembeleriii ve mutlu son!
90.1 dim geçen hafta bu hafta 88.6 çıktım. doktorum tebrik etti
su + egzersiz olmadan olmuyor bunu gerçekten öğrendim artık. evde yapacağım soğuk havalarda olmazsa yürüşe çıkacağım çok mutluyum..
1,5 kilo gitmiş 1 haftada 900 gramı yağ gitmiş damlaya damlaya göl olacak inşallahhhh
çok dua ettim 2011 e 8.,. li birşekilde gireğim diye şükürler olsun kabul oldu
ne şeker diyetisyenmiş o öyle.....:81::81::81:lunazull teşekkür ederim.. ben geçen hafta +1 almıştım. cezalıydım bir hırs geldi sonra bana dedim ben nasıl ceza alırımakıllı uslu bir çocuk oldum
yarın akşam kuruyemişlere, hindilere dikkat. diyetisyenim mail atmış bizlere durun sizede paylaşıyım.
Kızlar diyetisyenimin attığı mail.dikkkat edelim :)
Selamlar,
Yepyeni bir yıla 2 günümüz kaldı.
Umarıım çook güzel bir yıl olmuştur geçen 2010 ve çook güzel bir yıl olur 2011 !Yeni yıl sağlık, huzur,mutluluk, bolluk ve bereket getirsin.
Yeni gelecek yılı yarın akşam kutlarkeen; yediğimize,içtiğimize azıcık da olsa dikkat edelim. Unutmayınki, aynı anda alınan fazla kalorinin bir kısmı depolanıyor ve genelde yağ olarak.
Akşam et-tavuk-hindi yeneceği düşünülürse, öğle yemeği sebze yemeği,yoğurt,salata veya 1 tost,ayran şeklinde geçebilir.
Akşam da ana yemek hangi et türüyse(et,tavuk,hindi) ondan biraz, zeytinyağlı-meze türlerinden birkaç kaşık, salata, ekmek yada az pilav ve eğer alınacaksa alkol ( 3 kadeh şarabı veya 3 tek rakıyı geçmemeye çalışmak) ve meyve ile akşamı kapatmaya çalışın. Bu önerilenlerden daha fazla veya farklı yiyecekler yenecekse, ertesi gün yediklerinizi biraz azaltmak ve aynı zamanda biraz hareket etmek, yürüyüşe çıkmak şeklinde bir önlem alabilirsiniz.
Bu arada yarın akşam alkol alırsanız, aldığınız her alkol için bolca su içmeye çalışınız, zira alkol diüretiktir , yani vücuttan çok su atar, bunu yerine koymak için su içmeyi ihmal etmemelisiniz.
Geceye kuruyemiş de ilave etmek isterseniz, 15-20 adet fındık-fıstık-badem karışımı yiyebilirsiniz.
Unutmayın, bu önerilenlerden fazla yerseniz, ertesi gün güzel bir yürüyüş yapmalısınız. Yeni yıla da sporla girmiş olursunuz ve umarım tüm yılınız da sağlığınız için spor yaparak ve sağlıklı beslenerek geçer.
Bazılarımız da yeni yılı daha sade bir şekilde karşılamak ister ve beslenmesinde bir değişiklik yapmaz, onlar hiç endişelenmesin tabii ama yine de ertesi gün güzel bir yürüyüş yapabilirler, hava ne kadar soğuk olsa da, 2011'in ilk günü biraz çıkıp dolaşmak iyi olacaktır.
Şimdiden , mutlu yıLLaaaaaRR!!
Sevgiyle kaLın..
yeniyıla yeni avatar yaptım......içimi ısıtıyor böyle resimler.....
ben de bugun basladım.nihayet başlamamda -ki kızım 3 yasına girecek nerdeyse- dun gece burda okudugum 2 basarı öykusu vesile oldu diyebilrim.inşallah ben de aranızda vereceğim su kiloları artık.
sabah haslanmıs yumurta götürdüm.öğlen içinse yogurt.portakal yedim,ikindi bir sebze yemegi yedim biraz kepek ekmeğiyle.akşam da yemekten tırtıkladım az.soda içtim vs.fındık yedim.
su içmedim ,yürüyüş vs yapmadım.bunları eklemliyim.başka neler yapmalıyım,diyetisyene gitmeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?