Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı durumdayız canım. Benimde 2 gündür gelmiyo içimden leslie. Birde bu yetmezmiş gibi tatlıya sardım offffff Yaz günü diyet yapmak dahamı kolay?

kimsenin o başlardaki azmi yok benim de ama bu yılbaşı bi milat olsun bizim için ve spor yapalım çünkü sporsuz olmuyo en büyük pişmanlığım spor yapmamak

Evet evet. Süper fikir. Ben yılbaşının sabahı yani 1 Ocakta tartılıp başlicam. Bayramdı seyrandı aşureydi yılbaşıydı derken bahane bitmiyo gerçi ama uzun süre bişey yok sanırım yılbaşından sonra. Hadi kızlar 1 Ocak miladımız olsun yoksa böyle bi ileri iki geri yapıp durcaz :92:

Kilo verebildiğini farkedince aman yaaa nasılsa isteyince verebiliyorum die bir ruh haline bürünüyorsun. Bugün yiyim yarın dengelerim yada bugün yapmiyim spor yarın yaparım oluyo. Ama yarında hiç gelmiyo nedense :78: kendi adıma ben böyleyim son günlerde. Ama inanıyorum yeni yıl motivasyonla gelicek. Hepimize şans getiricek, azim getiricek, umut ve sabır getiricek inşallah

Aynı durumdayız canım. Benimde 2 gündür gelmiyo içimden leslie. Birde bu yetmezmiş gibi tatlıya sardım offffff Yaz günü diyet yapmak dahamı kolay?

benimde durumum çok içaçıcı değil

yazın diyet yapmak daha kolay bu kesin...

tamam o zaman bizi kimse durdurmasınnnnnnnn

çok ısınıyor olabilir. eğer dizüstüyse altına bi kalem falan koyabilirsin.
benimde aklımdaydı....sen de söyleyince kasayı açtım toz içinde kalmış iyice süpürdüm inş.olmuştur...
benimde durumum çok içaçıcı değil

yazın diyet yapmak daha kolay bu kesin...

tamam o zaman bizi kimse durdurmasınnnnnnnn

doğru söylüyorsun içim dışım ıspanak pırasa oldu yaz olsa daha çok seçenek olurdu....

bugün ne yemişim....

KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 45 gr. 123 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
tarhana çorbası 0.5 por. 70 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
makarna (haşlanmış) 4 yemek kaşığı 136 cal.
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
toplam 1800 cal...............

kızlarr diyetisyen günüm bilindiği üzere perşembeleriii ve mutlu son!

90.1 dim geçen hafta bu hafta 88.6 çıktım. doktorum tebrik etti

su + egzersiz olmadan olmuyor bunu gerçekten öğrendim artık. evde yapacağım soğuk havalarda olmazsa yürüşe çıkacağım çok mutluyum..

1,5 kilo gitmiş 1 haftada 900 gramı yağ gitmiş damlaya damlaya göl olacak inşallahhhh

çok dua ettim 2011 e 8.,. li birşekilde gireğim diye şükürler olsun kabul oldu

bu arada 3 gün 1,5 saat yürüdüm

toplamda 4,5 saat ( 270 dakika ) yapıyor sporum..

kilo kaybımda -1,5 kg

yarın giremeyebilrim beyzus ablacım evde olmıcm çünkü akşama kadar. şimdiden bilgilendireyim.

peşpeşe yazarmış gibi oldu ama ne yappayım başına zor oturuyorum şu bilgisyarın

Yena ablacım hayırlı olsun evin, güle güle oturursun inşallah. kolay gelsin sana. ayroca yazdığın Mevlana'nın sözü gerçekten mükemmel paylaştığın için teşekkürler

Zeynep67 ablacım senin gönderilerne hayranım. okudukça muhakkak kulağıma küpe yapacağım şeyler buluyorum.

billurs o banada çok oluyor ya etkilenince rüyamda görüyorum kitabı kurguluyorum resmen. sonra kalkınca düşünüyorum okudum mu yoksa rüyada mıydı bunlar diye

FactorB hemen hemen senin başladığın kilodayım.. inşallah senin kilona kadar düşebilirim :44: 1 ocak milat olsun evet, hiç bozmayalım. 2010 gibi 2011 de tombiş olmayalım artık. ayy ister misiniz 2012ye girerken hepimiz 38 beden olalım. süper olur.. olacakta inşallahhh

Okuyup aklıma tutabildiklerime cevap verebildim

lunazull teşekkür ederim.. ben geçen hafta +1 almıştım. cezalıydım bir hırs geldi sonra bana dedim ben nasıl ceza alırım akıllı uslu bir çocuk oldum

yarın akşam kuruyemişlere, hindilere dikkat. diyetisyenim mail atmış bizlere durun sizede paylaşıyım.
Kızlar diyetisyenimin attığı mail. dikkkat edelim :)

Selamlar,
Yepyeni bir yıla 2 günümüz kaldı.
Umarıım çook güzel bir yıl olmuştur geçen 2010 ve çook güzel bir yıl olur 2011 !Yeni yıl sağlık, huzur,mutluluk, bolluk ve bereket getirsin.

Yeni gelecek yılı yarın akşam kutlarkeen; yediğimize,içtiğimize azıcık da olsa dikkat edelim. Unutmayınki, aynı anda alınan fazla kalorinin bir kısmı depolanıyor ve genelde yağ olarak.

Akşam et-tavuk-hindi yeneceği düşünülürse, öğle yemeği sebze yemeği,yoğurt,salata veya 1 tost,ayran şeklinde geçebilir.

Akşam da ana yemek hangi et türüyse(et,tavuk,hindi) ondan biraz, zeytinyağlı-meze türlerinden birkaç kaşık, salata, ekmek yada az pilav ve eğer alınacaksa alkol ( 3 kadeh şarabı veya 3 tek rakıyı geçmemeye çalışmak) ve meyve ile akşamı kapatmaya çalışın. Bu önerilenlerden daha fazla veya farklı yiyecekler yenecekse, ertesi gün yediklerinizi biraz azaltmak ve aynı zamanda biraz hareket etmek, yürüyüşe çıkmak şeklinde bir önlem alabilirsiniz.

Bu arada yarın akşam alkol alırsanız, aldığınız her alkol için bolca su içmeye çalışınız, zira alkol diüretiktir , yani vücuttan çok su atar, bunu yerine koymak için su içmeyi ihmal etmemelisiniz.

Geceye kuruyemiş de ilave etmek isterseniz, 15-20 adet fındık-fıstık-badem karışımı yiyebilirsiniz.

Unutmayın, bu önerilenlerden fazla yerseniz, ertesi gün güzel bir yürüyüş yapmalısınız. Yeni yıla da sporla girmiş olursunuz ve umarım tüm yılınız da sağlığınız için spor yaparak ve sağlıklı beslenerek geçer.

Bazılarımız da yeni yılı daha sade bir şekilde karşılamak ister ve beslenmesinde bir değişiklik yapmaz, onlar hiç endişelenmesin tabii ama yine de ertesi gün güzel bir yürüyüş yapabilirler, hava ne kadar soğuk olsa da, 2011'in ilk günü biraz çıkıp dolaşmak iyi olacaktır.

Şimdiden , mutlu yıLLaaaaaRR!!

Sevgiyle kaLın..

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar....

Ben memlekete geldim.Her an nete giremiyorum;sadece saat 20.00 den sonra olabiliyor genellikle.Bu ara sizi yalnız bırakmış gibi oldum;ama yarın nasipse öğleden sonra topikteyim hem geçmişi okur hem listeleri düzenlerim.Bu arada görüşmüş te oluruz....

Hepiniz Allaha emanet olun;görüşmek üzere öpüyorum....

sen de benim gibi diyetisyenle sonuç almışsın ne güzel.. ben de 135 in altına nihayet indim yeniyıl uğurlu gelecek inş.....
ne şeker diyetisyenmiş o öyle.....:81::81::81:

iyi geceler sabah giremeyebilirim sabah erken teyzeme gideceğim orada toplanıyoruz . oyüzden kilom bugün 121.5 tu sabaha değişebilir belki ama ...sporda beyzus ablacım 120 dakika leslie

yeniyıla yeni avatar yaptım......içimi ısıtıyor böyle resimler.....

ben de bugun basladım.nihayet başlamamda -ki kızım 3 yasına girecek nerdeyse- dun gece burda okudugum 2 basarı öykusu vesile oldu diyebilrim.inşallah ben de aranızda vereceğim su kiloları artık.
sabah haslanmıs yumurta götürdüm.öğlen içinse yogurt.portakal yedim,ikindi bir sebze yemegi yedim biraz kepek ekmeğiyle.akşam da yemekten tırtıkladım az.soda içtim vs.fındık yedim.
su içmedim ,yürüyüş vs yapmadım.bunları eklemliyim.başka neler yapmalıyım,diyetisyene gitmeli miyim sizce

hayirli aksamlar kizlar
yediklerimi yazayim
sabah
1fincan kahve
1dilim cavdar ekmegi
1tane yagda yumurta
salata
ara
1kahve
aksam
8tane patates köftesi
10tane mercimek köftesi
15tane kuru patlican dolmasi
ara
1kahve
1mandalina
1kahveli ligt yogurt
diceksinizki cok yedin ama yemediklerimde vardi sofrada milförden börek,irmik tatlisi pilavli kuru fasülyede vardi corba yaa pesimden aglamistirlar carsaf böregide vardiii
20dak sporumuda yaptim

hosgeldin cnm su icmedim yazmissin kilo vermek icin 2litre su icmelisin

slm kizlar

bugünkü menüm
haslanmis yumurta
domates
kavrulmus patates
ve 3 bardak cay

ara bir kup yesil cay

1 kepce haslanmis brokoli ve havuc
sarimsakli yogurtlu

8-10 tane cig köftenin patatesli verziyonu

ara 1 portakal
1 kup tarcinli süt

bu arada relg oldum sonunda sismistim ya bi bitince daha iyi olucak ins

ya herkez sporunu toplamista yazmis benim aklimda deyilki onlar buraya yazmistim yaptikca gecmise göz atayimda bende toplayayim bari bugün 65 dk lesly

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…