ben de bugun basladım.nihayet başlamamda -ki kızım 3 yasına girecek nerdeyse- dun gece burda okudugum 2 basarı öykusu vesile oldu diyebilrim.inşallah ben de aranızda vereceğim su kiloları artık.
sabah haslanmıs yumurta götürdüm.öğlen içinse yogurt.portakal yedim,ikindi bir sebze yemegi yedim biraz kepek ekmeğiyle.akşam da yemekten tırtıkladım az.soda içtim vs.fındık yedim.
su içmedim ,yürüyüş vs yapmadım.bunları eklemliyim.başka neler yapmalıyım,diyetisyene gitmeli miyim sizce
bugün ne yemişim....
KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 45 gr. 123 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
tarhana çorbası 0.5 por. 70 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
makarna (haşlanmış) 4 yemek kaşığı 136 cal.
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
toplam 1800 cal...............
kızlarr diyetisyen günüm bilindiği üzere perşembeleriii ve mutlu son!
90.1 dim geçen hafta bu hafta 88.6 çıktım. doktorum tebrik etti
su + egzersiz olmadan olmuyor bunu gerçekten öğrendim artık. evde yapacağım soğuk havalarda olmazsa yürüşe çıkacağım çok mutluyum..
1,5 kilo gitmiş 1 haftada 900 gramı yağ gitmiş damlaya damlaya göl olacak inşallahhhh
çok dua ettim 2011 e 8.,. li birşekilde gireğim diye şükürler olsun kabul oldu
tebrikler yardım
darısı bizim başımıza
azminin sonu gelmesin
şimdi o evin içinde sobada yanıyodur üstündede kestane çay ahh ahhh bayıldım avartarına hayallere daldım iyi geceler
yeniyıla yeni avatar yaptım......içimi ısıtıyor böyle resimler.....
ben de bugun basladım.nihayet başlamamda -ki kızım 3 yasına girecek nerdeyse- dun gece burda okudugum 2 basarı öykusu vesile oldu diyebilrim.inşallah ben de aranızda vereceğim su kiloları artık.
sabah haslanmıs yumurta götürdüm.öğlen içinse yogurt.portakal yedim,ikindi bir sebze yemegi yedim biraz kepek ekmeğiyle.akşam da yemekten tırtıkladım az.soda içtim vs.fındık yedim.
su içmedim ,yürüyüş vs yapmadım.bunları eklemliyim.başka neler yapmalıyım,diyetisyene gitmeli miyim sizce
arkadaşlar bu gün evi toplayıp ablamları yemeğe çağırdığım için bir sürü hazırlık yapmam gerekiyor:. 0 yüzden takip edemeyebilirim. hepinizi çooook öpüyorum. bu bizim son tombik yılbaşımız olsun seneye kırmızı kadife-içimden geçti- 38 beden elbiseler giyerek karşılayacağız 2012 yi. sevgiler saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?