Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım. ben 20 yaşındayım pkos tedavisi ve panik atak üstüne kortizn ilçaları eklenince 1 senede 40 kilo aldm. öyle olunca malesef artık dur demeliydim bu duruma diyetisyene gidiyrum şimdi. ben gitmeyince yapamayanlardanım malesef. her hafta gidip onun önüne çıkmasam yerim yani. şimdi yerken diyorumki perşembe günü ya fazla çıkarsam. yazık değil mi emeklerime, maddi manevi diyorum. sen bilirsin yinede ama ben gidiyorum memnunum.

Son düzenleme:
tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım.allah hepimize sevdiklerimizle birlikte sağlık,umut,mutluluk ve bereket dolu bir yık ihsan etsin.inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloya sağlıkla erişiriz..hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız..

Beyzusum şimdiden kolay gelsin..mutlu yıllar dileğiyle kilo bildirimim..
kilo:93,200
spor yok..
şişliğim hala inmedi..
tüm kilo verenleri kutlarım..

günaydın, güzel bir gün dilerim. kilo bildirimim 106.5. tüm dileklerimizin gerçekleştiği mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum hepimize

Süpersin saferancım böyle gidersen takır takır gider kilolar

Günaydın fıstıklar. Beyzus ablacım beni bu hafta sabit olarak eklermisin geçen haftakiyle aynı 77 sporumda 120 dk

Çok sevindim tatlım. Demekki sen bu işi isteyince gayet güzel başarıyorsun Tebrik ediyorum seni.

tebrikler yardım

darısı bizim başımıza

azminin sonu gelmesin

Bugün 2010 un son günü. İster istemez kaçıcak biraz ama sabah tartılıp başlıyoruz ona göre. Diyetimiz , sporumuz, su içmemiz ohhhhhh hepsi birden süper olucak. Haftada 500 gr versek ayda 2 kg. Buda eder 10 ayda 20 kg oyyy oyyyy düşüncesi bilem çok güzel

Hoşgeldin canım. İlk başta dietisyene gitmen önemli çünkü belirli tahliller isteyecek senden. Onun sonucundada kilo vermene engel bir durumun troidin, insülin direncin filan varmı bakıcak . Eğer bir sağlık sorunun çıkarsa dietisyen kontrolünde kilo vermelisin ama değerlerin normal çıkarsa birdaha gitmene gerek yok bence burda herkes yardımcı olur. Hatalarını ,yapman gerekenleri söyler

günayydınnnn herkeze mutlu yıllaaarrr kilomm aynııııı yeni yılda sıkı bi rejim yapmak istiyrum bugün son azimle devam edicem inşallahhh yaza kadar hedefime ulaşmalıyım herkeze iyi yıllarrr

yeniyıla yeni avatar yaptım......içimi ısıtıyor böyle resimler.....

beğendim bende sıcacık bir ev gibisi
kızlar benim yüzüm yok buraya girmeye arada okuyup çıkıyorum beyzuşum beni izinli yazarmısın bu hafta moral bozukluğundan yedim ve sonuç artı olarak geldi bu günü de geçireyimde yemiycem desem yalan olur çünkü 1 ocakda yeni yıl yeni umut yaza kadar biraz vermem lazım

arkadaşlar bu gün evi toplayıp ablamları yemeğe çağırdığım için bir sürü hazırlık yapmam gerekiyor:. 0 yüzden takip edemeyebilirim. hepinizi çooook öpüyorum. bu bizim son tombik yılbaşımız olsun seneye kırmızı kadife-içimden geçti- 38 beden elbiseler giyerek karşılayacağız 2012 yi. sevgiler saygılar.

yeniyıla yeni avatar yaptım......içimi ısıtıyor böyle resimler.....

Kesinlikle çok güzel saferan çocukluğumdaki kartpostallar geldi gözümün önüne tabi o zamanlar cep telefonu internet yok böyle kartlar alıp tüm akrabalarımıza arkadaşlarımıza gönderirdik ne güzel günlerdi o zamanlar duygular daha samimiydi özledimmm...

kalabalık olmayı seviyorum tabi sevdiğim kişilerle seninde yeni yılın kutlu olsun mutlu huzurlu nice yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…