- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
öncelikle hoşgeldin........ diyetisyene git derim çünkü yememekle değil sğlıklı yiyerek kilo veriliyor.....ben de bugun basladım.nihayet başlamamda -ki kızım 3 yasına girecek nerdeyse- dun gece burda okudugum 2 basarı öykusu vesile oldu diyebilrim.inşallah ben de aranızda vereceğim su kiloları artık.
sabah haslanmıs yumurta götürdüm.öğlen içinse yogurt.portakal yedim,ikindi bir sebze yemegi yedim biraz kepek ekmeğiyle.akşam da yemekten tırtıkladım az.soda içtim vs.fındık yedim.
su içmedim ,yürüyüş vs yapmadım.bunları eklemliyim.başka neler yapmalıyım,diyetisyene gitmeli miyim sizce
evet canım insanı duygulandırıyor....evlatlarınla eşinle huzurlu yıllar diliyorum.........şimdi o evin içinde sobada yanıyodur üstündede kestane çay ahh ahhh bayıldım avartarına hayallere daldım iyi geceler
teşekkürler desteğin için......ben de umutluyum...Süpersin saferancım böyle gidersen takır takır gider kilolar
kk da avatar sayfası var kulitta nın ordan yükle canım....Çok güzel olmuş yeni avatarın canım. Ben bi avatar arasam nette hemen virüs geliyo
yeni ylıda daha iyi olursun üzülme....beğendim bende sıcacık bir ev gibisi
kızlar benim yüzüm yok buraya girmeye arada okuyup çıkıyorum beyzuşum beni izinli yazarmısın bu hafta moral bozukluğundan yedim ve sonuç artı olarak geldi bu günü de geçireyimde yemiycem desem yalan olur çünkü 1 ocakda yeni yıl yeni umut yaza kadar biraz vermem lazım
ben de kırmızı isterim ama......:84::84::84:arkadaşlar bu gün evi toplayıp ablamları yemeğe çağırdığım için bir sürü hazırlık yapmam gerekiyor:. 0 yüzden takip edemeyebilirim. hepinizi çooook öpüyorum. bu bizim son tombik yılbaşımız olsun seneye kırmızı kadife-içimden geçti- 38 beden elbiseler giyerek karşılayacağız 2012 yi. sevgiler saygılar.
Kesinlikle çok güzel saferan çocukluğumdaki kartpostallar geldi gözümün önüne tabi o zamanlar cep telefonu internet yok böyle kartlar alıp tüm akrabalarımıza arkadaşlarımıza gönderirdik ne güzel günlerdi o zamanlar duygular daha samimiydiözledimmm...
kilom 133.8...verilen 1.7....
spor.....200 dak..........
HERKESE MUTLU YILLAR
Tünaydin... sabaha kadar bir kiaba kitlendim sadece 3-4 saat uyudum dün gece başladim okumaya bugün bitirim herhalde, ne sürükleyici bir hikayeymiiş bu, daha önceden bilseydim ilk aldimda hemen okurdum :78:
Biraz Kafam yerine gelsin yine yazarim, arkadaşlar..
Bu ara bügün yeni yıla giriyoruz yaaa..
kilom 133.8...verilen 1.7....
spor.....200 dak..........
HERKESE MUTLU YILLAR
aha ben beyzus ablayi en büyügümüz saniyordum bu yazdigimi görmez insallah
inşallah görmez.görse de benim haberim yok derim..kankamla aramız bozulmasın..yalnız gerçekten tam bir karizmatik çıtırdır..
Çok geç.....GÖRDÜM.......
Bu arada 49 yaşımdayım..(gece 12.00 ye kadar)
aa beyzus ablacim taaaa eski sayfalari ne karistiriyorsun onlar gecen senenin yazilari dermisim espri manasinda yazmisdim ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?