Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar
Ben henüz tartılmadım yeni uyandım vucudumun şişi insin diye bekliyorum biraz tartılmayada korkuyorum açıkçası çünkü çizelgedekinden çok daha fazlasını göreceğim ne güzel kilo veriyordum regl oldum yine en başa döndük offff

Kilo : 118.2
Spor: YOK :84:

Bugünde yiyimmm yarından itibaren rejime ve spora başlanıyor bu haftayı -2yle kapamak için elimden geleni yapacağım

kilom 133.8...verilen 1.7....

spor.....200 dak..........

HERKESE MUTLU YILLAR

öncelikle hoşgeldin........ diyetisyene git derim çünkü yememekle değil sğlıklı yiyerek kilo veriliyor.....
şimdi o evin içinde sobada yanıyodur üstündede kestane çay ahh ahhh bayıldım avartarına hayallere daldım iyi geceler
evet canım insanı duygulandırıyor....evlatlarınla eşinle huzurlu yıllar diliyorum.........
Süpersin saferancım böyle gidersen takır takır gider kilolar
teşekkürler desteğin için......ben de umutluyum...
Çok güzel olmuş yeni avatarın canım. Ben bi avatar arasam nette hemen virüs geliyo
kk da avatar sayfası var kulitta nın ordan yükle canım....
yeni ylıda daha iyi olursun üzülme....
ben de kırmızı isterim ama......:84::84::84:

ben de o günleri hatırladım bu resme baktıkça.....

Tünaydin... sabaha kadar bir kiaba kitlendim sadece 3-4 saat uyudum dün gece başladim okumaya bugün bitirim herhalde, ne sürükleyici bir hikayeymiiş bu, daha önceden bilseydim ilk aldimda hemen okurdum :78:

Biraz Kafam yerine gelsin yine yazarim, arkadaşlar..

Bu ara bügün yeni yıla giriyoruz yaaa..

çok merak ettim canım kitabı???:26:

günaydin kizlar.........

bugünkü kilom 87.2 ama dün regl oldum inss dahada inerim en kisa bi zamanda bu hafta kendimi baya tuttumm kacamak yapmadim
sporda 275 dk yaptim ama haftaya daha bi motivasyon oldum cünki regl bitince daha iyi kilo veriliyo

aa beyzus ablacim taaaa eski sayfalari ne karistiriyorsun onlar gecen senenin yazilari dermisim espri manasinda yazmisdim ablacim

Bende espri olsun diye cevap yazdım canım...Yılın son günü gülümsemek lazım....

Listeleri hazırlıyorum....Benden ayrılmayın canım...AZ SONNNNRAAAA.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…