SPORCULARIMIZ
HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ERVAMM........275 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............YARDIM........270 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......TOKSİN VE SAFERAN..........200 DAK
HAFTANIN BİRİNCİSİ....................SAFERAN......1.700.......
HAFTANIN İKİNCİSİ......................YARDIM.......1.500........
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...................DERİN..........1.300.......
SPORCULARIMIZ
HAFTANIN BİRİNCİSİ....................SAFERAN......1.700.......
SPORCULARIMIZ
vaaaavvvv yarım asırlık kadın seni öptüm ablacım sen her halinle güzelsinÇok geç.....GÖRDÜM.......
Bu arada 49 yaşımdayım..(gece 12.00 ye kadar)
tebrikler vallahi yaktınız gene ortalığı derin okadar moral bozukluna iyi verdinHAFTANIN BİRİNCİSİ....................SAFERAN......1.700.......
Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum1 ay sonunda verdiğim kilo 2.200 :81: buna da şükür
Bende odamın düzenini değiştirdim herşeyin yerini değiştirdim sildim süpürdüm masayı camın önüne koydum çektim tülü de dışarda hafiften kar yağıyor onu izliyorumheryer tertemiz oldu yeni yıla yeni bir düzenle tertemiz gireceğim umarım yeni yıl herkese istediğini verir :81:
Sağlık,mutluluk,aşk,huzur,para en fazlası bizlerin olsun
Bu sene harcamaktan sıkılacağınız kadar çok paranız,hiç yorulmayacağınız bir işiniz,dillere destan bir aşkınız olsun....Mutlu yıllar...
baharcım erzurum'da kar yağmasına sevindim kış olimpiyatları resmen bana dert olmuştu... bi de burada yağsa da havamız değişse... kilo verenleri ve daha da önemlisi spor yapan herkesi kutluyorum. buradan da iddialı bir açıklama yapıyorum haftaya en az 300 dk ile spor listesinde yer alacağım. bunu gerçekleştiremezsem de ayıplayın beni... duyurulur :26:
baharcım erzurum'da kar yağmasına sevindim kış olimpiyatları resmen bana dert olmuştu... bi de burada yağsa da havamız değişse... kilo verenleri ve daha da önemlisi spor yapan herkesi kutluyorum. buradan da iddialı bir açıklama yapıyorum haftaya en az 300 dk ile spor listesinde yer alacağım. bunu gerçekleştiremezsem de ayıplayın beni... duyurulur
ins canim yaparsin 300 dk kafana koyduysan 500 bile yaparsin hersey beyinde bitiyor
bende bugünki sporuma baslayayim bari leslynin 50 dk losmus kalanida yaparken dolar hadi simdilik byyyyyyyyyyyy herkeze:80::80::80::80::79::79::79:
ben de çok özledim karı ya... erzurumda bile kar yok artıkın buralara hiç yağmaz...Evet canım ya erzurumda artık kar duasına çıkmaya başlamıştı millet 2 ay önce yağmış olması lazımdı çok az yağdı az az yerleri tutttuuu akşama kadar güzel güzel yağsa da çıkıp karda yürüsek
benim de 300 dakika yapmam lazımeğer yapmazsan ilk ben ayıplıycam seni ekincik :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?