Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugun ben yıne yılbasında kendımı tutmaya calıstım
sabah bır tane haslama yumurta peynır zeytın yesıl cay
oglen yesıl mercımek yogurt sogan
aksam ıkı parmak tavuk gogsu üç tane kızartma patates
bırtane borek
avuc ıcı kadar fındık
bunlarda az sayılmaz ama ben yıne baya sabır etım yemeyım dıe

cnm ben gecen hafta cuma günü araniza katildim ama bu hafta 3. haftam diyete basladigim

boy 165
bir kizim var tam 15 aylik olacak bugün itibariyla(11:24 den sonra)

hamile kalmadan önce 72 kiloydum hamileyken 69 kadar düsmüstüm ama hamileligimi 86 la tamamlandirdim ben nedense dogumdan sonrada kilo aldim biraz simdiye kadar ehliyete konsantre olmustum simdide kilo vermek istiyorum artik ins bu arada relgde 2. günüm

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin

eminim kilolarınıda vereceksin

ehliyetinide almışsınnn tebrik ederim...

cnm benim boyum 1bucuk cocuga gelince 19 yasinda engelli kizim var 3rahmetli cocuklarim var 1de 8 aylik saglikli kizim var yasim 38

aramıza hoşgeldin

eminim kilolarınıda vereceksin

ehliyetinide almışsınnn tebrik ederim...

hosbulduk ...... yok cnm daha ehliyetimi almadim ama benim icin en zor olan kismini atlattim kafam rahat oldugu icin baska seylere konsantre olabiliyorum

Son düzenleme:

cnm benim boyum 1bucuk cocuga gelince 19 yasinda engelli kizim var 3rahmetli cocuklarim var 1de 8 aylik saglikli kizim var yasim 38

1buçukmu

Allah iyiliğini versin ya

Çok zor zamanlar atlatmışsın canım

Allah kolaylık versin

daha önce okumuştum ama

hatırlayamadım kusura bakma

yemek konusuna gelince bugün biraz çozuttum ama yarından itibaren toparlarım inşallah

hosbulduk ...... yok cnm daha ehliyetimi almadim ama benim icin en zor olan kismini atlattim kafam rahat oldugu icin baska seylere konsantre olabiliyorum

alırsın alırsın işin zor kısmı geçtiğine göre

benimde ehliyet 12 senedir cebimde ama kullanmayı bilmiyorum

çok pis fobim var

toparlariz cnm bende dün tosuttum ama bu gün topladim
misafirlikde rejim olmuyor cnm

hadi bakalım dananın kuyruğunu kopar artık

bende kullanmaya başlasam mükemmel olacak

cnm senin isin daha kolay almissin hazir ne güzel :81::81::81:ben daha almadim kullanmaktan korkmuyorum ama sorular cok ya 1500 soru bide ben arada evlendim hamilelik cocuk falan derken uzadi da uzadi ama ocakta kesin alirim ins......... sonra bide araba aldimmi tutmayin beni

insallah alirsin ehliyetini cnm

toparlariz cnm bende dün tosuttum ama bu gün topladim
misafirlikde rejim olmuyor cnm

toplarızzzzzz

ooo sen araya bir sürü şey sıkıştırmışsın maşallah

ben o soruları bile bilmiyorum işin garibi

arabayı hakkıyla kullanmak istiyorsam yeniden ders çalışmam lazım demek ki

hadi bakalım sen ehliyetini al

bende arabayı kullanmayı öğreneyim bu sene

ama benim işim daha zor

eşinden araba kullanmayı öğrenmek kadar zor bir yoktur herhalde

her araba eğitimine çıktığımızda kavga edip geri dönüyorus

Son düzenleme:

ins canm aliriz ehliyetleri ya aynen sekerim bizzimki kavgaya kadar gelmiyor ama cok takiliyo bide arabasina cok deger verdigi icin arabayi tekletiyosun yok öyle yapiyosun yok böyle yapma söyle yap olmuyor yani erkeklerle:96::96::96:

Son düzenleme:
ins canm aliriz ehliyetleri ya aynen sekerim bizzimki kavgaya kadar gelmiyor ama cok takiliyo bide arabasina cok deger verdigi icin arabayi tekletiyosun yok öyle yapiyosun yok böyle yapma söyle yap olmuyor yani erkeklerle:96::96::96:

ah ah rahmetli babami aklima getirdiniz benide babam ögretmisdi araba kullanmayi babaminda arabasi gözünün bebegiydi cok kizardi bana bende korkudan hep stop yaptiridim arabayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…