bende başlarnda daha motivasyonluydum
ama sonra sonra biraz rahatladım
sanki vermek istediğim tüm kiloları vermişim gibi :26:
ama yeni yıla daha azimli olmamız lazımmmm
en azından kendi adıma
çonkü ikinizde çok iyisiniz
cnm basari öyküsü oku bence baya motive ediyor ben neden veremiyorum diyor insan
cnm basari öyküsü oku bence baya motive ediyor ben neden veremiyorum diyor insan
evet haklısın okumak iyi geliyor
ama insanın kendinde bitiyor olay nihayetinde
yok 2011 benim için milat olsun
gerçi verdiğim 10 kilo bile bana çok iyi geldi ama gerisini getirmekte çok önemli ...
kızlar ben sizi pek tanımıyorum
kusura bakmayın daha önce yazdıysanız bile fark etmemiş olabilirim
boylar ne kadar, ne zaman başladınız ve bu kiloları verdiniz
ve çoluk çocuk durumları hakkında bilgi almak isterim
kendimi çok meraklı gördüm
cnm ben gecen hafta cuma günü araniza katildim ama bu hafta 3. haftam diyete basladigim
boy 165
bir kizim var tam 15 aylik olacak bugün itibariyla(11:24 den sonra)
hamile kalmadan önce 72 kiloydum hamileyken 69 kadar düsmüstüm ama hamileligimi 86 la tamamlandirdim ben nedense dogumdan sonrada kilo aldim biraz simdiye kadar ehliyete konsantre olmustum simdide kilo vermek istiyorum artik ins
kızlar ben sizi pek tanımıyorum
kusura bakmayın daha önce yazdıysanız bile fark etmemiş olabilirim
boylar ne kadar, ne zaman başladınız ve bu kiloları verdiniz
ve çoluk çocuk durumları hakkında bilgi almak isterim
kendimi çok meraklı gördüm
aramıza hoşgeldin
eminim kilolarınıda vereceksin
ehliyetinide almışsınnn tebrik ederim...
evet haklısın okumak iyi geliyor
ama insanın kendinde bitiyor olay nihayetinde
yok 2011 benim için milat olsun
gerçi verdiğim 10 kilo bile bana çok iyi geldi ama gerisini getirmekte çok önemli ...
cnm spor yapmasan bile yemene dikkat etmende önemli ipin ucunu kacirdinmi kolayina yakalayamiyorsun ben yakalayamiyorum da insallah bu sefer kilolarimi verecem bidaha almican hep verdim aldim deprasyondan bu son olsun vermemiz insallah
cnm benim boyum 1bucuk cocuga gelince 19 yasinda engelli kizim var 3rahmetli cocuklarim var 1de 8 aylik saglikli kizim var yasim 38
hosbulduk ...... yok cnm daha ehliyetimi almadim ama benim icin en zor olan kismini atlattim kafam rahat oldugu icin baska seylere konsantre olabiliyorum
cnm spor yapmasan bile yemene dikkat etmende önemli ipin ucunu kacirdinmi kolayina yakalayamiyorsun ben yakalayamiyorum da insallah bu sefer kilolarimi verecem bidaha almican hep verdim aldim deprasyondan bu son olsun vermemiz insallah
yok yesem bile şanlıyım
kilo almıyorum
ama veremiyorumda
gerçi bir gün yesem diğer gün yiyemiyorum çalıştığım için o da dengelemiş oluyor
alırsın alırsın işin zor kısmı geçtiğine göre
benimde ehliyet 12 senedir cebimde ama kullanmayı bilmiyorum
çok pis fobim var
benimde bayadan beri sürüyor ama artik sona yaklastim
1buçukmu
Allah iyiliğini versin ya
Çok zor zamanlar atlatmışsın canım
Allah kolaylık versin
daha önce okumuştum ama
hatırlayamadım kusura bakma
yemek konusuna gelince bugün biraz çozuttum ama yarından itibaren toparlarım inşallah
hadi bakalım dananın kuyruğunu kopar artık
bende kullanmaya başlasam mükemmel olacak
cnm senin isin daha kolay almissin hazir ne güzel :81::81::81:ben daha almadim kullanmaktan korkmuyorum ama sorular cok ya 1500 soru bide ben arada evlendim hamilelik cocuk falan derken uzadi da uzadi ama ocakta kesin alirim ins.........sonra bide araba aldimmi tutmayin beni
toparlariz cnm bende dün tosuttum ama bu gün topladim
misafirlikde rejim olmuyor cnm
cnm senin isin daha kolay almissin hazir ne güzel :81::81::81:ben daha almadim kullanmaktan korkmuyorum ama sorular cok ya 1500 soru bide ben arada evlendim hamilelik cocuk falan derken uzadi da uzadi ama ocakta kesin alirim ins.........sonra bide araba aldimmi tutmayin beni
toplarızzzzzz
ooo sen araya bir sürü şey sıkıştırmışsın maşallah
ben o soruları bile bilmiyorum işin garibi
arabayı hakkıyla kullanmak istiyorsam yeniden ders çalışmam lazım demek ki
hadi bakalım sen ehliyetini al
bende arabayı killanmayı öğreneyim bu sene
ama benim işim daha zor
eşinden araba kullanmayı öğrenmek kadar zor bir yoktur herhalde
her araba eğitimine çıktığımızda kavga edip geri dönüyorus
ins canm aliriz ehliyetleriya aynen sekerim bizzimki kavgaya kadar gelmiyor ama cok takiliyo bide arabasina cok deger verdigi icin arabayi tekletiyosun yok öyle yapiyosun yok böyle yapma söyle yap olmuyor yani erkeklerle:96::96::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?