Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyigeceler hanımlar. Girdik yeni senemize hayırlısıyla. Ben biraz abarttım gerçi börekti, tatlıydı, çerezdi derken midem fena oldu ama bitti artık yeme işi. Sabah tartılıcam ve full motivasyon başlicam diyetime sporuma

ins canm aliriz ehliyetleri ya aynen sekerim bizzimki kavgaya kadar gelmiyor ama cok takiliyo bide arabasina cok deger verdigi icin arabayi tekletiyosun yok öyle yapiyosun yok böyle yapma söyle yap olmuyor yani erkeklerle:96::96::96:

evet ya bazen kafam kızıyor al arabayı git diyor

ama fobi bırakmıyor yakamı :84:

insallah cnm full motivasyon devam hepimiz hedefimize ulasiriz citir kizlar oluruz

HAFTANIN BİRİNCİSİ....................SAFERAN......1.700.......

HAFTANIN İKİNCİSİ......................YARDIM.......1.500........

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...................DERİN..........1.300.......

SPORCULARIMIZ

HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ERVAMM........275 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ............YARDIM........270 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......TOKSİN VE SAFERAN..........200 DAK
yihhuuuuuu.... iki dalda derece yapmışım... tebrikler için teşekkür ediyorum....
ellerine sağlık ablacım.. daha ne olsun o kadar uğraşmışsın......
inş canım iyi dileklerin için teşekkürler............

YENİ YIL SABAHININ İLK MESAJI BENDEN OLSUN ...........

HAYDİ YENİ YILDA SIKICA SARILALIM DİYETE BU YIL BU İŞİ BİTİRELİM ............

herkese iyi seneler.2 gün süper gittim ama şuan kahvaltıda abarttım azıcık neyse diğer öğünlerde telafiye gideyim. diyetistyene gideceğim sağolun tavsiyeler için.

herkese iyi seneler.2 gün süper gittim ama şuan kahvaltıda abarttım azıcık neyse diğer öğünlerde telafiye gideyim. diyetistyene gideceğim sağolun tavsiyeler için.

Günaydın canım
Hoşgeldin aramıza daha önce sordularmı bilmiyorum kaçırdım sanırım
Boy,yaş,kilo,bekarmısın çoluk çocuk varmı :) aramıza nerden katılıyorsun falan öğrenebilirmiyiz

Günaydın Kızlaaaarrr
Bugün başarı öykülerini okuyım biraz motive olayım yarın başlıyorum Allahın izniyle
2011de yeni bir ben istiyorum hadi bakalım 2012ye kadar çıtır olucaz + koca bulmam lazım + iş bulmam lazım

Günaydın kızlar inşallah yeni sene hgerkesin istediğini getirir.Mutlu yıllar
Benim için iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar inanın heyecanlıyım bugün iğnede 2.gün heralde haftaya pazartesi yumurtalar toplanıcak en çok ondan tedirginim narkoz vericekler diye inşallah herşey güzel olucak.

hadi hayırlısı bi bakmışsın gelin etmişiz sseni.....

bebiş gelicek inş.. hayırlı haberlerini bekliyoruz....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolive-26kilo-kaybetti-bulmaya-niyeti-yokk.html

Kızzzlllaaar bu diyet başarı öyküsünü okumanızı öneririm resimlerini de koymuş arkadaşımız acayip enerji veriyor insana okumak. Ben KH diyeti yaptığım dönemlerde o topice beraber takıldığım bir bayan vermiş bitirmiş fazlalıkları maşallaaahhh

Son düzenleme:
günaydin yazayim bende daha yeni kalktim kahvaltimi yaptim
benim icin 2010 mutlu gecti az daha hayatimdan olsamda sonuc cok guzeldi balböcegime kavustum insallah 2011de hayirli guzel saglikli mutlu gecer hepimizin
ay o hilal kaslara süzme bal dudaklara öp öp öp doyamadimmmmmmm kizim cok seviyorrrrr

Son düzenleme:

evet cnm cok gaza getiriyor insani ben okumustum basligida cok ilginc gelmisdi bizde kaybetsekde kilolarimizida bulmasak aslinda var ya her pazartesi sabah bir basari öyküsü okumamiz gerek gaza gelmek icin

inanirim heyacanli oldugunu cünkü cok guzel duygular bunlar insallah hamile kalirsin doya doya yasa hamileligini cnm bebis sevcez insallah

Rahat ol canım

Allah'ın izniyle herşey yolunda gider

sende bebeğini kucağına alırsın inşallah

Benim kızlarda çok seviyor o şarkıyı

zaten bir şarkıyı çocuklar seviyorsa tutuluyor

herkese günaydınlarrrrrr

iyi aksamlar kizlar.........:80:
hekez nerelerde yauuuuuuuuuuuw

bugünkü ....

domates biber peynir 4-5 tane patates kizartmasi
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak cay sekerli

ara
bir kup yesil cay

1 kase bulgur pilavi
1.5 - 2 kase yogurtlu bezelyeli havuclu salatasi
birazda kavrulmus mantar

ara bir bardak yesil cay
bir bardak isirgan cayi

ara ya bir portakal yada tarcinli süt
1,5 litreyide icerim ins

(bu arda lesly indiriyorum yapinca spor onuda yazarim) ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…