Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonu böyle buralar ben alıştım artık yılbaşı ertesi olunca daha da bir sessiz kaldı

Gelen gitmiş gene kimse yok. Nasılsın Baharcım? Ben bugün 30 dk yapabildim leslie ev kalabalıktı ancak o kadar oldu. Şu avatarı değiştirmek istiyorum BEYZUS abla kk daki sayfasının linkini vermişti. Geçmişe baktım ama bulamadım :26:

iyi akşamlar kızlar 2 gündür benim diyet bi acayip oldu şu günler uzasa artık ya bakıyorum akşam olmuş ama bi türlü zaman ilerlemiyor sinirden çaylan atıştırıyorum bi de adet olacağım olsamda kurtulsam:84::84:

bebiş gelicek inş.. hayırlı haberlerini bekliyoruz....[/QUOTE]
Sağol saferancım canım inşallahhhh
inanirim heyacanli oldugunu cünkü cok guzel duygular bunlar insallah hamile kalirsin doya doya yasa hamileligini cnm bebis sevcez insallah
inşallah hep beraber mıncırırız

Son düzenleme:
hayirli aksamlar kizlar
bu gün yuvarladiklarim
sabah
4tane tost ekmegi
150gr ton baligi süzdürülmüs
1fincan kahve saharinli
ölen
150gr sucuk
bol salata
aksam
1kepce mercimek corbasi
1kepce bamya
1tabak bulgur pilavi
ara
1portakal
2fincan kahve
sporumuda yaptim 30 dakka

Kızlar zencefilin zayıflamaya çok etkisi varmış hiçte zararı yokmuş bende bugün aldım içtim hem bağışıklık sisteminide kuvvetlendiriyormuş.Ben bu aralar dikkatli yiyorum ama kilo veremiyorum inşallah daha fazla almam.

Birtek sanki sabah ekmek kaçmış gibi yoksa iyi
bulgur pilavını çok severim safra keseme dokunur diye yiyemiyorum acaba dokunurmu

Merhaba canım. Rahatladığına sevindim. Hep söylüyoruz rahat ol, olumlu düşün diye ama kendimi senin yerine koyduğumda nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlayabiliyorum. Ama bu heyecan bile güzeldir bence tadını çıkarmaya bak

Öyle valla kaç senedir bugunü bekliyordum tadını inşallah çıkarıcam.Eşime daha şimdiden başladım bak ben iğne oluyorum hadi şunu yap bunu yap oda Allahtan yapıyor bunu bile yaşamak güzel.İnanki çok zor biran boşver diyorum sonra biranda kalbim gümgüm başlıyor bugün çok iyiyim inşallah hep böyle gider çünkü en güzeli relax olmak

Teşekkürler canım iyiyim ben yarın başlıyorum Allahın izniyle spor+ rejim Allah utandırmasın

Buyur canım.........Seç beğen al.....

Bu arada herkese iyi akşamlar......Yılbaşı sonrası rehavet çökmüş topiğimize değilmi......Ben de sık giremiyorum malesef; evimde olmadığım için;ama sizler olmadan da olmuyor güzeller....

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-4.html

Son düzenleme:

Tşk ederim ablacım. Hoşgeldin.

Bugün epey düşündüm bu konuyu 1 Haziranda başladım rejime bugün Ocak 1 yani 7 ay bitti rejime başlayalı ama ben bu 7 ay içinde ne kadar rejim yaptım bu rejime sadık kaldım diye sorarsanız maximum 3 ay evet 10 kilo verdim ama 7 ayda değil bu 3 ayda alıp verdiklerimide sayarsak 20yi geçer :44: peki o zaman bende bir sorun varmı ? Hayır yok sorun nerde ???? sorun bende :96: kendimi kandırıyorum bu kadar zamandır rejim yapıyorum diye halbuki alakası yok ramazana kadar güzel gidiyordu rejim ramazanda bir bıraktım 1 ay ordan gitti sonra toparlanmaya çalışma evresi derken 15 gün gitti daha 1 ay öncesine kadar 2 ay boyunca sermiştim rejimi son 10 gündürde regliyim diye sallamıyorum sabah farkettim 10 Temmuzdaki Kilom 122.3 demekki ben 5 ayda vere vere 4 kilo vermişim arada 117lere düşüp tekrar 122 lere çıktım düşündükçe çok kızdım bugün kendime ama neyse geçmişe değil geleceğe bakmak lazım rejimimi bozmadan devam edeceğim ayda 3 kilo verme hedefindeyim hazirana kadar 99 görmeyi umuyorum dua edelim kızlar allah yardımcımız olsun :97:

Beyzuşum iyi akşamlar hoşgeldin mutlu yıllar
Ben bu hareketli avatarları ekleyemiyorum ekliyorum da hareket etmiyorlar onu nasıl yapacağız :26:

hadi bakalım tombulkelebeğim

meslektaşım kızı olarak senden bu performansı bekliyorum

hadi sende bende bi gayret verelim bu kiloları

Son düzenleme:
İyiakşamlar kızlar. Uyku saatim geçip gitti bugün uff fena acıktım şimdi :78: azcık nesfit yiyim bari hiç uyuyamam açken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…