Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşum iyi akşamlar hoşgeldin mutlu yıllar
Ben bu hareketli avatarları ekleyemiyorum ekliyorum da hareket etmiyorlar onu nasıl yapacağız :26:

cnm benim laptop almanca ama ben tarif edeyim resimin üsdüne gelip mausun soluna bas cikan sayfanin en altina TIKLA orda httpli adres cikyior onu kopyala yapistir avatar yerine

sabah tartıldım 95 e geri döndüm of bıktım artyık şu doksanlardan kurtulmak istiyorum

Çok yoruldum Dr. House açtım çıktım kondisyon bisikletinin tepesine bir yandan dizi izledim bir yandan çevirdim 45 dakika akşama da leslie yapacağım inşallahhh

selam kızlar mutlu yıllar hepinize ....
yıulbaşı akşamı kaçırdım normal olarak ama bugün yine normale döndü dünden beri daha dikkatliyim çünki.... inşallah akşamada leslie yaparım işim çok şimdi kalkmam lazım yemek çamaşır beni bekliyor
bu arada 3. olmuşum uzun bir aradan sonra dereceye girmişim saferan senide tebrik ediyorum bravooo
banucum tedavin hayırlı olur inşllah senin kadar heyecanlıyım inanki o iğneleri ne büyük bir mutlulukla yaptığını tahmin ediyorum insan normalde korkar iğneden ama olay evlat sahibi olmak olunca zevkle yaptırıyorsun..zaten o iğneler değilmi benim vücudumu şaşırtan hormonlar sayısız iğne birde ne kadar pahalıydı benim zamanımda ufacık bir iğne 1 milyardı

Menümü yazayım kaloritakibi sitesi açılmıyor ondan bakamadım kalorilerine 12 de kahvaltı yapınca herşey altüst oluyor
Kahvaltı
2 kk peynir,1 light sandwiç ekmeği,1 yeşilçay
Öğle
1 light sandwiç ekmeği,2 kaşık çökelek
Ara
60 gr kadar antep fıstığı,1 bardak şeftali suyu ( dışardaydım )
Akşam
1 tabak bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt

1 lt su
45 dakika kondisyon bisikleti

selam kızlaaar.... nasıl keyifler.... haftasonu ve misafirlik bana yaramıyor bütün düzenim alt üst... ba hafta anca eskiye dönmeye çalışırım ben.....:17:

arkadaşlar ben 7. takım cuma zayıflama yarışmasındayım... takımımız biraz azaldı zalimiyi biliyosunuz o ayrılıyor pc sorunundan.. katılmak isterseniz takıma gelin ordada paylaşım yapalım beraber yürütürüz.....motivasyon sağlıyor ..katılmak isteyen varsa cevap versin....

evet herkes okuyup gidiyor

neden böyle

aaaaaaa benim poğaça yapmam lazım :44:

hamuru mayaladım beni bekliyor

hemen onları yapıp fırına atıp geleyim

evet herkes okuyup gidiyor

neden böyle

aaaaaaa benim poğaça yapmam lazım :44:

hamuru mayaladım beni bekliyor

hemen onları yapıp fırına atıp geleyim

bu saate ne bogacasi kiz sakin ha yeme sakla yarin sabah yersin cnm diyorum ama 1saat önce misafirlikdeydim 1lahmacunu 2dolma 2sarma yi yuvarladim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…