Menümü yazayım kaloritakibi sitesi açılmıyor ondan bakamadım kalorilerine12 de kahvaltı yapınca herşey altüst oluyor
Kahvaltı
2 kk peynir,1 light sandwiç ekmeği,1 yeşilçay
Öğle
1 light sandwiç ekmeği,2 kaşık çökelek
Ara
60 gr kadar antep fıstığı,1 bardak şeftali suyu ( dışardaydım )
Akşam
1 tabak bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt
1 lt su
45 dakika kondisyon bisikleti
bu saate ne bogacasi kiz sakin ha yeme sakla yarin sabah yersin cnmdiyorum ama 1saat önce misafirlikdeydim 1lahmacunu 2dolma 2sarma yi yuvarladim
kızlar slm
nasılsınız bayanlar.
size en son halimi göstermek istiyorum kızlar.
bu arada benim söz olayı yalan oldu.kısmetsiz bi kızım ben ya:)
her neyse kızlar ilk hedefim 79 du.şuan 77 ye ulaştım ve sizinle paylaşmak istedim.ve kk olmasaydı yapamazdım eminim.bu güzel duyguyu sizinle paylaşıyım dedim.
Eki Görüntüle 122145 Eki Görüntüle 122146
eski ve yeni halim :)
bu saate ne bogacasi kiz sakin ha yeme sakla yarin sabah yersin cnmdiyorum ama 1saat önce misafirlikdeydim 1lahmacunu 2dolma 2sarma yi yuvarladim
Oda mis gibi kokar şimdi sıcacıkken yenmezmi yaahele bide kendi ellerinle yapmışsan tertemiz offf hep güzel şeyler yasak zaten niye icat etmişlerki bunları. Eskiden yokmuş böyle yiyecekler e olmayınca kimseninde canı çekmiyomuşdur doğal olarak devir kötü anacım bizim suçumuz yokkkk
kızlar slm
nasılsınız bayanlar.
her neyse kızlar ilk hedefim 79 du.şuan 77 ye ulaştım ve sizinle paylaşmak istedim.ve kk olmasaydı yapamazdım eminim.bu güzel duyguyu sizinle paylaşıyım dedim.
Zeynep harikasın canım yaaa
başarı öykünüde okudum
tebriklerrr
diğer işse kısmet be güzelim
hayırlısı olsun canım...
tebrik ederim canım inş bende hedefime ulaşırım
lunaazul tşk.haklısın hayırlısı olsun diğer iş :) ne yapalım kısmet değilmiş diyorum sadece.
selam kızlar mutlu yıllar hepinize ....
yıulbaşı akşamı kaçırdım normal olarak ama bugün yine normale döndü dünden beri daha dikkatliyim çünki.... inşallah akşamada leslie yaparım işim çok şimdi kalkmam lazım yemek çamaşır beni bekliyor
bu arada 3. olmuşum uzun bir aradan sonra dereceye girmişim saferan senide tebrik ediyorum bravooo
banucum tedavin hayırlı olur inşllah senin kadar heyecanlıyım inanki o iğneleri ne büyük bir mutlulukla yaptığını tahmin ediyorum insan normalde korkar iğneden ama olay evlat sahibi olmak olunca zevkle yaptırıyorsun..zaten o iğneler değilmi benim vücudumu şaşırtan hormonlar sayısız iğne birde ne kadar pahalıydı benim zamanımda ufacık bir iğne 1 milyardı
kız senin ne diyonnnnnn gariinş 5 ocakda iki ay olucak o gün tartılcam 8lı rakamlara inş hoşgeldin dicem :98::98::98: sen 1 ayda falan düşersn 8 lı rakamlara
oy anam oy evden dışarı çıkmayı kimseyide almayalımmı ne bizim bu halimizselam kızlaaar.... nasıl keyifler.... haftasonu ve misafirlik bana yaramıyor bütün düzenim alt üst... ba hafta anca eskiye dönmeye çalışırım ben.....:17:
boğazımızı tutsak süper olacek emmeeeeesen dokuzlardan bende 8 lerden sıkıldım artık yaaa
takıldım kaldım
ama böyle olmasının tek sebebi biziz unutmamak lazım
valla ben sana güveniyorum gidişatın güzelbende 3lü rakamlardan sıkıldım
oooo afiyet olsun yok be çok deilbu saate ne bogacasi kiz sakin ha yeme sakla yarin sabah yersin cnmdiyorum ama 1saat önce misafirlikdeydim 1lahmacunu 2dolma 2sarma yi yuvarladim
kızlar slm
nasılsınız bayanlar.
Merhaba derincim yılbaşı gecesi hepimiz kaçırdık bende bugün tartıldım çok şükür almamışım.İğneler gerçekten kilo aldırıyormu acaba çok dikkat ediyorum meyva kuru meyva yiyorum tatlı yerine iğneler hala pahalı canım Allahtan raporum varda daha uyguna geldi.İğne saatim gelsin diye bekliyorum o kadar hevesliyim yani ::))farklı bir duygu pazartesi günü kısmetse toplanıcaklar seninkilerde narkozlamı toplandı bir ondan korkuyorum.
hikayeni okudum ..süpersin tebrikler.. sallaaa daha iyileri çıkar karşına....kızlar slm
nasılsınız bayanlar.
Merhaba kızlar keyifler nasıl
arifeebe....lunaazul... mesajınızı aldım artık takımda sayılırsınız .. zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümünde kurallar var bi okuyun ...7. takıma uğrayıp menüleri paylaşmayı diğerlerine yardımcı olmayı paylaşım yapmayı unutmayın...
hiç korma millet ne ameliyatlar oluyor rahatlat kendini sonunda çok güzelseni bekliyor
yardımcı olmaya çalışırım ama ben çalıştığım için her zaman takılamaya bilrim iş çocuklar ev kendi derslerim çocukların dersleri alim olacağım bu gidişlearifeebe....lunaazul... mesajınızı aldım artık takımda sayılırsınız .. zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümünde kurallar var bi okuyun ...7. takıma uğrayıp menüleri paylaşmayı diğerlerine yardımcı olmayı paylaşım yapmayı unutmayın...
yuvarladiklarimi yazayim kizlar
sabah
2dilim kepekli cavdar ekmegi
2közlenmis biber
2tane yagda kasarli yumurta
2bardak cay saharinli
ara
1fincan kahve saharinli
1tabak müsli ligt kahveli yogurtlu
8tane findik
ölen
2tabak sebze corbasi icinde minik köfteler vardi
1tabak kepekli makarna sarimsakli yogurtlu
1tabak nohut
aksam
1lahmacun minikdi
2acur dolmasi
2yaprak sarmasi
1bardak ayran
10tane leblebi
30dakk spor zorla yaptim bu gün cok kacirdim yaww :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?