Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baharcım 12 de kahvaltı ettiysen onu öğle yemeği yerine koyucaksın. Çünkü canım 9.30 dan sonra yapılan kahvaltıyı vücut yakmıyormuş. Aynı şekilde öğle yemeğinide 1.30 akşamıda 7 ye kadar bitirmiş olmak lazımmış. Ben çok ayrıntıcıyımdır o yüzden bunlara bile dikkat ediyorum. Sende geç uyanınca azcık bi nesfit veya yoğurtlu meyve ile güne başlayabilirsin. Öğle yemeği saatindede güzel bi kahvaltı yaparsın düzenini korumuş olursun

bu saate ne bogacasi kiz sakin ha yeme sakla yarin sabah yersin cnm diyorum ama 1saat önce misafirlikdeydim 1lahmacunu 2dolma 2sarma yi yuvarladim

Oda mis gibi kokar şimdi sıcacıkken yenmezmi yaa hele bide kendi ellerinle yapmışsan tertemiz offf hep güzel şeyler yasak zaten niye icat etmişlerki bunları. Eskiden yokmuş böyle yiyecekler e olmayınca kimseninde canı çekmiyomuşdur doğal olarak devir kötü anacım bizim suçumuz yokkkk

kızlar slm
nasılsınız bayanlar.
size en son halimi göstermek istiyorum kızlar.
bu arada benim söz olayı yalan oldu.kısmetsiz bi kızım ben ya:)
her neyse kızlar ilk hedefim 79 du.şuan 77 ye ulaştım ve sizinle paylaşmak istedim.ve kk olmasaydı yapamazdım eminim.bu güzel duyguyu sizinle paylaşıyım dedim.

eski ve yeni halim :)

tebrik ederim canım inş bende hedefime ulaşırım

bu saate ne bogacasi kiz sakin ha yeme sakla yarin sabah yersin cnm diyorum ama 1saat önce misafirlikdeydim 1lahmacunu 2dolma 2sarma yi yuvarladim

yok kızlar kendim için yapmıyorum

1. sınıfa giden kızıma yapıyorum hergün evden beslenme koyuyoruz

öğretmeni çok titiz bir bayan ve hazır gıdalara çok karşı

o yüzden kendimiz yapıyoruz yiyeceklerini

ve haklısınız factor güzel olan şeyler yasakkkk

lunaazul tşk.haklısın hayırlısı olsun diğer iş :) ne yapalım kısmet değilmiş diyorum sadece.

Merhaba derincim yılbaşı gecesi hepimiz kaçırdık bende bugün tartıldım çok şükür almamışım.İğneler gerçekten kilo aldırıyormu acaba çok dikkat ediyorum meyva kuru meyva yiyorum tatlı yerine iğneler hala pahalı canım Allahtan raporum varda daha uyguna geldi.İğne saatim gelsin diye bekliyorum o kadar hevesliyim yani ::))farklı bir duygu pazartesi günü kısmetse toplanıcaklar seninkilerde narkozlamı toplandı bir ondan korkuyorum.

inş 5 ocakda iki ay olucak o gün tartılcam 8lı rakamlara inş hoşgeldin dicem :98::98::98: sen 1 ayda falan düşersn 8 lı rakamlara
kız senin ne diyonnnnnn gari
selam kızlaaar.... nasıl keyifler.... haftasonu ve misafirlik bana yaramıyor bütün düzenim alt üst... ba hafta anca eskiye dönmeye çalışırım ben.....:17:
oy anam oy evden dışarı çıkmayı kimseyide almayalımmı ne bizim bu halimiz
sen dokuzlardan bende 8 lerden sıkıldım artık yaaa

takıldım kaldım

ama böyle olmasının tek sebebi biziz unutmamak lazım
boğazımızı tutsak süper olacek emmeeeee
bende 3lü rakamlardan sıkıldım
valla ben sana güveniyorum gidişatın güzel
oooo afiyet olsun yok be çok deil

süpersinn

hiç korma millet ne ameliyatlar oluyor rahatlat kendini sonunda çok güzel seni bekliyor

hikayeni okudum ..süpersin tebrikler.. sallaaa daha iyileri çıkar karşına....
Merhaba kızlar keyifler nasıl

hoşgeldin.. diyet durumları parçalı bulutlu....

arifeebe....lunaazul... mesajınızı aldım artık takımda sayılırsınız .. zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümünde kurallar var bi okuyun ...7. takıma uğrayıp menüleri paylaşmayı diğerlerine yardımcı olmayı paylaşım yapmayı unutmayın...

tamam canım zaten her akşam buradayım

ama pek yazmayı seven bir tip değilimdir

ama elimden geldiğince yazarım

yardımcı olmaya çalışırım ama ben çalıştığım için her zaman takılamaya bilrim iş çocuklar ev kendi derslerim çocukların dersleri alim olacağım bu gidişle

yuvarladiklarimi yazayim kizlar
sabah
2dilim kepekli cavdar ekmegi
2közlenmis biber
2tane yagda kasarli yumurta
2bardak cay saharinli
ara
1fincan kahve saharinli
1tabak müsli ligt kahveli yogurtlu
8tane findik
ölen
2tabak sebze corbasi icinde minik köfteler vardi
1tabak kepekli makarna sarimsakli yogurtlu
1tabak nohut
aksam
1lahmacun minikdi
2acur dolmasi
2yaprak sarmasi
1bardak ayran
10tane leblebi

30dakk spor zorla yaptim bu gün cok kacirdim yaww :18:

canım yaaa
yuvarladıkların neysede sakarini bıraksan diyorum

bunlar benim hiç içime sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…