canım yaaa
yuvarladıkların neysede sakarini bıraksan diyorum
bunlar benim hiç içime sinmiyor
hmm saharinsiz olmaz yawww cnm tatli isdedimi onla iciyom ama gecende dr saharinli icin bisey olmaz dedi schowdaki cocuklari zayiflatan
ben yatar kızlar sabah işe gidiceğimpazar günlerine bayılıyorum:84::84::84:
bilmiyorum canınm
beni rahatsız ediyor yapay şelyler
sanki ileride sıkıntı yaratacakmış gibi düşünüyorum
ama sen sorun olmaz diye düşünüyorsan olmaz o zaman
bende kilo verme işine başlamadan önce şekersiz çay içemezdim ama
şimdi hiç şekeri aramıyorum çayda
alışkanlık meselesi
tatlı ihtiyacını başka şekildede atlatabilirsin ama yinede sen bilirsin
fazla kullanmamaya calisicam cnm tskler bir ara kardesimle leptopuna anlasma yapmistik fazla kilo vereyim diye saharin kullanmiyordumama laptopuda almisdim
tamam canım
öyle yapay şeylere ihtiyacımız yok
cok tskler cnm emziren annelerin kullanmamasi gerekmis aslinda herseye dikkat ederim agri kesici felan icmem ama saharini incelememisdim aklima gelmemisdi hmm tsk ederim
kızlar slm
nasılsınız bayanlar.
size en son halimi göstermek istiyorum kızlar.
bu arada benim söz olayı yalan oldu.kısmetsiz bi kızım ben ya:)
her neyse kızlar ilk hedefim 79 du.şuan 77 ye ulaştım ve sizinle paylaşmak istedim.ve kk olmasaydı yapamazdım eminim.bu güzel duyguyu sizinle paylaşıyım dedim.
Eki Görüntüle 122145 Eki Görüntüle 122146
eski ve yeni halim :)
arkadaşlar ben 7. takım cuma zayıflama yarışmasındayım... takımımız biraz azaldı zalimiyi biliyosunuz o ayrılıyor pc sorunundan.. katılmak isterseniz takıma gelin ordada paylaşım yapalım beraber yürütürüz.....motivasyon sağlıyor ..katılmak isteyen varsa cevap versin....
tamam canım zaten her akşam buradayım
ama pek yazmayı seven bir tip değilimdir
ama elimden geldiğince yazarım
kızlar slm
nasılsınız bayanlar.
size en son halimi göstermek istiyorum kızlar.
bu arada benim söz olayı yalan oldu.kısmetsiz bi kızım ben ya:)
her neyse kızlar ilk hedefim 79 du.şuan 77 ye ulaştım ve sizinle paylaşmak istedim.ve kk olmasaydı yapamazdım eminim.bu güzel duyguyu sizinle paylaşıyım dedim.
eski ve yeni halim :)
bende gelecektim doldumu kontenjan???
olsun canım az da olsa gel .. bende girince iki sayfa açıyorum ordakilerede burdakilerede yazıyorum yettiği kadar... cumalar süper oluyor...derece kovalıyorum...yardımcı olmaya çalışırım ama ben çalıştığım için her zaman takılamaya bilrim iş çocuklar ev kendi derslerim çocukların dersleri alim olacağım bu gidişle
kabul ederiz seni görmemişlerdir.... gelmekte kararlıysan 7. takıma mesaj yaz listeye ekliyim seni de ... cumaya o günkü kilonu yaz bu hafta başlamış olursun...seferancim bende bu gruplardan birine girmeyi denedim ama cevap vermediler eyer beni kabul ederseniz bende katilmak isterim cnm
bende gelecektim doldumu kontenjan???
bilmiyorum ki canım
ordaki arkadaşlar bir cevap verirler sana merak etme
kızlarrrrrr
neler yapıyorsunuz?
geçmişide okuyun ama arada yorumda yapın canım yaaaa
kızları doyurdum okula geri gönderdim
ben şimdi leslie yapmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?