Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm saharinsiz olmaz yawww cnm tatli isdedimi onla iciyom ama gecende dr saharinli icin bisey olmaz dedi schowdaki cocuklari zayiflatan

bilmiyorum canınm

beni rahatsız ediyor yapay şelyler

sanki ileride sıkıntı yaratacakmış gibi düşünüyorum

ama sen sorun olmaz diye düşünüyorsan olmaz o zaman

bende kilo verme işine başlamadan önce şekersiz çay içemezdim ama

şimdi hiç şekeri aramıyorum çayda

alışkanlık meselesi

tatlı ihtiyacını başka şekildede atlatabilirsin ama yinede sen bilirsin

fazla kullanmamaya calisicam cnm tskler bir ara kardesimle leptopuna anlasma yapmistik fazla kilo vereyim diye saharin kullanmiyordum ama laptopuda almisdim

Son düzenleme:

süpersin canm ya sok güzel olmussun darisi bizim basimiza diyer mesele icinde hayirlisi gercektende nasip isleri

seferancim bende bu gruplardan birine girmeyi denedim ama cevap vermediler eyer beni kabul ederseniz bende katilmak isterim cnm

slm kizlar bugünkü

bir tane tavada peynirli yumurta
iki domates
bir tane tam bugday ekmegi
iki bardak sekerli cay

ara iki tarcinli kurabiye

bir kase yogurtlu havuc ve bezelye
bir kase bulgur pilavi
iki kasik (dolu dolu) kavrulmus kuru fasülye

ara portakal
biraz nar
birazda cerez ama cok azdi yani

ara yesil cay ve isirgan cayi

öglen spor bugün 60 dk (SIMDILIK TOPLAMDA 125dk)

(simdide dolduruyorum en az bi yarim saat yaparim heralde)

evet sekerler ben yine geldim herkez uyuyo ben spor yapiyorum

bugün misafirlikteydim baya zayiflamissin dediler 4-5 kilo vermissin dedider halbuki daha 3 kilo bile olmadi ay cok sevindim bende gaza geldim yaaaaaaaaaaaaaaauwwwwwwwwww:76::76:
sporumuda yaptim 35 dk yaptim kendimle gurur duyuyorum bu saatte spor wwwwwwwwwwwwoooooooooouuuuuuuuuwwwwwwwww bana

bu arada hala relglim sisikinlik gitmedi daha bide beni o zaman görseler ne derler acaba

(35 yaptim bugün toplamda 160dk yapti)

CaNIM yaaaa içimi okumuşsun varyaaaa dün resimlerine bakarkennn yeni eklediklerineee yaaa dedim zeynep birsürü kilo verdi keşke önceki sonraki hallerini eklese dedimmm sonra söyleyecektim o an facede yoktun vallaaaa kocaman tebrik ediyorum seni canım maşallaaahhhh

Günaydın Kızlar
Geçmişi okudum geldim şimdide organik ısırganotu çayımı demledim onu içceğim ödem söktürüyordu değilmi :44: yazın kullanıyordum da şimdi ne için kullandığımı unuttum benim bu unutkanlık sorunuma nasıl yanıt bulacağız bilmiyorum ki
Saçlarıma turplu su yapıyorum beslensin dökülmesin ve saç çıkarsın diye daha 1 kere yaptım bugün 2. yapacağım ama emin olun ilkinde bile süper yaptı saçlarımı kahvaltı yaptıktan sonra onu saçıma sürüp 2 saat bekletmem lazım zaten o arada da Dr. House izleyip kondisyon bisikletimi çevireceğim akşama da leslie yapacağım dün evde değildim yapaamadım ama bugün inşallaahhh

yardımcı olmaya çalışırım ama ben çalıştığım için her zaman takılamaya bilrim iş çocuklar ev kendi derslerim çocukların dersleri alim olacağım bu gidişle
olsun canım az da olsa gel .. bende girince iki sayfa açıyorum ordakilerede burdakilerede yazıyorum yettiği kadar... cumalar süper oluyor...derece kovalıyorum...

seferancim bende bu gruplardan birine girmeyi denedim ama cevap vermediler eyer beni kabul ederseniz bende katilmak isterim cnm
kabul ederiz seni görmemişlerdir.... gelmekte kararlıysan 7. takıma mesaj yaz listeye ekliyim seni de ... cumaya o günkü kilonu yaz bu hafta başlamış olursun...
bende gelecektim doldumu kontenjan???

bilmiyorum ki canım

ordaki arkadaşlar bir cevap verirler sana merak etme

doğa seni aldım listeye.... artık 7. takımdasın....

günaydın kızlar ... vburalar pek ıssızlamış.. herkes hafta sonu saldı galiba benim gibi kimse uğramıyor vicdan azabından

kızlarrrrrr

neler yapıyorsunuz?

geçmişide okuyun ama arada yorumda yapın canım yaaaa

kızları doyurdum okula geri gönderdim

ben şimdi leslie yapmaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…