Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oo size kolay gelsin .. ben çok yorgunum uyumak istiyorum....

kızlarrrrrr

neler yapıyorsunuz?

geçmişide okuyun ama arada yorumda yapın canım yaaaa

kızları doyurdum okula geri gönderdim

ben şimdi leslie yapmaya gidiyorum

ben altta gözüküyorum ama bakamıyorum çoğu zaman işteyimde lunacığım

ben hastayım boğazım yanıyorr

ağzımın tadı yok zorla yapıyorum diyeti

Son düzenleme:

geçmiş olsun dün bende kızıma bi dilim elma bi dilim ayva rezene bi tutamdan ıhlamur bi parçada tarçın atıp kaynattım balla tatlandırdım içirdim sende yapabilirsin iyi gelir

3 mil leslie yaptım 40 dk spor haneme işlensin :118:

yorgunum yaaa

5 mil için başladım 3 milde bitirdim içimden gelmedi tamamını yapmak

aslında başladığım zaman kendime yediremeyip bırakmazdım ama

bugün bıraktım

seferancim bende bu gruplardan birine girmeyi denedim ama cevap vermediler eyer beni kabul ederseniz bende katilmak isterim cnm

ervamm bizim takım dolmuş canım istersen başka takıma gir....rakip oluruz fena mı...

KAHVALTI
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (yağlı) 60 gr. 57 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
işte yediklerim....

alışverişe gidiyorum kızlar kendinize iyi bakın gelince görüşürüz....

40 dk plates yaptım

yani bugün 80 dk oldu sporum 40 leslie 40 pilates

oooff bugünki gibi hergün yapsam spor kilo milo kalmaz bende

SELAM KIZLAR BENİM SABAHTAN BERİ YEDİKLERİM VE KALORİLERİ Ana Sayfam Kilo Takibi Kalori Takibi Fiziksel Aktivite Takibi İstatistikler Ayarlarım Faydalı Bilgiler süt (tam yağlı) - inek listenizden silmek istiyorsanız, üzerine tıklayınız.
KAHVALTI
ekmek 2 dilim 180 cal.
kaymak 20 gr. 136 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
beyaz peynir 0.25 kib. kut. 20 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 kase 140 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
süt (tam yağlı) - inek 150 gr. 93 cal.

394 cal.
80 cal.
413 cal.

Geçmiş olsun canım ağzının tadı yokken diyet yapmak daha kolay şahsen bende öle oluyo öle zamanlarda yulaflı yoğurt filan yiyorum nasılsa tadını almıyom sende çorba filan iç sıcak sıcak az esmer ekmekle hem hafif hemde iyi gelir

Toksin cim normalde yani hamile ve emzikli değilken vücut 3-4 tanesini absorbe ediyo. Ama 3-4 ten sonrası zararlı die biliyorum ama sen emziriyosun hiç kullanmasan daha iyi. Eğer illede kullancaksan %100 bitkiseli çıktı ismi stevya. Stevya die bi bitkiden üretiliyo. Bana dietisyenim vermişti geçendede doktorum programındaki beslenme uzmanıda stevyayı tavsiye etti. Tabiki şekersiz sakarinsiz içmek çok daha iyi ama içemiyosanda stevyayı deneyebilirsin. Bende kahveye alıştım şekersiz hatta hoşuma bile gitmeye başladı ama çayı içemiyorum

Son düzenleme:
40 dk plates yaptım

yani bugün 80 dk oldu sporum 40 leslie 40 pilates

oooff bugünki gibi hergün yapsam spor kilo milo kalmaz bende

Ohhhhh süpersin valla. Bende 3 mile fast yaptım 45 dk mı sürüyo 40 mı anlayamadım ama 40 die hesapliyim ben. Cumarteside 30 dk yapmıştım toplam 70 oldu daha

Ohhhhh süpersin valla. Bende 3 mile fast yaptım 45 dk mı sürüyo 40 mı anlayamadım ama 40 die hesapliyim ben. Cumarteside 30 dk yapmıştım toplam 70 oldu daha

sanada tebrikler canım

45 dk görünen canım 3 fastmile...

ben bugünki gibi devam edersen süper olur yaaaa

ama devam edicem başka çaresi yok..

İnanılmazsın süpersin 40 kg ne demek offfff. Azmini ve zaferini kutluyorum canım. Gidene üzülme , o daha iyisi geliceği için gitmiştir :87:

Maşallaaah herkeşler yapmış sporunu ben daha 20 dakika kondisyon bisikleti çevirdim sonra annem kısır yap dedi yaptım ve 2 tabak yedim Çok seviyorum kısııırrııı öğle yemeğim oldu tabisi bu akşaama da kısır yerim belki aldığım kalori şimdilik 830 yaklaşık 1000 kalori daha hakkım var akşama da en az 40 dakika leslie yapmam lazım herşeeeyyy güzel olacaaakkk

sanada tebrikler canım

45 dk görünen canım 3 fastmile...

ben bugünki gibi devam edersen süper olur yaaaa

ama devam edicem başka çaresi yok..

Aslında mecbur olduğumuz için değilde zevk aldığımız için yapsak daha kolay olucak o zaman. Ben daha platesi izleyemedim bile tv8 yok bizde :) vardırda uyduda nasıl ayarlancak o var. Ama bi şekilde eğlenceli hale getirebilsek daha kolay olucak sanki bu spor işi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…