Maşallaaah herkeşler yapmış sporunuben daha 20 dakika kondisyon bisikleti çevirdim sonra annem kısır yap dedi yaptım ve 2 tabak yedim Çok seviyorum kısııırrııı öğle yemeğim oldu tabisi bu akşaama da kısır yerim belki aldığım kalori şimdilik 830 yaklaşık 1000 kalori daha hakkım var akşama da en az 40 dakika leslie yapmam lazım herşeeeyyy güzel olacaaakkk
Aslında mecbur olduğumuz için değilde zevk aldığımız için yapsak daha kolay olucak o zaman. Ben daha platesi izleyemedim bile tv8 yok bizde :) vardırda uyduda nasıl ayarlancak o var. Ama bi şekilde eğlenceli hale getirebilsek daha kolay olucak sanki bu spor işi :44:
slm kızlar umarım herkez iyidir ben ve 2 kıızım hastalıktan ölüyoruz ben faranjit olmuşum büyük kız sinizüt minik bebeğim grip b<ademcikleri şişmiş kafamı kaldıramıyorum hastalıktan canım bişey istemiyo keşke hep canım bişey yemek istemese
slm kızlar umarım herkez iyidir ben ve 2 kıızım hastalıktan ölüyoruz ben faranjit olmuşum büyük kız sinizüt minik bebeğim grip b<ademcikleri şişmiş kafamı kaldıramıyorum hastalıktan canım bişey istemiyo keşke hep canım bişey yemek istemese
18 de işe gidicem şimdi yemek falan hazırlamam lazım
21 den sonra görüşürüz
gezdim geldim iyi oldu yürüyüş yapmış oldum....benim yerimede gez canım epey bi süredir unuttum çarşıda gezmeyi
yemek yiyip çıktım böylece kaçamak yapmadım...Tok karna git canım. Aç gidince abur cuburlar kandırıveriyolar geleböleeee geleböleeeee die çağırıyolar karşıdan
geçmiş olsun ... yalnız çok zor oluyordur ...eşin geldimi bari....slm kızlar umarım herkez iyidir ben ve 2 kıızım hastalıktan ölüyoruz ben faranjit olmuşum büyük kız sinizüt minik bebeğim grip b<ademcikleri şişmiş kafamı kaldıramıyorum hastalıktan canım bişey istemiyo keşke hep canım bişey yemek istemese
oncaacık çekirdekten nolcak... afiyet olsun canım...saferan yazmış yediklerini bende yazayım bari diyetimde tek kusur ay çekirdeği ama köyden geldi tuzsuz guzinede kavurdum KAHVALTI
ekmek 2 dilim 180 cal.
kaymak 20 gr. 136 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
beyaz peynir 0.25 kib. kut. 20 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 kase 140 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
süt (tam yağlı) - inek 150 gr. 93 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ay çekirdeği 20 gr. 115 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
domates çorbası (su ile) 1 por. 85 cal.
piyaz (yumurtasız) 1 por. 230 cal.
394 cal.
80 cal.
413 cal.
235 cal.
495 cal.
1617 cal.
haklisin cnm bu gün kahvemi saharinsiz icdimzararın neresinden dönersen kardır
üzme kendini
gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin cnmben hastayımboğazım yanıyorr
ağzımın tadı yok zorla yapıyorum diyeti
insallah cnm devam spora bende su siralar zorla yapiyom40 dk plates yaptım
yani bugün 80 dk oldu sporum 40 leslie 40 pilates
oooff bugünki gibi hergün yapsam spor kilo milo kalmaz bende
saol cnm bakayim burda varmi arastirayayim saharin kullanmamak morelimi cok bozduToksin cim normalde yani hamile ve emzikli değilken vücut 3-4 tanesini absorbe ediyo. Ama 3-4 ten sonrası zararlı die biliyorum ama sen emziriyosun hiç kullanmasan daha iyi. Eğer illede kullancaksan %100 bitkiseli çıktı ismi stevya. Stevya die bi bitkiden üretiliyo. Bana dietisyenim vermişti geçendede doktorum programındaki beslenme uzmanıda stevyayı tavsiye etti. Tabiki şekersiz sakarinsiz içmek çok daha iyi ama içemiyosanda stevyayı deneyebilirsin. Bende kahveye alıştım şekersiz hatta hoşuma bile gitmeye başladı ama çayı içemiyorum
cok gecmis olsun cnm cok zor isin acil sifalarslm kızlar umarım herkez iyidir ben ve 2 kıızım hastalıktan ölüyoruz ben faranjit olmuşum büyük kız sinizüt minik bebeğim grip b<ademcikleri şişmiş kafamı kaldıramıyorum hastalıktan canım bişey istemiyo keşke hep canım bişey yemek istemese
hepinize çok geçmiş oysun canım yaaa
Geçmiş olsun canım dikkat et bebelere :80:
Offf çok üzüldüm canım yaa tez zamanda ALLAH şifanızı versin
[COLOR="
[B][I][COLOR="red"]geçmiş olsun ... yalnız çok zor oluyordur ...eşin geldimi bari....
[/COLOR][/B]
cok gecmis olsun cnm cok zor isin acil sifalar
tamda düzenli gitmişti bugün:84::84::84::84::84:oncaacık çekirdekten nolcak... afiyet olsun canım...
Ondan bişey olmaz canım ayçekirdeğide ceviz badem gibi yağlı tohumlar sınıfından ve protein içeriyor. 1 avuç kadarı bişey yapmaz bide tuzsuzmuş hiç yapmaz. Ben şahsen meyvanın yanında ya badem ya fındık ya ayçekirdeği yada kabak çekirdeği filan yiyorum ara öğünlerde. Tatlı yemediğin sürece suçluluk duymana gerek yok. Çünkü yağlı tohumların glisemik indexi düşük.saferan yazmış yediklerini bende yazayım bari diyetimde tek kusur ay çekirdeği ama köyden geldi tuzsuz guzinede kavurdum KAHVALTI
ekmek 2 dilim 180 cal.
kaymak 20 gr. 136 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
beyaz peynir 0.25 kib. kut. 20 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 kase 140 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
süt (tam yağlı) - inek 150 gr. 93 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ay çekirdeği 20 gr. 115 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
domates çorbası (su ile) 1 por. 85 cal.
piyaz (yumurtasız) 1 por. 230 cal.
394 cal.
80 cal.
413 cal.
235 cal.
495 cal.
1617 cal.
Merhaba kızlar benim tedavim büyğk ihtimalle yarım kaldı.Perşembe belli olucak bende gene dietime devam ederim tabi bu moralle ne kadar yapabilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?